فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ 😍😋ساده و لذیذ 😍
_مرغ چرخ کرده ۱ کیلو ( سینه مرغ بهتر است )
_پیاز یک عدد
_پنیر پیتزا یا موزارلا ۱۰۰ گرم
_پودر سیر نصف قاشق چایخوری یا دو حبه سیر
_تخم مرغ دو عدد
_پودر سوخاری ۱۵۰ گرم
_نمک و فلفل به میزان لازم
در ابتدا مرغ چرخ کرده را با پیازی که رنده و آب آن گرفته شده مخلوط کرده و به آن سیر و نمک و فلفل را اضافه کرده و کامل ورز داده . بخشی از مواد را در دست گرفته و در داخل آن پنیر ( بهتر است پنیر موزارلا باشد ) را اضافه کرده و به آن شکل دهید . سپس در داخل تخم مرغ و پودر سوخاری قرار داده تا سطح آن کاملا با پودر سوخاری پوشانده شود . در انتها در روغن داغ قرار داده ، سرخ کرده و نوش جان کنید 😋
.
#كيك_يک_تخم_مرغي
آرد دو پيمانه الك شده
شكر يك پيمانه( من سه چهارم ريختم)
روغن نصف پيمانه
شير يك و يك دوم پيمانه
تخم مرغ يك عدد
بكينگ پودر يك قاشق غذا خوري سرصاف
هل پودر شده يك قاشق مرباخوري ( يا هر اسانسي كه دوست داشتين)
براي شروع كار تخم مرغ با شكر با همزن چند دقيقه بزنيد تا سفيد و حجم دار شود ، اسانس دلخواه رو افزوده ،،سپس روغن و شير را به ترتيب اضافه كنيد ،، در انتها آرد و ب پ كه سه مرتبه الك شده اضافه كنيدو با قاشق چوبي هم آرام آرام هم بزنيد،،،فر را از ربع ساعت قبل با دماي ١٧٠ درجه گرم كنيد ،، قالب را چرب و آرد پاشي يا كاغذروغني بيندازيد ،، مايه را درون قالب بريزيد و به فر انتقال دهيد بمدت چهل تا چهل پنج دقيقه( روي پخت كيك با توجه به فرتون دقت كنيد)
كيك را پس از خنك شدن به دلخواه تزئين كنيد،من از كمي شير عسلي و پودر پسته و پودر گل سرخ استفاده كردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_وقت بخیر بچه ها 🙋
_دسر انبه در عین شیک بودن و خوشمزه گی یه دسر خیلی راحت و آسونه بچهها
_ توضیحات روی کلیپ کامله.
_🔴فقط دقت کنید اگر پودر ژلاتین دانه درشت باشه باید مقدارشو بیشتر کنید
_ 🔴برای این دسر میتونید از خامه هم استفاده کنید ، ولی من چون شیر پرچرب استفاده کردم دیگه خامه نزدم
#تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح و طلوع و غزل🍳
و نـــاشتــاے تــو
یعنے سلام ، زنده شدم
بــــا دعــــاے تـــو
صبحانه حاضر اســت
بفرما غزل بــنــوش
طــعــم بــهـشــت مے دهــد
امــروز چـــاے تـــو
🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_پنیری_اسفناج
مواد لازم :
سینه مرغ فیله 5 عدد
اسفناج منجمد برای هر سینه مرغ یک استکان
پنیر موتزارلا یا گودا به میزان دلخواه
کره یا روغن
نمک و فلفل به میزان لازم
طرزتهیه :
ابتدا اسفناج ها ی منجمد رو در تابه ریخته وبا کره یا روغن تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود، بعد پنیررو اضافه کرده وکمی نمک وفلفل (میتونید ادویه دلخواه اضافه کنید) زده ومخلوط کنید.
طبق ویدئو وسط سینه های مرغ راتا نیمه برش زده و کیسه فریزری انداخته وبا گوشت کوب کمی بکوبید و مقداری مواد میانی گذاشته وباز روی سطح مرغ نمک زده و کمی روغن زیتون یا کره آب شده زده وبزارید در تابه تا هر طرف مرغ ها سرخ شود میتونید بزارید در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه_عالی
مواد لازم:
نان تست/تخم مرغ/نمک/فلفل سیاه/ژامبون یا کالباس/پنیر ورقه ای/کره
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بمب سیب زمینی👨🍳
مواد لازم:
🥔سیب زمینی ۵۰۰ گرم
🥡آرد سمولینا ۲۵۰ گرم (دو و نیم پیمانه)(از لوازم قنادی ها قابل تهیه ست،اما میتونید بجاش از آرد معمولی استفاده کنید ولی خواص سمولینا بیشتره و تُرد تر میشه)
نمک و فلفل و جعفری به میزان لازم
بیکینگ پودر ۲ ق غ
🧀پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم(۱پیمانه)
🥚تخم مرغ ۱ عدد
ژامبون و پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا به میزان لازم
.
💖برای داخلش میتونید از هر موادی که دوست داشتید مثل مایه ماکارونی یا سبزیجات استفاده کنید.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸بستنی شکلاتی😍
خامه قنادی ۱۷۰ گرم
خامه صبحانه ۱۲۰ گرم
شیر ۷۵ میلی لیتر
پودر کاکائو ۲ ق غ سر پر
شیر عسلی ۸ ق غ
💫هردو خامه رو در ظرفی ریخته و ۴ دقیقه با همزن برقی هم بزنید (خامه قنادی باید نیمه آب شده باشه)
💫بعد شیر عسلی و پودر کاکائو اضافه کنید
💫با همزن برقی هم بزنید در این مرحله که خامه کمی داشت فرم میگرفت شیر اضافه کنید و در ظرفی بریزید و ۶ ساعت در فریزر قرار بدین بعد سرو کنید🌻❣️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم
#شربت_ریحان_بنفش🍷
برای ۴ لیوان شربت:
۴ لیوان آب، چند شاخه ریحان بنفش(۲۵ شاخه من ریختم)نصف یک عدد لیمو ترش(آبلیمو هم میشه) ۶_۵ ق غ شکر، چوب دارچین ومیخک(بدلخواه)
🔴با ریحون سبز من امتحان نکردم ولی فکر میکنم با ریحون سبز هم میشه پس امتحان کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش شربت گلاب و زعفران😍
#سيب_زميني_باميه_اي 🥓 😋
▫️آرد ٢ پ
▫️آب ٢پ
▫️تخم مرغ ٢ عدد
▫️کره ٢ق غ
▫️نمک 1ق چ
▫️پکینگ پودر ١ ق چ
▫️پودر سير ١ق م
▫️فلفل ١ق م
▫️سیب زمینی ٤عدد
🔸سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان .بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم بعد اب اضافه ميكنيم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد
خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره
بعد پکینگ پودر ،فلفل ،پودر سير ،نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم .مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم
#فیله_حلزونی 🍗 😋
🔸فیله مرغ رو دو قسمت کردم بعد رول کرده به سیخ چوبی زدم دو تا پیاز ودوتا گوجه را رنده ریز کردم در یک تابه که سیخها جا بگیرند پیاز و گوجه ی رنده شده را ریخته وسیخها را روی مواد گذاشتم کمی نمک فلفل پابریکا وسیاه هم اضافه کردم در تابه را گذاشته وبا شعله کم یک ساعتی گذاشتم تا فیله پخته بشه بعد سیخها را در تابه دیگر با کمی روغن وزعفرون ونمک تفت دادم
یک قاشق رب را با یک قاشق روغن تفت دادم رنگ رب که باز شد مایع گوجه و پیاز را اضافه کردم ونمک را اندازه کرده و از روی حرارت برداشتم
این روش را حتما امتحان کنید مزه بینظیری را تجربه میکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قنبر_پلو
.
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
برنج ۳ پیمانه
کشمش پلویی ۳ ق غ
رب انار ۱ تا ۲ ق غ
گردو خرد شده ۳ ق غ
زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
یه پیاز رو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده ترکیب کردم ، نمک و زردچوبه و فلفل ریختم و خوب ورز دادم .بعد از مواد گوشتی قلقلی درست کردم .داخل تابه همراه روعن با حوصله سرخ کردم .
بعد از تابه برداشتم و یه پیاز رو خرد کردم و سرخ کردم ، گردو و کشمش رو هم ریختم . من قلقلی ها رو اینجا نریختم و می خوام موقع سرو روی پلو بچینم ، دست خودتونه می تونید همین جا اضافه کنید .رب انار و کمی زعفران ریختم .یک عده توی این مواد شیره انگور هم می ریزند که من نریختم
برنج رو از چند ساعت قبل خیسوندم .
داخل آب جوش برنج رو ریختم و بعد که نیم پز شد آبکش کردم .
داخل قابلمه لا به لا از برنج و این مواد میانی ریختم و کمی زعفران ریختم و گذاشتم روی حرارت رو به کم که دم بکشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آیس_پک_خانگی
سلام سلام دوستان گل و عزیزم چطورین...
این آییس پک خونگی عالی و بی نظیره حتما درست کنید عالیه
مواد لازم برای دو لیوان
دو عدد موز
بستنی دو لیوان
شکلات صبحانه یک ق غ
گردو دو ق غ
پسته دو ق غ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله
برا اینکه ژله تون از قالب سیلیکونی راحت در بیادقبل از ریختن ژله تو قالب اول چربش کنید ..بعد توش آبسرد بگیرید...بعد ژله رو بریزید توقالب و بزارید یخچال..😊
موقع درآوردن هم میتونید به پشت قالب کمی سشوار بکشید ...اطراف #ژله رو با دست یا چاقو آزاد کنید....قالب سیلیکونی رو کمی تکون بدید .و مطمعن شید ژله از قالب جدا شده...
حالا آروم توی سینی برگردونید..😉
✅شیرینی کاکائویی😋😍
✍مواد لازم
شكر ١٠٠گرم
كره ١٧٠گرم
پودر كاكائو ٢٥گرم
تخم مرغ ١عدد
ارد٢٠٠گرم
نمك ١/٨ق چ
بيكينگ پودر ١/٤ق چ
وانيل ١/٢ ق چ
ترافل شكلاتى ١پ
🍜طرز تهيه
١-كره ى هم دماى اتاق را كمى در همزن زده
٢-شكر و پودر كاكائو را اضافه كرده
٣-تخم مرغ را افزوده فقط تا اندازه اى كه مخلوط شود هم زده
٤- ارد را اضافه كرده خمير نرمي بدست ميايد
٥- خمير را يكساعت در يخچال استراحت داده
٦- از خمير به اندازه ى كمى بزرگتر از فندق برداشته در ترافل شكلاتى غلتانده در سينى فر كه با كاغذ روغنى پوشانده شده قرار داده و با انگشت شست روى ان را فشار ميدهيم
٧- به مدت ٨دقيقه در فر ١٩٠درجه پخته
#دسر_زعفرانی
شير سه لیوان
شكر نصف ليوان
خامه صبحانه 100 گرم
پودر ژلاتين 2 ق غذاخوری
آب سرد یک چهارم ليوان
زعفران دم کرده به مقدار نياز
گلاب 1 ق غذاخوری
طرزتهیه:
اول از همه خامه رو با یک لیوان شیرسرد خوب مخلوط ویکدست کنید بزارید کنار
دو لیوان شيرباقی مونده رو با شكر بزاريد رو حرارت در حدی كه شكرها حل بشن سپس زعفران رو ساییده (به اندازه ایكه به رنگ مورد نظر برسه)اضافه كنيد
گلاب رو هم اضافه کنید
ژلاتين و آب سرد رو باهم مخلوط کرده و رو بخار كتری یا سماور قرار دهید تا حل و شفاف شود
بعد به مايه اضافه كنيد.
و در آخر خامه مخلوط با شیر رو اضافه کنید. خوب روی حرارت ملایم مخلوط کنید تا کاملا مواد یکدست بشه حرارت رو خاموش کنید بزارید کمی خنک بشه
و داخل قالب چرب شده بريزيد وحدود سه ساعت در يخچال قرار دهید تا خوب ببنده
دسر فوق العاده خوشمزه وراحتی هست امیدوارم درست کنید ولذت ببرید.
#اسموتی_گیلاس_و_شکلات
گیلاس یخ زده١فنجان
شکلات تلخ١فنجان
موز١عدد
بستنی ساده١فنجان
وانیل یک ق چ
کاکائو 2ق غ
فندق خردشده١/٤فنجان
آب ١/٤فنجان
🔻مواد رو توی میکسر مخلوط کنین و سرو کنین
#پیتزا_سیب_زمینی 🍲 😋
🔸 سیب زمینی هارو خلالی خیلی درشت یا ورقه ای برش بدین وبعد داخل اب جوش ونمک چند دقیقه ای بپزیید ،حواستون باشه زیادی نپزه که خرد بشه،بعد بچینید داخل سینی فر بهش نمک وفلفل وروغن زیتون یا کره بریزیید واجازه بدین در دمای ۲۰۰درجه سرخ بشن بعد بهش سس های دلخواه رواضافه کنید وهمچنین هرنوع موادی که به پیتزا دوست دارین اضافه بشه روهم خردکنید وروی سیب زمینی ها بریزیید من از قارچ وپنیر استفاده کردم شما ازژامبون ،فلفل دلمه،گریل مرغ یاهرچیز دیگه ای که خواستین استفاده کنیددراخر هم پنیر بریزیید وبزارین داخل فرتاپنیر اب بشه وگریل بشه
#فرنی_پسته 🍨
🍥مواد لازم
🍡شیر 2 لیوان
🍡آرد برنج 3 ق غ
🍡نشاسته ذرت 1 ق غ
🍡شکر 6 ق غ
🍡کره 1 ق غ
🍡خامه صبحانه 100 گرم
🍡گلاب 2 ق غ
🍡وانیل 1/4 ق چ
🍡پسته نیم کوب 1/3 لیوان
🍡پودر پسته و پرک پسته برای تزیین
🍵آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعدکره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل،خامه و پسته را افزوده مخلوط میکنیم.
(بهتر است قبل از آماده کردن فرنی ظرف سرو را تزیین کنیم عسل را با کمی آب رقیق کرده دور ظرف دسررا در آن زده و داخل پودر پسته میزنیم.)
فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم.
#ساندویچ_مرغ_قارچ
پیاز رو درشت خرد کردم و تفت دادم تا سبک بشه، نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم و بعدبعد قارچ رو خرد کردم و اضافه کردم و با حرارت بالا سرخش کردم و بعد فلفل دلمه رو اضافه کردم و یه کوچولو تفت دادم،
رب گوجه ،سس کچاب و سس خردل اضافه کردم و تفت دادم و مرغ هاروکه از قبل ابپز کرده بودم رو تکه تکه کردم و بهش اضافه کردم در آخر آویشن توش ریختم و با حرارت بالا تفت دادم دو در آخر پنیر پیتزا اضافه کردم و گذاشتم تا آب بشه
نوش جان
#کوبیده_ماش_و_قمری🧆
🥗برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه
🍛روغن کنجد : به میزان لازم
🥗کلم قمری : یک عدد بزرگ
🍛نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل،
🥗ادویه کاری : به میزان لازم
🍛ماش : یک و یک دوم پیمانه
🥗پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
🍛تره، جعفری، شوید : ۵۰۰ گرم
🥗مرزه، ترخون خشک : به میزان لازم
🍲روش تهیه🍲
برای تهیه کوبیده ماش و قمری ابتدا ماش و برنج را از قبل خیس می کنیم. سبزیجات را به شکل تکه های بزرگ خرد می کنیم. کلم قمری را درشت خرد می کنیم. ماش، برنج، سبزیجات و کلم قمری را با آب و مقداری نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس مرزه، ترخون و ادویه را نیز افزوده و مجدداً کمی تفت می دهیم. پیاز را به مواد قبلی افزوده و اجازه میدهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. وقتی که غذا کاملاً پخته و آبش تمام شد، آن را می کوبیم.