eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم🔻 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز متوسط دو عدد فلفل دلمه ای کوچک یک‌عدد فلفل سبز دو عدد پنیر پیتزا بمیزان لازم پنیر ورقه ای پستو یک برگ نمک فلفل زردچوبه رب گوجه یک قاشق بادمجان یک عددکوچک گوجه فرنگی چهار عدد نون لواش نرم دو عدد طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز خرد شده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت تفت داده گوشت که کمی پخت بادمجان، فلفل دلمه ای ، فلفل سبز و یک عدد گوجه (همه خرد شده) را اضافه کرده حسابی سرخ کنید و‌در انتها رب گوجه را اضافه کرده و کمی سرخ کنید حالا مواد آماده هست. برای تهیه سس گوجه‌، همه گوجه هارا در یک قابلمه بزارید به آرامی با کمی‌روغن بپزه ، کمی که نرم شد پوست گوجه ها را گرفته و اونها را له کنید و بزارید کمی بیشتر بپزه تا سس آماده بشه. . حالا روی نون لواش یه لایه پنیر پیتزا ریخته روش مایع گوشت را بریزد سپس دوباره یه‌لایه پنیر پیتزا و پنیر پستو بریزید، حالا نون را بپیچید. ماهیتابه را روی شعله کم بزارید و داخلش کمی روغ بریزید و صبر کنید تا روغن‌داغ بشه . سپس رُل گوشت را داخل آن قراردهید و با حوصله و روی شعله کم دو سمت آن را سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍱 سیب زمینی ژامبون نمک و فلفل پنیر ورقه ای جعفری تازه پنیر موزارلا خامه تخم مرغ ابتدا سیب زمینی ها رو حلقه ای برش می‌زنیم و با نمک و فلفل خوب به هم میزنیم... سپس کف قالب فر میچینیم و روی اون لایه های ژامبون میذاریم... روی ژامبون ها پنیر ورقه ای میذاریم و دوباره به ترتیب لایه های سیب زمینی، ژامبون و پنیر رو میذاریم. روی پنیرمون تکه های بیکن میریزیم، سپس جعفری تازه میریزیم چ دوباره یه لایه سیب زمینی میذاریم و روش پنیر موزارلا میریزیم... مخلوط خامه و تخم مرغ رو روی مواد میریزیم و به مدت یکساعت داخل فر ۱۶۰ میذاریم... در آخر برای عطر بهتر دوباره روی غذامون جعفری تازه میریزیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله حلزونی : مواد لازم : پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده کردم) بستنی وانیلی آب شده برای هر رنگ دو قاشق غذاخوری آب جوش برای هر رنگ نیم پیمانه دستور تهیه : اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه. وقتی سرد شدن به هر کدوم دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا قالب حلزونی (یا هر قالب دیگه ای که داشتید) رو چرب میکنیم و داخل پیچ های قالب رو با رنگ ها پر میکنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه) وقتی نیم بند شد ژله بستنی آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتی می‌خواهیم از قالب خارج کنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه. حالا به ترتیب هر رنگ ژله ای رو که دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سری میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی. وقتی قالب پر شد برای سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده. این قالب های پلاستیکی برای ژله خیلی راحتن و به آسونی از قالب خارج میشن. من این قالب رو از لوازم قنادی خریدم.
🍇 😋 🔸ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم
آشپزی ایرانی🍔
#جوجه_چینی_با_سس_تارتار
🍗 😋 ▫️۱-فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم ▫️۲-آرد سفید ۱۶۰ گرم ▫️۳-دلستر ساده ۱ لیوان ▫️۴-جوش شیرین ۱٫۴ ق.چ ▫️۵-زعفران دم شده ۱ ق.غ ▫️۶-نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم 🔸سس ▫️۱-سس مایونز ۱ پ ▫️۲-خیار شور ۲ عدد ▫️۳-ترخون خشک ۱ ق.چ ▫️۴-آبلیمو ۱ الی ۲ ق.غ ▫️۵-نمک و فلفل به میزان لازم 🔸نکات ۱- غلظت خمیر بنیه باید به اندازه غلظت ماست باشه نه خیلی شل و نه خیلی سفت. ۲- نباید خمیر را زیاد هم بزنید، چون از حالت پفکی خارج میشه و به فیله ها نمی چسبه. ۳- فیله یا سینه های مرغ آغشته به خمیر بنیه را یک به یک در داخل روغن داغ سرخ کنید، حتما باید دو طرف فیله ها را در روغن برگردونیم تا به خوبی بپزن ، زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند، اون ها رو روی دستمال روغن گیر آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی شون گرفته بشه 🌟
🍛 😋 🔸اصلش با گوشت گوسفندی درست میشه و زیره هم خوب قاعدتا داخلش داره اما من با دخل و تصرف تغییرش دادم و طبق ذائقه ی خودم پختمش و از خوردنش واقعا لذت بردم به این ترتیب آماده شد ... اول نصف سینه مرغ را با پیاز و ادویه پختم.ریش ریشش کردم پ.آب مرغ را صاف کردم و یه پیمانه سر خالی برنج که از قبل خیس کرده به آب مرغ اضافه می کنیم و یک مشت شوید خشک و دو پنجه شنبلیله خشک اضافه می کنیم.اگر اهل زیره باشید تو این مرحله پودر زیره و دارچینم اضافه می کنیم.که من زیره را حذف کردم.حرارت را کم می کنیم اجازه میدیم برنجمون توی این آب پخته بشه و لعاب بده مرغ ریش شده را اضافه می کنیم و وقتی آبش خیلی کم شده با گوشت کوب مواد را با هم میکوبیم.من از فلفل سیاه و دارچین زیاد داخلش استفاده کردم که محشرش کرد.این غذا را با نون یا حتی خالی میشه خورد . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮🍮🍮 مواد لازم:آرد برنج۱/۲پ.نشاسته گندم؛ ۱پ.آب ۴ پ.شیر ۵ پ.گلاب ۱/۲پ.پودر هل ۱/۲ق چ.شکر ۲و۱/۲پ.زعفران دم کرده طرز تهیه👇👇 نشاسته را با دو پیمانه آب سردحل کرده و از صافی رد کنید ؛آرد برنج را با شیر سرد مخلوط کنید. شکر و بقیه آب و نشاسته حل شده به شیر اضافه کنید ظرف را روی حرارت نسبتا زیادقرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه حرارت را کم کنید وباز به همزدن ادامه دهید تا زمانی که خط قاشق یا چنگال روی آن محو نشود و مطمئن بشید که نشاسته پخته شده گلاب وهل را به مواد اضافه کرده کمی روی حرارت به هم بزنید تا حلوا دوباره سفت شود گلاب را در آخرین مرحله اضافه کنید سپس نیمی از مواد را درون ظرف ریخته و بقیه را با زعفران مخلوط کنید مجددا روی حرارت قرار داده و بهم بزنید تا رنگ زعفران بگیرد و روی مواد سفید رنگ بریزید. روی آنرا با پودر پسته تزیین کنید ظرف را بعد از خنک شدن با سلفون بپوشانید و درون یخچال قرار دهید تا حلوا کاملا سفت شود و بتونید اونو برش بزنید.من همیشه یک روز قبل حلوا رو درست میکنم تا حلوا کاملا خودشو بگیره.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲 😋 ▫️سیب زمینی حلقه ای سرخ شده ▫️قارچ اسلایس سرخ شده ▫️مرغ پخته ریش شده ▫️سس بشامل(کا مل هایلایت شده) میتونید حذفش کنید ▫️پنیر پیتزا 🔸لایه اول سیب زمینیها لایه دوم قارچها بعد مرغ ریش شده حالا سس بشامل و مابقی سیب زمینیا ودر آخر پنیر پیتزا میره داخل فر ۱۸۰ بمدت نیم ساعت و ده دقیقه آخر گریل
آرد 3/4لیوان. شکر1لیوان. گلاب نصف لیوان. روغن نصف لیوان. پودر هل1ق چ .2انار متوسط را دونه کنید و آب آن را بگیریدازاب میوه هم میشه استفاده کرد . درون قابلمه گلاب و شکر را روی حرارت متوسط بگذارید تا شکر در گلاب حل شود، سپس آب انار و پودر هل را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید آرد را با حرارت کم مدام با قاشق چوبی هم بزنید.فقط خامی آرد گرفته شود. آرد را الک کنید و دوباره درون تابه برگردانید وروغن مایع را اضافه کنید . شهد را کم کم به حلوا اضافه کنید تا حلوا وسط تابه جمع شود و سپس به حالت گهواره ای حلوا را تکان دهید تا به روغن بیفتد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم نان تست یک بسته(۱۸ عدد) سینه ی مرغ یک عدد خیارشور ۶ تا ۷ عدد متوسط گردو حدود ۱۰ عدد پیازچه و جعفری برای سس سس مایونز ۳ قاشق پنیر خامه ای تقریبا ۱۰۰ گرم نمک و فلفل سیاه و پودر سیر ابتدا پنیر خامه ای سس مایونز نمک.فلفل.اویشن و آب نصف لیمو رو میکس کنید دو ق از سس رو کنار بذارید و باقی مواد رو داخل سس بریزید که شامل سینه مرغ خیارشور جعفر و پیازچه و گردو هست رو باهم میکس کنید اطراف نان تست رو بگیرید و داخل ظرفتون کنار هم بچینید روش رو یک لایه از مواد بزنید و باز یک لایه نون این کار رو تا اتمام مواد انجام بدید با ۲ ق سسی که برداشتید کیک رو کاور کنید و اضافه های نان تست رو پودر کنید و اطراف کیک رو با تست حسابی پوشش بدید و روش رو به بخواه تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمی گوجه با ته انداز مرغ ... 😍 . یه چیزی: برای اینکه برنجتون شفته نشه اگر ۴ پیمونه برنج دارید ۳ پیمانه آب مرغ مافی هستش چون گوجه هم آب میندازه ... موادی که لازم داری تا بتونی برای ۴ نفر درستش کنی: برنج ۴ پیمانه گوجه ۵ عدد متوسط پیاز یک عدد متوسط سیب زمینی یک عدد متوسط برای پختن مرغ ۱ پیاز و نصف فلفل دلمه ای کافیه ران مرغ ۲ عدد کامل ادویه مرغ: ادویه کاری، نمک و فلفل قرمز ادویه پلو: زردچوبه و‌نمک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 هرچقدر از راحتي و اين كيك بگم كمه موادي كه لازم داريم خيلي راحت تو هرخونه اي پيدا ميشه و به راحتي درست ميشه. اين به عنوان يه عصرونه سرو ميشه🥰 🔻 اينارو ميخوايم : بيسكوئيت بتي بور ٢تا بسته پودر قند ٥قاشق غذاخوري كره ذوب شده ٢قاشق غذاخوري پودر كاكائو ٣قاشق غذاخوري گردو خورد شده ٢قاشق غذاخوري پسته خورد شده ٢قاشق غذاخوري وانيل ١قاشق چايي خوري شير سرد نصف ليوان 🔶 براي تزئينش هم يكم شكلات تخته اي ذوب شده ، و درصورت دلخواه استفاده كنين. 🥣 طرز تهيه اين كيك يخچالي مثل همين ويدئو هست فقط بايد يه نكته رو رعايت كنين اونم اينه كه : 📌 وقتي كيكُ رول كردين حتما بين ٢تا ٣ساعت بزاريد تو يخچال استراحت كنه و خودش رو ببنده.
29.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
الان فصل زرشکه بهتره از این مربای خوشمزه غافل نشید😋😋😋 این شکلی درست کن👇 زرشکو که خریدید 🔰با احتیاط زرشکارو پاک کنید _داخل یک ظرف که گنجایش بیشتری نسبت به زرشک داشته باشه بریزید بزارید نیم ساعت بمونه تا اگر شن و ماسه ویا خاکی مابین زرشکا بود ته نشین بشه_بعد آبکش کنید و اینبار با آبکش داخل آب تمیز دیکه ای بزارید ده دقیقه_بعد آبکشو کنار بزارید تا اب اضافه زرشک بره وزن کنید 🔰چون زرشک طعم ترش داره بهتره صد تا دویست گرم شکر بیشتر از وزن زرشک بریزید 🔰شکر و همراه یک لیوان آب روی حرارت بزارید اجازه بدید شکر حل بشه و شهد قوام بیاید (کف روی شهد و جمع کنید تا مربا براق بشه)مقداری از شهد داخل نعلبکی بریزید فریزر بزارید اگر داخل دست نعلبکی رو چرخونید شهد به آهستگی حرارت کرد شهد آماده است 🔰زرشکارو بریزید وتایم بگیرید ده دقیقه تا یک ربع زرشک بپزه اگر بیشتر بشه مربا سیاه میشه گفته باشم☺ در اخر کمی آبلیمو اضافه حدود یک قاشق بعد حرارتو خاموش کنید بزارید سرد بشه داخل شیشه ودر یخچال نگه داری کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی ایرانی🍔
#پیتزا_پواچا ☝️☝️👇
پیتزا پوآچا . مواد لازم: 1 لیوان شیر ولرم 1 استکان آب ولرم (نصف لیوان) 1 استکان روغن مایع (نصف لیوان) 1 استکان ماست (نصف لیوان) 3 عدد تخم مرغ (زرده یکی را برای رومال کنار بذارید) 1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری) 3 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق مرباخوری نمک 50 گرم کره نرم شده در دمای اناق 7 و یا 8 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید) برای روی پیتزا پوآچا: پنیر ، گوجه فرنگی ، فلفل (اگر دوست دارید میتوانید ، سوجوک(نوعی فرآورده گوشتی) ، زیتون ، پنیر پیتزا یا هر چیزی که دوست دارید اضافه کنید) طرز تهیه: شیر و آب ولرم را داخل ظرف بزرگی بریزید. خمیر مایه و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سپس به ترتیب تخم مرغ ، روغن مایع و ماست را اضافه کرده خوب هم بزنید. نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید. در حین ریختن آرد وقتی که خمیر تقریبا شکل گرفت کره نرم شده در دمای اتاق را بریزید و خوب ورز دهید. آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. (مقدار آرد را زیاد نریزید هر چقدر خمیر نرمی آماده کنید بعد از پخت بافت نرمی خواهد داشت) روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود حدود 45 دقیقه استراحت دهید. خمیر استراحت کرده را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس از خمیر چانه هایی که کمی از نارنگی کوچکتر است آماده کنید و با فاصله داخل سینی فر که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بذارید. در فیلم 27 چانه شده است. وسط چانه را فشار داده مثل فیلم گود کنید. پنیر ، گوجه فرنگی و فلفل بذارید و 20 دقیقه داخل سینی استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را به کناره های خمیر بمالید و در فر 190 درجه از قبل گرم شده حرارت بالا و پایین تا وقتی که سرخ شود بپزید.(حدود 25_20 دقیقه، اگر فر شما حرارت بالا و پایین با خم روشن نمیشود فقط حرارت پایین فر را روشن کنید) قبل از اینکه در فر بذارید یکبار دیگر مواد رویی را فشار بدید تا حین پختن به خاطر پف کردن خمیر بیرون نریزد. نوش جان نکته: خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد اگر خمیر مایه شما هشک معمولی است ابتدا خمیر مایه و یک قاشق شکر را داخل آب ولرم بریزید و هم بزنید و حدود 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه کف کند سپس شیر و بقیه مواد را اضافه کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم بیسکوییت این شما و اینم دسر 😍 از خوشمزگیش نگم براتون کافیه یه بار امتحانش کنین…😋 . بریم مواد اولیه رو باهم ببینیم بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری شیر ۲/۵ لیوان شیر ۳/۴ لیوان پودر نسکافه ۱ بسته خامه صبحانه ۱۰۰ گرم(چهار قاشق غذاخوری) پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری(اختیاری) . درست کنین و لذت ببرین😍🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😋😋 موادلازم👇👇👇 شکلات تخته ای مقداری کره میوه خشک مغزها شکلات و به قطعات کوچیک خورد کنید. با یکمی کره و یا یک قاشق غذا خوری روغن مایع بذارین روی بخار کتری(بن‌ماری)کنید،شکلات زیاد نباید حرارت ببینه، چون ممکنه بسوزه🤷🏻‍♀️بعد شکلات و توی قالب پهن کنید؛(روی کاغذ روغنی،فویل)بعد تا قبل از اینکه سرد بشه ،هر مدل‌میوه خشک و مغز که دوست دارین و روش بریزین. و بذارین تو یخچال تا خنک بشه بعد هر جوری که دوست دارین برش بزنید 👍
🥔 😋 ▫️سیب زمینی آپ پز شده ششصد گرم ▫️نشاسته ذرت صد و بیست گرم معادل یک پیمانه ▫️پنیر چدار یا پیتزا رنده شده صد گرم معادل یک پیمانه ▫️جعفری چهار ق غ(من به جاش شوید استفاده کردم )مقدارش هم بستگی به خودتون داره می تونید کمتر یا بیشتر بریزید. ▫️نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم 🔸همه مواد باهم مخلوط میشن خمیر قابل انعطافی بدست میاد، با وردنه باز می کنیم و برش زده و سرخ می کنیم، استفاده از کیسه فریزر چرب شده برای سهولت کاره ،این خمیر بدون کیسه فریزر چرب شده هم به راحتی قابل باز کردن و برش زدنه ، فقط سیب زمینی ها را بعد از آب پز شدن کنار بذارید تا کاملا خنک بشن ، بعد رنده ریز یا پوره کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر مقوی و سه سوته 😍 ۸۰۰ گرم شیر، رنده پوست یک لیمو ترش، ۱۰ گرم وانیل، با هم مخلوط کنید و بزارید روی حرارت. ۳ عدد زرده تخم مرغ، ۱۰۰ گرم شکر رو هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. ۲۰ گرم نشاسته ذرت اضافه و مخلوط کنید. شیر داغ را از الک رد کنید. مخلوط تخم مرغی را با مقداری شیر داغ مخلوط کنید و به باقی شیر اضافه کنید، دوباره بزارید روی حرارت تا غلیظ بشه، وقتی به غلظت رسید، داخل ظرف مورد نظر بریزید و با پودر کاکائو تزیین کنید. به مدت ۲ ساعت بزارید داخل یخچال. نوش جان
🥙 😋 🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم میگو میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه‌دار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم برای سرو تاکو ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن می‌چینیم