پیشنهاد سرآشپز👩🏼🍳🤪👇🏻
حتمااا با لیمو ترش تازه و سماق میل شد👌👌
.
.
دستور کوکو👇🏻
.
۳۰۰گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز متوسط
۱/۴فلفل دلمه
جعفری،تره به دلخواه
دوعدد سیب زمینی نگینی سرخ شده
تخم مرغ یک عدد
نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه کاری .
گوشت با ادویه ها و جعفری تره ساطوری پیاز رنده شده مخلوط کنید ...
سیب زمینی نگینی ریز رو سرخ و احازه بدید خنک بشه به همراه یک عدد تخم مرغ به گوشت اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
و داخل تابه پهن کنید و با حرارت ملایم دو طرف کوکو رو کلا حدود ۲۰دقیقه سرخ کنید.
@ashpazy_irani
خلال پسته:
پوست پسته تازه رو جدا کنید و مغزش رو بیرون بیارید و از وسط نصف کنید و بعد پوست رویی رو جدا کنید و با چاقو خلال کنید و روی دستمال تمیز بریزید و جای خنک و کم نور قرار بدین تا خشک بشه وقتی خشک شد داخل یخچال یا کابینت و اگه برای مدت طولانی تری میخواید داخل فریزر نگه داری کنید فقط حتما اجازه بدید کاملا خشک بشه وگرنه داخل ظرف دربسته بخاطر رطوبتی که هنوز داره کپک میزنه
#خلال_پسته
@ashpazy_irani
#غذای_کودک
#حلوای_کودک
+۹ماه
#حلوا_ارده_شیره
مواد لازم:
یک قاشق غداخوری سر پر ارد سبوسدار
۳قاشق شیره خرما
یک قاشق ارده
۴ق غداخوری اب
هل کمی
کره نصف ق.غ
گردو یا هرمغز مناسب سن فرزندتون ب نثدار لازم
ارد رو ب مدت ۲۰دقیقه تفت بدین و بعد بهش کره اضافه کنید و هم بزنید بعد مخلوط اب و شیرو ارده هل رو قاطی کنید و بهش اصافه کنید و تفت بدید زیرشو خانوش کنید و مغزیجات رو اضافه کنید بعدم قالب بزنید بذارید یخچال خنک بشه.
نوش جون کوچولوتون
اگر کنجد رو از هشت ماهگی تست کردید ارده رو میتونید از همین سن استفاده کنید بازم حذف و اضافه مواد باخودتونه میتونید ارده رو حذف کنید.
شیره خرما از هشت ماهگی میشه ب عذای فرزندتون اصافه کنید.
هلم از هشت ماهگی هیچ مشکلی نداره در حد کم.
تازه برای نفخ شکمشون مناسبم هست.
@ashpazy_irani
🔷#خوراک_گوشت
گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه میریزیم و پیاز را به آن اضافه میکنیم بعد از تغییر رنگ گوشت نمک، فلفل و ادویهجات را به آن اضافه میکنیم. و خوب تفت میدهیم. سیبزمینی استانبولی را در آب قرار داده و پخته، سپس سیبزمینی و فلفل دلمهای رنگی را به همراه ذرت به گوشت چرخکرده خود اضافه میکنیم. اینک ما یک خوراک گوشت داریم که بسیار دلچسب است و از اینجای کار به بعد انتخاب با شماست که آن را با چه نانی بخورید یا با چه سسی 🔱
@ashpazy_irani
🔷#سالاد_اناروكلم_بنفش
براي تهيه اين سالاد،سه ليوان كلم بنفش نازك نواري شده لازم داريم كه بهش كمي نمك ميزنيم و ده دقيقه صبر ميكنيم و بعد يكم با دست ماساژ بديد تا يكم نرم بشه بعد يك ليوان انار دان شده و نصف يدونه سيب زرد كه با رنده درشت رنده شده بهش اضافه ميكنيم.
براي سس اين سالاد هم از تركيب ماست و مايونز و يك ق آليمو تازه و نمك و فلفل ميتونيد استفاده كنيد هم از تركيب يك ق آبليموي تازه+يك سوم ليوان آب انار+دو ق روغن زيتون+نمك و فلفل . 🔱
@ashpazy_irani
🔷#توپک_خرماو_ارده
تعداد ۲۰ عدد
کالری هر توپک ۸۰
مواد لازم:
ارده ۱/۲ پ
خرما پاک کرده ۲+۱/۲ پ
وانیل ۱/۲ ق چ
پودر کاکائو ۴ ق غ
کنجد ۱/۴ پ برای تزئین
طرز تهیه:
همه مواد در میکسر مخلوط بشن، گوللله کنید در کنجد بغلتونید. در یخچال بگذارید. 🔱
@ashpazy_irani
🔷#نوشیدنی_عشق
ژله قرمز رو غلیظ درست کنید و اون رو داخل سینی بریزید و بعد از سفت شدن با قالب های قلب قالب بزنید و کنار لیوان بچسبونید ..سپس یا نوشیدنی مثل شیر رو داخلش بریزید و یا پودینگ وانیلی رو که کمی خنک شده باشه رو داخل لیوان ها بریزید و دوباره داخل یخچال بذارید تا سفت بشه.حالا با عشق میل کنید.
@ashpazy_irani
.
گوجه خشک🍅🍅🍅
که من عاشقشم و از نوستالوژی های بچگیم هست علاوه بر داخل غذاها همینجوری خالی میخورم😝
.
گوجه های کاملا قرمز و رسیده رو بعد از شستن کاملا خشک میکنیم که آب نداشته باشه.
قسمت گل گوجه که سبز رنگ هست رو خارج میکنیم.
بصورت افقی سه یا چهار تا برش میزنیم و روی پارچه ضخیم زیر نور آفتاب میچینیم روشون نمک میپاشیم و میذاریم تا خشک بشن. یکی دوروز بعد پشت و روشون میکنیم تا اونورشون هم خشک بشه.
بعد از خشک شدن داخل کیسه پارچه ای یا پلاستیکی داخل یخچال یا فریزر نگه میداریم تا طعم تازگیش حفظ بشه.
میتونید گوجه های خشک شده رو داخل آسیاب بریزید و پودر کنید و پودر گوجه خشک داشته باشید که پودرش هم داخل ماکارونی . قیمه و خیلی غذاها میشه استفاده کرد.
ورقه های خشک شده گوجه رو داخل غذاهای ربی مثل ابگوشت. تاس کباب. خورشت مرغ. لوبیا پلو. لابلای دلمه. و انواع خورشت ها. پاستا. پیتزا .دمی گوجه. آش ترخینه و غیره استفاده میکنیم.
@ashpazy_irani
🔷#پلو_مکزیکی_باجوجه_ماستی
#جوجه_ماستی
یک پیاز بزرگ با کمی فلفل دلمه نگینی خرد کنید وبا زردچوبه تفت بدید تا طلایی بشه. بعد نخود فرنگی، هویج پخته نگینی و ذرت پخته شده(جمعا یک لیوان) اضافه کنی و تفت بدید. بعد دو پیمانه برنج خیس شده با نمک+فلفل+پودر کاری+ادویه پلویی اضافه کنید کمی که تفت دادید، دو پیمانه آب با عصاره قلم یا آب گوشت ویا مرغ اضافه کنید. جوش اومد درش رو بذارید تا آبش کشیده بشه، بعد دور برنج رو جم کنید و درش رو بدون دمکنی بذاریدتا دم بکشه.
جوجه ماستی
مرغ خرد شده(برش های کوچیک)با فلف دلمه ای درست خرد شده، قارچ، پیاز داخل یک ظرف در دار بریزید، بعد یک قاشق ماست، یکقاشق سس مایونز، نمک، فلفل، زعفران پوره سیر آبلیمو، روغن زیتون همرو با هم مخلوط کنید و به مرغها اضافه کنید و دو ساعت داخل یخچال قرار بدید. بعد از یخچال خارج کنید به سیخ بزنیدو داخل فر بذارید(به مدت۳۰دقیقه با درجه حرارت۱۸۰) فر ندارید داخل تابه هم بدون روغن میتونید سرخ کنید.
@ashpazy_irani
🔷#پلو_شوید_با_لوبیا_چشم_بلبلی
مواد لازم:
برنج. ٢ پيمانه
لوبيا چشم بلبلى. ١ پيمانه
شويد تازه يا خشك ويا فريزرى به ميزان لازم
نمك ، روغن وسيب زمينى براى ته ديگ و كمى زردچوبه
طرز تهيه:
برنج را بعد از شستشو با مقدارى نمك و آب ولرم خيس كنيد .
لوبيا را هم خيس كنيد و آب آنرا عوض كنيد و جدا گانه بپزيد .
براى پخت برنج در قابلمه مناسبى آب را بجوشانيد و برنج را به آن اضافه كنيد كمى زردچوبه به آن بزنيد واگر از شويد خشك استفاده ميكنيد آنرا در آب برنج بريزيد برنج را آبكش كنيد و لوبيا را هم با آن مخلوط كنيد اگر از شويد تازه استفاده ميكنيد موقع دم كردن لابه لاى برنج بپاشيد . ته ديگ مورد علاقه خود را كف قابلمه بگذاريد و برنج را دم کنید
@ashpazy_irani
🔷#دست_پیچ_با_گوشت_مرغ
مواد لازم:
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
گوشت سینه مرغ 500 گرم
فلفل دلمهای نگینی خرد شده الوان 1 عدد
قارچ خرد شده 100 گرم
پیاز رنده شده متوسط 2 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
هویج رنده شده 2 قاشق غذاخوری
آرد به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچین 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
گوشت مرغ را بعد از اينکه بي استخوان کرديم همراه با پياز ميکس يا چرخ مي کنيم. بعد از اينکه خوب ميکس شد نمک و فلفل را می افزاييم و خوب هم مي زنيم. سپس مواد را روي نايلونی که از قبل آرد پاشی کرده ايم می گذاريم و پهن می کنيم.سپس از مواد خرد شده و رنده شده (فلفل دلمه ای، قارچ، جعفری، هويج) داخل مرغ قرار مي دهيم و خوب لوله مي کنيم تا ترک و درز نداشته باشد. سپس آن را داخل روغن سرخ مي کنيم. بعد از اينکه سرخ شد سسی از رب گوجه فرنگي و دارچين درست می کنيم و روي مرغ مي ريزيم و مي گذاريم تا جا بيفتد.
@ashpazy_irani
🔷#مرغ_رژیمی
طرز تهیه
تو یه قابلمه آبجوش، مقداری برگ بو و کمی زردچوبه بریزید و مرغهارو به مدت چهار تا پنج دقیقه توش بجوشونید تا بوی زهمش گرفتهشه بعد با آب سرد آبکشی کنید.یه دونه پیاز رو خلالی کنید و با یک ق روغن تفت بدهید (فقط یک قاشق روغن بریزید اونم برای اینکه پیازها به تابه نچسبه). کمی زردچوبه اضافه کنید و نصف لیوان آب بریزید و مرغ رو توش بزارید و با حرارت خییییلی کم حدود یک ساعت و ربع بزارید تا کاملا بپزه و مغزپختشه. یک ربع آخر پخت کمی نمک اضافه کنید.همه سبزیجات اطراف مرغ رو هم میتونید یا آبپز یا بخارپز کنید و در آخر کمی نمک روش بریزید.
@ashpazy_irani