فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک #بدون_فر 😍😋
تخم مرغ ۲عدد، شکر نصف پیمانه، وانیل ۱/۴ ق چ، آرد قنادی ۱ پیمانه، بکینگ پودر ۱ ق م، پودر کاکائو مقداری، روغن ۱/۴ پیمانه
🔴تخم مرغ رو با شکر و وانیل ۳ دقیقه هم بزنین تا حجمش ۲برابر بشه. روغن رو اضافه و مخلوط کنید
آرد و بکینگ پودر رو به تدریج روی مواد الک و یکدست کنین
3ق غ از مواد بردارید و 1 ق چ پودر کاکائو روش الک کنید.
یک قاشق هم شیر اضافه و داخل قیف بریزید
داخل قالب، کپسول بزارین و از مواد داخل هر کدوم بریزین. از مواد شکلاتی بشکل های متفاوت روش بریزید و با سیخ چوبی طرح بندازین.
قابلمه رو یک ربع روی حرارت گرم کنین و کفش یه جسم فلزی قرار بدید. ظرف کیک رو روش بزارین و در قابلمه رو ببندین. ١۵ تا ۲۰ دقیقه زمان بدین تا پخته بشه.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
#خشك_واويج يا #باقالا_واويج 🍲 😋
🔸چشم بلبلي تازه ٥٠٠گرم پاك كرده سير ٥عدد شويد ٣قاشق غ تخم مرغ ١ عدد البته بگم اين غذا طبخش مثل باقالي خورشتمون هست كه اينو بصورت خشك ميخوريم سيرو رنده ميكنم به چشم بلبليم اضافه ميكنم وكمي سرخش كنم بعد ١ليوان آبجوش بهش اضافه ميكنم وزمان ميدم تاهم چشم بلبليم بپزه وهم آبش كاملا خشك بشه بعدش نمك وزردچوبه روبهش اضافه ميكنم آخرسر ٦.٧دقيقه مونده ك خاموش كنم شويدو اضافه ميكنم وتخم مرغ ميزنم و اجازه ميديم تا تخم مرغ پخته شع،خيلي خيلي خوشمزس
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مرغ😍😋
سینه مرغ: یک عدد
خیارشور: یکلیوان
گردو خردشده : ۱/۲ لیوان
پیازچه: یک لیوان
مخلوط جعفری و شوید: یک پیمانه
هویج رنده شده: یک پیمانه
سس مایونز: یک لیوان
ماست پرچرب: ۱/۲ لیوان
خامه: ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
نون تست: یک بسته
سینه مرغ رو با پیاز و سیر و فلفل دلمه ای بپزید و بعدش میکس کنید یا ریش ریش کنید و طبق کلیپ همه مواد رو با هم ترکیب کنید و ادامه کار
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_پیتزایی😍😋
سلام سمبوسه از اون غذاها و فینگر فود خوشمزه و دوست داشتنی 😍🤗
مواد میانی دل به خواهی و با توجه به ذایقه می تونید تنظیم کنید .
.
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
قارچ ۶ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
نان لواش به میزان لازم
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، قارچ ها رو ورقه ای کردم و اضافه کردم و تلت دادم ،گوشت چرخ کرده رو هم بهش اضافه کردم ، فلفل دلمه نگینی خرد شده ، سیب زمینی نگینی سرخ شده
کمی آویشن و نمک و فلفل و زردچوبه و به همراه کمی رب گوجه ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . بعد مقداری پنیر پیتزا ریختم .
می تونید انواع سبزیجات هم داخلش بریزید .
برای نون من از نون لواش استفاده کردم. در اندازه دل خواه برش دادم و مثلثی پیچیدم . لبه اش رو هم از آب استفاده کردم و به هم چسبوندم .
بعد هم توی روغن سرخ کردم . بعد از سرخ شدن در دستمال روغن گیر قرار دادم تا روغنش بره .
با این میزان مواد نزدیک ۱۵ عدد سمبوسه میشه .
