فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سیب_زمینی 😍😋
دو عدد سیب زمینی متوسط
یک عدد پیاز قرمز متوسط
نمک ٫فلفل سیاه٫فلفل قرمز ،پودر سیر
دو قاشق مربا خوری آرد نخودچی یا پودر سوخاری
یک قاشق مربا خوری سبزی خشک معطر
یک قاشق غذاخوری ماست (اختیاری)
تخم مرغ کوچیک دو عدد
تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم و در روغن سرخ میکنیم .
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_گل_محمدی 😍😋
گلبرگ ۲۵۰ گرم
شکر یک کیلو
آب شش ویا ۷ لیوان لیوان
جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری ویا اب لیمو دو قاشق
رنگ خوراکی چند قطره
گلبرگ ها رو جدا کنید وبا آب سرد بشورید وبزارید ابشون کاملا بره
آب جوش بزارید رو گاز تا جوش بیادگلبرگ ها رو تو قابلمه بریزید روشون آب جوش بریزیدسرعت عمل داشته باشید تا با اب داغ عطر گل بیرون بیاد.فوری دم کنی بزارید. بمونه تا بیست وچهار ساعت بعد از بیست وچهار ساعت از پارچه نخی رد کنید به هیچ عنوان با فشار دست گلبرگها رو فشار ندید .رنگ شربت تلخ میشه آب حاصله رو گاز بزارید تا بجوش بیاد جوش که اومد شکر روبریزید.وشعله متوسط باشه قوام که آومد رنگ خوراکی ،جوهر لیمو ویا اب لیمو اضافه کنید وگاز رو خاموش کنید این شربت با اب ویخ رقیق میشه
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بزقرمه کرمانی😋😍
مواد لازم🔻
نخود : دو پیمانه
پیاز : ۴ عدد
سیر : سه عدد
گوشت بدون استخوان : 500 گرم
کشک : به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
زعفران دم کرده : دو قاشق سوپخوری
نعنا داغ : به میزان لازم
گردو خرد شده : به میزان لازم
آب : ۴پیمانه
روغن حیوانی : دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه🔻
اول گوشت را با یک عدد پیاز و نمک و زردچوبه با آب جوشیده شده درون زود پز به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم، بعد از پخت گوشت را از زود پز خارج کرده مقدار آبی که از گوشت مانده بود را کنار گذاشته در و از آب جدا می کنیم و ریش ریش می کنیم.
در ظرفی دیگر پیاز و سیر را با روغن حیوانی همراه با گوشت تفت داده نخود ها را که از قبل پخته بودیم اضافه میکنیم و با آب گوشت به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا حسابی جا بیافته. بعد با گوشت کوب آن را میکوبیم ، زعفران و کشک اضافه میکنیم و میگذاریم ۲۰ دقیقه جا بیفتد. .
در آخر برای تزیین میتونید از گردو ، نعنا داغ ، پیاز داغ ، کشک، سیر داغ ، برگ نعنا یا پونه استفاده کنید (سلیقه ای در رسپی اصلی وجود ندارد).
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قاشقی😋😍
بجای ماست هم میتونید از شیر یا حتی آب استفاده کنید ولی با ماست کیک بافت بهتری پیدا میکنه.
نکته خاصی نداره فقط روغن باید داغ باشه در غیر اینصورت روغن زیادی جذب کیک میشه و خوب هم پف نمیکنه.
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
ماست ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ ق غ (دلخوه)
پودر هل یا وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
طرز تهیه🔻
تخم مرغ، شکر و پودرهل یا وانیل رو با همزن دستی سه چهار دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن بشه
ماست و به دلخواه گلاب رو اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید
آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید و هم بزنید تا یکدست بشه
داخل تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد با قاشق از مایه کیک داخل تابه بریزید
یک سمتش که کمی سرخ شد برگردونید
کلا بهتره موقع سرخ شدن چند بار زیر و رو کنید تا دو طرفش یکدست رنگ بگیره
حتما بعد از سرخ شدن روی دستمال بزارید تا روغن اضافه ش کشیده بشه و بعد به دلخواه تزئین کنید.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزای بادمجان کبابی😋😍
مواد لازم برای دو عدد پیتزا🔻
بادمجان دو عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد متوسط برای گوشت و چند حلقه برای روی پیتزا
گوجه و فلفل دلمه ای و قارچ برای روی پیتزا (کم)
رب دو قاشق غذاخوری
سس کچاپ به مقدار دلخواه
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم
نان پیتزا
⚠️چند نکته مهم🔻
بعد از کبابی کردن بادمجانها اون ها را داخل کیسه قرار بدین و بزارید تا سرد بشه اینجوری خیلی راحت پوستشون جدا میشه
بعد از ساطوری کردن بادمجان ها میتونید بهش کمی سیر هم بزنید عالی میشه
به بادمجانهای ساطوری شده رب و سس و نمک و فلفل بزنید و از اون به عنوان سس که قرار روی نان پیتزا قرار بگیره استفاده کنید.
بقیه مراحل کامل تو ویدیو مشخص هست.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاپ_کیک_زردآلو😍😋
تخم مرغ ۲عدد
ماست نصف لیوان
شکردوسوم لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
آرد تقریبا یک لیوان+یک چهارم لیوان
زردآلو به میزان لازم
نکته:توکیکهای میوه ایی بهتره ازماست استفاده بشه
اگرمزه ترش زردآلو رودوست ندارین میتونیدابتداداخل هر کپسول یک قاشق مرباخوری شکربریزین بعدزردآلو روداخل کپسول بزارین
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینی تست😋😍
مواد لازم🔻
نان تست
پیاز
سینه مرغ خرد شده
ادویه (مثل ادویه کاری، پاپریکا، پودر سیر، نمک و...)
فلفل دلمه
ذرت
پنیر ورقه ای (مثل گودا، پیتزا، چدار و...)
مواد داخلش هم به دلخواه شما قابل تغییره.
مثلا میتونین از مایه ماکارونی یا انواع سبزیجات استفاده کنید.
برای سس روش🔻
خامه صبحانه ۱ بسته (۲۰۰ میلی لیتر) + ۳ ق غ پنیر خامه ای
یا به جاش سس بشامل (همون سس سفید لازانیا، طرز تهیه در هایلایت استوری های بالای صفحه)
میتونین به دلخواه روش کمی پنیر پیتزا هم بریزین.
🌡داخل فر چند دقیقه گریل کنید تا روش طلایی بشه.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_دانمارکی😍😋
۱: شیر نصف پیمانه
۲: خمیرمایه ۱/۵ قاشق غذاخوری
۳: شکر یک قاشق غذاخوری
مواد لازم خمیر
۱:یک عدد زرده و دو عدد سفیده تخم مرغ
۲:شکر سه قاشق غذاخوری
۳:وانیل یک قاشق چایخوری
۴:روغن نصف پیمانه
۵:کمی نمک
۶: زعفران آب کرده سه قاشق غذاخوری
۷:آرد شیرینی پزی ۳/۵ پیمانه
همه مواد رو مخلوط میکنیم و خمیر رو کاملا ورز میدیم و به مدت یکساعت استراحت میدیم
مواد داخل شیرینی
۱:آرد سفید نصف پیمانه تفت میدیم فقط بوی خامی اش بره
۲: شکر ۱/۲پیمانه
۳:وانیل
۴:آب ۱/۵ پیمانه کمی کمتر
۵: گلاب مخلوط کنید به مدت چند دقیقه روی حرارت و بعد
بذارین سرد بشه و لای خمیر بذارین روی خمیر رو زرده تخم مرغ بزنید و کمی کنجد بپاشین و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت بدین و در فر با حرارت ۱۸۰ یا ۳۶۰ سانتیگراد که از قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه بذارین
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک لوبیا با قارچ😋😍
مواد براي ٤ الي ٥ نفر🔻
لوبيا چيتي ٢ ليوان فرانسه
آب ٦ ليوان فرانسه
پياز ١ عدد
قارچ ٣عدد
رب ١ قاشق غ خ سر پر
نمك ٢ قاشق چ خ
فلفل سياه ١ قاشق چ خ
زرد چوبه ١ قاشق چ خ
دارچين نصف قاشق چ خ
آويشن ١ قاشق چ خ
طرز تهیه🔻
اول لوبياتون رو خيس كنيد ١٢ ساعت يا اينكه ٤ ساعت خيس كنيد و دوبار بجوشونيد و و ابكش كنيد ،حالا اون رو ٣ ساعت بپزيد يا بيشتر مواد پياز داغ و اضافه كنيد،لعاب كه انداخت دارچين و آويشن رو اضافه كنيد ١٠ دقيقه بعد لوبيا آمادست.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌پیتزا بربری 😍
که با دو تیکه نون بربری میتونی درست کنی
مواد اولیه قابل دسترس هم داره که همه تو خونه هاشون دارن ، نیاز نیس که برید بخرید
طرزتهیه :
یک تکه از نون بربری داخل ماهیتابه که از قبل روغن ریختم قرار میدیم
.
دو عدد تخم مرغ رو ، روی نون بربری میریزیم
و نمک و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم و تخم مرغ هامون رو میزنیم و پخشش میکنیم
.
قبل هم حتما با چنگال بافت نون رو چنگال بزنید تا داخل نون هم بره تخم مرغ زده شده
.
تو قابلمه دیگه گوشت رو با کمیپیاز تفت میدیم بهش قارچ و هویچ رو اضافه میکینم
.
موادمون رو ، روی تخم مرغ که کمی سفت شد میریزیم
.
در آخر هم پنیر پیتزا میریزیم و کمی زیتون وقتی پنیر پیتزا کمی آب شد (حدودا ۳دقیقه)
یک تکه نون بربری میزاریم و پشت و رو میکنیم
.
تا طرف دیگه نون هم برشته بشه😍
.
تمام ،نوش جونتون
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شکلاتی😍😋
آرد:یک و نیم لیوان
روغن:۱/۴پیمانه
شیر:۱لیوان
شکر:۲/۳لیوان
سرکه سفید یا آبلیمو:۱ ق غ
پودر کاکائو:۲ق غ
بکینگ پودر:۱ق م
وانیل :نصف ق چ
دستور :شکر و شیر و روغن و وانیل و سرکه رو با هم مخلوط میکنیم بعد مواد خشک (آرد،بکینگ پود،پودر کاکائو)مخلوط کرده و روی مواد الک میکنیم کامل هم میزنیم قابلمه یا تابه رو چرب کرده کفش کاغذ روغنی انداخته مواد و میریزیم . شعله پخش کن ۱۰ دقیقه از قبل گرم بشه تابه رو همراه در و دم کنی میزاریم حدود ۳۰ دقیقه بعد میپزه.
✅قابلمه ۲۰cmباشه✅هر چقدر دوست داری هم بزن نگران نباش
✅۳۰ دقیقه اصلا در قابلمه باز نشه پفش میخوابه✅آبلیمو یا سرکه اصلا طعم کیک و خراب نمیکنه
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب و دارچین 😍😋
( بدون فر و همزن)
مواد لازم :
آرد ۱۴۰ گرم ( یک پیمانه و ۲ ق غ)
ماست ۱۵۰ گرم ( نصف لیوان دسته دار فرانسوی + دو ق غ
سیب یک عدد
شکر ۴۰ گرم( تقریبا کم شیرینه این کیک)
تخم مرغ یک عدد
وانیل۱/۲ ق چ
روغن مایع ۳۰ گرم ( ۶ ق غ)
دارچین نصف ق چ
بکینگ پودر ۲/۵ ق چ
برای کارامل:
۳۰ گرم کره
۳۰ گرم شکر
ابتدا پوست و هسته سیب هارو بگیرید حلقه حلقه برش بدید و بذارید کنار.
شکر رو داخل تابه بریزید روی حرارت کم بذارید تا آب بشه بهش کره رو اضافه کنید.
دو ق غ آب بریزید و سیب ها رو روش بچینید بذارید سس بجوشه کمی تا غلیظ شه و جا بیفته.
تو یه ظرف تخم مرغ + وانیل + شکر رو هم بزنید که کرم رنگ و کش دار بشه.
بعد روغن مایع و ماست و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید.
حالا آرد و بکینگ پودر رو با الک اضافه کنید و هم بزنید.
مایع کیک رو روی سیب ها بریزید در ماهیتابه رو ببندید تا ۱۵ دقیقه بپزه .
دم کنی هم بذارید بهتره .
طرف دیگه هم ۵ دقیقه بپزه و حاضره
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود😍😋
#فست_فود
ببینید چی اوردمبراتون ی عااالیه👌👌
.
.
عناصر
200 گرم آرد
170 میلی لیتر آب گرم
1 عدد کلم
400 گرم گوشت چرخ شده
نمک
فلفل
سس تریاکی
دو عدتخم مرغ
آماده سازی
آرد ، نمک ، آب را اضافه کرده و ورز دهید. بگذارید 30 دقیقه استراحت کند.
کلم را خرد کنید. آن را با گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل ، سس Teriyaki و تخم مرغ مخلوط کنید.
خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و پهن کنید. مواد را اضافه و تخم مرغ را در مرکز آن بریزید. خمیر را ببندید.
پیراشکی ها را در ماهی تابه با روغن سرخ کنید.
.
نووووش جااااان🤩😍😋
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
بادمجان شکم پر😍😋
بادمجان ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
گردو خرد شده ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری (خیلی خرد نشده زیر دندون بیاد خوشمزه تر میشه)
پیاز یک عدد
رب انار یک قاشق غذاخوری
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
زرشک ۲ الی۳ قاشق غذاخوری
فلفل سبز خوراکی یک عدد
گلپر ، نمک،فلفل سیاه،نعنا خشک
روغن
برای سس
یک قاشق غذاخوری رب گوجه یک استکان آبجوش ،نمک،فلفل سیاه
✍🏻این سس فقط برای خوشرنگتر شدن و پخت بهتر بادمجونهاهستش اگر دوست دارین سس بیشتری داشته باشید پیشنهاد میکنم جدا گانه درست کنین و بعد سرو کنید سس زیاد باعث شل و وارفتن بادمجون میشه
به همین راحتی و جذابی🤩
نکته✍🏻✍🏻
✍🏻فقط بادمجان رو که تو آبجوش انداختین خیلی نپزین که نرم بشه
✍🏻 وقتی گذاشتین روی گاز با شعله ی ملایم اجازه بدید زیرش خوب سرخ بشه بعد بهش سس رو اضافه کنید و بزارین یکم بجوشه اینجوری شکلش بهم نمی خوره و شیک سرو میشه
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شیرینی مازندرانی که بهش نونم میگن😍بدون فر و همزنه👌نیم ساعته آماده س ❤
مواد لازم:
تخم مرغ:۲ تخم مرغ
آرد برنج :۱لیوان
آرد گندم :۲ق غ
ماست:۳ ق غ
شکر:نصف لیوان
گلاب:۲ق غ
زعفران غلیظ دم کرده:۲ق غ
شیر:۱/۴لیوان
بکینگ پودر:۱ ق م
پودر هل:نصف ق چ
اول تخم مرغ ها رو با همزن دستی میزنیم تا از لختگی دربیان،بعد شکر شیر ماست گلاب پودر هل زعفران و اضافه کرده هم میزنیم یکدست ک شد آردها رو همراه بکینگ پودر روی مواد الک میکنیم و هم میزنیم . کف و دیواره های تابه رو خوب چرب میکنیم و جواد و داخلش میریزیم در و همراه دمکنی میزاریم .حرارت کم . ۲۵ دقیقه درشو باز نکنید بعد چک گرده وقتی پخت برمیگردونیم ظرف دیگه ش بپزه. نوش جان
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ آبدار و خوشمزه😋😍
موادلازم🔻
فیله مرغ
- ماست یونانی
- ادویه ها
- قارچ
- پنیر
⠀
برای سیب زمینی🔻
- سیب زمینیها
- کره
- سیر
- ادویه ها
⠀
طرز تهیه🔻
سینه مرغ را به دو نیم کرده و در ماست یونانی (با خامه ترش یا سس مایونز جایگزین می شود) با ادویه جات ترشی جات کنید. در حالی که فیله در حال طعمگرفتن است ، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آنها را به صورت مکعب های بزرگ برش دهید. ما می فرستیم تا در آب نمک بپزد تا نیم پخته شود.
سپس سینه مرغ را به یک ورق پخت منتقل می کنیم ، یک لایه قارچ و پنیر رنده شده بیرون می دهیم. ما برای پخت 20 دقیقه در دمای 200 درجه ارسال می کنیم. سیب زمینی های نیمه آماده را به ظرف پخت منتقل کرده ، روغن ، سیر ، ادویه جات را اضافه کرده و تا زمانی که قهوه ای طلایی شود ، حدود 7 دقیقه در دمای 200 درجه بپزید.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک قابلمه ای راحت و سه سوته با بافت بی نظیرش کنار یه لیوان چای خستگی کل روز و از تنت بیرون میکنه.دیگه نگم از طعم و عطر بی نظیرش.😋😋👌👌
پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و لذتشو ببرید.👍
مواد لازم :
آرد ۸ ق غ سرپر(بچه ها من برای درست کردن همه دسر ها و شیرینی ها و کیک هام از آرد نانوایی استفاده میکنم.)
