#فرنچ_تست_رولی 🥖🥖
اول یک عدد نان تست رو کناره هاشو با چاقو جدا میکنیم بعد با وردنه صافش میکنیم یه لایه شکلات صبحانه بعد کمی توت فرنگی خرد شده بعد رولش میکنیم, تو یه کاسه یه دونه تخم مرغ به همراه یک قاشق شیر رو قشنگ هم میزنیم بعد رولمون رو داخل کاسه میزاریم و به تخم مرغ و شیر آغشته میکنیم ,بعد داخل تابه ای که توش کره ریختیم سرخ میکنیم, بعد از سرخ شدن روی رول ها مخلوط شکر و دارچین رو میپاشیم. من متاسفانه نان تست هام تازه نبود خوب رول نشدن. بهتره از نان تست تازه استفاده کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
ژله میوه ای 😍😍
ژله رنگ های همرنگ میوه تون رو درست کنید. به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد بریزید.
چند سانت از ژله رو کف قالب بریزید و بذارید تا نیم بند بشه، حالا میوه ها رو روش بذارید و با قاشق اطراف میوه ها رو ژله بریزید، اون قدر بریزید که میوه ها شناور نشن، بذارید یخچال تا میوه ها فیکس بشن، بعد ثابت شدن میوه ها در ژله، اطراف میوه ها رو تا جایی که دوست داشتید از ژله های رنگی پر کنید.
میوه ها، انگور، کیوی و پرتغال هستن، کیوی و پرتقال رو از قبل یه مقدار کم بجوشانید یا بخار پز کنید تا ژله ببنده.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سس_سالسا😍😍
گوجه ٤عدد
سیر٢حبه
فلفل تند دو تا سه عدد
پیازچه چهار عدد
برگ گشنیز یک سوم لیوان
نمک و فلفل سیاه
آبلیموی تازه دو ق غ
🔺همه مواد رو در غذاساز بریزید(نیازى به پوره شدن نیست)
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#سوتى_پلو
ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمک و کره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست کردن کته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را که از قبل شسته و تکه کرده ایم با زعفران و آرد،نمک،ادویه مخصوص ماهی و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و در تابه سرخ میکنیم.وقتی برنج دم کشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج کاملا قالبی در بیاید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#دسر_شکلاتی😍😍
شیر ۲لیوان،پودر ژلاتین ۲ ق غ خ،شکر ۴ق غ خ،خامه ۵۰گرم،پودر کاکائو ۳ق غ خ،شکلات تخته ای ۳۰گرم
پودر ژلاتین را در کمی آب سرد ریخته و به طریق بنماری حل کنید،شیر را در ظرف مناسب ریخته و شکر و پودر کاکائو و شکلات تخته ای را اضافه میکنید و هم میزنید تا زمانی که کاملا حل شوند سپس ژلاتین را اضافه کرده و گاز را خاموش کنید و کمی که از حرارت افتاد خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید و در قالب مناسبی ریخته و در یخچال به مدت حدود ۵_۶ساعت قرار دهید تا خنک شده و ببندد
نکته:تو قالب پلاستیکی قبل از ریختن مواد داخل قالب رو چرب کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_تکنفره
مواد لازم
تخم شربتی خیس خورده
ژله آلورا
میوه دلخواه (تکه شده)
1.ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله آلورا رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را به همراه تخم شربتی در قالب قرار بدید و مقداری ژله آلورا روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن
4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله آلورا پر کنید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_رنگین_کمان #ژله_خوشمزه
برا این ژله خوشکل پاناکوتا درست کردم( با ۴ لیوان شیر و تقریبن ۱ لیوان شکر و۴ق پودر ژلاتین و ۱ بسته خامه صورتی و یکم وانیل )بعد تو ۶ تا ظرف ریختم و بهش رنگ خوراکی اضافه کردم بعد داخل ظرف مستطیلی ریختم و داخل یخچال گذاشتم بعد از بسته شدن قالب زدم و درون قالب بزرگتر چیدم. بعد ی بسته ژله الوئورا را که با ۱ و نیم لیوان اب جوش حل کرده بودم روی قلبا ریختم و گذاشتم یخچال . به همین خوشمزگی 🌸ولی خدایی دردسرش خیلی زیاده اونم دست تنها 🌸ولی امیدوارم خوششون اومده باشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ایده
کرم رافالو😍😍
۲ق غ خامه،۲ق غ شکر،۲ق غ نشاسته،۱/۵لیوان شیر،شکلات سفید
همه مواد مخلوط میکنیم جز شکلات روی حرارت میذاریم وقتی جوشید از روی حرارت برداشته و شکلات اضافه میکنیم هم میزنیم میذاریم سرد شه😊
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیازسوخاری_رستورانی
موادلازم روی فیلم نوشته شده
_دوستان برای پیاز سوخاری حتما باید از پیاز درشت استفاده کنید
_برای هر پیاز یک تخم مرغ درشت ،یا دوتا تخم مرغ کوچک نیاز هست
_میتونید پیاز هارو در مواد بزنید و فریز کنید بعد هر موقع که خواستید استفاده کنید
_ یا اینکه شب قبل آماده کنید و در یخچال بگذارید و قبل از سرو سرخش کنید
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_خانه_داری
ایده و ترفند زیبا و جالب برای تنگ کردن لباس و شلوار
@ashpazy_irani
#_کباب_تابه_ای_با_رب_انار
✍️طرزتهیه:
پنج ساقه جعفری ویه ساقه ریحون تازه خردکردم وبا یک پیاز متوسط رنده شده که ابشو گرفته بودم.حدود ۲۵۰ گرم گوشت چرخکرده اضافه کردم.نمک وفلفل وزردچوبه هم زدم.
به اندازه دلخواه مثل کتلت دراوردم وتوی روغن دوطرف را سرخ کردم.
بعد یه پیاز ونگینی خردکردم وتفت دادم یه قاشق سرپر رب انارترش بهش زدم نصف یه انار ملس هم دون کردم توش ریختم.خیلی کم شکر برای ملس شدنش زدم وتفت دادم بعد یک لیوان اب ریختم وجوش که امد کباب هارو بهش اضافه کردم وگذاشتم بیست دیقه توش بپزه بعد سرو کردم کنارش سیب زمینی سرخ کردم وباچندتا گوجه سرخ شده.
@ashpazy_irani
#حلوا_شطرنجی 😍
حلوای سفید را به ضخامت 2-3میل بین دو ورق کاغذ روغنی باز میکنیم.
دو حلوای دیگر(زرد و قهوه ای )راجداگانه به ضخامت 1سانت باز و به صورت نوارهای بلند به عرض 1سانتی متربرش می دهیم.
قسمت وسط حلوای سفید را با برس آب یا گلاب زده یکی از نوارهای قهوه ای را به کمک کاردک
بلندکرده در قسمت مرطوب شده گذاشته کنارش حلوای زعفرانی و مجدد حلوای قهوه ای و با
برس روی 3رنگ حلوا را مرطوب میکنیم.
ردیف دوم را برعکس ردیف اول (زرد قهوه ای زرد)رویش قرار میدهیم.
ردیف سوم هم مخالف ردیف دوم(قهوه ای زرد قهوه ای)
اطراف خمیر را با برس مرطوب و خمیر سفید را با کمک کاغذ روغنی دورش میپیچیم.
حلوا را بعد از یک ساعت به قطعات 1سانتی متری برش میزنیم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#اش_آلوى_اردبيلى
يك فنجون نخود، دو فنجون عدس و سه فنجون لوبيا چيتى را خوب بپزين.
پياز داغ كنين از نوع فراوون، دو سه قاشق رب را توش تفت بدين و توى اش بريزين و رشته اش را هم اضافه كنين. .
بعد الو بخارا به اندازه يكى دو مشت، به سليقه خودتون توش بريزين و بزارين جا بيافته.
👈نكته شخصى من: نعنا داغ توش اگر ريخته شه خيلى خوشمزه تره و من يك كم سركه قرمز هم توش ريختم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
💫تخم_مرغ_عید 🥚🥚🥚
طرحِ گلِ دستمال کاغذى روجدا کرده و باچسب چوبی که با آب رقیق شده به تخم مرغ بچسبانید،خشک که شد یه لایه دیگه چسب بزنید. طرح رو تکه تکه بچسبونید تاچروک نشود
@ashpazy_irani
🔴 #کرم_شکلاتی_بیسکوییتی🔴
مواد لازم:
🔺۱لیتر شیر
🔺۱لیوان شکر
🔺۱/۲لیوان آرد
🔺۲ق غ پودر کاکائو
🔺۲ق غ نشاسته(گندم)
🔺۱پاکت وانیل شکری
🔺۱/۲استکان چیپس شکلات
🔺۱پاکت خامه مایع یا صبحانه
🔺۱/۵پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
طرز تهیه:
آرد،شکر،نشاسته،پودر کاکائو و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید.وقتی جوشید از روی اجاق بردارید.وانیل و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید.سپس خامه را اضافه کنید و با همزن برقی ۴_۵دقیقه بزنید.
بیسکوییت پتی بور را در غذاساز پودر کنید.سپس داخل لیوان ها کمی کرم شکلاتی بریزید و سپس ۲_۳ق غ بیسکوییت بریزید مجدد کرم و بیسکوییت بریزید و لیوان ها را به این شکل پر کنید.و به دلخواه روی کرم را تزئین کنید.
@ashpazy_irani
ژله ى تخم شربتى
نصف قاشق چايخورى تخم شربتى را شسته و داخل يك چهارم پيمانه آب خيس كردم
يك بسته ژله ى آلوورا را با يك و نيم پيمانه آب آماده كردم و تخم شربتى را بهش اضافه كرده و داخل يخچال گذاشتم
ژله ى توت فرنگى رو هم طبق دستور روى جلد آماده كردم
ديواره ى داخلى قالبم رو كمى چرب كردم برشهاى توت فرنگى رو به ديواره ها چسبوندم و ژله ى تخم شربتى كه به غلظت سفيده تخم مرغ رسيده رو كامل هم زده تا دانه هاى تخم شربتى همه جاى ژله م قرار بگيره سپس داخل قالب ريختم و بعد هم ژله ى توت فرنگى را روش ريختم
@ashpazy_irani
#ژله يخي يا خورده شيشه
يكي از راحتترين ژله ها
سه رنگ ژله را به دلخواه درست كنيد توي سه ظرف جدا ريخته و (فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كنید که سفت در بیان) وقتي كه خوب سفت شد مربعی برش بزنید.
و قالب را چرب كردم و ژله هاي خورد شده را داخل قالب بریزید. حالا
يك بسته ژله آلوورا هم با يك ليوان آب جوش حل كرده و بعد از خنک شدن يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه و حسابي مخلوط کنید. اونو روي اون ژله هاي خورد شده داخل قالب بریزید و توي يخچال بذارید تا خودشو بگیره.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#پیراشکی_گوشت_و_قارچ 🥟 😋
🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم
اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷#بروشتا
اول از همه فر رو روی دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد گذاشته .... گوجه فرنگی ها رو ریز خرد کرده ...کمی ریحون هم توش خرد میکنیم... یک حبه سیر هم رنده میکنیم (یا له میکنیم) و بعد کمی روغن زیتون زده و نمک و فلفلش رو اندازه میکنیم و میزاریم تو یخچال کمی خنک شه .... نون های تست رو در فر گذاشته و میزاریم تا هر دو طرفش حسابی برشته شه و بعد بیرون میاریمش و یک حبه سیر رو از وسط به دو نیم کرده روی نونها میمالیم و چند قطره روغن زیتون هم روی نونمون میریزیم وبعد گوجه ها رو روی نونمون میریزیم و بعد هم نوش جان
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazi_irani
#لازانیا
لازانيارو پخته،آبكش ميكنيم
براي كف ظرف من سس گوجه درست كردم،پنج عدد گوجه متوسط و با يك حبه سير و يك ق.غ گشنيز يا يك ق.چ پودر تخم گشنيز و پاپريكا و نمك و فلفل و آويشن و فلفل قرمز پوره كردم،كل تابه يك ق،غ روغن ريختم و گوجه هارو گذاشتم تا آبش كشيده بشه و حالت سس بگيره.
روي هر ورق لازانيا اول پنير پيتزا،بعد مواد گوشتي كه هر چيزي كه دوست داريد ميتونيد باشه،و بعد آويشن ريختم و رول كردم.تو استوري به صورت واضح متوجه ميشيد.
بعد چيديمشون تو ظرفي كه ميخواد بره تو فر
روي هر رول هم دوباره از سس گوجه و پنير پيتزا ريختم،روش و فويل كشيدم با چنگال روي فويل و سوراخ كردم.
.
تو فر طبقه اول از پايين،دماي ٢٠٠،به مدت ٣٠دقيقه.
بعد فويل و برداريد و روش و كمي گريل بگيريد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ترفند
🔹برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون بدون دردسر کنده بشه بعدکباب شدن تو یه نایلون بندازیدچنددقیقه بمونه بعد براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببینه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
.
#رولت_خامه_ای🍰
.
تخم مرغ ......4 عدد
آرد .....150 گرم(حدود یک پیمانه)
شکر..... صدو بیست گرم(حدود نصفه پیمانه) عسل...... 1/5قاشق سوپ خوری آبجوش...... 4قاشق غذاخوری
وانیل...... کمی
طرز تهیه: زرده و سفیده رو جدا کنید.سفیده را بزنین تا پف کنه.زرده رو بزنین تا از لختگی دربیاد,شکرو بریزین و هم بزنید,بعد آبجوش و سریع هم میزنیم,بعد وانیل و تا کمرنگ شدن به هم زدن ادامه میدیم.عسل و میریزیم و کمی دیگه هم میزنیم. و سفیده را بحالت دورانی مخلوط میکنیم ,بعد ارد را کم کم روی ظرف الک کرده و دورانی هم میزنیم و در سینی کاغذ انداخته و چرب شده سی در چهل میریزیم و صاف میکنیم ,در فر دویست و بیست درجه,10 تا 15دقیقه میپزیم.بعد یه سینی بزرگتر روش میزاریم تا سرد شه.کاغذروغنی بزرگتر از سایز رولت را خاک قند پاشیده و رولت را روش برمیگردانیم و کاغذ رویی را جدا میکنیم و همراه با کاغذ زیری رول میکنیم به مدت سی دقیقه کنار میزاریم,بعد خامه میزنیم و رول کرده و تزیین میکنیم . برای رولت کاکائویی,کمی از ارد برداشته و کاکائو اضافه میکنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani