#سیر_ترشی_با_شیره_انگور
طرز تهیه ی ترشی سیر با شیره انگور
سیر یک کیلو
سرکه به مقدار لازم
نمک یک قاشق چایخوری
شیره انگور یک استکان
طرز تهیه:
واسه درست کردن این نوع سیر ترشی باید مثل روش قبلی اول کامل سیرها رو تمیز کنین به طوری که فقط یه لایه از پوستش باقی بمونه بعد سیرها رو همراه با نمک و سرکه و شیره انگور روی حرارت بذارین تا چند تا جوش بخوره و بعد از اینکه سرد شد اونها رو در ظرف مخصوص بریزین و درش رو ببندین باید مایع کامل روی سیرها رو بگیره این سیر ترشی بعد حدود 4 ماه قابل استفاده هست.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#معجون_خونگی😍😍
#نوشیدنی_سرد
شير، موز، بستني، انجير خشك، كنجد، گردو، عسل و شكر. اين هارو با هم تو همزن بريزيد. مقدار هر كدوم بستگي به خودتون داره. من از يه بسته شير، ١/٤ يه بستني شكلاتي نيم كيلويي، دوتا موز، ٤ عدد انجير خشك، سه قاشق شكر، كنجد يك قاشق و گردو هم يك عدد و يك قاشق عسل بريزيد و بذاريد خوب هم بخوره. در آخر معجون رو كه ريختيد تو ليوان، براي تزئين هم ميتونيد از موز، گردو، كنجد، سس شكلات و چيپس هاي شكلاتي استفاده كنيد. تو اين معجون ميتونيد از پسته يا بادوم هم استفاده كنيد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_حبابی
ابتدا ۲ بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آبجوش بنماری کردم لیوانی که اول گل محمدی داره اول ژله رو ریختم وقتی ژله نیم بند شد با چنگال داخل ژله حباب ایجاد کردم و گل محمدی رو داخل ژله فرو کردم بعد لایه بعد که خاکشیر بدون آب که از قبل شسته شده رو هم با ژله ریختم روی لایه اول چون خاکشیر ته نشین میشه وقتی نیم بند شد ژله رو هم میزنیم تا خاکشیر در تمام سطح ژله باشه ولی چون رویه سطح ژله خراب میشه کمی از ژله رو میریزیم و دوباره میزاریم ببنده بعد لایه آخر تخم شربتی رو به همین ترتیب اجرا میکنیم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#فینگر فود
نان هاتون رو به مربع هاي كوچك برش بزنيد..
با پوست كن يا هر وسيله اي كه در اختيار داريد خيارتون رو به ورقه هاي خيلي نازك ببريد..
روي نان هاتون بزاريد..
اضافه هاشو با قيچي ببريد..
با گوجه گيلاسي خرد شده و سبزي تزئين كنيد
ميتونيد زير خيار ها يك لايه ي خيلي نازك پنير بماليد
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ_بقچه_ای
تخم مرغ....۳عدد
ارد....۱پیمانه
شیر....۲/۳پیمانه
روغن....۳قاشق غذاخوری
آب سرد....۲/۳پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا ارد داخل ظرفی بریزد.تخم مرغ ها رو بهش اضافه کنید.شیر و روغن و یک پنس نمک اضافه می کنیم.مواد را با همزن دستی بزنید.اب را کم کم بریزد.مواد نسبتا رقیقی درست میشه.حدود نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید.کف تابه تفلونی رو چرب کنید.یک ملاقه از مواد داخلش بریزد.یکم تابه رو بچرخونید تا صاف و یکدست بشه.وقتی که حباب زد،زیر و رو می کنیم.همه مواد رو دونه دونه درست می کنیم.داخل بشقاب بزارید .روشو حتما پلاستیک بکشید تا خشک نشه. سپس دونه دونه برداشته مواد دلخواه داخلش بریزد.و به شکل پلیسه جمع کنید و خلال بزنید. من داخل کرپ #سالاد_مرغ_کرفس ریختم، شما هم به سلیقه خودتون هر چی دوست دارید بریزد.
#کیک_هویج_یخچالی
هویج حدود 500 گرم
نشاسه ذرت 3 ق غ
پودر ژلاتین 1 ق غ
شکر 1 پ
گلاب 1/4پ
زعفران دم کرده
بیسکویت پتی بور 1 بسته
هویچ ها را پخته با بلندر پوره کرده روی حرارت گذاشته شکر و نشاسه ذرت را اضافه کرده البته با نصف لیوان اب حل کنید و بعد اضافه کنید. تند تند هم بزنید تا مواد غلیظ شود.پودر ژلاتین را با چند قاشق اب حل کرده احتیاج به بن ماری کردن نیست بریزید داخل مواد روی حرارت.گلاب و زعفران را اضافه کنید اجازه دهید چند قل بزند و مواد کمی سفت شود و اب داخل مواد تبخیر شود.از مواد داخل قالب مورد نظر ریخته لایه به لایه بیسکویت قرار دهید.بگذارید از حرارت بیوفتد و در یخچال چند ساعت استراحت دهید تا خودش را بگیرد.
سپس با خامه تزیین کنید.
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
✍🏼#مسقطی_زعفرانی_قالبی😍
نشاسته گل(همون دون دونا)نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
شیر دو پیمانه
زعفران غلیظ دو قاشق غذاخوری
گلاب نصف لیوان
کره یک ق غ
ابتدا نشاسته رو با شیر و شکر مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا حل بشه بعد روی حرارت ملایم میزاریم و هم میزنیم تا غلیظ بشه زعفرون را اضافه کرده در آخر گلاب و کره رو اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم مواد را داخل قالبها ریخته(چرب کردن نمیخواد چون مسقطی کره داره) بمدت سه ساعت میزاریم تو یخچال تا ببنده.
پیمانه منظورم لیوان دسته دار فرانسویه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سيب_پلو 🍎
يك پلو خوشمزه كرمانشاهى👌🏻
برنج رو از قبل خیس کردم یه سیب زمينى بزرگ رو به صورت مکعبی خرد کردم ،آب رو جوش آوردم نمک زدم برنج رو ریختم سیبزمینیهارو هم اضافه کردم بعداز چندجوش آبکش کردم ته قابلمه مقداری روغن ریختم تهدیگ رو انداختم لایه لایه اول مخلوط برنج وسیب زمينى بعد شوید تا آخر، روش روغن دادم و بعد هم گذاشتم دم. دوست داشتین بین لایه ها ادویه پلویی هم بزنین من ساده درست میکنم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_نوشابه😍😍
ژله نوشابه رو با دستور روی اون درست کنید و داخل لیوان یا گیلاس بریزید و بزارید یخچال تا کامل بگیره من برا این مقدار دوبسته ژله نوشابه استفاده کردم، بعد یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب گرم و نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و بن ماری کنید تا شفاف بشه، بعد نصف اونو تو قالب یخ بریزید و بزارید یخچال، نصف دیگه رو با همزن مخلوط کنید و کف اونو جمع کنید و روی نوشابه بریزید،قالبهارو هم بعد از گرفتن روی نوشابه قرار بدید، به همین راحتی
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_ویترینی #ژله_رنگین_کمان 🍝
برا این ژله خوشکل پاناکوتا درست کردم( با ۴ لیوان شیر و تقریبن ۱ لیوان شکر و۴ق پودر ژلاتین و ۱ بسته خامه صورتی و یکم وانیل )بعد تو ۶ تا ظرف ریختم و بهش رنگ خوراکی اضافه کردم بعد داخل ظرف مستطیلی ریختم و داخل یخچال گذاشتم بعد از بسته شدن قالب زدم و درون قالب بزرگتر چیدم. بعد ی بسته ژله الوئورا را که با ۱ و نیم لیوان اب جوش حل کرده بودم روی قلبا ریختم و گذاشتم یخچال . به همین خوشمزگی 👌
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
يه پيتزاي واقعا خوشمزه در مواقع اضطراري كه خيلي سريع با هر آنچه كه تو يخچال داريد آماده ميشه 👌🏻👌🏻👌🏻 طرز تهيه :
اول نون همبرا رو از وسط نصف ميكنيم با فرچه بشون سس كچاپ ميزنيم ( من از سس تند سير استفاده كردم ) كمي آويشن ميپاشيم بعد مواد دلخواه رو ميچينيم ( من از كالباس و فلفل دلمه قرمز و ذرت استفاده كردم ) ميتونيد كاملا گياهي درستش كنيد يني از گوچه و زيتون و فلفل دلمه و ذرت استفاده كنيد يا هر چيز ديگه اي كه دوست داشتين ، بعد روش رو با پنير پيتزا مي پوشونيم و ميذاريم تو فري كه از قبل گرم كرديم .
