شکلات مغزدار
برای درست کردن شکلات مغز دار
گردو. بادام. فندق. نخود .کشمش. پسته وپشمک......
داخل ظرفی شکلات تخته ایی ریخته
رو بخار کتری بن ماری میکنیم
یک قاشق غذاخوری سرصاف روغن مایع اضافه میکنیم
کاملا ک ذوب شد
کمی کف قالب سیلیکونی ریخته
ی مغز میزاریم و روش شکلات میریزیم
وقتی کل قالب ها پر شدن . قالب تکان میدیم ک شکلات حباب نزنه و یک دست بشه
یک ساعت تو یخچال بمونه کافیه
از قالب جدا کنید
داخل ظرف در بسته در یخچال نگه دارید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
.
طرزتهیه این ژله زیبا ❤️😋
ابتدا ژله انگور رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید.(مقداری هم رنگ خوراکی برای پررنگ دراومدن کار لازم است).بذارید یخچال تا نیم بند بشه.
برای لایه دوم هم یک لیوان ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید و روی ژله قبل بری ید.
✔️نکته. این دستور به ازای یک بسته ژله هست. دقت کنید که بستگی به اندازه قالبتون داره.
✔️نکته. برای اون طرح توش هم می تونید وقتی ژله رنگی نیم بند شد با یه وسیله ای مثل چنگال روش جای خالی ایجاد کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
خانمایی مستاجرن! یا تو آپارتمان قدیمی زندگی میکنن بیان😍👇
چیدمان #آشپزخانه_کوچیک_مسطتیل
چیدمان پذیرایی #ال_شکل😩
چیدمان خانه #ویلایی😍
تکنیک چیدمان خانه #فرسوده😉
نظمدهی #حیاط #تراس #انباری😀
وقتشه یه تحولی توچیدمان خونت ایجادکنی بیا😌👇
http://eitaa.com/joinchat/3568369684C54710e618a
#کوفته_برنجی
🌟مواد لازم
برنج آبکش شده یک پیمانه
لپه آبپز شده یک پیمانه
گوشت چرخ کرده 400 گرم
تخم مرغ یک عدد
آلو بخارا به تعداد لازم
سبزی معطر(شوید،گشنیز)
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،دارچین،
مواد بالا رو با هم مخلوط میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد مواد بره.میذاریم مواد کمی استراحت کنه.
توی یک قابلمه یک پیاز درشت رو خرد میکنیم و تفت میدیم.کمی رب،نمک،فلفل بهش میزنیم و تفت میدیم.به میزان لازم آب داخل قابلمه میریزیم و اجازه میدیم به جوش بیاد.شعله رو کم میکنیم تا به دل بجوشه اما از جوش نیافته.
حالا از موادمون به اندازه یک پرتقال متوسط بر میداریم.وسطش آلو بخارا میذاریم و مثل توپ گردش میکنیم.داخل آب در حال جوش رهاشون میکنیم.بعدی رو هم به همین ترتیب. تمام کوفته ها باید کنار هم قرار بگیرند و روی هم نباشن.چند تا آلو و هویج خرد شده هم داخل آب بندازید. خیلی خوش طعم میشه..وقتی آب کوفته به قوام اومد و آلو ها پختن غذا آمادست.یادتون باشه حد اقل نیم ساعت تا 45 دقیقه با شعله ملایم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شکلات_گلاسه 😋😍
مواد لازم:
بستنی شكلاتی به ميزان لازم
بيسكوييت كاكائویی يا كيك شكلاتی پودر شده
شيركاكائو نصف ليوان
شكلات اب شده مقداری
شكلات رنگی برای تزيين
توت فرنگی
طرز تهیه:
اول از همه شكلات بنماری شدرو ميريزيم به ديواره ليوانمون، بعد بيسكوييت يا كيكمون رو پودر ميكنيم، لايه اول بيسكوييت ميريزيم بستنی شكلاتی شكلات رنگی دوباره بيسكوييت و شكلات و بستنی و بعد شيركاكائو رو با قاشق ميريزيم روش كمی هم شكلات آبشده روی بستنی بعد با شكلات و توت فرنگی تزئين ميكنيم واقعا لذيذه...
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ته_انداز_بادمجان
#مقلوبه_بادمجان
مقلوبه بادمجان يا به عبارتی ته اندازبادمجان بسيااااار خوشمزه...
ابتدا بادمجان ها رو كه نيم ساعتی در آبنمک قرار داديم تفت ميدهيم سپس ته قابلمه اول پياز حلقه ای فلفل دلمه ای وسپس گوجه حلقه ای و بادمجانها و دوباره گوجه و سيب زمينی و هويج حلقه ای قرار دادم و سپس برنج آبكش شده كه ميتونيد از عدس پلو آبکش شده هم استفاده كنيد و لابلای برنج رو دارچين و زعفران آبكرده ميريزيم...
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شيريني_مينياتوري
آرد دوپيمانه پودر قند نصف پيمانه كره قنادي ١٢٥ گرم تخم مرغ يك عدد بكينك پودر نصف قاشض غذاخوري وانيل مقداري پودر پسته
ابتدا پودر قند وكره روخوب هم ميزنيم تا نرم بشن بعد تخم مرغ اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا مخلوط بشن بعد آرد وبكينگ پودر كه از قبل سه بار الك كرديم كم كم اضافه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياد خمير با دست ورز بديد تا يكدست بشه خمير با وردنه پهن مبكنيد قالب ميزنيد روش پودر پسته بريزيد فرازقبل گرم شود درجه ١٧٥ زمان ١٣ تا ١٥ دقيقه بيشتر باشه خشك میشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🥘 برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد آخرای پخت مواد آن یک قاشق مرباخوری پودر گل سرخ به آن اضافه کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#نکته_کرم_کارامل 😍😍
یکی ازمشکلات کرم کارامل بوی تخم مرغه ولی اگه ازوانیل درجه یک وبه مقدارکافی استفاده کنیدطعم کرم کارامل شمابی نظیرمیشه عصاره مایع سیاه رنگ وانیل یاوانیل پودری استفاده کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
کیک موز هرمی😍😍
دو بسته پتی بور رو خرد کرده با مقداری مغز گردو ریز شده، یک قاشق پودر کاکائو و 100 گرم شکلات تلخ بنما ری شده مخلوط می کنیم، سپس روی سلفون مواد رو پهن میکنیم، دو تا موز رو بین مواد گذاشته و به فرم مثلث با کمک سلفون شکل می دهیم، پس از چند ساعت در یخچال برش میدیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#لوکوم_کوکوش_شکلاتی😍
1لیترشیر شکر 2ق.غ آرد 2ق.غ نشاسته و2ق.غ پودر کاکائو را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود مدام هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و80g شکلات و کمی وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. داخل کاسه ها بریزید بعد از سرد شدن 3_2 ساعت در یخچال بذارید. قبل از سرو از کاسه ها بیرون آورید ابتدا با انگشت کناره را فشار بدید تا از کاسه جدا شود سپس برگردانید و در پودر نارگیل بغلتانید و سرو کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#طعم_دار_کردن_ماهی
👈 برای طعم دار شدن ماهی سرخ شده ، چند دقیقه ای آن را در سیب زمینی رنده شده بخوابانید👌
@ashpazy_irani
#خورشت_کاری_مرغ
مواد لازم
مرغ 500 گرم
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 2 عدد
شیر نارگیل 1 قوطی
کاری 6 قاشق غذا خوری
کره 25 گرم
زردچوبه 1 قاشق مربا خوری
نمک 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
ابتدا پیازها را به ابعاد نسبتاً بزرگ خرد کرده و با کره کمی تفت می دهیم.
مرغ هایی که به تکه های کوچک جوجه کبابی خرد کرده ایم را به پیازها اضافه کرده و با پودر کاری، زردچوبه و نمک کمی تفت می دهیم.
2 لیوان آب به مرغ ها اضافه کرده و به مدت 30 دقیقه اجازه می دهیم کمی پخته شود. بعد از نیم ساعت سیب زمینی هایی که بصورت تکه های نسبتاً بزرگ برش داده ایم به همراه شیر نارگیل را به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم که مرغها و سیب زمینی ها پخته و غذا جا بیافتد.
نکته های غذا:
• میزان کاری این غذا بستگی به ذايقه هر فرد دارد. هر چه پودرکاری بیشتر باشد طعم خورش بهتر و تندی آن بیشتر می شود.
• منظور از شیر نارگیل شیره ی نارگیل است که در قوطی های کنسروی در بازار موجود است.
@ashpazy_irani
#دسر شکلات و توت فرنگی
شكلات ذوب شده. ١٠٠گرم
شير. يك چهارم پيمانه
پودر ژلاتين. ١قاشق چاي خوري
شير نارگيل ١٥٠ميلي ليتر
پودر ژلاتين. ١قاشق چاي خوري
توت فرنگي. ٢٠٠گرم
پودر ژلاتين. ١قاشق چاي خوري
توت فرنگي ها رو توي قابلمه بريزين و به مدت ١٠دقيقه بپزين.اگر خواستين ميتونين بهش شكر هم اضافه كنين توي اين مرحله.مقدار شكر هم دلخواهه،و رسپي اصلي شكر نداره.
بعد از ١٠دقيقه،از روي حرارت بر دارين و توي غذا ساز پوره ش كنين.
پودر ژلاتين رو روي ٣،٤قاشق آب سرد بپاشين و وقتي پف كرد روي بخار كتري قرار بدين و توي آب حلش كنين.و بعد توي پوره ي توت فرنگي بريزين و مخلوط كنين.
اجازه بدين پوره سرد بشه و بعد سراغ ذوب كردن شكلات برين.
اين مرحله ي پاشيدن ژلاتين روي آب و حل كردنش روي بخار كتري رو براي دو مرحله ي ديگه هم تكرار كنين.
كف قالب هاي مورد نظرتون رو از لايه شكلاتي بريزين و وسطش رو هم يه توت فرنگي بذارين.
قالبها رو بذارين توي يخچال و وقتي لايه شكلاتي نيم بند شد، لايه شيري رو اضافه كنين،زماني كه لايه شيري نيم بند شد، لايه توت فرنگي رو روي لايه شيري بريزين و باز بذار
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#ترفند_آشپزی🍗
براى پخت مرغ👇🏻
مرغ رو از یخچال بیرون بیارید یکم نمک و زرد چوبه بزنید و بزارید یکم بیرون یخچال بمونه تا ب دمای محیط برسه .
چون اگه از یخچال بیرون بیاریم و سریع بریزیم تو قابلمه بافتش تغییر میکنه و از هم باز میشه
@ashpazy_irani
#معجون_انرژی_زا😍😍
موز:يك عدد
بادام درختي خام:دو ق غ
شير كم چرب يا بدون چربي:2پيمانه
خرماي بدون هسته :هشت تا ده عدد
پودر قهوه:دو ق غ
عسل:دو تا سه ق غ
يخ:ده تا پانزده تكه
همه مواد را در مخلوط كن ميريزيم و خوب ميكس ميكنيم بعد نوش جان كنيد سالم و بدون شكر👌😋
نكته:دوستان من مواد را چشمي ريختم ولي حدودش را براتون نوشتم شما ميتونين اندازه ها را كم و زياد كنين مثلا اگه دوست دارين خيلي غليظ بشه موز را بيشتر بريزين
اگه ميخواين خيلي شيرين تر باشه ميتونين عسل را بيشتر بريزين
حتي از پودر نارگيل يا كنجد هم ميتونين استفاده كنين ولي اين تركيب خيلي خوشمزست.
@ashpazy_irani
پاستيلخانگى 😍😍
يك بسته پودر ژله نصف ليوان آب سرد ٢ قاشق پود ژلاتين ميزاريم رو بخار كترى به مدت ١٥ تا ٢٠ دقيقه كفشو مى گيريم ، ميريزيم تو قالب هاى پاستيل و ميزاريم يخچال به مدت ٨ ساعت از قالب جدا مى كنيم.
#پاستیل
@ashpazy_irani
#دسر_ليوانى 😍😍
یک بسته پودر کرم کارامل را با ١/٥ ليوان شیر حرارت دهید تا پودر کاملا حل شود، حدود یک دقیقه ٢ق م ژلاتین را با چهار ق غ آب رو بخار کتری حل کنین به کارامل اضافه کنید، سپس همینطور که داغ است توی مخلوط کن بریزید و یک بسته بیسکوییت پتی بور را خرد کنید و به داخل مخلوط کن بریزین وخوب هم بزنید، بعد یک پاكت خامه و یک ق م پودر نسکافه اضافه کنید و مجدد همه را خوب هم بزنید و در ظرف دلخواه بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد و تزئین کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
شیرینی بادامی😍😍
🍜طرز تهیه
شیرینی های بادامی خوشگل و خوشمزه و فوق العاده
به ازای هر 150 گرم پودر بادام 100 گرم شکر یا پودر قتد یا پودر شکر اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم تا خمیر جا بیفته و شکر به خود بادتم بره و یه جا جمع بشه.بعد رنگ خوراکی یا زعفران هم میتونین اضافه کنین و بعد بصورت شکل توت یا اشکال مختلف میوه ها که من درست کردم درست کنین و داخل شکر بغلتانید و توی دیس مورد نظرتون بذارید.
بادام ها رو با آسیاب پودر کنین تا حالت خمیری پیدا کنه.و شکر خوب باهاش مخلوط کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani