eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻مواد لازم : 📝 ▫️ماگارین ویا کره ۱۲۵ گرم ▫️روغن مایع ۴۰ گرم ▫️پودر پودینگ توت فرنگی ۱ پاکت ▫️پودر قند ۲۵ گرم ▫️نشاسته گندم یا ذرت ۱ لیوان ▫️زرده تخم مرغ ۱ عدد ▫️بکینگ پودر ۱ ق م ▫️آرد ۲ استکان ✍ ابتدا همه مواد بالا رو به جز آرد داخل ظرفی ریخته و هم زده بعد آرد رو کم کم اضافه کرده ورز میدیم آرد را به اندازه ای ریخته تا خمیر سفت نشه از خمیر به اندازه گردو برمیداریم و گرد کرده و شکل میدیم و داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و قرابیه ها رو می چینیم و در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه می پزیم ولی رنگش عوض نشه و صورتی بمونه و بعد از در آوردن از فر دست نزنید تا سرد بشه و خودشو بگیره
موز پوست کنده خرد شده ۱ عدد - شیر سرد نصف لیوان - شکلات مایع ۱ قاشق غذاخوری - شکر کمی - یخ ۲ تکه تمام مواد را در میکسر ریخته مخلوط می نمائیم تا کف کند. بعد شیرموز را در لیوان می‌ریزیم نوش جان
تخم مرغ و سیب زمینی آب پز را رنده کنید. گوشت مرغ را نیز که از قبل با کمی نمک و پیاز آب پز کرده اید ریش ریش کنید. نخود فرنگي را آب پز كنيد. خیار شور را هم رنده کنید و همراه نخود فرنگی به مخلوط بیفزایید. در آخر ماست و فلفل و نمک و روغن زیتون را خوب به هم بزنید تا یکدست شود و به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید
😍 سالاد پرتقال مواد لازم : _کلم قرمز خرد شده 2 لیوان _هویج رنده شده 2 لیوان _پرتقال خرد شده 1 الی 2 عدد _گردوی خرد شده نصف فنجان _پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری _ روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری _آبلیمو 2 قاشق غذاخوری _سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری _عسل 1 قاشق چایخوری آویشن خشک 1 قاشق چایخوری در ابتدا مواد سس را کاملا با هم مخلوط کرده و در یخچال قرار داده (شامل روغن زیتون ، آب لیمو ، بالزامیک ،عسل ، سیر خرد شده ، آویشن ، ریحان ، نمک و فلفل ) . سپس کلم ، هویج ، پرتقال ، گردو ، پیازچه را به همراه سس با هم مخلوط و نوش جان کنید
🌟🌟🌟🌟🌟 شیر:۲پیمانه شکر:۱/۲پیمانه پور ژلاتین۱ق غ پودر نارگیل:۲ق غ نشاسته ذرت:۲ق غ خامه:۲ق غ شیر و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شه. بعد پودر ژلاتین رو که به روش بن ماری حل کردید رو با پودر نارگیل و خامه به مخلوط اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. توی ظرف سرو بریزید و بزارید توی یخچال تا ببنده.
🥃 مواد لازم 🍻 🧊شکر قهوه ای 1 فنجان 🧊آب 1 فنجان 🧊چوب دارچین 1عدد طرز تهیه شربت دارچینی☕️ برای تهیه شربت دارچینی، همه مواد را باهم در ظرف مورد نظر مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جون بیاید. اجازه بدهید تا شربت مدتی 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد. بعد از 10 دقیقه شربت را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود این شربت را میتوانید به همراه آب لیمو میل کنید و یا به عنوان طعم دهنده برای نوشیدنی ها و یا کیک ها استفاده کنید.
🌸 🔵 : مرغ ١ عدد پیاز بزرگ ١ عدد نمک – فلفل – زرد چوبه به مقدار لازم جعفری به مقدار لازم 🔴 : ابتدا استخوان های مرغ را جدا کرده و سپس گوشت و پوست مرغ را با هم دوبار چرخ می کنیم تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند بعد ١ عدد پیاز بزرگ را رنده کرده به همراه مقداری جعفری ریز شده سپس نمک فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و کاملا ورز میدهیم تا بهم بچسبد سپس هر ۹٠ گرم را (به اندازه ای که مشت پر شود) بر روی سیخ کباب میزنیم و با حرارت ملایم ذغال می پزیم
💕 يه خورشت ملس و دلچسبه كه درست كردنش راحت و باب ميل اهل خونست ..!! 🔸ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم سه ق غ زرشك و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافهو وخوب تفت دادم دو ق غ رب گوجه مقداري زعفرون دم شده ،نمك و مقداري دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته
🍭 ژله آبی بلوبری نصف بسته ژله قرمز انار نصف بسته ژله سبز سیب نصف بسته ژله زرد موز نصف بسته ژله هلو نصف بسته ژله سفید الوورا 1ونیم بسته هرژله رو جداگانه با نصف لیوان اب جوش قاطی میکنیم وبعد نصف لیوان اب سرد میریزیم ،،1.5 بسته ژله الوورا را رو با 1.5 لیوان اب جوش قاطی میکنیم و قتی کاملا سرد شد 1لیوان شیر اضافه میکنیم همه ژله ها رو به ترتیب داخل پیک ها میریزیم و هرلایه که بسته شد لایه بعد و میریزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋😋😋 مرغ گريل وگوجه و پنير با نان بادمجان: دو عدد بادمجان رو كبابى كنيد و پوست بكنيد،ريز خوردش كنيد و داخل تابه چرب شده با كمى نمك تفت دهيد.با قيچى دور برشته هفت تا نون تست رو بگيريد،چهار قاشق شير و يك عدد تخم مرغ و نمك و فلفل و پودر سير رو با چنگال بزنيد و بريزيد روى نون تستها و بادمجان رو هم اضافه كنيد،از اين مخلوط به اندازه يك گردو برادريد و كف دستتون باز كنيد و بعد داخل تخم مرغ و آرد سوخارى(داخل آرد سوخارى گشنيز و جعفرى خشك بريزيد) بزنيد و نانها رو داخل تابه سرخ كنيد. تا نانها داغه كمى گوجه سرخ شده روش بزنيد و پنير بريزيد.از گوجه خام و پنير گودا هم ميتونيد استفاده كنيد.فيله مرغ گريل شده را روى پنير بذاريد،كاهو و سس مايونز و يك لايه ديگه نون رو هم روش بچينيد و نوش جان كنيد. پ.ن:اگر عطر بادمجان دودى رو دوست نداريد بادمجان رو كباب نكنيد،.بادمجان ها رو پوست بكنيد و خورد كرده و باكمى روغن تفت بديد و بپزيد. پ.ن:اين دستور رو دربين مجله هاى هنر آشپزيم پيدا كردم. پ.ن:اين غذا ميتونه يه فينگر فود جذاب
🌟🌟🌟🌟🌟🌟 طرزتهیه :یک بسته ژله آناناس، ژله بلوبری وژله انار رو هر کدوم جداگانه در ظرفی با یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد خوب مخلوط می کنیم تا شفاف بشه. ژله ها رو به مدت دو ساعت می ذاریم یخچال تا کاملا سفت بشه. بعد از این مدت توی کاسه دیگه سه رنگ ژله رو رنده درشت می کنیم و دوباره توی یخچال می ذاریم.حالا دو بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آب جوش مخلوط می کنیم تا یکدست بشه وقتی خنک شد دو لیوان شیر که به دمای محیط رسیده بهش اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم و می ریزیم روی ژله های ر رنده شده.به آرومی هم میزنیم تا رنگها با هم قاطی بشه بعد داخل قالب دلخواه بریزین وبه مدت چند ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده.