eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
✍️طرزتهیه: پنج ساقه جعفری ویه ساقه ریحون تازه خردکردم وبا یک پیاز متوسط رنده شده که ابشو گرفته بودم.حدود ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده اضافه کردم.نمک وفلفل وزردچوبه هم زدم. به اندازه دلخواه مثل کتلت دراوردم وتوی روغن دوطرف را سرخ کردم. بعد یه پیاز ونگینی خردکردم وتفت دادم یه قاشق سرپر رب انارترش بهش زدم نصف یه انار ملس هم دون کردم توش ریختم.خیلی کم شکر برای ملس شدنش زدم وتفت دادم بعد یک لیوان اب ریختم وجوش که امد کباب هارو بهش اضافه کردم وگذاشتم بیست دیقه توش بپزه بعد سرو کردم کنارش سیب زمینی سرخ کردم وباچندتا گوجه سرخ شده. @ashpazy_irani
۴ اسفند ۱۳۹۸
😍 حلوای سفید را به ضخامت 2-3میل بین دو ورق کاغذ روغنی باز میکنیم. دو حلوای دیگر(زرد و قهوه ای )راجداگانه به ضخامت 1سانت باز و به صورت نوارهای بلند به عرض 1سانتی متربرش می دهیم. قسمت وسط حلوای سفید را با برس آب یا گلاب زده یکی از نوارهای قهوه ای را به کمک کاردک بلندکرده در قسمت مرطوب شده گذاشته کنارش حلوای زعفرانی و مجدد حلوای قهوه ای و با برس روی 3رنگ حلوا را مرطوب میکنیم. ردیف دوم را برعکس ردیف اول (زرد قهوه ای زرد)رویش قرار میدهیم. ردیف سوم هم مخالف ردیف دوم(قهوه ای زرد قهوه ای) اطراف خمیر را با برس مرطوب و خمیر سفید را با کمک کاغذ روغنی دورش میپیچیم. حلوا را بعد از یک ساعت به قطعات 1سانتی متری برش میزنیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۴ اسفند ۱۳۹۸
يك فنجون نخود، دو فنجون عدس و سه فنجون لوبيا چيتى را خوب بپزين. پياز داغ كنين از نوع فراوون، دو سه قاشق رب را توش تفت بدين و توى اش بريزين و رشته اش را هم اضافه كنين. . بعد الو بخارا به اندازه يكى دو مشت، به سليقه خودتون توش بريزين و بزارين جا بيافته. 👈نكته شخصى من: نعنا داغ توش اگر ريخته شه خيلى خوشمزه تره و من يك كم سركه قرمز هم توش ريختم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۴ اسفند ۱۳۹۸
💫تخم_مرغ_عید 🥚🥚🥚 طرحِ گلِ دستمال کاغذى روجدا کرده و باچسب چوبی که با آب رقیق شده به تخم مرغ بچسبانید،خشک که شد یه لایه دیگه چسب بزنید. طرح رو تکه تکه بچسبونید تاچروک نشود @ashpazy_irani
۴ اسفند ۱۳۹۸
🔴 🔴 مواد لازم: 🔺۱لیتر شیر 🔺۱لیوان شکر 🔺۱/۲لیوان آرد 🔺۲ق غ پودر کاکائو 🔺۲ق غ نشاسته(گندم) 🔺۱پاکت وانیل شکری 🔺۱/۲استکان چیپس شکلات 🔺۱پاکت خامه مایع یا صبحانه 🔺۱/۵پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی طرز تهیه: آرد،شکر،نشاسته،پودر کاکائو و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید.وقتی جوشید از روی اجاق بردارید.وانیل و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید.سپس خامه را اضافه کنید و با همزن برقی ۴_۵دقیقه بزنید. بیسکوییت پتی بور را در غذاساز پودر کنید.سپس داخل لیوان ها کمی کرم شکلاتی بریزید و سپس ۲_۳ق غ بیسکوییت بریزید مجدد کرم و بیسکوییت بریزید و لیوان ها را به این شکل پر کنید.و ‌به دلخواه روی کرم را تزئین کنید. @ashpazy_irani
۴ اسفند ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۵ اسفند ۱۳۹۸
ژله ى تخم شربتى نصف قاشق چايخورى تخم شربتى را شسته و داخل يك چهارم پيمانه آب خيس كردم يك بسته ژله ى آلوورا را با يك و نيم پيمانه آب آماده كردم و تخم شربتى را بهش اضافه كرده و داخل يخچال گذاشتم ژله ى توت فرنگى رو هم طبق دستور روى جلد آماده كردم ديواره ى داخلى قالبم رو كمى چرب كردم برشهاى توت فرنگى رو به ديواره ها چسبوندم و ژله ى تخم شربتى كه به غلظت سفيده تخم مرغ رسيده رو كامل هم زده تا دانه هاى تخم شربتى همه جاى ژله م قرار بگيره سپس داخل قالب ريختم و بعد هم ژله ى توت فرنگى را روش ريختم @ashpazy_irani
۵ اسفند ۱۳۹۸
يخي يا خورده شيشه يكي از راحتترين ژله ها سه رنگ ژله را به دلخواه درست كنيد توي سه ظرف جدا ريخته و (فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كنید که سفت در بیان) وقتي كه خوب سفت شد مربعی برش بزنید.  و قالب را چرب كردم و ژله هاي خورد شده را داخل قالب بریزید. حالا  يك بسته ژله آلوورا هم با يك ليوان آب جوش حل كرده و بعد از خنک شدن يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه و حسابي مخلوط کنید. اونو روي اون ژله هاي خورد شده داخل قالب بریزید و توي يخچال بذارید تا خودشو بگیره. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۵ اسفند ۱۳۹۸
🥟 😋 🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۵ اسفند ۱۳۹۸
🔷  اول از همه فر رو روی دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد گذاشته .... گوجه فرنگی ها رو ریز خرد کرده ...کمی ریحون هم توش خرد میکنیم... یک حبه سیر هم رنده میکنیم (یا له میکنیم) و بعد کمی روغن زیتون زده و نمک و فلفلش رو اندازه میکنیم و میزاریم تو یخچال کمی خنک شه .... نون های تست رو در فر گذاشته و میزاریم تا هر دو طرفش حسابی برشته شه و بعد بیرون میاریمش و یک حبه سیر رو از وسط به دو نیم کرده روی نونها میمالیم و چند قطره روغن زیتون هم روی نونمون میریزیم وبعد گوجه ها رو روی نونمون میریزیم و بعد هم نوش جان  ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazi_irani
۵ اسفند ۱۳۹۸
لازانيارو پخته،آبكش ميكنيم براي كف ظرف من سس گوجه درست كردم،پنج عدد گوجه متوسط و با يك حبه سير و يك ق.غ گشنيز يا يك ق.چ پودر تخم گشنيز و پاپريكا و نمك و فلفل و آويشن و فلفل قرمز پوره كردم،كل تابه يك ق،غ روغن ريختم و گوجه هارو گذاشتم تا آبش كشيده بشه و حالت سس بگيره. روي هر ورق لازانيا اول پنير پيتزا،بعد مواد گوشتي كه هر چيزي كه دوست داريد ميتونيد باشه،و بعد آويشن ريختم و رول كردم.تو استوري به صورت واضح متوجه ميشيد. بعد چيديمشون تو ظرفي كه ميخواد بره تو فر روي هر رول هم دوباره از سس گوجه و پنير پيتزا ريختم،روش و فويل كشيدم با چنگال روي فويل و سوراخ كردم. . تو فر طبقه اول از پايين،دماي ٢٠٠،به مدت ٣٠دقيقه. بعد فويل و برداريد و روش و كمي گريل بگيريد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۵ اسفند ۱۳۹۸
🔹برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون بدون دردسر کنده بشه بعدکباب شدن تو یه نایلون بندازیدچنددقیقه بمونه بعد براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببینه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
۵ اسفند ۱۳۹۸