شکر ۶ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق غ سرپر
گلاب ۴ ق غ
آب که گرم باشه ۶ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل نوک ق چ (من حواسم نبود که بجای وانیل هل اضافه کنم که تو این ترکیب بینظیر میشه.)
زعفران مقداری
کره آب شده ۳ ق غ
⭕حرارت متوسط باشه.حرارت خیلی کم باشه کیک خمیر میشه و پف نمیکنه.
⭕بعد ۲۰ دقیقه چک کنید اگه نپخته بود بذارید چند دقیقه دیگه رو حرارت بمونه.
⭕تو فر ۱۸۰ درجه و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه.👌
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
صبح یعنے عشق❣
عشق ❣
یعنے سلامتےِ تو❣
سلامتےِ تو❣
یعنے قشنگےِ این دنیا❣
من امروز ❣
دُنیاےِ قشنگے برایت آرزو دارم💕❣💕
#صبحتبخیرعشقم❣
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک کدو سبز نگین دار😋😍
سلام دوستای عزیزم غذا آوردم براتون خوشگل خوشمزه آسون و شایدم جدید خودم اولین بار بود درستش میکردم ولی دیگه رفت توی برنامه غذاییم خیلی خوشمزه بود مطمئنم شما هم درست کنید خوشتون میاد
مواد لازم🔻
💜دو عدد پیاز
💜150 گرم گوشت چرخ کرده
💜زردچوبه فلفل دارچین زعفران نمک و جعفری خشک
💜سه عدد کدو سبز
💜یه حبه سیر به دلخواه
💜رب گوجه فرنگی
طرز تهیه🔻
همونطور که دیدید ابتدا گوشت چرخ کرده و با پیاز و ادویه ها مخلوط کردم و ورز دادم گذاشتم یخچال در این فاصله سه عدد کدو رو حلقه حلقه کردم مواد توش رو به اندازه یک دایره درآوردم و بعضی رو قالب زدم و داخلشون رو با مواد گوشتی پر کردم کمی داخل روغن کم سرخشون کردم و گذاشتم توی سس که بپزه و جا بیفته برای سس یه دونه پیاز و یک حبه سیر رو تفت دادم به همراه زردچوبه فلفل و رب و آب جوش ریختم جوش که اومد کدو ها رو گذاشتم داخلش تا بپزه از عطر و طعمش نمیگم خیلی خوشمزه شده بود درست کنید خوشتون میاد.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلم_پلو😍😋
مواد لازم مخلوط :
یک عدد برگ کلم متوسط
گوشت چرخکرده (اختیاری)
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری سر پر
نمک فلفل یک عدد پیاز
مواد لازم برای پخت برنج
چهار پیمانه برنج
۶پیمانه آب
دو قاشق غذاخوری سرکه
یک قاشق غذاخوری زیره
در صورت تمایل زعفران
نمک و فلفل
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_موز_کاراملی😍😋
4 عدد تخم مرغ
1 فنجان شکر
نصف لیوان روغن
1 فنجان شیر
2.5 فنجان آرد
1-2 عدد موز
1 ق چ وانیل
1 ق چ بکینگ پودر
3 موز برای قرار دادن روی پایه
برای کارامل؛
1 فنجان شکر
2 قاشق غذاخوری کره
نصف جعبه خامه (100 میلی لیتر)
ابتدا کارامل را آماده کنید. شکر را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط ذوب کنید. قبل از اینکه تیره شود ، کره را اضافه می کنیم. دیر نکنید ، زیرا شکر خیلی سریع می سوزد. کره را هنگام ذوب هم بزنید ، سپس خامه را به تدریج اضافه کنید ، چند دقیقه دیگر آن را نگه دارید ، مرتبا هم بزنید ، آن را خاموش کنید و بگذارید خنک شود. برای کیک ، حداقل 6-7 دقیقه تخم مرغ و شکر را بزنید. سپس مواد مایع را اضافه کرده و هم بزنید. موز را له کنید و اضافه کنید. با الک کردن مواد خشک را اضافه کنید. به صورت دورانی در یک جهت با قاشق هم بزنید. کارامل را درون ظرف فر با اندازه متوسط بریزید و آنرا پخش کنید. موزهای خرد شده را روی آن قرار دهید. سپس مواد کیک را بریزید و با دمای 180درجه بپزید با خلال دندان تست شود.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_سرلاکی😍😋
