eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ادویه ای که برای مرغ بریان استفاده کردم زیره یک و نیم ق چ زیره گشنیز یک و نیم ق چ سیر سه حبه روغن زیتون چهار ق غ نمک و فلفل به میزان لازم جعفری خرد شده دو الی سه ق غ زعفران غلیظ دو ق غ . مرغ رو از مواد مرینت بیرون بیارید مواد رو از داخل شکمش بردارید. تخم گشنیز و زیره رو آسیاب کنید سیر رو رنده ریز کنید و همراه با روغن زیتون، نمک وفلفل، جعفری و زعفران مخلوط کنید و با دست تمام سطح مرغ رو بهش آغشته کنید قسمت سینه مرغ رو زیر پوستش حتما از ادویه ها بزنید. پاهای مرغ رو بهم وصل کنید و محکم ببندین. بال رو به سینه مرغ بدوزید. ته یه ظرف یکم هویج، کرفس، سیر، لوبیا بذارید مرغ رو روی سبزیجات قرار بدین. دو لیوان اب بریزید (من تو فیلم فراموش کردم بذارم) روی مرغ رو فویل بکشید فویل رو جوری بکشید که مرغ هیچ تماسی با فویل نداشته باشه چند تا سوراخ کوچیک روی فویل بذارید. داخل فر از پیش گرم شده طبقه وسط با درجه ۱۸۰ به مدت دو ساعت
▫️آرد 2 پیمانه ▫️شکر 1پیمانه ▫️تخم مرغ 4 عدد ▫️ماست 3/4 پیمانه ▫️روغن 1/2 پیمانه ▫️شیر 1/2 پیمانه ▫️وانیل 1 ق چ ▫️ بکینگ پودر 1ق غ دارچین 1 ق چ شکر 1 ق غ پودرنارگیل 1 ق غ 🔸تخم مرغ ها را آنقدر با هم زن میزنیم تا کف کنه. شکر و وانیل را اضافه کنید و به هم بزنید تا کرم و کشدار شود. ماست، شیر، روغن را هم به ترتیب اضافه کرده و مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. قالب راچرب و آردپاشی کرده نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته موادمیانی راهم باهم مخلوط کرده روی مایه کیک ریخته باقی مایه کیک راهم روی مخلوط میریزیم. قالب رادرفر ازقبل گرم شده دردمای 180درجه به مدت 45دقیقه درفربگذارید. وقتی ازفر خارج شد بعد از خنک شدن تزیین کنید. ♦️من دو ق غ گردوى خرد شده هم با پودر نارگيل و دارچين مخلوط کردم.
یا 🍿 🌀طرز تهیه:دو ق نشاسته ذرت (سفید رنگ،پودری و ترده. هایلایتها بخش مواد غذایی رو ببینید) رو در یک لیوان شیر سرد حل کنید و روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید.وقتی شروع به غلیظ شدن کرد ،یک تا یک و نیم لیوان رنده شده و در صورت تمایل کمی پودر سیر و فلفل بهش اضافه و مخلوط کنید تا پنیر ذوب و یکم غلیظ بشه.یادتون باشه وقتی از داغی میفته غلیظتر میشه.از روی شعله بردارید و این دیپ خوشمزه رو گرم سرو کنید.
اونم ماهيچه باپيازداغ فراوان طرز تهیه:ماهیچه هاراخوب بشوییدپیازهاراخلالی خردکنیدوبا مقداری روغن و2ق غ کره تفت دهیدتا نرم شود،سپس ماهیچه هارااضافه کنید. حرارت راکم کنیدودرقابلمه رابگذاریدو 10دقیقه اجازه دهیدگوشت بپزدوپس از 10دقیقه گوشت را3عددسیرراخردکنیدو اضافه نماییدکمی فلفل سیاه وکمی زردچوبه روی ماهیچه هابپاشید.1 چوب دارچین داخل غذابندازیدسپس چندلیوان آب اضافه کنید( دقت کنیدکه آب روی ماهیچه هارا بپوشاند)باحرارت کم به مدت3ساعت اجازه دهیدماهیچه هابپزندونرم شوندوآب غذا کشیده شود (دراین مدت زمان اگرلازم بودمقداری آبجوش اضافه کنیدبرنج رابشوییدو بهمراه چندلیوان آب کمی روغن ونمک داخل قابلمه بریزیدوروی حرارت متوسط قراردهیدتابرنج بجوشدسپس برنج راباآب ولرم آبکشی کنید.(برنج راتاحدی بپزیدکه وقتی دانه برنج رابین دوانگشت میفشاریدمغزش کمی خام واطرافش نرم باشد ) سپس باقالي هارو آب پز كنيد و همرا شويد خشك لاي پلوي آب كش شده بريزيد و اجازه بديد دم بكشه پ ن:از دارجين غافل نشيد از زعفروون و روغن حيواني غافل نشيد
🥧 💢يك دستور عالى براى يه ته ديگ بى نظير برنجى👇🏻 💢مقداری از برنج کف قابلمه بریزید مقداری آب برنج و روغن و زردچوبه اضافه کنید هم بزنید یکدست بشه بعد با پشت کفگیر صاف کنید بقیه برنج با کفگیر کم کم و بصورت گنبدی روی ته دیگ بریزید. روی شعله زیاد بذارید بخارش که درومد زیرشو ملایم کنید و نیم ساعت دم کنید
▫️شیر ۴ لیوان ▫️خامه صبحانه ۱ پاکت ▫️پودر کارامل ۲ عدد ▫️پودرنسکافه ۲ ق غ ▫️شکر ۲ ق غ ▫️کیک شکلاتی به میزان لازم 🔸شیر+پودرکارامل+شکر+پودرنسکافه را داخل قابلمه متوسطی مخلوط کنید وروی حرارت بزارید وهم بزنید تا بجوشه وقتی بجوش آمد دو دقیقه زمان بدید وبعد ازروی حرارت بردارید وبزارید خنک شه وخامه صبحانه رو بهش اضافه وخوب باهمزن دستی بزنید تا صاف ویکدست شه.۱/۳ از کف لیوان سرو رو کیک شکلاتی که با دست خرد کردید بریزید وسطحشو صاف کنید وکمی فشار بدید که منسجم شه.مقداری مایع کارامل که داخل جعبه همراه پودره را روی کیک بریزید وبعد کارامل روش بریزیدوبزارید یخچال تا ببنده.برای تزیین روش هم خامه فرم گرفته رو با کمی پودر نسکافه زدم وبا ماسوره روی دسر رو تزیین کردم وتوت فرنگی وبیسکوییت اورئو وویفر لوله ای ویه مقدار چیپس شکلاتی.شما به سلیقه خودتون میتونید تزیینش کنید
نداریم خوشمزه تر اندازه ماکارونی رمز خوشمزگیِ شما چیه...؟ من میگم پیاز زیاد وخوب سرخ شده باشه رب خونگی اگه باشه عالیه یکم ادویه کاری هم بزنید
😎😎 با این اسم‌های خفنشون 😁 بافتش تقریبا مثل کارامل بود و طعمش خوشمزه‌تر از موکا .خودتون تصور کنید چی میشه دیگه 😋 شیر یک و یک‌چهارم پیمانه(۳۰۰ میل) خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شکلات تلخ ۵۰ گرم شکلات شیری ۵۰ گرم شکر ۸۵ گرم زرده‌تخم‌مرغ ۲ عدد پودرژلاتین ۲ قاشق غذاخوری آب سرد یک چهارم فنجان آب جوش یک چهارم فنجان پودر قهوه‌فوری دوقاشق غذاخوری پودرژلاتینُ رو آب سرد بپاشید و وقتی اسفنجی شد رو بخار کتری بزارید تا کامل شفاف بشه(بن‌ماری) زرده‌تخم‌مرغ وشکر با همزن برقی بزنید شیر،خامه و شکلات‌هارو تو شیرجوش رو حرارت ملایم بزارید تا حل بشه.مراقب باشید نجوشه‌ها وقتی یکدست شد،مخلوط زرده‌تخم‌مرغ و شکر اضافه و تندتند هم بزنید تا کامل مخلوط بشه.وقتی مواد یه کوچولو غلیظ شد،ژلاتین شفاف‌شده رو اضافه و از رو حرارت بردارید.پودر قهوه فوری با آب‌جوش مخلوط و به مواد اضافه و خوب هم بزنید مواد که از حرارت افتاد تو قالبتون بریزید و برای شش ساعت تو یخچال بمونه
یک عدد پیاز ریز خورد شده و یا رنده شده رو با 300 گرم گردو چرخ کرده کمی تفت بدید و بعد سه لیوان آب سرد بریزید و اجازه بدید جوش بیاد و زیر گازو کم کنید تا بپزه و جا بیوفته .( آب سرد باعث میشه به گردو ها شک بده و روغن بندازه ) بعد از 2 ساعت سه قاشق رب انار و کمی شکر و نمک و دارچین اضافه کنید .( ترشی و شیرینی فسنجون به خودتون بستگی داره .مقدار شکر و رب انار دست خودتونه ) گوشت چرخ کرده با کمی پیاز رنده شده و کمی زردچوبه نمک و فلفل خوب ورز بدید و بعد قلقلی کنید ،سرخش کنید . بعد که گوشت قلقلی ها آماده شد به خورشت فسنجون اضافه کنید. بعد اجازه بدید خورشت بپزه و جا بیفته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
_گریل_شده 500 گرم سینه مرغ بدون پوست 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری آب لیمو 2 قاشق غذاخوری آویشن خشک 1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر نمک و فلفل به میزان لازم 1 قاشق غذاخوری آویشن یا جعفری تازه ابتدا تکه های مرغ را با حوله ی آشپزخانه خشک کنید تا آب آصفی نداشته باشند.سپس آنها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. روغن زیتون ، آب لیمو ، آویشن ، پاپریکا ، پودر سیر ، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ کامل به مواد آغشته شود و برای مدت حداقل 30 دقیقه یا حداکثر 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند، سپس ماهیتابه گریل را روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم شود و مرغ ها روی ماهیتابه گذاشته و دو طرف آنرا گریل کنید تا کامل پخته شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳👩‍🍳 پیاز فلفل دلمه ای رنگی سینه مرغ خرد شده ادویه ها طبق ذائقه 👇 (نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زیره ،پودر سیر ، آویشن ) خمیر هزار لا آماده مخصوص غذا جعفری پنیر پیتزا زرده ی تخم مرغ
( معجون عربی ) ▫️خرما 400 گرم ▫️پودر پسته 3 ق غ ▫️پودر نارگیل 3 ق غ ▫️بادام خرد شده 3 ق غ ▫️گردوی خرد شده 3 ق غ ▫️کنجد کمی تفت داده 2 ق غ ▫️پودر گل سرخ 2 ق غ ▫️کره 1 ق غ ▫️هل و دارچین کمی 🔸اول خرما ها رو شسته و پوست و هسته ی اونها رو جدا میکنیم و با کره کمی تفت میدهیم تا نرم شوند . بعد کنجد ،هل و دارچین و مقداری از مغزها رو ( البته من فقط کنجد ریختم ) اضافه کرده مخلوط میکنیم . دستمون رو کمی چرب کرده و یا مرطوب میکنیم و از خرما مقداری برداشته در دست گرد میکنیم و در خشکبار می غلطانیم . ( این دسر فندق خرد شده و کمی هم عسل دارد ) من به پودر نارگیل کمی زعفرون دم شده غلیظ اضافه کردم
يك غذا خوشمزه و جديد 🍗🍗🍘 یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1 عدد پیاز متوسط 1 عدد سینه مرغ 10 عدد قارچ نصف فلفل دلمه قرمز نصف فلفل دلمه سبز 4 قاشق غذاخوری ذرت پخته شده جعفری خورد شده دو قاشق غذاخوری خمیر یوفکاه یک بسته ادویه ها نمک فلفل سیاه پودر پیاز پودر آویشن برای رو مال بورک یه عدد زرده تخم مرغ کمی زعفران غلیظ کنجد و سیاه دانه یه قاشق غذاخوری ماست
🍲 ▫️250 گرم باقالی ▫️30 گرم شیوید تازه ▫️سیر 2 حبه ▫️زردچوبه و نمک به مقدار لازم ▫️آب دو پیمانه ▫️تخم مرغ یک عدد 🔸ابتدا باقالیهارو شسته و پوست میکنم و بعد داخل قابلمه با روغن کم تفت میدهیم و بعد به آن شیوید تازه و خرد شده را با زردچوبه اضافه میکنیم و تف میدهیم بعد از 2 دقیقه تف دادن سیرهارو ریز کرده و اضافه میکنیم و هم زده و آب را اضافه میکنیم و در قابلمه را گزاشته و بعد از 20 دقیقه یک عدد تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم و هم نمیزنیم و در قابلمه رو میزاریم و ده دقیقه بعد باقالا قاتق ما جا افتاده وآماده است. با پلو زعفرونی یا شیوید پلو سرو کنیند
. 🥧 ▫️بیسکویت ساقه طلایی 1پیمانه ▫️شیرخشک تفت داده 1پیمانه ▫️خرمابدون هسته 1/2پیمانه ▫️پکینگ پودر 1 ق غ ▫️تخم مرغ 3عدد ▫️روغن مایع 1/2پیمانه ▫️شیر 1/2پیمانه ▫️آب 1/4پیمانه ▫️وانیل 1/4ق چ 🔸اول از هر کاری بیسکویت رو با میکسر خوب پودر میکنیم ‌ شیرخشک رو هم روی حرارت کم تفت میدیم تا به رنگ نخودی دربیاد. هسته وپوست خرما رو میگیریم ودر آب خیس میکنیم. حالا تخم مرغ ووانیل وشیر وروغن مایع وخرمای خیس خورده رو در ظرف میکسر قرار داده تا تمام موادمون خوب مخلوط وخرما خوب له بشه‌. در ظرفی بیسکویت پودر شده وشیر خشک تفت داده وپکینگ پودر رو باهم خوب مخلوط میکنیم. مواد مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم . قالب ها رو چرب کرده و تا سه چهارم قالب مواد میریززم و20الی 30دقیقه در فر 180 سانتی گراد میزاریم
🍤🍤 ميگو رو خوب بشوييد و تميز كنيد سپس توي يك كاسه كمي ابليمو و نمك و زردچوبه و پياز رنده شده و كمي زعفرون ميريزم و ميگوها رو تو كاسه ميريزم و سلفون ميكشم و ميذارم يخچال به مدت يكساعت در يك كاسه كمي ارد يك كاسه كمي پودر سوخاري يك كاسه يك تخم مرغ زده شده . ميگوها را ابتدا در ارد و بعد تخم مرغ و بعد پودر سوخاري ميزنيم سپس در روغن سرخش كنيد و نوش جان كنيد
🥝 🔸کیوی خرد شده و شکر وانیل را با نصف لیوان اب روی حرارت قرارمیدهیم تا 5-6 دقیقه بجوشه، سپس از روی حرارت برمیداریم میگذاریم سرد شود. پودر ژله کیوی را با دو لیوان آب جوش بن ماری میکنیم تا کامل حل شود . کیوی جوشیده را رو میکس می کنیم تا پوره شود. پودر ژله را به کیوی اضافه می کنیم. سپس بستنی یاخامه رقیق شده را اضافه نمایید و با مواد مخلوط کنید در اخر دسر را در قالب موردنظرریخته و در یخچال قرار دهید بمدت 5ساعت تا کاملا ببندد
🍨 🔸چهار لیوان شیر و چهار قاشق آرد برنج ایرانی و چهار قاشق شکر رو ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت و مرتب هم زدم اواسط پخت دو قاشق گلاب هم ریختم و هم زدن رو ادامه دادم تا فرم بگیره بعد تو ظرف سرو یک لایه فرنی یه لایه موز اسلایسی و بیسکوییت ساقه طلایی خورد شده و گردو ریختم و مجدد روش فرنی و گردو و پودر دارچین. هم داغ سرو میشه هم سرد. من سرد سرو میکنم
نان پنبه ای با مغز البالویی موادلازم خمیر یوفکا روغن 6 قاشق غذاخوری برای سالاد: کلم بنفش 1 عدد روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری خیار شور 6 عدد ذرت 1 لیوان جعفری 10 شاخه ماست پر چرب 1 لیوان گردو 1 لیوان لیمو نصف یک عدد نمک و فلفل . آماده سازی ابتدا 2 قطعه خمیر را 10 * 10 به صورت مربع برش بزنید. قالب‌های مافین را چرب کنید، روی خمیرها کمی روغن بمالید، 2 لایه را به صورت ضربدری روی هم بذارید و در قالب‌های مافین بچینید در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بذارید تا قهوه ای شه. در همین حال شروع به تهیه سالاد کنید. کلم بنفش را شسته و رنده کنید. درون قابلمه روغن زیتون ریخته، کلم بنفش را اضافه کرده به مدت 5 دقیقه تفت بدید کنار بذارید تا خنک شه سپس خیارشور خرد شده، جعفری ریز خرد شده، گردوی خرد شده، ذرت و نصف آب لیمو اضافه کرده و مخلوط کنید. ماست، نمک و فلفل را اضافه کنید. سالاد را داخل کاسه‌های خمیری بریزید به صورت دلخواه تزئین کنید.
🍩 ▫️شكر چهار قاشق غذاخورى ▫️شير نصف ليوان ▫️آب ولرم نصف ليوان ▫️روغن مايع پنج قاشق غذاخورى ▫️خمير مايع يك قاشق غذاخورى ▫️تخم مرغ دو عدد ▫️نمك يك هشتم قاشق چايخورى ▫️آرد سه ليوان ▫️مواد داخل پيراشكى : شير دو ليوان ▫️وانيل يك قاشق چايخورى ▫️آرد نشاسته ى ذرت نصف پيمانه ▫️كره دوقاشق غذاخورى ▫️شكر يك سوم ليوان 🔸خمير مايع رو به همراه يك قاشق شكر داخل شير كه در رسپى هست به عمل مياريم، آرد رو داخل ظرفى ريخته همه ى مواد را به آن اضافه و با دست مخلوط ميكنيم، اگر خمير شل بود كمى آرد اضافه ميكنيم،خمير را دو ساعت استراحت داده و پس از اينكه پف كرد خمير را با وردنه باز كرده قالب ميزنيم و در روغن سرخ ميكنيم، تا پيراشكى ها خنك بشن مواد داخل اون رو آماده ميكنيم، شكر و نشاسته و وانيل رو مخلوط و شير را كم كم به آن اضافه كرده روى حرارت قرار ميدهيم، وقتى مواد سفت شد كره را هم اضافه ميكنيم، بعد از اينكه خنك شد پيراشكى ها را برش زده از اين مواد داخل پيراشكى ميگذاريم
برای تازه نگه داشتن نان، یک شب کامل یک ساقه کرفس را همراه با نان در کیسه ی پلاستیکی قراردهید تا نان رطوبت و طعم تازه خود راحفظ کند.
کاکائو رو روی حرارت کم آب کنید و داخل قالب یخ و یا هر قالب دیگه ای بریزید و میوه های مختلف داخلش بزارید 🍓🍇🍒
🍘 😋 ▫️سیب زمینی پخته:۲عدد ▫️کدو سبز :۲عدد ▫️تخم مرغ:۲عدد ▫️آرد:۲ق س ▫️بکینگ پودر:۱/۲ق چ ▫️کنجد:۲قاشق ▫️نمک و فلفل ▫️پیازچه:۴ساقه ▫️شوید:۵۰گرم ▫️ماست:۲پیمانه ▫️خامه:۱/۳پیمانه ▫️لیموترش:۱عدد 🔸سیب زمینی و کدو را درشت رنده کنید.آرد،تخم مرغ،بکینگ پودر،کنجد ،نمک و فلفل و نیمی از پیازچه و شوید رو با سیب زمینی و کدو مخلوط کنید و در روغن با قاشق از مایع کوکو ریخته و صاف کنید و اجازه بدید دو طرف سرخ بشه .سپس ماست و خامه و پیازچه و شوید و آبلیمو رو مخلوط کرده و نمک و فلفل اش رو اندازه کنید و به عنوان سس با غذا سرو کنید