eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ پنج عدد تخم مرغ نوک ق چ وانیل یک و یک چهارم لیوان شکر یک لیوان آب ولرم میتونید از شیر هم استفاده کنید سه چهارم لیوان روغن مایع دو و نیم لیوان آرد قنادی سه بار الک شده دو ق چ بکینگ پودر برای دو رنگ شدن کیک : دو ق غ سرخالی آرد دو ق غ سرخالی پودر کاکائو ‌ ❌حتما حین هم زدن کاسه همزن و دورگیری کنید که بعداً کیک بوی تخم مرغ نده ‌ ❌این کیک بافت خیلی نرم و پنبه ای نداره اگه بخواین نرم بشه کمی که از داغی افتاد یک لیوان شیر ولرم بریزید و بعد از اینکه به خورد کیک رفت کیک رو بر گردونید و برش بزنید ‌ولی به نظر من همینجوریش خیلی خوشمزه ست مخصوصا کنار چای یا شیر🥰
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلال ها رو پوست بگیرین و نصف کنید به این صورت پوستش رو کف قابلمه بچینید بعد؛ بلال هایی که نصف کردین بچینید یک پیمانه شیر آب هم تا جایی که روی بلال رو بپوشونه اضافه کنید در قابلمه رو ببندین و یکساعت اجازه بدین بپزن پنجاه گرم کره ؛ روی حرارت بذارین تا آب بشه دو قاشق غذاخوری آبلیمو نصف قاشق غذاخوری نمک نصف قاشق غذاخوری آویشن اضافه کنین و هم بزنین بلال ها رو از قابلمه خارج کنین و روش از مواد کره ای بریزین و می‌تونید قبل از ریختن‌مواد‌ کره ای روی بلال هاتون‌ پنیر ورقه ای گودا یا پستو بزارید فقط کافیه یکبار امتحان کنید که معرکس برای دوستانتون هم بفرستید تا استفاده کنن😍 نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لذت خوردن یه کشک بادمجون معرکه وقتیه که این مدلی درستش کنی😍 پنج عدد بادمجان پوست گرفته رو از وسط نصف کنید و داخل صافی بزارید. روش نمک بریزید و خوب زیر و رو کنید و نیم ساعت بذارید کنار. بادمجان ها رو که خشک کردید داخل روغن سرخ کنید. دو عدد پیاز خلال شده رو داخل تابه تفت بدید و بعد دو حبه سیر خرد شده اضافه و تفت بدید. یک قاشق چایخوری زردچوبه و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه کنید. بادمجان ها رو اضافه و یکم له کنید. نصف پیمانه گردو نیم کوب بریزید و مخلوط کنید. نصف پیمانه آبجوش هم بریزید و هم بزنید. ۴۵ دقیقه زمان بدید و در این حین بادمجان ها رو هم بزنید تا له بشند. چهار قاشق غذاخوری کشک اضافه کنید و پنج دقیقه بعد یک قاشق غذاخوری نعنا خشک بریزید. به به یعنی دلچسب تر ازین غذا نداریم🤤 نوش جان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توپک های سیب زمینی پنیری یکی از بهترین ایده ها برای درست کردن یک غذای ساده، سریع و خوش طعم است. مواد لازم: سیب زمینی پخته و له شده : 2 فنجان تخم مرغ : 1 عدد پیاز : 1/2 فنجان ژامبون مرغ خرد شده : 1/2 فنجان پودر سوخاری : 1/2 فنجان پنیر پارمزان : 3/4 فنجان نمک.فلفل.پاپریکا.زرد چوبه روغن برای سرخ کردن سیب زمینی ها را بعد از خنک شدن کامل له کنید 1 عدد تخم مرغ را درون سیب زمینی های پخته شده مخلوط کنید نمک، فلفل، پاپریکا و زردچوبه را اضافه کنید. پیاز رنده شده و ژامبون و پنیر را اضافه کنید. از مخلوط توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر سوخاری بغلطانید. توپک ها را درون روغن سرخ کنید و میل کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2پیمانه آرد شیرینی پزی،نصف پیمانه شیر خشک قنادی،نصف پیمانه روغن مایع، 1 ق غ پر مایه خمیر، 1ق غ شکر، 1ق م نمک، 1ق چ بیکینگ پودر، آب ولرم 1 پیمانه( کم کم اضافه کنید تا خمیر آماده شود، ممکنه آب اضافه بماند) 🔴تمام مواد را ترکیب میکنیم سلفون میکشیم و جای گرم میزاریم تا عمل بیاد. بعد پف خمیر را میگیریم سطح کار را ارد پاشی میکنیم و به اندازه نارنگی به طور مساوی تقسیم میکنیم و به قطر نیم سانت خمیر را باز میکنیم. روی هر خمیر رو کره رومال میکنیم. روی هم قرار میدیم تا مجدد عمل بیاد. بعد از عمل اومدن خمیر رو وردنه میکشم. با کاتر پیتزا یا چاقو به نسبت مساوی مثل برش های پیتزا برش میزنیم. نوتلا یا مارمالاد زده و رول میکنیم. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم و رومال زرده تخم مرغ میزنیم، نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه( فر گرم باشه، و وقتی رول کردیم حتما استراحت بدیم بعد تو فر بزاریم).
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گل کلم ۱ کیلو، هویج نیم کیلو، خیار نیم کیلو، لوبیا سبز نیم کیلو، سیر ۲ تا ۳ بوته، فلفل سبز تند چند عدد، سرکه، نمک، سبزی ترشی (ترخون، مرزه، نعناع، گشنیز و جعفری )، (سیاه دانه، پودر تخم گشنیز، گلپر، فلفل سیاه، فلفل قرمز، رازیانه، پودر زیره سبز، جوز هندی، دارچین 🔴گل کلم رو تکه تکه و شستم. خیار و هویج شسته رو حلقه ای کردم لوبیا سبز شسته رو خرد کردم. سبزی ها رو شسته خشک که شد خرد کردم. هویج و لوبیا سبز رو جدا با کمی آب پختم تا خیلی توی ترشی خام نباشه. حتما بعد از پخت آبش خالی بشه و بمونه خشک بشه . هویج، لوبیا سبز، خیار و گل کلم رو با هم مخلوط و نمک و ادویه ترشی ریختم . توی ظرفم تمیز و خشک لایه لایه یه مقدار از این مواد ریختم و کمی سبزی خرد شده و چند حبه سیر و چند تا فلفل سبز تا ظرف پر بشه مقداری سرکه سفید ریختم. مقداری هم آب جوشیده خنک اگه سرکه خونگی و تند هستش نصف سرکه و نصف آب جوشیده خنک ریخته بشه بهتره ولی میشه کلا سرکه ریخت درش رو بستم و گذاشتم جای خنک تا برسه ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. مواد لازم ۱کیلو خرمالو ۲/۵پیمانه شکر هل و چوب دارچین و نمک هر کدام ۱ق م طرز تهیه🍅مربای خرمالو ابتدا خرمالو ها را شسته و پوستشو کاملا بگیرید بعد توی قابلمه ریخته شکر و چوب دارچین و نمک را ریخته زیر گازو کم میکنیم تا همه مواد به خورد هم بره و آب بندازه بعد یکم حرارتو زیاد میکنیم تا شربتش به قوام مورد نظر برسه و تمام چوب دارچینو بعد از پخت بیرون کشیده و میگذاریم تا مربا سرد شود و بعد درون بانکه های مربا ریخته درون یخچال میگذاریم💓
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌یه ایده ی تولدی آسون👌 اینم چون زیاد میپرسیدید گفتم ریلزشو بزارم که راحت پیداش کنید چیز خاصیم احتیاج نیست یه بسته مارشمالو و سیخ چوبی ارادت
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یزدی مواد لازم : تخم مرغ سه عدد شکر ۲۰۰ گرم پودر هل یک قاشق چایخوری روغن ۱۷۵ گرم ماست ۱۲۰ گرم گلاب ۳۰ میلی گرم عسل یک قاشق غذاخوری آرد ۳۰۰ گرم بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری کنجد کمی
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3نفر جزو غذاهاي پر طرفدار و البته لذيذ گوشت چرخ كرده ٥٠٠ گرم، پياز متوسط 1 عدد رنده شده و اب گرفته، سيب زميني ريز1 عدد رنده شده و اب گرفته، برنج خیس خورده نصف پیمانه، زنجبيل نصف ق م، زردچوبه1 ق م، فلفل سياه نصف ق م، نمک، پودر سير يك ق م، روغن، رب ٣ ق غ، گرد غوره ٣ ق غ، عصاره گوشت ( استاك گوشت ) ١ عدد 🔴 گوشت، پياز و سيب زميني اب گرفته و برنج خیس خورده را خوب مخلوط كرده ، ورز مي دهيم ، ادويه ها را اضافه و ١٠ دقیقه ورز می دهیم. تا حدي كه حس كنيم حالت چسبندگي پيدا كرده. گوشت را در يخچال يك ساعت استراحت مي دهيم. به شکل کتلت درست کرده و داخل روغن سرخ میکنیم. 1ق غ روغن ریخته، رب را تفت داده و ۳ لیوان اب اضافه میکنیم عصاره گوشت را اضافه و میگذاریم تا بجوشد حالا کباب دیزی سرخ شده را به اب در حال جوش اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم و اجازه می دهیم کاملا بپزد.
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. . براي اين جوجه كباب ميتونيد هم از كتف هم بال هم سينه استفاده كنيد فرقي نميكنه،فقط به مراحل مزه دار كردن دقت كنيد كه مخصوص پخت جوجه داخل تابه ست❤️ جوجه پاك شده ٢ و نيم كيلو، فلفل دلمه نصف، پياز نصف، ليمو نصف، زعفرون دم كرده ٤ ق غ، روغن مايع ٤ ق غ، نمك ١ قاشق چ، فلفل سياه و قرمز ( هركدوم ١ ق م، گوجه كبابي فلفل كبابي، برنج ٤ پيمانه، نمك، كره ٥٠ گرم . . مراحل مزه دار كردن كاملا مشخص شده فقط تو پخت جوجه عجله نكنيد و بزاريد با آب خودش بپزه چون داخل مواد مزه دار كردنش روغن هست ديگه روغن نزنيد تو مرحله پخت،گوجه و فلفلم با در بسته با حرارت خيلي كم كبابي كنيد ،برنجم از قبل ١ ساعت خيس كنيد با نمك بجوشونيد آبش كه كشيده شد با كره نيم ساعت دم بزاريد