طعمش واقعا خيييييلي خوشمزه و عالي بود خصوصا نونا كه خيلي ترد و كرانچي شده بودن
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
اگر در خانه کیک درست میکنید، برای پیشگیری از چسبیدن کیک به ته ظرف👇
بهتر است 2 قاشق شکر را ته ظرف بپاشید.
شکر رطوبت ظرف را جذب میکند و مانع ازچسبیدن کیک به ظرف میشود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#مرغ_آلو 🍗
مرغ رو با نمك،فلفل،زعفران در روغن سرخ كرده
ى پياز رو تفت داده نمك و زردچوبه و رب رو اضافه كرده و دوباره تفت ميدهيم سپس آلو ومرغها و٢ليوان اب رو اضافه كرده و بزاريد بپزه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_خربزه_با_ژله
فیلم راببینید نکته خاصی نداره ولی بازم توضیحات رو اضافه میکنم .
یه بسته ژله آلبالو رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم گذاشتم کنار تا خنک بشه و خربزه رو نصف کردم و تخماشو در آوردم و روی دو تا فنجان فیکس کردم که تکان نخوره و ژله خنک شده رو داخلش پر کردم
و گذاشتم یخچال ،بعد از دو سه ساعت که ژله کاملا بست، پوست خربزه رو جدا کرده و لایه لایه برش زدم به همین راحتی 😊
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_آناناسی_ناودونی
1.ژله زرد رنگ (آناناس یا موز) رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید (برای شفافیت ژله)
ژله اول رو بذارید تا نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه.
2.حالا ژله آلورا رو به اندازه ای که می خواید درست کنید. اگر یک سوم بسته رو درست می کنید. یک سوم لیوان آب جوش بریزید و وقتی خنک شد دو قاشق بستنی وانیلی بهش اضافه کنید. (بستنی رو بیرون یخچال بذارید که کاملا آب بشه بعد بریزید)
3.ژله سبز رنگ رو هم به روش ژله آلورا درست کنید اگه خواستید مثل این ژله رنگش پررنگ بشه باید رنگ خوراکی استفاده کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شیک_میزبانی_کنید
امروز میخوام آموزش یه فینگرفود خیلی ساده و البته خوشمزه رُ بهتون نشون بدم برای درست کردن این فینگرفود فقط کافیه از خیار گوجه پنیر خامه ای و خلال دندون استفاده کنید و یک #صبحانه یا #عصرونه ی خلاقانه برای خودتون وخانواده عزیزتون درست کنید😎
میتونید روی هر برش خیار مخلوطی از ماست یونانی(یا هر ماست پرچرب تا حدودی شبیه به ماست چکیده)و پنیر فتا و مقدار کمی فلفل سیاه مالیده و در مرحله بعدی تکه هایی از پنیر و گوجه رُ میگذاریم و رُل میکنیم و به عنوان #فینگرفود در کنار غذا سرو کنید. البته میتونید برای اینکه طعم جدیدتری رُ امتحان کنید از زیتون هم استفاده کنید😊
┄┄┅┅🍃✿❀🌸❀✿🍃┅┅┄┄
#سالاد_پیازچه
پیازچه ۲ دسته
شوید۲ دسته
سیب زمینی متوسط ۴ عدد
خیارشور متوسط ۱۰ عدد
🌀طرز تهیه: سیب زمینی آبپز کردم و بعد با رنده درشت ریزش کردم بعد خیارشور و نگینی ریز خورد کردم و شویدوپیازچه ریز شده رو بهش اضافه کردم نمک و فلفل سیاه و لیموترش تازه و سس مایونز وبه موادم اضافه کردم خوب هم زدم حدودا ۸ ساعت تویخچال گذاشتم سرد که شد آماده خوردنه بخورید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
خورش باکویی
مواد لازم
کره: 100 گرم
پیاز: یک عدد
مرغ: 400 گرم (سه تکه)
نخود پخته شده: یک پیمانه
جعفری و نعنا: 300 گرم
پودر لیمو امانی: یک قاشق غذاخوری
آبغوره: نصف پیمانه
ادویه و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز خرد شده را در کره تفت می دهیم. سبزی خرد شده را به آن اضافه کرده، کمی تفت داده و پس از سرخ شدن سبزی، تکه های مرغ را افزوده و مقداری تفت می دهیم. آب گرم به مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم بپزد. بعد از پخت، نخود را همراه چاشنی ها اضافه کرده و در قابلمه را باز می گذاریم تا خورش به روغن بیفتد. پس از آماده شدن همراه برنج کته سرو می کنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#حلوای_شیر_عسلی 😋
✍️مواد لازم:
یک بسته شیرعسلی(میتونین خودتون درست کنین)
یک قاشق غذا خوری کره
چهار قاشق بزرگ شیر خشک
🍜طرز تهیه:
همه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت مداوم هم می زنیم . حرارت را کم کرده و سریعتر هم میزنیم تا ته نگیرد.
این کار را ادامه میدهیم تا حلوای ما به رنگی کمرنگ تر از فندق برسد .
مواد را داخل یک ظرف مستطیلی شکل که از قبل داخل آن را کاغذ روغنی چرب شده قرار دادیم میریزیم سپس ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد .
سپس حلوا را به قطعات مربعی شکل به اندازه یک سانتی متر برش می زنیم . برای نگهداری از آن ها یک نایلون روی آنها کشیده و داخل یخچال می گذاریم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
تهچین بادمجان مرغ😋😋😋
اول از همه بادمجان هامون رو حلقه ای کرده روشون نمک پاشیده تا تلخیشون بره بعد نیم ساعت با یه دستمال خشکشون کرده در روغن داغ سرخشون میکنیم
مرغمون رو (ترجیحا ماهیچه) پخته و از استخوان جداشون میکنیم
برای تهچین ابتدا یک لیوان ماست سفت(ترجیحا سون) دو عدد زده تخم مرغ یک ق غ روغن مایع سه ق غ گلاب غلیظ و دو ق غ زعفرا ن غلیظ و نوک انگشت نمک رو خوب هم میزنیم.من چهار پیمانه برنج رو ابکش کردم و در مایعی که درست کردیم خوب مخلوط کردم.ته ظرفمون روغن ریخته و دیواره هاش رو هم چرب میکنیم.نصف برنجمون رو ریخته و مرغ ریش ریش شدمون رو که با زعفران خوب اغشته کردیم و بادمجانهای حلقه ای سرخ شده رو وسط برنجمون میدیم و باقی برنج رو ریخته با پشت قاشق کمی فشار میدیم روغن حیوانی چند قاشق روش میدیم و حدود یک ساعت میذاریم خوب دم بکشه.توی ظرف سرو برگردونده و به دلخواه تزئین میکنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani