eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
رنده ای😍😍 یک بسته ژله آناناس، ژله بلوبری وژله انار رو هر کدوم جداگانه در ظرفی با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد خوب مخلوط می کنیم تا شفاف بشه. ژله ها رو به مدت دو ساعت می ذاریم یخچال تا کاملا سفت بشه. بعد از این مدت توی کاسه دیگه سه رنگ ژله رو رنده درشت می کنیم و دوباره توی یخچال می ذاریم. حالا دو بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آب جوش مخلوط می کنیم تا یکدست بشه وقتی خنک شد دو لیوان شیر که به دمای محیط رسیده بهش اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم و می ریزیم روی ژله های ر رنده شده.به آرومی هم میزنیم تا رنگها با هم قاطی بشه بعد داخل قالب دلخواه بریزین وبه مدت چند ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببند ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍵 پياز دو عدد متوسط سيب زميني يك عدد متوسط تخم مرغ …دوعدد شنبليله خشك…يك قاشق غذاخوري نعناخشك… يك قاشق غذاخوري نمك و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم. 🍲طرز تهیه اشکنه : اول پيازها رو خورد كرده و توي روغن يكم زياد سرخ ميكنيم چون خوشمزگي اشكنه به چرب بودنشه و زردچوبه و فلفل و نمك رو ميريزيم و تفت ميديم سيب زميني رو حبه كرده توي پيازداغ يكم سرخ ميكنيم حالا نوبت سبزيجات خشكه وقتي اضافه كرديم يه هم كه زديم عطر سبزي دراومد كافيه اب رو اضافه ميكنيم و نيم ساعتي ميزاريم بپزه. در اخر هم تخم مرغها رو هم ميزنيم و اضافه ميكنيم ده دقيقه زمان ميديم تا باهم جا بيوفته ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
یه کیک ساده وشیک طرز تهیه ابتدا یک کیک ساده درست کنید بعد موادتون رو به دو قسمت تقسیم کنید بخشی رو یک ق غ پودر کاکائو بریزید و بقیه ساده باشد قالب را چرب کنید ابتدا دایره ی کوچکی از مواد ساده بریزید بعد دور آن از مواد کاکائویی بریزید اگر فقط دوست دارید ته قالبتان طرح کاکائو داشته باشد مقدار موادی که کاکائو می زنید را کمتر بردارید من تقریبا مساوی برداشتم و بقیه را روی مایه کیک ساده ریختم و به حالت رفت و برگشت فقط از رو هم زدم تا طرح ته قالب به هم نریزد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
شیر دوکیلو ماست یک لیوان سرکه یک چهارم لیوان نمک یک قاشق غذا خوری درصورت دلخواه کمی خامه من یک قاشق غذا خوری زدم اول شیری که از لبنیاتی گرفتم رو ده دقیقه جوشندم بعد ماست رو کمی با قاشق هم زدم وبه شیر درحال جوش اضافه کردم بعد سرکه ونمک رو هم اضافه کردم سرکه رو که میریزید شروع میکنه به بریده شدن یه چند دقیقه که جوشید صافش کنید ولای تنظیف بزارید وروش وسیله سنگین بزارید تا یک ساعت بمونه پنیرتون آمادس از آبی که از شیر مونده کمی نمک بزنید وپنیرها رو داخلش بزارید در یخچال ازش نگهداری کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
کاچی آرد گندم یا آرد برنج یک لیوان (آرد برنج حتما ریز باشه و الک کنید ) شکر یک لیوان آب حدود پنج لیوان زعفران دم کرده یک سوم لیوان گلاب یک سوم لیوان کره پنجاه گرم روغن مایع نصف لیوان ابتدا آرد رو مدت بیست دقیقه با حرارت متوسط تفت میدیم حسابی هم بزنید تا نسوزع وقتی کمی رنگ گرفت و تیره شد و بوی خامی اش گرفته شد خاموش کنید و کمی از داغی افتاد الک کنید بعد دوباره روی حرارت بزارید کره و روغن بزنید و پنج دقیقه سرخ کنید شکر و آب و گلاب و زعفران رو داخل قابلمه بجوشانید تا شکر حل بشه وقتی آرد سرخ شد از حرارت بردارید و شیره رو یکباره اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست بشه اگر سفت بود بازم آب جوش بریزید چند دقیقه هم بزنید بعد هم مدت ده دقیقه درش رو بزارید و شعله رو کم کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه : رسپى تركيه ای بادمجون يك كيلوكبابى گوجه يك عدد كبابى فلفل سبزكبابى سه عدد سير دو حبه(اختيارى) پياز يك عدد متوسط گوشت چرخ شده ٥٠٠گرم پياز يه عدد متوسط رنده شده جعفرى خرد شده نصف استكان نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه كره يه ق غ خورى پياز رو نگينى خرد كنيدو تو كمى روغن تفت بديد ،سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد ونمك و زردچوبه هم اضافه كنيدو بعد گوجه و فلفل سبزو بادمجون كبابى رو توش بريزيدوله كنيد و كمى تفت بديد(بايد كاملاله بشه) بعد مواد كباب رو آماده مى كنيم (پياز رو رنده كنيد و با تمام مواد مخلوط كنيد و اندازه ى گردو از مواد برداريد و توى روغن كم با شعله ى ملايم دوطرفش رو سرخ كنيد تا كامل بپزه..... بادمجونهارو كه اماده كرديد توى ظرفى كه قرار سرو كتيد بريزيد و پخش كنيد و بعد كبابهارو روش بچينيد،بعد به گوجه رو هم خرد كنيد و سرخ كنيد و روش بچينيد،براى تزيين مى تونيد فلفل كبابى هم استفاده كنيد و در آخر يه قاشق كره اب شده روى غذا بريزيد و سرو كنيد.. برای شرکت در دوره بعدی مسابقه من و سام عکس و دستور تهیه غذای خودتون رو به دایرکت بفرستید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🔷 مواد اولیه : شکر 50گرم وانیل 1 ق چ گردو خرد شده 100گرم شکلات سفید 300گرم شیر 150 میلی لیتر طرزتهیه : شیر و شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت کم حل کنید تا زمانیکه شکر کاملا حل شود و بجوشد. از روی حرارت بردارید و شروع به هم زدن کنید تا حرارت خود را به تدریج از دست دهد. سپس شکلات رنده شده را ذوب کرده و به شیر و شکر ذوب شده اضافه کنید و هم بزنید. بعد گردو و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. مایه شکلاتیمون آماده هست. شکلات را در قالب شکلات بریزید و روی سطح آن را صاف کنید و بگذارید خنک شود سپس بمدت 2_3ساعت در یخچال قرار دهید. زمانیکه کاملا خنک شد آنرا از قالب جدا کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
يك غذای خوشمزه هرمزگانی گوشت رو که من از ماهیچه استفاده کردم رو میذاریم با پیاز برگ بو هل دارچین فلفل سیاه و زردچوبه و نمک خوب بپزه.رشته فرنگی یا همون رشته سوپ رو خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم تا رنگش تیره بشه.بعد چند قاشق محلول زعفران روش میریزیم.برنج رو بصورت ابکش درست میکنیم دستور اصلی رشته رو بعد از ابکش کردن برنج لابلای پلو میدن ولی بنظرم اگه کمی هم با برنج بجوشه و بعد ابکش کنیم بهتر میپزه.حالا برنج رو که با رشته مخلوط شده رو لابلاش پیاز داغ و ادویه پلویی میپاشیم و میذاریم دم بکشه.گوشت رو از آبش جدا کرده و با ادویه سرخ میکنیم. پیاز داغ هم با کشمش درست میکنیم برای روی بریانی.مغز بادام هندی و پسته هم با کمی گلاب خیس میکنیم با روغن کمی تفت میدیم و محلول زعفران اضافه میکنیم .حالا پلو رو میکشیم گوشت رو روی پلو گذاشته و با پیازداغ و کشمش و مغزها تزئین میکنیم.از لپه هم برای این پلو میشه استفاده کرد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
اول از همه یک پیمانه عدس رو ابپز کنین. بعد دوتا سیب زمینی متوسط رو هم بپزین. حالا عدس و سیب زمینی های پخته رو داخل غذاساز بریزین تا له بشن. حالا دوتا پیاز رو نگینی ریز کرده و سرخ کنین و بعد عدس و سیب زمینی رو اضافه کرده و دو سه ق غ جعفری خورد شده و نمک و فلفل و پودرسیر و اویشن و زردچوبه زده و همه رو با هم‌خوب مخلوط کنین و یه کوچولو تفت بدین. حالا موادمون امادست. نون های لواش رو برش بزنین و یک قاشق از مواد داخلش ریخته و میپیچونیم. ها رو داخل روغن داغ سرخ میکنیم. عکس و دستور از سمانه عزیز ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
خمیر پایه تارت، خانوم طوروسیان مواد لازم : آرد قنادی 350 گرم پودر قند 3 قاشق غذاخوری سر پر نمک یک سوم قاشق چایخوری  زرده ی تخم مرغ 2 عدد وانیل کمی آب یخ یک چهارم پیمانه 160 گرم مارگارین طرز تهیه : همه مواد به جز آب را با هم مخلوط کرده در انتها آب یخ را اضافه نموده خمیر را ورز دهید تا منسجم شود. نیم ساعت درون یخچال بگذارید بعد استفاده نمائید. اگر قرار است خمیر تارت به استفاده ی غذا در آید مقدار پودر قند را به یک قاشق کاهش داده و نمک را تا نصف قاشق افزوده و کمی هم فلفل به مواد اضافه نمائید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
اول پیاز فراوون سرخ میکنم بعد توش گوشت یا سینه مرغ یا گوشت چرخ شده میریزم تفت میدم تا رنگشون عوض بشه حالا لپه ای ک ده دقیقه خیس کردم رو میریزم(چون من از زودپز استفاده میکنم اگر شما تو قابلمه میپزید نیم ساعت خیس کنید)تفت میدم بعدم رب رو میریزم(چندروز پیش خودم رب درست کردم ک توی این استفادش کردم)یه کم دارچین و فلفل سیاه وپودر لیمو عمانی(هسته ی لیمو رو دربیاریدوپودرش کنید) ریختم بازم یه تفت دادم اب ریختم گذاشتم بپزه. وقتی پخت درشو باز کردم و کج گذاشتم تا جا بیافته و روغن بندازه. بادمجون سرخ شده رو توی تابه گذاشتم روغن ریختم و گوجه هم کنارش گذاشتم نصف استکان اب ،کمی زردچوبه و نمک درشو گذاشتم تا ابش کشیده بشه و خوشرنگ‌بشه. برنجمم از قبل مونده بود چون پدربزرگهام کشاورز بودن و خوب میدونم برای هر خوشه برنج چقدر زحمت میکشن عادت به دور ریختن برنج ندارم.ته قابلمه روغن ریختم نون گذاشتم و کمی اب و برنج هز قبل مونده رو توش ریختم گذاشتم دم بکشه و ته دیگش طلایی بشه. روزگارتون خوش ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani