eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
این شامیمو به این صورت درست میکنم گوشت چرخ کرده بهمراه یه سیب زمینی کوچولو ویه پیاز کوچولو رنده ریز که آبشو کاملا گرفتم وسبزی شکم پر که مخلوطی از سبزیجات معطره و۲عدد تخم مرغ وکمی زعفرون ونمک وفلفل همه روباهم مخلوط وتوی دست فرمش میدیم وسرخش می کنیم وتوروغن باقیمونده برای تهیه سس دوسه تادونه سیر رنده شده روبهمراه دو سه تا قاشق رب گوجه فرنگی تفت میدیم وکمی آب بهش اضافه میکنیم تاخوب جابیوفته البته نمکشو هم میزون میکنیم نوش جان 💝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبحتون‌ دل انگیز🍃🌸 الهی امروز بـه شیـرینی عــسل  🍃🌸 به زیبایی گل‌ها بـا طراوت‌‌تـر از بـاران🍃🌸 خوش عطرتر از نسیم🍃🌸 ومتبرک به نگاه خــدا باشـه بـراتـون  🍃🌸 روزتــون قشنگــــ🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم آموزش یه کته ساده با تهدیگ زعفرانی طرحدار برای تازه عروسا دختر خانمای خوشگلم🥰 ‌ من برای کته برنج رو توی قابلمه متناسب با اندازه برنجم میریزم یعنی برای چهار پیمانه برنج از قابلمه متوسط بعد از اینکه برنج رو با آب ولرم شستم یک بند انگشت از روی برنج آب میریزم و بعد به مقدار کافی نمک میریزم و میذارم یکساعت خیس بخوره و بعد میذارم روی حرارت متوسط رو به بالا و بهش روغن اضافه میکنم وقتی آب برنج کم شد اگه برنجمون کاملا قد کشیده میذارم کامل آبش خشک بشه و از روی حرارت برمیدارم ولی اگه هنوز برنج خیلی خام بود و ری نکرده باشه یه ذره آبدارتر از روی حرارت برمیدارم و بعد مقداری از برنج رو با زعفرون دمکرده زعفرونی میکنم و ته قابلمه نچسب دیگه ای دو قاشق روغن میریزم و چند تا جعفری رو مطابق فیلم کنار قابلمه میچینم و به آرامی برنج زعفرانی رو اول روی جعفری‌ها میریزم که جعفری ها فیکس بشن و بعد ته قابلمه رو پر میکنم و با پشت قاشق صاف و فشرده میکنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز براتون یک نوشیدنی ژله ای بسیار خوشمزه رو آماده کرده که پیشنهاد میکنم درست کنید و از طعم جذابش لذت ببرید برای ژله دو پیمانه آب یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه دو بسته نسکافه فوری و یک بسته پودر ژله بدون طعم روی حرارت بذارید و اجازه بدین بجوشه تا کاملا حل بشه مواد رو داخل ظرف مناسب بریزین و بزارین توی یخچال تا ببنده برای نوشیدنی یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه یک چهارم پیمانه شکر دو بسته نسکافه فوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ اینجوری محشر میشه😋 مواد لازم👇👇👇 ران یا سینه مرغ زردچوبه نصف قاشق چایخوری پیاز بزرگ ۱ عدد فلفل دلمه ۱/۲ متوسط هویج ۱ عدد ادویه (نمک،فلفل سیاه،دارچین) زعفران 4,5 قاشق غذاخوری آب گرفته رب گوجه آبلیمو دلخواه (اگر دوست دارین طعم غذاتون ترش تر بشه😊)۱/۵ ساعت تا ۲ بپزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج پلو‌تقدیم نگاه شما ...🌹 موادی که لازم داری تا برای ۴ نفر آمادش کنی: گوشت گوساله ۳۰۰ گرم پیاز قرمز یک عدد درشت رب یک و نیم قاشق غذاخوری ادویه گوشت ؛ نمک ، فلفل قرمز و زردچوبه هویج ۴ عدد متوسط شکر یک قاشق غذاخوری دارچین یک قاشق چایخوری سر خالی زرشک ۵ قاشق غذاخوری زعفران دم شده غلیظ یک قاشق غذاخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا سیخی مواد لازم: پاستا آب پز به اندازه کافی پنیر چدار رنده شده به اندازه کافی -سوسیس -کنسرو ذرت -زیتون برای سس: 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری سس کچاپ 1 قاشق چایخوری روغن زیتون 1 حبه سیر رنده شده آب خیلی کم - برای باز کردن سس نمک، ریحان خشک یا آویشن آماده سازی: پاستاها را به ترتیب روی سیخ ها بچینید. تمام مواد سس را در کاسه مخلوط کنید. سس را با قلم مو روی پاستا بمالید. مقدار زیادی پنیر چدار بپاشید. مواد مورد نظرتان را روی آن قرار دهید. در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه بپزید تا پنیر آب شود. (10 دقیقه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم🔻 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز متوسط دو عدد فلفل دلمه ای کوچک یک‌عدد فلفل سبز دو عدد پنیر پیتزا بمیزان لازم پنیر ورقه ای پستو یک برگ نمک فلفل زردچوبه رب گوجه یک قاشق بادمجان یک عددکوچک گوجه فرنگی چهار عدد نون لواش نرم دو عدد طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز خرد شده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت تفت داده گوشت که کمی پخت بادمجان، فلفل دلمه ای ، فلفل سبز و یک عدد گوجه (همه خرد شده) را اضافه کرده حسابی سرخ کنید و‌در انتها رب گوجه را اضافه کرده و کمی سرخ کنید حالا مواد آماده هست. برای تهیه سس گوجه‌، همه گوجه هارا در یک قابلمه بزارید به آرامی با کمی‌روغن بپزه ، کمی که نرم شد پوست گوجه ها را گرفته و اونها را له کنید و بزارید کمی بیشتر بپزه تا سس آماده بشه. . حالا روی نون لواش یه لایه پنیر پیتزا ریخته روش مایع گوشت را بریزد سپس دوباره یه‌لایه پنیر پیتزا و پنیر پستو بریزید، حالا نون را بپیچید. ماهیتابه را روی شعله کم بزارید و داخلش کمی روغ بریزید و صبر کنید تا روغن‌داغ بشه . سپس رُل گوشت را داخل آن قراردهید و با حوصله و روی شعله کم دو سمت آن را سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍱 سیب زمینی ژامبون نمک و فلفل پنیر ورقه ای جعفری تازه پنیر موزارلا خامه تخم مرغ ابتدا سیب زمینی ها رو حلقه ای برش می‌زنیم و با نمک و فلفل خوب به هم میزنیم... سپس کف قالب فر میچینیم و روی اون لایه های ژامبون میذاریم... روی ژامبون ها پنیر ورقه ای میذاریم و دوباره به ترتیب لایه های سیب زمینی، ژامبون و پنیر رو میذاریم. روی پنیرمون تکه های بیکن میریزیم، سپس جعفری تازه میریزیم چ دوباره یه لایه سیب زمینی میذاریم و روش پنیر موزارلا میریزیم... مخلوط خامه و تخم مرغ رو روی مواد میریزیم و به مدت یکساعت داخل فر ۱۶۰ میذاریم... در آخر برای عطر بهتر دوباره روی غذامون جعفری تازه میریزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله حلزونی : مواد لازم : پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده کردم) بستنی وانیلی آب شده برای هر رنگ دو قاشق غذاخوری آب جوش برای هر رنگ نیم پیمانه دستور تهیه : اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه. وقتی سرد شدن به هر کدوم دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا قالب حلزونی (یا هر قالب دیگه ای که داشتید) رو چرب میکنیم و داخل پیچ های قالب رو با رنگ ها پر میکنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه) وقتی نیم بند شد ژله بستنی آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتی می‌خواهیم از قالب خارج کنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه. حالا به ترتیب هر رنگ ژله ای رو که دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سری میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی. وقتی قالب پر شد برای سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده. این قالب های پلاستیکی برای ژله خیلی راحتن و به آسونی از قالب خارج میشن. من این قالب رو از لوازم قنادی خریدم.
🍇 😋 🔸ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم
آشپزی ایرانی🍔
#جوجه_چینی_با_سس_تارتار
🍗 😋 ▫️۱-فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم ▫️۲-آرد سفید ۱۶۰ گرم ▫️۳-دلستر ساده ۱ لیوان ▫️۴-جوش شیرین ۱٫۴ ق.چ ▫️۵-زعفران دم شده ۱ ق.غ ▫️۶-نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم 🔸سس ▫️۱-سس مایونز ۱ پ ▫️۲-خیار شور ۲ عدد ▫️۳-ترخون خشک ۱ ق.چ ▫️۴-آبلیمو ۱ الی ۲ ق.غ ▫️۵-نمک و فلفل به میزان لازم 🔸نکات ۱- غلظت خمیر بنیه باید به اندازه غلظت ماست باشه نه خیلی شل و نه خیلی سفت. ۲- نباید خمیر را زیاد هم بزنید، چون از حالت پفکی خارج میشه و به فیله ها نمی چسبه. ۳- فیله یا سینه های مرغ آغشته به خمیر بنیه را یک به یک در داخل روغن داغ سرخ کنید، حتما باید دو طرف فیله ها را در روغن برگردونیم تا به خوبی بپزن ، زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند، اون ها رو روی دستمال روغن گیر آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی شون گرفته بشه 🌟
🍛 😋 🔸اصلش با گوشت گوسفندی درست میشه و زیره هم خوب قاعدتا داخلش داره اما من با دخل و تصرف تغییرش دادم و طبق ذائقه ی خودم پختمش و از خوردنش واقعا لذت بردم به این ترتیب آماده شد ... اول نصف سینه مرغ را با پیاز و ادویه پختم.ریش ریشش کردم پ.آب مرغ را صاف کردم و یه پیمانه سر خالی برنج که از قبل خیس کرده به آب مرغ اضافه می کنیم و یک مشت شوید خشک و دو پنجه شنبلیله خشک اضافه می کنیم.اگر اهل زیره باشید تو این مرحله پودر زیره و دارچینم اضافه می کنیم.که من زیره را حذف کردم.حرارت را کم می کنیم اجازه میدیم برنجمون توی این آب پخته بشه و لعاب بده مرغ ریش شده را اضافه می کنیم و وقتی آبش خیلی کم شده با گوشت کوب مواد را با هم میکوبیم.من از فلفل سیاه و دارچین زیاد داخلش استفاده کردم که محشرش کرد.این غذا را با نون یا حتی خالی میشه خورد . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮🍮🍮 مواد لازم:آرد برنج۱/۲پ.نشاسته گندم؛ ۱پ.آب ۴ پ.شیر ۵ پ.گلاب ۱/۲پ.پودر هل ۱/۲ق چ.شکر ۲و۱/۲پ.زعفران دم کرده طرز تهیه👇👇 نشاسته را با دو پیمانه آب سردحل کرده و از صافی رد کنید ؛آرد برنج را با شیر سرد مخلوط کنید. شکر و بقیه آب و نشاسته حل شده به شیر اضافه کنید ظرف را روی حرارت نسبتا زیادقرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه حرارت را کم کنید وباز به همزدن ادامه دهید تا زمانی که خط قاشق یا چنگال روی آن محو نشود و مطمئن بشید که نشاسته پخته شده گلاب وهل را به مواد اضافه کرده کمی روی حرارت به هم بزنید تا حلوا دوباره سفت شود گلاب را در آخرین مرحله اضافه کنید سپس نیمی از مواد را درون ظرف ریخته و بقیه را با زعفران مخلوط کنید مجددا روی حرارت قرار داده و بهم بزنید تا رنگ زعفران بگیرد و روی مواد سفید رنگ بریزید. روی آنرا با پودر پسته تزیین کنید ظرف را بعد از خنک شدن با سلفون بپوشانید و درون یخچال قرار دهید تا حلوا کاملا سفت شود و بتونید اونو برش بزنید.من همیشه یک روز قبل حلوا رو درست میکنم تا حلوا کاملا خودشو بگیره.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲 😋 ▫️سیب زمینی حلقه ای سرخ شده ▫️قارچ اسلایس سرخ شده ▫️مرغ پخته ریش شده ▫️سس بشامل(کا مل هایلایت شده) میتونید حذفش کنید ▫️پنیر پیتزا 🔸لایه اول سیب زمینیها لایه دوم قارچها بعد مرغ ریش شده حالا سس بشامل و مابقی سیب زمینیا ودر آخر پنیر پیتزا میره داخل فر ۱۸۰ بمدت نیم ساعت و ده دقیقه آخر گریل
آرد 3/4لیوان. شکر1لیوان. گلاب نصف لیوان. روغن نصف لیوان. پودر هل1ق چ .2انار متوسط را دونه کنید و آب آن را بگیریدازاب میوه هم میشه استفاده کرد . درون قابلمه گلاب و شکر را روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر در گلاب حل شود، سپس آب انار و پودر هل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید آرد را با حرارت کم مدام با قاشق چوبی هم بزنید.فقط خامی آرد گرفته شود. آرد را الک کنید و دوباره درون تابه برگردانید وروغن مایع را اضافه کنید . شهد را کم کم به حلوا اضافه کنید تا حلوا وسط تابه جمع شود و سپس به حالت گهواره ای حلوا را تکان دهید تا به روغن بیفتد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم نان تست یک بسته(۱۸ عدد) سینه ی مرغ یک عدد خیارشور ۶ تا ۷ عدد متوسط گردو حدود ۱۰ عدد پیازچه و جعفری برای سس سس مایونز ۳ قاشق پنیر خامه ای تقریبا ۱۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه و پودر سیر ابتدا پنیر خامه ای سس مایونز نمک.فلفل.اویشن و آب نصف لیمو رو میکس کنید دو ق از سس رو کنار بذارید و باقی مواد رو داخل سس بریزید که شامل سینه مرغ خیارشور جعفر و پیازچه و گردو هست رو باهم میکس کنید اطراف نان تست رو بگیرید و داخل ظرفتون کنار هم بچینید روش رو یک لایه از مواد بزنید و باز یک لایه نون این کار رو تا اتمام مواد انجام بدید با ۲ ق سسی که برداشتید کیک رو کاور کنید و اضافه های نان تست رو پودر کنید و اطراف کیک رو با تست حسابی پوشش بدید و روش رو به بخواه تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمی گوجه با ته انداز مرغ ... 😍 . یه چیزی: برای اینکه برنجتون شفته نشه اگر ۴ پیمونه برنج دارید ۳ پیمانه آب مرغ مافی هستش چون گوجه هم آب میندازه ... موادی که لازم داری تا بتونی برای ۴ نفر درستش کنی: برنج ۴ پیمانه گوجه ۵ عدد متوسط پیاز یک عدد متوسط سیب زمینی یک عدد متوسط برای پختن مرغ ۱ پیاز و نصف فلفل دلمه ای کافیه ران مرغ ۲ عدد کامل ادویه مرغ: ادویه کاری، نمک و فلفل قرمز ادویه پلو: زردچوبه و‌نمک