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب_لاری 😍😋
گوشت رو معکبی کنین ۲عدد سینه و۲عددمغز ران
دوتا پیاز رو خلالی کنین وروی گوشت بریزین
زعفران غلیظ ۱قاشق غ
ماست چکیده پرچرب ۱لیوان
نمک ۲قاشق چ
فلفل پاپریکا۲قاشق چ
فلفل تند۱قاشق چ
پودرگل محمدی یه غنچه
تخم گشنیز۱قاشق چ بادستتون بشکنین وبعد اضافه کنین
لیموترش تازه ۲عدد
روغن زیتون یا مایع یه فنجان (من حذف کردم)
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک تابه ای😍😋
سلام سلام دوستان گل و عزیزم چطورین...امروز آموزش این کیک تابه ای جذاب و عالی رو داریم محشره
کیک توت فرنگی
مواد لازم
تخم مرغ سه عدد
شیر یا ماست دو سوم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر یک و نیم ق چ
وانیل نوک ق چ
آرد دو لیوان
شکر یک لیوان
مواد کیک رو مثل فیلم تهیه میکنیم داخل تابه میریزیم
روش پخت روی گاز..شعله پخش کن با حرارت ملایم میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین در و دمکنی میزلریم و مدت یکساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت صد و هفتاد میزلریم داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم مدت پنجاه دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مینی_پیراشکی😍😋
آرد:تا جایی که خمیر بدست تمیز نچسبه
شیر:1 لیوان
خمیر مایه:1 ق غ
شکر:1ق چ
تخم مرغ:1عدد
روغن مایع:یک دوم لیوان
نمک:1 ق م
مواد میانی پیراشکی:
سینه مرغ:1 عدد
پیاز خورد شده:2 عدد متوسط
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، آویشن:1 ق چ
رُب:1 ق غ
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ
#غذا_با_گوشت
#خورشت_نخود_فرنگی 😍😋
پیاز بزرگ ۱عدد، 2عدد ران یاسینه مرغ یا گوشت گوسفند، رب گوجه ۲ ق غ پر، نخود فرنگی ۳۰۰ _ ۳۵۰ گرم، نمک، فلفل، زردچوبه، پودرسیر، دارچین، عصاره مرغ ۱عدد دلخواه، سیب زمینی سرخ شده، گرد لیمو، ابلیمو، زعفران دم کرده
🔴پیاز ریز خردکرده رو با پودرسیر و روغن تفت میدیم گوشت رو اضافه و تفت میدهیم نمک وفلفل وزردچوبه و دارچین و رب رواضافه وتفت میدهیم بعد اضافه کردن اب اگه حس کردین خورشت کم رنگه میتونین یکم رب بیشتری بزنین
نخودفرنگی رو اضافه ومخلوط میکنیم اب رو اضافه ودر قابلمه رو میذاریم تا خوب جا بیفته. نخود فرنگی خام بو و مزه خاصی داره وباید اونقدر خورشت پخته بشه که اون مزه وبو از بین بره.
برای خوشمزه تر شدن خورشتتون هم میتونین یه دونه عصاره مرغ بهش بزنین اواخر پخت مقداری گرد لیمو به خورشت میزنیم و مقداری زعفران دم کرده
۵دقیقه اخر پخت سیب زمینی های سرخ کرده رو به خورشت اضافه میکنیم تا نرم بشن میتونین مقداری رو برای روی خورشت نگه دارین. شعله رو خاموش کرده مقداری ابلیمو هم اضافه کرده ومخلوط میکنیم.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
32.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذا_با_گوشت_چرخکرده 😍😋
میدونی فرق برگر ،همبرگر و چیز برگر چیه؟🥰
برگر سرشاخه همبرگر و چیز برگر هست در واقع هر چیزی میتونه داخل نان گرد برش خورده اون قرار بگیره مثل سبزیجات یا گوشت …
ولی همبرگر معمولا از گوشت گوساله داخلش استفاده میشه و
چیز برگر همبرگری هست که داخلش پنیر داره
✅مواد لازم:
🍔 ۳۰۰گرم گوشت گوساله با ۳۰۰گرم گوشت گوسفندی باچربی
🍔۱۰۰گرم پیاز رنده ریز شده و آب گرفته(بعد از آب گرفتن وزن کنید)
🍔نمک یک قاشق غذاخوری
🍔فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
🍔فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری
🍔پودر سیر یک قاشق مربا خوری
🍔پودر سوخاری یک قاشق غذاخوری
.
✅نکات👇🏻
🍔از گوشت گوساله خالص استفاده نکنید چون برگرتون خشک میشه اگه گوسفندی نداشتین ده درصد چربی به گوشت گوساله اضافه کنید تا لطیف بشه
🍔درب تابه رو نبندید برگر آب میندازه و جمع میشه
🍔وزن هر عدد برگر بین۱۰۰تا۱۲۰گرم هست
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
🍃 فلفل کبابی 😍😋
✔ مواد مورد نیاز :
۱) ۱۰ عدد فلفل قرمز
۲) ۲ عدد کدو
۳) ۳ عدد سیب زمینی
۴) ۲ عدد هویج
۵) ۸ عدد فلفل تند
۶) ۲ عدد فلفل چیلی
۷) نمک ، پول بیبر
۸) روغن مایع برای سرخ کردن
۹) یک کاسه ماست سیردار
✔ طرز تهیه :
فلفلها رو بشورید داخل سینی فر قرار بدید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه کباب کنید بعد از خنک شدن در قسمت وسط به کمک چاقو برش بدید داخلش رو تمیز کنید . سبزیجات رو خرد کنید داخل روغن سرخ کنید سپس همه رو با هم مخلوط کنید بهش نمک اضافه کنید داخل فلفل کبابی رو از سبزیجات خرد شده پر کنید داخل سینی بچینید روش از ماست سیردار بریزید پول بیبر بپاشید سپس سرو کنید .
نوش جان 😋
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
44.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_تابه_ای😍😋
۴۰۰گرمگوشت چرخ کرده، پیاز 1 عدد متوسط رنده شده، 1عدد تخم مرغ، ۳ق غ پودر سوخاری، 2 ق غ جعفری ساطوری، 2عدد سیر رنده شده، نصف سیب زمینی کوچیک آبپز، نمک، فلفل،پاپریکا، ادویه کاری، زعفران دم کرده، سماق
#سس:
پوره گوجه، روغن، پوره سیر، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_کارامل_بیسکویتی😍😋
مواد لازم برای کارامل✌️
شکر: ۱ لیوان
آب: یک چهارم لیوان
مواد لازم برای کرم👇
بیسکوییت: ۹۰ گرم(پتی بور یا هر بیسکوییت دیگه ای)
شیر: ۲ لیوان
شکر: نصف استکان
تخم مرغ: ۳عدد
وانیل: یک چهارم ق.چ
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستا_پنیری😍😋
پاستا پنیری فقط در ۱۰ دقیقه
250 گرم پاستا
سس:
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذاخوری آرد
شیر ۴۰۰ میلی لیتر
پنیر رنده شده( موزارلا )
نمک، جوز هندی، پاپریکا
ابتدا پاستا را طبق دستور پخته و سپس سس را آماده می کنیم.
برای این کار کره را در تابه می ریزیم، می گذاریم ذوب شود، آرد را اضافه می کنیم.
شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید، مقداری پنیر اضافه کنید به همراه پاستا
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک زعفران😍😋
این کیک زعفران و کشمش با بافت ترم و اسفنجی فقط چند قاشق آرد نانوایی میخواد
مواد لازم
آرد هشت ق غ
شکر شش ق غ
تخم مرغ دو عدد
شیر یا آب یک سوم لیوان
وانیل نوک ق چ
بکینگ پودر دو ق چ
روغن مایع یک چهارم لیوان
زعفران دم کرده یک ق غ
کشمش دو ق غ
روش پخت روی گاز. شعله پخش کن رو روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد قالب رو روش قرار بدین در و دمکنی میزلریم و مدت یکساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت صد و هفتاد میزلریم داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم مدت پنجاه دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک توت فرنگی با ژله😋😍
مواد لازم🔻
تخم مرغ :۳ عدد
شکر؛ ۱ پیمانه
وانیل :۱ ق چ
روغن: نصف پیمانه
شیر: ۱ پیمانه
بکین پودر: ۱ ق غ
آرد :دو ونیم پیمانه
خامه قنادی: به مقدار لازم
ژله توت فرنگی :۱ بسته
توت فرنگی: به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
تخم مرغ وشکر ووانیل با همزن خوب هم بزنید که حالت پفکی وسبک وکرم رنگ بشه وحجمش هم زیاد بشه
روغن وشیراضاف کنید ودو دقیقه هم بزنید
بکین پودر وآرد الک شده هم اضاف کنید ودر حد چند ثانیه هم بزنید
مواد را دردر قالب مستطیلی که کف آن کاغذروغنی گذاشته اید بریزید وبه مدت ۳۰ دقیقه در فر گرم قرار دهید
بعد از سرد شدن کیک روی کیک کمی با شربت دلخواه کمی مرطوب کنید و خامه فرم گرفته بزنید
روی خامه را طبق فیلم توت فرنگی بزارید
ژله توت فرنگی را با یک لیوان آب جوش ویک لیوان آب سرد آماده کنیدواگه میخواهید ژلتون سفت تر باشه نصف لیوان آب سرد بریزید وبگذارید تا کاملا سرد بشه وروی توت فرنگی ها بریزید و توی یخچال بگذارید.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی و سیبزمینی با سس خیارشور، فیش اند چیپس 😍😋
در مرحله اول سیبزمینی هارو پوست بگیرید، خلال کنید و در یک ظرف مناسب، به همراه نمک، فلفلسیاه و روغن زیتون داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بزارید تا خوب کبابی بشه.
.
فیله ماهی شیر برای این بشقاب انتخاب خوبی هست. شما میتونید از فیله ماهی سالمون هم استفاده کنید.
اون رو به ابعاد سیبزمینی بُرش بدید، نمک فلفل بزنید و در سس آبجو خوب بغلتونید.
سس آبجو:
آرد سفید: ۶ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
پودرسیر: ۱ قاشق چایخوری
اورگانو(یا آویشن): ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
آبجو بدون الکل: ۱ لیوان
.
بعد از اینکه ماهی رو توی سس آبجو زدید، اون رو توی آرد سوخاری بزنید تا کامل پوشیده بشه.
حواستون باشه که حتمن به آرد سوخاری نمک و فلفلسیاه بزنید.
بعد از پوشیده شدن تکههای ماهی، اونهارو سرخ کنید. تمام.
.
سس خیارشور:
مایونز : ۳ قاشق غذاخوری
شوید خشک: ۱ قاشق چایخوری
آب نصف لیمو تازه
خیارشور رنده شده: ۲ عدد کوچک
خوب مخلوط کنید و غذا رو سِرو کنید.
نوش جونتون
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلیم_بادمجان😍😋
کشک یک عدد 500 گرم
عدس پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سیب_زمینی 😍😋
دو عدد سیب زمینی متوسط
یک عدد پیاز قرمز متوسط
نمک ٫فلفل سیاه٫فلفل قرمز ،پودر سیر
دو قاشق مربا خوری آرد نخودچی یا پودر سوخاری
یک قاشق مربا خوری سبزی خشک معطر
یک قاشق غذاخوری ماست (اختیاری)
تخم مرغ کوچیک دو عدد
تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و در روغن سرخ میکنیم .
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_گل_محمدی 😍😋
گلبرگ ۲۵۰ گرم
شکر یک کیلو
آب شش ویا ۷ لیوان لیوان
جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری ویا اب لیمو دو قاشق
رنگ خوراکی چند قطره
گلبرگ ها رو جدا کنید وبا آب سرد بشورید وبزارید ابشون کاملا بره
آب جوش بزارید رو گاز تا جوش بیادگلبرگ ها رو تو قابلمه بریزید روشون آب جوش بریزیدسرعت عمل داشته باشید تا با اب داغ عطر گل بیرون بیاد.فوری دم کنی بزارید. بمونه تا بیست وچهار ساعت بعد از بیست وچهار ساعت از پارچه نخی رد کنید به هیچ عنوان با فشار دست گلبرگها رو فشار ندید .رنگ شربت تلخ میشه آب حاصله رو گاز بزارید تا بجوش بیاد جوش که اومد شکر روبریزید.وشعله متوسط باشه قوام که آومد رنگ خوراکی ،جوهر لیمو ویا اب لیمو اضافه کنید وگاز رو خاموش کنید این شربت با اب ویخ رقیق میشه
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزقرمه کرمانی😋😍
مواد لازم🔻
نخود : دو پیمانه
پیاز : ۴ عدد
سیر : سه عدد
گوشت بدون استخوان : 500 گرم
کشک : به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
زعفران دم کرده : دو قاشق سوپخوری
نعنا داغ : به میزان لازم
گردو خرد شده : به میزان لازم
آب : ۴پیمانه
روغن حیوانی : دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه🔻
اول گوشت را با یک عدد پیاز و نمک و زردچوبه با آب جوشیده شده درون زود پز به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم، بعد از پخت گوشت را از زود پز خارج کرده مقدار آبی که از گوشت مانده بود را کنار گذاشته در و از آب جدا می کنیم و ریش ریش می کنیم.
در ظرفی دیگر پیاز و سیر را با روغن حیوانی همراه با گوشت تفت داده نخود ها را که از قبل پخته بودیم اضافه میکنیم و با آب گوشت به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا حسابی جا بیافته. بعد با گوشت کوب آن را میکوبیم ، زعفران و کشک اضافه میکنیم و میگذاریم ۲۰ دقیقه جا بیفتد. .
در آخر برای تزیین میتونید از گردو ، نعنا داغ ، پیاز داغ ، کشک، سیر داغ ، برگ نعنا یا پونه استفاده کنید (سلیقه ای در رسپی اصلی وجود ندارد).
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قاشقی😋😍
بجای ماست هم میتونید از شیر یا حتی آب استفاده کنید ولی با ماست کیک بافت بهتری پیدا میکنه.
نکته خاصی نداره فقط روغن باید داغ باشه در غیر اینصورت روغن زیادی جذب کیک میشه و خوب هم پف نمیکنه.
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ ق غ (دلخوه)
پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه🔻
تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه
ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای بادمجان کبابی😋😍
مواد لازم برای دو عدد پیتزا🔻
بادمجان دو عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط برای گوشت و چند حلقه برای روی پیتزا
گوجه و فلفل دلمه ای و قارچ برای روی پیتزا (کم)
رب دو قاشق غذاخوری
سس کچاپ به مقدار دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم
نان پیتزا
⚠️چند نکته مهم🔻
بعد از کبابی کردن بادمجانها اون ها را داخل کیسه قرار بدین و بزارید تا سرد بشه اینجوری خیلی راحت پوستشون جدا میشه
بعد از ساطوری کردن بادمجان ها میتونید بهش کمی سیر هم بزنید عالی میشه
به بادمجانهای ساطوری شده رب و سس و نمک و فلفل بزنید و از اون به عنوان سس که قرار روی نان پیتزا قرار بگیره استفاده کنید.
بقیه مراحل کامل تو ویدیو مشخص هست.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_زردآلو😍😋
تخم مرغ ۲عدد
ماست نصف لیوان
شکردوسوم لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
آرد تقریبا یک لیوان+یک چهارم لیوان
زردآلو به میزان لازم
نکته:توکیکهای میوه ایی بهتره ازماست استفاده بشه
اگرمزه ترش زردآلو رودوست ندارین میتونیدابتداداخل هر کپسول یک قاشق مرباخوری شکربریزین بعدزردآلو روداخل کپسول بزارین
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینی تست😋😍
مواد لازم🔻
نان تست
پیاز
سینه مرغ خرد شده
ادویه (مثل ادویه کاری، پاپریکا، پودر سیر، نمک و...)
فلفل دلمه
ذرت
پنیر ورقه ای (مثل گودا، پیتزا، چدار و...)
مواد داخلش هم به دلخواه شما قابل تغییره.
مثلا میتونین از مایه ماکارونی یا انواع سبزیجات استفاده کنید.
برای سس روش🔻
خامه صبحانه ۱ بسته (۲۰۰ میلی لیتر) + ۳ ق غ پنیر خامه ای
یا به جاش سس بشامل (همون سس سفید لازانیا، طرز تهیه در هایلایت استوری های بالای صفحه)
میتونین به دلخواه روش کمی پنیر پیتزا هم بریزین.
🌡داخل فر چند دقیقه گریل کنید تا روش طلایی بشه.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