شیر ۱ پاکت
پودر کارامل ۱ پاکت
بسکویت پتی بور ۱ بسته
خامه صبحانه ۱ بسته
نسکافه قلمی ۱ بسته
شکر ۳ ق غ سر پر
شیر و پودر کارامل رو بریزید داخل یه قابلمه و هم بزنید تاصاف و یکدست بشه بعد بزارید روی حرارت متوسط و
اجازه بدید بجوش بیاد ❌❌مواظب باشید که شیر سر نره ❌❌ بعد حرارت رو خاموش کنید و بهش بسکویت پتی بور خورد شده را اضافه کنید و اجازه بدید از داغی بیفته و بعد داخل مخلوط کن بریزید و بهش خامه و پودر نسکافه رو اضافه کنید و همه ی مواد رو باهم میکس کنید سپس از مواد داخل ظرف سرو بریزید و بزارید داخل یخچال تا ببنده وقتی دسر کاملا بست روش رو با بسکویت پتی بور تزئین کنید
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
شيرينى فندقی🌰😍😋
مواد لازم :
آرد:۱۲۵ گرم
شکلات :۲۰۰ گرم
فندق :جهت تزئین به مقدار لازم
پودر فندق:۲۰ گرم
تخم مرغ: ۳۰ گرم
پودر شکر ۲۵ گرم
نمک یک هشتم ق چ
بکینگ پودر ۲ گرم
کره :۸۰ گرم
.
.
اميدوارم كه شما هم درست كنيد و دوستش داشته باشيد 🥰
داخل فر گازی ۱۷۰ درجه و فر برقی ۱۵۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم
▫️پودر شكر و آرد رو حتما الك كنيد..
▫️حتما از شكلات مقاوم به حرارت استفاده كنيد،
من از شكلات كارات استفاده كردم
▫️اين رسپي ٣٦ عدد شيرينى بهتون ميده.اگر گلوله هاى ٨ گرمى درست كنيد.
▫️ميتونيد تا يك هفته خمير رو داخل يخچال نگه داريد و هروقت تونستيد درستش كنيد، مدت زمان بيشترى خواستيد نگه داريد داخل فريزر بذاريد .
▫️ شیرینی ها تا ٣ هفته بيرون از يخچال ، جاى خنك،داخل ظرف دربسته ماندگارى دارن، اگر خواستيد داخل يخچال بذاريد، نيم ساعت قبل از خوردن ازيخچال بيرون بياريد.
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترافل_خرما😍😋
۲۰ عدد ترافل (توپک خرما)
خرما ۲۰ عدد
بیسکوییت پتی بور ۶ عدد
کره ۱ ق غ
گردو به میزان لازم
پودر نارگیل و پسته و کنجد و ... به میزان لازم
خرماها رو پوستش رو کندم و هسته اش رو در آوردم . برای اینکه راحت از پوستش در بیاد یه دقیقه داخل آب جوش قرار دادم و به راحتی کنده میشه و بعد لهش کردم و با بیسکوییت پتی بور پودر شده مخلوط کردم و با کمی کره تفت دادم . (می تونین کره هم استفاده نکنین و تفت ندین اگر برای بچه ها درست می کنین کره مقوی هست و خوب بهتره استفاده بشه و هم اینکه چسبندگی رو می گیره و باعث میشه راحت باهاش کار کنین )
بعد از مواد خرمایی به اندازه یه فندق برداشتم و میانش پسته یا گردو یا فندق یاهر چی دوست داشته باشین ، من گردو قرار دادم بعد توی دست گوله کردم .
آخرش هم توی پودر نارگیل یا پودر پسته یا پودر گل محمدی یا کنجد غلتوندم .
🍒⃙⃟⃖⃗⃝⃦۪ٜ۪ٜ⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍿⍣꯭⃗⃖ @ashpazy_irani ⍣꯭⃗⃖🍿⃙⃗⃗⃖⃟⃝⃦۪ٜ۪ٜ۪⃡݊۫۬۫۬۫۬۫🍒