💫تخم_مرغ_عید 🥚🥚🥚
طرحِ گلِ دستمال کاغذى روجدا کرده و باچسب چوبی که با آب رقیق شده به تخم مرغ بچسبانید،خشک که شد یه لایه دیگه چسب بزنید. طرح رو تکه تکه بچسبونید تاچروک نشود
@ashpazy_irani
۴ اسفند ۱۳۹۸
🔴 #کرم_شکلاتی_بیسکوییتی🔴
مواد لازم:
🔺۱لیتر شیر
🔺۱لیوان شکر
🔺۱/۲لیوان آرد
🔺۲ق غ پودر کاکائو
🔺۲ق غ نشاسته(گندم)
🔺۱پاکت وانیل شکری
🔺۱/۲استکان چیپس شکلات
🔺۱پاکت خامه مایع یا صبحانه
🔺۱/۵پاکت بیسکوییت پتی بور کاکائویی
طرز تهیه:
آرد،شکر،نشاسته،پودر کاکائو و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید.وقتی جوشید از روی اجاق بردارید.وانیل و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید.سپس خامه را اضافه کنید و با همزن برقی ۴_۵دقیقه بزنید.
بیسکوییت پتی بور را در غذاساز پودر کنید.سپس داخل لیوان ها کمی کرم شکلاتی بریزید و سپس ۲_۳ق غ بیسکوییت بریزید مجدد کرم و بیسکوییت بریزید و لیوان ها را به این شکل پر کنید.و به دلخواه روی کرم را تزئین کنید.
@ashpazy_irani
۴ اسفند ۱۳۹۸
۵ اسفند ۱۳۹۸
ژله ى تخم شربتى
نصف قاشق چايخورى تخم شربتى را شسته و داخل يك چهارم پيمانه آب خيس كردم
يك بسته ژله ى آلوورا را با يك و نيم پيمانه آب آماده كردم و تخم شربتى را بهش اضافه كرده و داخل يخچال گذاشتم
ژله ى توت فرنگى رو هم طبق دستور روى جلد آماده كردم
ديواره ى داخلى قالبم رو كمى چرب كردم برشهاى توت فرنگى رو به ديواره ها چسبوندم و ژله ى تخم شربتى كه به غلظت سفيده تخم مرغ رسيده رو كامل هم زده تا دانه هاى تخم شربتى همه جاى ژله م قرار بگيره سپس داخل قالب ريختم و بعد هم ژله ى توت فرنگى را روش ريختم
@ashpazy_irani
۵ اسفند ۱۳۹۸
#ژله يخي يا خورده شيشه
يكي از راحتترين ژله ها
سه رنگ ژله را به دلخواه درست كنيد توي سه ظرف جدا ريخته و (فقط هم يك بسته پودر را با يك ليوان آب جوش مخلوط كنید که سفت در بیان) وقتي كه خوب سفت شد مربعی برش بزنید.
و قالب را چرب كردم و ژله هاي خورد شده را داخل قالب بریزید. حالا
يك بسته ژله آلوورا هم با يك ليوان آب جوش حل كرده و بعد از خنک شدن يك بستني ليواني وانيلي را بهش اضافه و حسابي مخلوط کنید. اونو روي اون ژله هاي خورد شده داخل قالب بریزید و توي يخچال بذارید تا خودشو بگیره.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
۵ اسفند ۱۳۹۸
#پیراشکی_گوشت_و_قارچ 🥟 😋
🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کردم بعد سیصد گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر بستم تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم
اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
۵ اسفند ۱۳۹۸
🔷#بروشتا
اول از همه فر رو روی دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد گذاشته .... گوجه فرنگی ها رو ریز خرد کرده ...کمی ریحون هم توش خرد میکنیم... یک حبه سیر هم رنده میکنیم (یا له میکنیم) و بعد کمی روغن زیتون زده و نمک و فلفلش رو اندازه میکنیم و میزاریم تو یخچال کمی خنک شه .... نون های تست رو در فر گذاشته و میزاریم تا هر دو طرفش حسابی برشته شه و بعد بیرون میاریمش و یک حبه سیر رو از وسط به دو نیم کرده روی نونها میمالیم و چند قطره روغن زیتون هم روی نونمون میریزیم وبعد گوجه ها رو روی نونمون میریزیم و بعد هم نوش جان
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazi_irani
۵ اسفند ۱۳۹۸
#لازانیا
لازانيارو پخته،آبكش ميكنيم
براي كف ظرف من سس گوجه درست كردم،پنج عدد گوجه متوسط و با يك حبه سير و يك ق.غ گشنيز يا يك ق.چ پودر تخم گشنيز و پاپريكا و نمك و فلفل و آويشن و فلفل قرمز پوره كردم،كل تابه يك ق،غ روغن ريختم و گوجه هارو گذاشتم تا آبش كشيده بشه و حالت سس بگيره.
روي هر ورق لازانيا اول پنير پيتزا،بعد مواد گوشتي كه هر چيزي كه دوست داريد ميتونيد باشه،و بعد آويشن ريختم و رول كردم.تو استوري به صورت واضح متوجه ميشيد.
بعد چيديمشون تو ظرفي كه ميخواد بره تو فر
روي هر رول هم دوباره از سس گوجه و پنير پيتزا ريختم،روش و فويل كشيدم با چنگال روي فويل و سوراخ كردم.
.
تو فر طبقه اول از پايين،دماي ٢٠٠،به مدت ٣٠دقيقه.
بعد فويل و برداريد و روش و كمي گريل بگيريد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
۵ اسفند ۱۳۹۸
#ترفند
🔹برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون بدون دردسر کنده بشه بعدکباب شدن تو یه نایلون بندازیدچنددقیقه بمونه بعد براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون آسیب ببینه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
۵ اسفند ۱۳۹۸
.
#رولت_خامه_ای🍰
.
تخم مرغ ......4 عدد
آرد .....150 گرم(حدود یک پیمانه)
شکر..... صدو بیست گرم(حدود نصفه پیمانه) عسل...... 1/5قاشق سوپ خوری آبجوش...... 4قاشق غذاخوری
وانیل...... کمی
طرز تهیه: زرده و سفیده رو جدا کنید.سفیده را بزنین تا پف کنه.زرده رو بزنین تا از لختگی دربیاد,شکرو بریزین و هم بزنید,بعد آبجوش و سریع هم میزنیم,بعد وانیل و تا کمرنگ شدن به هم زدن ادامه میدیم.عسل و میریزیم و کمی دیگه هم میزنیم. و سفیده را بحالت دورانی مخلوط میکنیم ,بعد ارد را کم کم روی ظرف الک کرده و دورانی هم میزنیم و در سینی کاغذ انداخته و چرب شده سی در چهل میریزیم و صاف میکنیم ,در فر دویست و بیست درجه,10 تا 15دقیقه میپزیم.بعد یه سینی بزرگتر روش میزاریم تا سرد شه.کاغذروغنی بزرگتر از سایز رولت را خاک قند پاشیده و رولت را روش برمیگردانیم و کاغذ رویی را جدا میکنیم و همراه با کاغذ زیری رول میکنیم به مدت سی دقیقه کنار میزاریم,بعد خامه میزنیم و رول کرده و تزیین میکنیم . برای رولت کاکائویی,کمی از ارد برداشته و کاکائو اضافه میکنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
۵ اسفند ۱۳۹۸
#مرغ_بريان
#مرغ_تنوري
مرغ رو ميتونين كامل ودرسته باپوست هم بريان كنين ولي من از وسط نصف كردم وبدون پوست (١٢ساعت داخل اب پياز وابليمو تازه وزعفران وفلفل سياه ونمك وروغن زيتون مزه دار كردم)باچاقو روي مرغ هارو شيار زدم بعد مرغ رو داخل سيني فر گذاشتم واب موادي كه داخلش گذاشته بودم روش ريختم واطرافشو با سبزيجات ورقه ايي پر كردم وروش كمي نمك وفلفل سياه زدم وگذاشتم داخل فر ١٨٠درجه بمدت دوساعت ونيم تا كامل برشته بشه پ.ن١:هر بيست دقيقه يه بار با فرچه ايي نرم مخلوطي از زعفران وكره روي مرغ ميمالم تا خوشرنگ بشه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazi_irani
۵ اسفند ۱۳۹۸
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
یه دسر عالی برای بچه های بد غذا
#_دسر_موز_و_بیسکوییت
موادلازم📝
دسر بیسکوییت و موز
2 لیوان شیر
2 قاشق غذاخوری سرپر پودر کاسترد
4 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق غذاخوری گلاب
1 بسته بیسکوییت پتی بور
4 عدد گردو 3 الی 4 عدد
1 عدد موز بزرگ
1 قاشق غذاخوری زعفران آب شده
شکلات چیپسی به مقدار لازم
خامه صبحانه
✍️طرزتهیه:
ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون ,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعدخامه را اضافه میکنیم.از روی حرارت بر میداریم.
بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم,گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده بعد کمی گردو و موز و بعد روش کمی شکلات چیپسی و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.
بعد شکلات چیپسی روش ریختم ,بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه.من با این مقدار3 تا لیوان درست کردم,اگر میخواهید تعدادش بیشتر بشه میتونید از لیوانهای کوچکتر استفاده کنید و یا مواد رو بیشتر کنید.
❤️@ashpazy_irani
۵ اسفند ۱۳۹۸