eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از نتیجه ی این آموزش جذاب سوپرایز میشی🤩 داخل تابه مقداری روغن بریزین یک عدد پیاز خرده شده رو تفت بدین . یه فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده، کمی نمک ، یک قاشق غذاخوری رب ، یک و نیم پیمانه آبجوش و چهار عدد نودل رو خرد کنید و به مواد اضافه کنین. در اخر کمی فلفل سیاه بریزید و‌ در تابه رو بذارید و سه دقیقه زمان بدین . چهار عدد تخم مرغ، مقداری فلفل قرمز و پودر سیر رو مخلوط کنید و روی نودل‌ها بریزید. کمی پنیر پیتزا هم بریزین و چند حفره ایجاد کنین تا مواد به خورد نودل‌ها بره. سه دقیقه با درِ بسته زمان بدین تا غذای خوشمزمون آماده بشه طعمش معرکه‌اس ، بنظرمن که یکی از لذیذترین غذاها همینه 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرچقد این ساندویچ سالم و خوشمزه رو درست کنی سیر نمیشی نصف سینه و یک عدد ران مرغ رو داخل قابلمه بذارین روش آب بریزین یک ربع که جوشید آبشو خالی کنین گوشت ها رو بشورین دوباره آب بریزین به همراه یک عدد پیاز اجازه بدین بپزه آبش که نصفه شد نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر بریزین در قابلمه رو بذارین تا کامل بپزه کمی روغن داخل یه تابه بریزین یک عدد پیاز رو نگینی خرد و اضافه کنین تفت بدین تا سبک و طلائی بشه پانصد گرم قارچ رو خرد‌ کنین به پیازها اضافه کنین کمی آبلیمو تازه بریزین تا سیاه نشه قارچ ها که پخته شد مرغ های ریش شده رو اضافه کنین نمک فلفل سیاه، زرد چوبه ، پاپریکا و پودر سیر بریزین خوب مخلوط کنین روی مواد پنیر پیتزا که به دمای محیط رسیده، بریزین در تابه رو ببندین وقتی پنیر ها اب شد آماده است داخل نان باگت به همراه گوجه و خیارشور بریزین نمیدونید که چقدر طعمش متفاوت و بینظیره نوش جان ممنون از همراهیتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله مرغ و‌قارچ‌با طعم سیر و کره🍗🧈🍄🤤 موادی که نیاز داری تا این غذارو برای ۴ نفر آماده کنی به ازای هر نفر ۴ تا فیله مرغ و ۴ عدد قارچ متوسط سیر ۳ حبه زعفران دم شده یک قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم نمک فلفل سیاه آب لیمو ترش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ عدد سیب رو برش بزنید ۱ ق چ آبلیمو بزنید تا سیاه نشه ۱ عدد تخم مرغ نصف ق چ وانیل ۲ ق غ شکر مخلوط کنید ۱ لیوان شیر ۲ ق غ روغن اضافه و ترکیب کنید در آخر ۱ لیوان سر پر آرد سفید و با ۱ ق چ بکینگ پودر مخلوط ، اضافه و هم بزنید تابه رو با کره چرب کنید ۲ ق غ شکر بریزید و سیب هارو بچینید چند عدد کشمش مایع کیک رو بریزید رو شعله پخش کن با حرارت ملایم ۲۰ دقیقه زمان بدید تا بپزه. با سیخ چوبی تست کنید اگر به سیخ نچسبید حاضره (اگر دوست داشتین میتونید برگردونید و‌طرف دیگه رو هم ۵ دقیقا برشته کنید) داخل ظرف سرو برگردونید اگر دوست داشتین برای عطر بیشتر این کیک میتونید پودر دارچین هم استفاده کنید نوش جان😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ترفند عالی با بطری خالی یادبگیر ۳ عدد تخم ۱.۵ لیوان شکر نصف قاشق چایخوری وانیل رو هم بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه ۱ لیوان شیر و ⅓سوم لیوان روغن مایع رو اضافه، ۱دقیقه بزنین تا مخلوط شه به ۲ لیوان آرد قنادی دو قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه و هم بزنین بعد آرد رو در دو مرحله روی مواد الک و یکدست کنین محتوای ظرف رو به ۲قسمت مساوی تقسیم کنین به یه قسمت ۲قاشق غذاخوری پودر کاکائو و به قسمت دیگه ۲قاشق غذاخوری آرد اضافه کنین کف تابه رو چرب کنین، کمی آرد بپاشین و یه لیوان فلزی وسطش قرار بدین یه بطری رو نصف و روی لیوان بذارین حالا از موادمون یه ملاقه ساده و یه ملاقه شکلاتی رو به ترتیب روی بطری بریزین همینطوری ادامه بدین تا جایی که موادتون تموم شه بطری رو آروم بردارین،داخل لیوان فلزی مقداری آب بریزین با شعله پخش کن روی حرارت متوسط بذارین ،درشو ببندین و۴۰دقیقه زمان بدین تا بپزه با سیخ چوبی تست کنین اگه به سیخ نچسبید،آماده س بعد ازینکه سرد شد، لیوان رو دربیارین و کیک رو به این شکل برگردونین اینم از کیک دورنگمون میتونی برای تزیین روش پودر قند الک کنین نوش جان🥰
🥙 😋 🔸سیصدگرم گوشت چرخ شده باپنج عدد سیب زمینی متوسط(خام رنده شده)ودوعدد پیازرنده شده ویک عدد هویج کوچک خام رنده شده ودوقاشق غذاخوری سرخالی زردچوبه ومقداری نمک وفلفل ودوقاشق پر غذاخوری پودر سوخاری مخلوط کردم در یخچال به مدت دوساعت استراحت دادم وسپس درروغن سرخ کردم. نکته :نیازی نیست اب سیب زمینی وپیازوخالی کنیم باپودرسوخاری که ترکیب میشه منسجم میشه. گل سیب زمینی وسط پلوهم اول سیب زمینی برشهای نازک میدم وداخل اب ونمک میذارم تا نرم بشه وبعدیکدونش ورول میکنم وبعدی روروی اون و....تابشکل گل درمیاد وبا خلال دندون محکم میکنم وداخل اب سرد میزارم تانمکش گرفته بشه وبعد درمیاریم ومیذاریم ابش گرفته بشه ودرروغن سرخ میکنیم
مواد لازم : آرد قنادی ۱و نیم پیمانه،شکر ۱ پیمانه،روغن مایع نصف پیمانه،تخم مرغ ۲ عدد شیر گرم ۲/۳ پیمانه،پودر کاکائو ۳ ق غ خ وانیل ۱/۲ ق چ خ،بکینگ پودر ۱ ق مرباخوری ابتدا ۳ قاشق آرد و با پودر کاکائو و بکینگ پودر مخلوط میکنیم و ۳ بار الک میکنیم. تخم مرغ و شکر و وانیل و با همزن میزنیم تا سفید و کشدار بشه. حدود ۵ دقیقه کافیه. شیر را اضافه می کنیم خیلی کم هم میزنیم. بعد روغن و اضافه‌ می کنیم و یکم مخلوط،می کنیم.آرد الک شده و مخلوط پودر کاکائو و آرد و طی سه مرحله به مواد اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شود.قالب رو چرب کرده مواد رو میریزیم داخلش و می فرستیم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۴۰ دقیقه و تمام. برای : ۲ لیوان شیر و با یک لیوان شکر مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه. ۲ لیوان شیر سرد دیگه رو با یک استکان کوچک آرد ذرت مخلوط میکنیم یکدست شد به مخلوط شیر و شکر اضافه می کنیم وقتی غلیظ شد نصف قاشق چایخوری وانیل اضافه میکنیم و از روی شعله بر میداریم. سرد شد روی کیک میریزیم
۲ لیوان شیر، ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ی ذرت، ۲ قاشق آرد،۴ قاشق غذاخوری شکر و مقداری کم وانیل، میریزیم داخل قابلمه و روی شعله ی متوسط، تا قوام بگیره مثل فرنی، آخر کار بهش ۲ قاشق خامه ی صبحانه اضافه کنید. یمقدار که از حرارت افتاد، داخل ظرف هاتون مقداری مواد، بعد تیکه های توت فرنگی🍓 و آناناس، روشم بیسکوییت پودر شده و گردوی خورد شده بریزید، دوباره از موادتون بریزید روش، بزارید داخل یخچال تا خودشو بگیره، برای تزیین روشم خامه فرم گرفته و توت فرنگی بزارید، به همین راحتی و خوشمزگی
🔻مواد لازم ▫️ترتیلا (یا نان پیتا لبنانی) :دو عدد ▫️خردل:1 قاشق چایخوری ▫️پنیر چدار یا گودای رنده شده :2/3 پیمانه ▫️پیازچه خرد شده:1 قاشق غذاخوری ▫️گشنیز یا جعفری خرد شده :1 قاشق غذاخوری ▫️سالسا گوجه فرنگی برای طعم دار کردن :برای سرو کردن 🥪طرز تهیه : اگر از نان پیتا استفاده می کنید، آن را از وسط باز کنید و به دو لایه تقسیم کنید. خردل را روی نان مکزیکی یا نان پیتا پخش کنید ، بعد پنیر چدار، پیازچه، گشنیز و یا جعفری را روی آن بپاشید.نان پیتا را تا بزنید و لایۀ دیگر را روی آن بگذارید. سپس داخل نایلون یا در سلفون بپیچانید.و به مدت 20 تا 25 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.اگر مایکروویو در دسترس نبود ، لازم به پیچاندن در نایلون نیست و میتوانید در قابلمه گرم کنید.فقط در حین گرم شدن نباید در قابلمه را مدام باز و بسته کنید.در نهایت که گرم شدند ، پلاستیک را ازروی آن باز کنید و به 4 یا 8 قسمت برش بزنید. و در هنگام سرو با سالسای گوجه فرنگی میل کنید.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
. برنج ۱پیمانه آب ۸پیمانه شکر نصف پیمانه خلال بادام 1/4 پیمانه کره ۲۰گرم زعفران آسیاب شده و دم شده نصف استکان گلاب ۲ ق غ خ هل به دلخواه دارچین به مقدار دلخواه برنجی رو از ۲ ساعت قبل خیس میکنیم با مقدار آبی که گفتم روی شعله میزاریم تا بپزه. حرارت رو بعد از به جوش اومدن ملایم میکینم تا برنج به آرومی بپزه و خودش رو باز کنه. خیلی مهمه که کاملا پخته بشه و وا بره. بعد از حدود یک ساعت که برنج کاملا پخت، شکر رو اضافه میکنیم. و بعد زعفران و گلاب رو که از قبل آماده کردیم اضافه میکنیم و باز فرصت میدیم شله زردمون جا بیفته. در این حین باید شله زرد رو هم بزنید که ته نگیره و همچنان حرارت باید ملایم باشه و بعد خلال بادام هارو اضافه میکنیم و بعد کره ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍞 سیر و تره🥖 1لیوان ارد سفید ( همون ک باهاش کیک میپزی) ✨ 1لیوان ارد نخود ( با ارد نخودچی فرق داره هاااا) ✨ و1ق غ سر خالی پودر خمیر مایه و نمک و زرد چوبه و فلفل با هم مخلوط کنید✨ و بعد2 لیوان سرخالی اب کم کم بهش اضافه کنید ک مثل یک ماست هم زده (ماست سون) اونجوری ک شد دیگه اب نریزید. ✨ نصف لیوان تره خرد شده و1حبه سیر ( ریز) رنده کنید و هم بزنید . مواد اماده شد حالا روشو بپوشون و بزار توی محیط اشپزخونه1ساعت بمونه بعد از1ساعت حجمش2برابر شده هم بزن ک هوای اضافی خارج شه و بعد داخل روغن نسبتا زیاد و تقریبا داغ با حرارت متوسط سرخ کنید . یک سمتش کاملا سرخ شه بعد برگردون تا سمت دیگش هم سرخ شه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
دستور پخت: گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، آرد نخود چی و فلفل قرمز را باهم مخلوط میکنیم. خوب ورز میدیم و تو روغن داغ سرخش میکنیم. اون سس هم، گوجه رنده شده و فلفل و نمک هستش.
سینه مرغ رو‌نواری برش بدید، نمک‌، فلفل، زعفران بزنيد، یک پیاز رو با يک هويج رو تفت بدید، تکه های مرغ رو‌ اضافه کنید درآخر رب گوجه و نصف كاسه زرشک ويكم آب اضافه کنید تابپزه نوش جان 👩‍🍳
🌹🍃 شما صداش میکنین یا ؟ ما عشق صداش میکنیم چون خیلی غذای نجیب و بی دردسری هست،راحت و سریع و و مظلوم ! طرزتهیه 👇👇👇 واسه دمی گوجه من اول پیاز رو خرد کردم و دو تا سیر رنده کردم توش و توی روغن تفت دادم همین که گوجه ها رو تو پیاز داغ تفت دادم و عطرش بلند شد انگار رنگ و شادی پاشید به زندگیم، زردچوبه و آویشن و دارچین وپاپریکا و کاری و ادویه دودی و یه دونه عصاره ی مرغ زدم بهش و گذاشتمش لای برنجی که با زردچوبه و یه قاشق رب و کمی زعفرون پخته بودم و با کلی سیب زمینی سرخ شده دم کردم و این شد نتیجه اش. به همین سادگی و خوشمزگی😋 روز و روزگارتون خوش و لبخندتون به راه 🌻❤️ نوش جان👌
🌹🍃 مواد لازم 👇👇👇 زعفران دم کرده ۵ قاشق غذا خوری روغن مایع ۱/۲ لیوان گلاب ۱ لیوان آب ۲ لیوان شکر ۲ لیوان آرد برنج ۲ لیوان طرز تهیه 👇👇👇 قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، درون قابلمه شکر و آب بریزید و مخلوط کنید ، بگذارید مخلوط اب و شکر کمی بجوشد سپس گلاب و زعفران را اضافه نمائید و از روی حرارت بردارید.قابلمه دیگری را روی حرارت ملایم قرار دهید ، درون قابلمه روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن آرد برنج را اضافه کنید و تفت دهید تا آرد طلایی شود ( آرد باید کمی سرخ شود اما مراقب باشید نسوزد ). پس از اینکه آرد برنج درون روغن تفت داده شد میتوانید کم کم شربت را اضافه کنید ، خوب هم بزنید تا شربت کاملا جذب حلوا شود ، انقدر مخلوط کنید تا حلوا خودش را بگیرد و جمع شود سپس درون ظرف بریزید و با خلال پسته تزئین کنید 🍃نکات🍃 در صورتی که گلاب در دسترس نداشتید میتوانید از هل کوبیده یا وانیل استفاده کنید ، در مدت زمانی که حلوا را آماده میکنید حرارت باید ملایم باشه نوش جان👌
🌹🍃 طرزتهیه 👇👇👇 3عدد تخم مرغ درشت که زرده و سفیده رو جدا کردم سفیده رو با همزن زدم تا کف کنه و وقتی ظرفو برمیگردونیم نریزه و میزاریم یخچال زرده رو با 1لیوان شکر حسابی همزده تا کرم رنگ بشه و بعد دوسوم لیوان شیر و نصف لیوان روغن اضافه کرده هم میزنیم بعد 2لیوان اردو1قاشق بکینک پودرو کمی وانیل و تو چندمرحله به کیکمون الک میکنیم و هم میزنیم اخرسر سفیده رو اضافه میکنم و خیلی اروم و در یک جهت با قاشق هم میزنیم تاکف سفیده ها از بین نره قالبمونو چرب میکنیم و ارد پاشی میکنیم وموادو میریزیم وتوفر در دمای 180درجه به مدت 45 الی 50دقیقه قرار میدیم. نوش جان👌
یک عدد پیاز متوسط رو تفت داده بعد یک هویج متوسط رنده شده رو به پیاز اضافه کرده و تفت میدیم. رب اضافه کرده بعد جو پخته شده رو با آب مرغبه مواد اضافه کرده روی شعله ملایم میپزیم. در آخر پخت، جعفری اضافه کرده در قابلمه رو باز بزارین تا رنگ جعفری سبز بمونه. در زمان سرو با زرشک تزیین کنید.
🥕 🌸 🔸نیم کیلو هویج رو شسته و میپزیم با آب کم بعد با گوشتکوب برقی یا میکسر له و پوره میکنیم یک و نیم لیوان آرد و تفت میدی در حدی که بوی خامی گرفته بشه و نه تغییر رنگ بعد به ترتیب یه لیوان روغن و سه لیوان شکر من یک و نیم لیوان ریختم و یک لیوان گلاب رو با کمی زعفران به آرد اضافه کرده به همراه پوره هویج بعد مدام هم میزنیم تا حلوا از ظرف جدا بشه کمی که از داغی افتاد تو ظرف میریزیم و بعد هم تزیین بسیار راحت و خوشمزه و خوش قلق حتی برا تجربه اولیا. در مورد شکر به نظرم نهایت دو لیوان بریزید مگر اینکه واقعا بخوایید خیلی شیرین تر بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋 مواد لازم🔻 500 میلی لیتر شیر 1 کدو تنبل گرد 1 دسته کوچک مریم گلی 1 دسته کوچک آویشن 1 دسته کوچک گل محمدی پودرهای سوخاری 2 عدد تخم مرغ نمک فلفل روغن طرز تهیه🔻 کدو تنبل را به صورت مقابل برش داده ، دانه ها را جدا کرده و پوست آن را جدا کنید. 500 میلی لیتر شیر را در قابلمه بریزید ، برش های کدو تنبل را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. گیاهان را مخلوط کرده و با آرد سوخاری و فلفل مخلوط کنید دو تخم مرغ را بزنید ، نمک اضافه کنید ، سپس کدو تنبل را درون تخم مرغ بپوشانید و روی آن را با مخلوط آرد سوخاری مخلوط کنید. در روغن نباتی سرخ کنید تا طلایی شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑‍🍳 - آگار-آگار ساده 14 گرم - 50 گرم کاپوچینو فوری - شکر 140 گرم - یک چهارم قاشق چایخوری نمک - 1300 میلی لیتر شیر کامل و پرچرب(معادل5و یک چهارم پیمانه) - 300 میلی لیتر خامه مایع -20گرم شکلات تیره -یک قاشق غذاخوری کرم لوتوس -3تا بیسکوییت لوتوس
🌸 گل محمدی خشک ۵۰ گرم شکر یک کیلو آب ۵۰۰ میلی لیتر گلاب ۵۰۰ میلی لیتر جوهر لیمو ۱/۲ق م آب وشکر وگلاب رو داخل قابلمه بریزید وهم بزنید تا شکر حل بشه و روی حرارت ملایم بذارید تا بجوشه و قوام بیاد و جوهر لیمو رو اضافه کنید گل محمدی خشک را بریزید وبا قاشق فشار بدید تا تو شربت فرو بره سپس درب قابلمه را گذاشته تا با حرارت ملایم یک ساعت بپزه وشربت قوام بیاد رنگش به قشنگی مربا با گل تازه نمیشه اگه دوست داشتید چند قطره رنگ گل میتونید اضافه کنید ❤️
آرد 2 پیمانه روغن جامد و کره سه چهارم پیمانه آب یخ 4 ق س نمک یک هشتم ق چ وانیل نصف ق چ پودر قند 3 ق س زرده تخم مرغ 1 عدد مواد میانی مغز فندق و بادام یک و نیم پیمانه آرد سفید دو و نیم ق س کره نرم 100 گرم پودر قند نصف پیمانه تخم مرغ 1 عدد آب آلبالو 2 ق س گیلاس به مقدار لازم آرد و نمک و وانیل و پودر قند را در ظرفی الک کنید کره خنک را به صورت حبه قند برش داده و روی آرد بریزید و با نوک انگشت آرد را بخورد آن داده تا به صورت خرده نان درآید. زرده تخم مرغ را در آب یخ ریخته و خوب هم بزنید و روی آرد بپاشید و آرام خمیر را گلوله کرده و در کیسه نایلون بگذاریدتا حداقل نیم ساعت در یخچال بماند. خمیر را به کمک نایلون باز کنید و در قالب بگذارید و خمیر را به کف و دیواره ها با انگشت بچسبانید. کره و پودر قند را با هم زن زده تا کرم رنگ شود تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید بادام و فندق و آرد را با هم آسیاب کرده و همراه آب آلبالو به کره و پودر قند اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید و در قالب روی خمیر بریزید. گیلاس ها را روی پای چیده و در فر داغ آن را بپزید. cнαɴɴεℓ↝