eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
156.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.6هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳 ۴ عدد تخم مرغ یک و نیم پیمانه شکر ۱ پیمانه آب پرتقال پوست پرتقال خرد شده نصف پیمانه شیر نصف پیمانه روغن دو سوم پیمانه کره ۱۰ گرم پودر وانیل (۱ ق غ) ۱۰ گرم پکینگ پودر (۱ ق غ) سه و نیم پیمانه آرد ۱۰۰ گرم شکلات پرتقالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . براي اين جوجه كباب ميتونيد هم از كتف هم بال هم سينه استفاده كنيد فرقي نميكنه،فقط به مراحل مزه دار كردن دقت كنيد كه مخصوص پخت جوجه داخل تابه ست❤️ جوجه پاك شده ٢ و نيم كيلو، فلفل دلمه نصف، پياز نصف، ليمو نصف، زعفرون دم كرده ٤ ق غ، روغن مايع ٤ ق غ، نمك ١ قاشق چ، فلفل سياه و قرمز ( هركدوم ١ ق م، گوجه كبابي فلفل كبابي، برنج ٤ پيمانه، نمك، كره ٥٠ گرم . . مراحل مزه دار كردن كاملا مشخص شده فقط تو پخت جوجه عجله نكنيد و بزاريد با آب خودش بپزه چون داخل مواد مزه دار كردنش روغن هست ديگه روغن نزنيد تو مرحله پخت،گوجه و فلفلم با در بسته با حرارت خيلي كم كبابي كنيد ،برنجم از قبل ١ ساعت خيس كنيد با نمك بجوشونيد آبش كه كشيده شد با كره نيم ساعت دم بزاريد 🏵 ࿐✾༅•❥🥘👩‍🍳🥮❥•༅✾࿐
باور دارم که میتونی بدرخشی و نوره زندگی خودت باشی پس تا بینهایت برای خودت برای راه و مسیر زندگیت تلاش کن! و رویاهای قشنگتو بساز روز بخیر ♥️
مواد لازم: ▫️دو سوم لیوان جو ▫️یک عدد سیب زمینی متوسط ▫️یک عدد هویچ کوچک ▫️یک مشت جعفری خرد شده ▫️3لیوان شیر ▫️100گرم خامه ▫️200گرم قارچ خرد شده ▫️یک چهارم سینه مرغ ▫️یک و نیم عدد عصاره ی مرغ طرز تهیه: جو رو از چند ساعت قبل خیس میکنیم بعدتویه قابلمه متوسط میزاریم با مرغ و سیب زمینی رنده شده بپزه وقتی پخت مرغ رو ریش ریش میکنیم هویج رنده شده جعفری خرد شده و قارچ خرد شده که بخارپز کردیم و عصاره ی مرغ رو اضافه میکنیم یه ربع بعد شیر رو اضافه و هم میزنیم ومیزاریم نیم ساعت با شعله ملایم بجوشه بعد زیر گاز رو خاموش میکنیم خامه رو تو پیاله با چنگال میزنیم و به سوپ اضافه و هم میزنیم تا مخلوط شه
🔛تخم مرغ ۳ عدد 🔛کره ۱۰۰ گرم 🔛شیر ۱/۴ پیمانه 🔛آرد ۱۵۰ گرم 🔛بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری 🔛زیتون خورد شده 🔛ادویه دلخواه 📌تخم مرغ رو با ادویه با همزن میزنیم تا حجیم بشه کره رو اضافه میکنیم و بعد شیر مخلوط میکنیم و زیتون خوردشده را هم اضافه کرده ❄️آرد و بکینگ پودر رو روی مواد الک کرده با لیسک هم میزنیم داخل قالب دونات ریختم گذاشتم تو فر ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه
🥔🥚 تخم مرغ آب پز🥚 سیب زمینی آب پز خرد شده مکعبی🥔 پیاز🧅 نمک و فلفل سیاه🧂🌶️ شوید تازه خردشده ماست یونانی لیمو تازه 🍋 جعفری خرد شده سیر🧄 همه مواد باهم مخلوط کنید و نوش جان 🦋 🦋
روش های مختلفی برای پخت مرغ وجود داره و هرکسی با یه شیوه ای مرغ رو طبخ میکنه این مرغ سرخکرده یکی از روش های خوشمزه پخت مرغ هست، که خیلی اسان و سریع پخته میشه مرغ رو با مقدار خیلی کم اب همراه با چند تا برگ بو ، یه چوب دارچین ، کمی نمک ، پودر زنجبیل و پیاز ،زردچوبه و یا زعفران، چند تکه فلفل دلمه ای بزارید بپزه ، حین پخت کفی که روی مرغ جمع میشه رو بردارید، وقتی اب قابلمه خشک شد مرغ رو به یه قابلمه پر از روغن منتقل کنید تا فقط مرغ سرخ و برشته بشه . 🦋 🦋 ❤️🤍🧡💛💚💜💙🤎❤️🧡💛💚
قارچ خوووشمزه👌 دستور پخت: سیب زمینی قارچ فلفل قرمز فلفل سیاه فلفل دلمه زردچوبه نمک روغن سیب زمینی را نگینی کرده خرد میکنیم. قارچ رو ورقه ای کرده و جدا سرخ میکنیم. زردچوبه و نمک و فلفل و فلفل دلمه رو هم اضافه کرده و تفت میدیم. نوووش جان❤ 🦋 🦋
مرغ 3تیکه یا گوشت 300 گرم بادمجون به تعداد لازم پیاز 1 عدد نمک وفلفل وزردچوبه و ادویه و روغن به میزان لازم رب 2 قاشق غ 1 عدد پیاز رو خرد کرده با مقداری روغن تفت میدیم وزردچوبه میزنیم ،گوشت یا مرغ رو اضافه میکنیم وتفت میدیم تا رنگش عوض بشه بعد رب ونمک و فلفل وهر ادویه ایی که دوست داشتین بزنین و3لیوان آب میریزیم تا بپزد ،ومیریم سراغ بادمجون ،اونا رو پوست میکنیم و سرخ میکنیم و بعد از اینکه گوشت یا مرغ پخت ،به اونا اضافه میکنیم وبرای چاشنی میتونید از غوره یا آبلیمو استفاده کنید و بعد از اینکه خورش جا افتاد بهمراه برنج سرو میکنید 🦋 🦋
🍲 نیم کیلو کنافه خیس با ۱۰۰ گرم کره آب شده مخلوط میکنیم بعد کمی از کنافه داخل فنجان قهوه میذاریم وسطش رو یکم گود میکنیم و تکه پنیر حالا هر پنیری میتونه باشه (پنیر مثلثی،پنیر پیتزا،پنیر خامه ای )میذاریم روش دوباره کنافه میذاریم کمی فشرده ش میکنیم واز فنجان آروم بیرون میاریم در ظرف مورد نظر که کمی چرب کردیم میذاریم کمی دوباره کره آب شده روش میریزیم خیلی کم ودر فر ۱۸۰ به مدت نیم ساعت و وقتی ترد شد و زیرش طلایی شد .بعد گریل بالا روشن میکنیم که روش هم طلایی بشه . بعد از فر بیرون میاریم و همینطور که داغه شهد روش میریزیم
😍يك عصرونه يا شام سريع و خوشمزه 🌯براي اين غذا نون تست لازم داريم و فيله مرغ پخته شده و طعمدار و پنير پيتزاي ورقه اي ، پودر سوخاري و كمي شير ابتدا دور نون تست ها رو ببريد توي شير نرم كنيد و فيله مرغ ( من با پياز نمك فلفل پودرسير اويشن و پودرپاپريكا پختم تا طعمدار بشه ) و پنير رو داخلش بزاريد و با دست فرم بديد باز داخل شير يكم بغلطونيد و در نهايت در پودر سوخاري و در روغن سرخ كنيد . نوش جان
👈برای شروع سیب زمینی هاروچیبسی خردکنید وچندساعت تواب سرد بزارین بعد داخل روغن فراوان باکمی نمک حسابی سرخ کنید بعد داخل ظرف مورد نظر یه لایه سیب زمینی بریزین بعدکمی سس کچاب،خردل،مایونز هرکدوم که دوست داشتین،بعدکمی هم ورقه های ژامبون خردشده به جاش مرغ هم میشه ریخت وبعد کمی هم پنیر ،چندلایه تکرار کنیدبعدبزارین توفر یا ماکرو تاپنیراب بشه وگریل بشه 🦋 🦋 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
🍮 ▫️شیر ۳ لیوان ▫️شکر ۱ لیوان ▫️ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری ▫️خامه نصف پاکت صورتی ▫️گلاب مقداری ▫️زعفرون به مقدار لازم اول ژلاتین رو با چند قاشق اب مخلوط میکنیم کنار میزاریم تا کف کند بعد بن ماری میکنیم تا خوب مخلوط و یک دست شود. شیر و شکر رو مخلوط میکنیم میزاریم روی شعله گاز هم میزنیم تا شکر در شیر حل شود . در اخر گلاب و زعفرون اضافه میکنیم و شعله گاز رو خاموش میکنیم. میزاریم شیر سرد بشه بعد ژلاتین بن ماری شده که سرد شده رو بهش اضافه میکنیم در اخر خامه رو بهش اضافه میکنیم خوب هم میزنیم و میریزیم تو قالب و میزاریم تو یخچال چند ساعت بمونه تا خودشو بگیره. 🦋 🦋
🍉🍋 هندونه سه پیمانه آب سه پیمانه شکر ۱/۳ پیمانه لیمو ترش تازه۳ عدد ترجیحا دونه های هندونه رو در بیارید و با آب لیمو و شکر و آب داخل میکسر میکس کنید و موقع سرو چند تا یخ داخل لیوان بریزید و نوش جان کنید. 🦋 🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ کامل با تمام نکات حتما امتحان کنید 👌 🦋✨💫 💫✨🦋 ❤️🤍🧡💛💚💜💙🤎❤️🧡💛💚💜
برای درست کردن یه قیمه خوشمزه ابتدا پیاز فراون خرد میکنم تفت میدم سبک که شد زردچوبه اضافه میکنم کمی تفت میدم بعد گوشت گوسفندی رو اضافه وخوب تفت میدم بعد نصف قاشق رب گوجه اضافه یه کوچولو تفت میدم و لپه ی خیس خورده رو اضافه کمی تفت میدم ✅(تفت دادن لپه تو خوشمزگی قیمه خییلی تاثیر داره) بعد هم آب اضافه میکنم در تابه رو میزارم یک ساعت آخر پخت لیمو عمانی خیس خورده و نمک اضافه میکنم . من بعضی وقتا آلو زرد و چوب دارچین هم اضافه میکنم✅ اگه میخواین قیمه خوشرنگی داشته باشین رب زیاد تفت ندین.✅ بعداز تفت دادن گوشت رب اضافه کنین 🦋 🦋
ابتدا بال ها رو نمک و فلفل و پودر سیر رزماری خشک زدم بعد یک قاشق از چاشنی ساخت وطنی که طعم بندری داشت بهش زدم(من این چاشنی ها رو از تو پیجشون سفارش دادم ) و چند ساعت موند تا مزه دار شد و در تابه ی دوطرفه با حرارت ملایم گذاشتم تا دو طرفش سرخ بشه .اصلا هم روغن نزدم بهش کاملا رژیمی چون بال خودش چربه و با روغن خودش سرخ شد حتما امتحان کنید 👌 🦋✨💫 💫✨🦋 ❤️🤍🧡💛💚💜💙🤎❤️🧡💛💚💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم🔻 🥔سیب زمینی آب پز ۴ عدد 🧂نمک 🌽نشاسته ذرت ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه 🍞پودر سوخاری ۱۰۰ گرم یا ۱ پیمانه 🥚تخم مرغ ۲ عدد + نمک 🧀پنیر چدار یا پیتزا ۱۰۰ گرم 🌭سوسیس 🦋 🦋
🍕 براى تهيه اين كيك پيتزاى خوشمزه به يك بسته يوفكا فيلو احتياج هست من از يوفكاى اى دو استفاده كردم مواد گوشتيم شامل پياز داغ + ٣٠٠گرم گوشت چرخكرده+فلفل دلمه اى نگينى يك عدد+قارچ خرد شده ٢٠٠گرم نمك و فلفل و آويشن و مقدارى سس گوجه فرنگى بود براى پايه كيك هشت ورق رو با برس روغن و يا كره بماليد اگر ورقهاى يوفكاتون خيلى خشك بود كمى آب اسپرى كنيد، بعد مواد گوشتى تون رو به همراه پنير پيتزا روى خمير بريزيد من براى هر طبقه شش ورق گذاشتم ، و بين اونها مواد گوشتى و پنير پيتزا ريختم ، وقتى موادتون تموم شد ميتونيد براى روى كيك از پنير ورقه اى و يا خرد شده استفاده كنيد من از هر دو استفاده كردم ، روى پنير رو هم كمى آب اسپرى كرده و كيك پيتزا رو داخل فر ١٨٠ درجه بگذاريد، هر وقت پنير روى كيك سرخ شد كيكتون آماده است براى من ٢٥ دقيقه زمان برد اين كيك رو داخل مايكرو ويو هم ميتونيد آماده كنيد ، 👌 🦋 🦋
و اما من دمپختک رو با لپه باقالی زرد درست میکنم،از شب قبل باقالی رو میذارم خیس بخوره و چند بار آبشو عوض میکنم،بعد با پیاز داغ و زردچوبه فراوان و کمی پوره سیر تفتش میدم،و کمی آب جوش میریزم تا پخته بشه.برنج شسته و خیس خورده رو با زعفران بهش اضافه میکنم.و زمان میدم تا آبش کشیده بشه و اگر لازم بود بهش آب جوش اضافه میکنم و زمان میدم تا برنج دم بکشه و ته دیگش طلایی و ترد بشه. 🦋 🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ کامل با تمام نکات حتما امتحان کنید 👌 🦋✨💫 💫✨🦋 ❤️🤍🧡💛💚💜💙🤎❤️🧡💛💚💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مواد لازم برای ۸ عدد رولت ۳ تا تخم مرغ ۵ ق غ شکر نصف ق چ وانیل ۱ ق چ بیکینگ پودر نصف لیوان آرد شیرینی پزی ۱ لیوان خامه صبحانه(مقدارش به خودتون بستگی داره ) ۱ ق غ پودر پسته یا گردو 🦋 🦋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم : نان لواش - 1 عدد شیر - 100 میلی لیتر تخم مرغ - 3 عدد نمک فلفل فلفل قرمز برای روی کار: گوجه فرنگی فلفل سوسیس سبزیجات به دلخواه حتما امتحان کنید 👌 🦋✨💫 💫✨🦋 ❤️🤍🧡💛💚💜💙🤎❤️🧡💛💚💜
31.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ کامل با تمام نکات حتما امتحان کنید 👌 🦋✨💫 💫✨🦋 ❤️🤍🧡💛💚💜💙🤎❤️🧡💛💚💜
سیب زمینی ها رو مکعبی خرد کرده و توی روغن سرخ کنید, از تابه دربیارید و پیاز نگینی رو تا سبک شدن تفت بدید, مرغ ها و سیر رنده شده رو اضافه کنید و بزارید کامل مرغها بپزن, فلفل دلمه ای و گوجه هارو اضافه کنید و اجازه بدید گوجه ها نرم شن, نمک و فلفل و زردچوبه و کمی زعفران و رب بزنیدو در آخر سیب زمینی هارو بریزید و موادو مخلوط کنید و حرارت خاموش 🦋 🦋