#شکومالد_نارگیلی😍😍
موادلازم:
پودرنارگیل120گرم
پودرشکر40گرم
شکلات سفید200گرم
شیرعسل70گرم
پودرنارگیل آسیاب شودشکلات رو به روش بن ماری روی بخارآب بازمیکنیم بعدهمه موادرو باهم مخلوط کرده
شکلات که آب شد شیرعسل رو اضافه میکنیم
میتونید موادرو با دست به صورت گرو دربیاورید وتوی شکلات بزنید وبزارید سرد بشه
اگرهم قالب دارید بریزید توی قالب وتوی فریزر قراردهید تا ببندد وقتی بست ازقالب خارج کنید
اگرخواستید شکومالد پسته ای داشته باشیدبجای پودرنارگیل ازپودر پسته استفاده کنید
نكته : من براي پوشش شكومالد از شكلات تلخ استفاده كردم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#شکلات_داغ 🍮
شیر ۱ لیوان
شکلات تخته ای
نسکافه ۱ ق.چ
پودر کاکائو ۲ ق چ
خامه صبحانه ۱ ق غ
شکر
وانیل
همه ی مواد و باهم مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم.به غلظت دلخواه که رسید سِرو میکنیم
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گاناش 🎂🍫
آموزش درست کردن گاناش
۴ کیلو شکلات کارو
۷عدد خامه صبحانه ۲۵۰ گرمی پگاه
هردو بنماری کنید و به دمای ۵۰ برسه و باهم مخلوط کنید دقت کنید که به روغن نیوفته
بعد آماده شدن کمی استراحت بدین و در ۳مرحله گاناش کشی رو انجام بدین و بعد از هر بار ۱۰ دقیقه استراحت بدین
هنری زیبا از استاد خدادادی
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_دسر_آفتابگردان🌻🌻
یه خلاقیت جالب و خوشمزه دیزایین دسر آفتابگردون😍👌
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
مواد لازم برای #ترافل_شکلات_تلخ:
شکلات تیره ۷۰% (اگر برای گیاه خواران درست می کنید حتما مطمئن شوید داخلش شیر وجود ندارد)
روزغن نارگیل طبیعی ¼ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
آب ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۱ پینچ
مواد رویه ترافل شکلات تلخ:
پودر کاکائو ½ پیمانه
پسته خرد شده ½ پیمانه
پودر نارگیل ½ پیمانه
طرز تهیه ترافل شکلات تلخ:
شکلاتتان را تکه کنید، سپس شکلات ها ، روغن نارگیل و آب را در ظرفی شیشه ای ریخته و مانند روش بن ماری روی بخار قرار دهید هم بزنید تا زمانی که شکلات ها و روغن نارگیل شل شوند! دقت کنید کامل ذوب نشود فقط شل شود.
به محض آنکه تمام شکلات ها شل شد از روی حرارت بردارید و وانیل و نمک را اضافه کنید.
حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد ولی هنوز بتوان به آن شکل داد
سپس از یخچال خارج کرده و با دست آن ها را گرد کنید و در مواد رویه ای که می خواهید بغلتانید
ترافل ها را در یخچال نگهدارید . قبل از سرو از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسد
#خورش_اناربیج یه غذای مخصوص خطه ی گیلان هستش که خیلی شبیه فسنجون هستش و داخلش از سبزیجات معطر استفاده میشه :
گوشت چرخکرده 300 گرم
گردو آسیابشده یک پیمانه
رب انار 2 ق غذاخوری
رب آلوچه 2ق غذا خوری
پیاز 1 عدد
سبزی (تره، جعفری، نعناع، گشنیز،خالواش و چوچاق) 1 پیمانه
چوچاق برای داخل کوفته (اختیاری) 1 ق غذاخوری
نمک، فلفل، گلپر به میزان لازم
سبزی رو سرخ کرده و کنار میزاریم پیاز و خرد کرده و تفت میدیم گردو آسیاب شده رو بهش اضافه و رب انار و آلوچه رو هم بهش اضافه و ادویه و سپس اب رو همه رو با هم مخلوط و وقتی روی حرارت به جوش اومد حرارت رو کم میکنیم تا کم کم جا بیفته و روغن بندازه بعد از یک ساعت سبزی سرخ شده رو به گردو اضافه میکنیم و میریم سراغ قلقلی ها
گوشت چرخ شده با یدونه پیاز رنده شده و نمک ورفلفل و زرچوبه و چوچاق(البته اختیاریه) خوب ورز میدیم و اندازه گردوبرداشته دورش رو تو روغن داغ سرخ میکنیم و بعد به خورشت اضافه میکنیم تا کم کم جا بیفته
رب اناری که من همیشه استفاده میکنم محلی وغلیظه و رنگ غذای من رو تیره میکنه😉
@ashpazy_irani
#سوپ_ورمیشل
اول چند تیکه مرغ رو با پیاز و سیر و خیلی کم نمک و فلفل بگذارید بپزد تا حدودا ۴ ۵ لیوان آب بمونه .استخوناشو جدا کرده و گوشت مرغ رو ریش ریش کنید بریزید تو اب مرغ،حالا یک قاشق آرد را با حدود ۲۰ گرم کره تفت دهید،دو عددهویج و یک عدد سیب زمینی را نگینی خیلی ریز کرده،و آب مرغ را روی آن ریخته وبذارید تا بپزه حدود یک پیمانه ورمیشل هم داخل آن بریزید.اگر دوست داشتید دو قاشق هم جو پرک اضافه کنید.وقتی ورمیشل و جو باز شد در آخر ۳ ق غ جعفری یا گشنیز خرد کرده راهم اضافه کنید .ادویه هم نمک و فلفل سیاه هم به مقدار لازم بریزید.اگر رنگ سوپ را قرمز می پسندید دوق غ رب را در یک قاشق روغن تفت دهید وبه سوپ اضافه کنید.
با آبلیموی تازه بسیار دلچسب می شود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#کوفته_قلقلی 🥙 😋
🔸گوشت چرخکرده باپیاز وزعفرون ونمک ،فلفل مخلوط وبصورت توپهایی اندازه گردو درست شده وسرخ شده ودر مایع پیاز رنده شده ورب وکمی اب(دوست داشتید رب انارهم میتونید اضافه کنید) گذاشته تاجابیفته وپخته شه.
درکنارش سیب زمینی پخته شده وسرخ شده هم میچسبه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
🔷 #برگر_بوقلمون
#ساندویچ
#فست_فود
اين برگر رو با مرغ چرخكرده هم ميتونيد درست كنيد.
مواد لازم:گوشت بوقلمون چرخ كرده نيم كيلو،پياز خيلي ريز خرد شده يك عدد متوسط،نصف ليوان جعفري ساطوري،پودر سير يك ق غ سرخالي،پودر پياز يك ق مرباخوري،نمك يك ق مرباخوري سرخالي،فلفل سياه نصف ق مرباخوري
طرز تهيه:همه مواد رو مخلوط و نيم ساعت در يخچال بذاريد.
نكته:استفاده از پياز ريز خرد شده به دليل جلوگيري از آب انداختن پياز و شل شدن مواده.بافت جالبي هم به برگر ميده.
وقتي مواد داخل يخچاله، #سس برگر رو آماده كنيد: سه ق ماست سفت+دو ق مايونز+يك و نيم ق خيارشور رنده شده+يك و نيم ق جعفري يا شويد ساطوري+نمك و فلفل: مخلوط كنيد و داخل يخچال بذاريد تا مزه ها تركيب بشن.
حالا برگرها رو در دست شكل بديد و در كمي روغن سرخ كنيد.با كاهو،پياز و سس سِرو كنيد.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
دونات خوشمزه با پفی عاااااالی
موادلازم
آرد نول (همه کاره)۵۰۰گرم یا تقریباً ۵ پیمانه ( من از آرد سه صفر استفاده کردم)
خمیر مایه فوری 1 قاشق سوپ خوری ( ۷ )گرم
شکر ۱۰۰ گرم ،آب ولرم یک چهارم پیمانه
شیر یک پیمانه تخم مرغ ۲ عدد
کره به دمای محیط رسیده یک چهارم پیمانه،روغن مایه یک سوم پیمانه
نمک میوه ۱ پنس
وانیل یک چهارم ق چ،
مراحل تهیه دونات
قبل از شروع ،کره رو در محیط آشپزخونه قرار می دیم تا نرم بشه. سپس مثل همیشه و برای عمل آوردن خمیر مایه، یک قاشق غذاخوری از شکر رو توی آب ولرم حل می کنیم و بعد خمیر مایه رو روی آب می پاشیم و فقط یک دور هم می زنیم. سپس اون ظرف حاوی خمیر مایه و آب رو در یک جای گرم آشپزخونه قرار می دیم تا عمل بیاد(فقط۱۰ دقیقه)
اگر خمیر مایه بیش تر از ۱۰ دقیقه بمونه بوی ناخوشایندی می گیره و خمیرمون مزه ترشیدگی خواهد داد. در زمان آماده شدن خمیر مایه، کارمون رو شروع می کنیم پس برای شروع تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه عمیق میشکنیم و کره و روغن مایع رو بهش اضافه می کنیم
سپس شکر رو همراه با وانیل، اضافه می کنیم.
و بالاخره شیر ولرم رو اضافه می کنیم و همه مواد با همزن دستی خوب با هم مخلوط می کنیم تا با هم یکدست بشن.
حالا نوبت اضافه کردن خمیر مایه به مخلوط شیر و تخم مرغ و شکر و روغن و وانیله
حدوداً نصف پیمانه از آرد رو که با نمک میوه مخلوط و قبلاً از الک رد کردیم، جدا می کنیم و آرد رو در دو مرحله به مواد اضافه می کنیم
با یک قاشق چوبی (ترجیحاً) مواد رو با هم مخلوط می کنیم و بقیه آرد رو به مواد اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم و تا جاییکه امکان داشته باشه آرد رو به خورد مواد می دی
خب اینم طرزتهیه #ماهی
تهيه سس براى مزه دار كردن ماهى : /نمك /فلفل سياه تخم گشنيز ريحون و جعفرى و تره فرنگى تازه و سير اب ليمو تازه /يك قاشق شير /خردل /و كمى روغن مايع / سبزى ها و سير را ريز خرده كرده سپس بقيه مواد را بهش افزوده و خوب مخلو ط ميكنيم /فيله ماهى بدون پوست را شستم كمى نمك و فلفل سياه زدم و در يك قاشق روغن بهمراه چند حبه سير بمدت ٦ دقيقه دو طرف ماهى را سرخ كردم توى يك ظرف نسوز مقدارى كرفس و هويج خرد شده چيدم و بعد ماهى هاى نيم سرخ شده را چيدم روش و روى ماهى را از اون سس زدم و مقدارى سير خرد شده هم روش ريختم و بعد روى ان را با كاغذ نسوز پوشوندم و بمدت ٣٠دقيقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ١٨٠ قرار دادم و با همان ظرف ر وى ميز سرو شد 😍
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazi_irani
آش گندم شیر
مواد لازم
گوشت --- ۵۰۰ گرم
گندم شیر --- ۱۰۰ گرم
نخود --- ۷۰ گرم
پیاز متوسط --- ۱ عدد
رشته آش --- به مقدار لازم(در صورت تمایل)
کشک ساییده شده --- به مقدار لازم
سیر --- به میزان لازم
نعناداغ --- به میزان لازم
نمک --- به میزان لازم
زردچوبه --- به میزان لازم
فلفل سیاه --- به میزان لازم
طرز تهیه
1- ابتدا گوشت را خرد کنید و در یک قابلمه بگذارید با آب بپزد تا نیم پز گردد.
2- پیاز را اسمال دایس کرده( ریز خرد کنید) و مقداری تفت دهید.
3- سپس نخود را به همراه پیاز مجدد کمی تفت دهید.
4- ادویه های زرد چوبه و فلفل سیاه را نیز به قابلمه اضافه کنید.
5- بعد از پختن این مواد، گوشت ها را له کنید و به قابلمه اضافه کنید.
6- سپس گندم شیری را که از قبل پخته اید به قابلمه اضافه کنید.
7- پس از آنکه تمامی مواد را با هم مخلوط کردید کشک ساییده شده را بر روی مواد قابلمه بریزید و بگذارید یک ربع بپزد.
8- سپس رشته آشی را اضافه کنید و اجازه دهید تا کامل باز شود(حدودا یک ربع زمان میبرد).
9- بعد از پخت آن نعناداغ و سیرداغ و کمی نمک درون قابلمه بریزید و بگذارید آش کاملاً جا بیفتد.
10- گندم ها را از طریق آسیاب کردن به صورت بلغور در بیاورید و سپس آن را الک کنید تا آرد آن جدا شود.
11- سپس گندم ها را در یک قابلمه بریزید و مقداری شیر، زنجبیل، زیره، سیاه دانه، زردچوبه و فلفل سیاه بریزید و بگذارید مواد بپزد.
12- بعد از پخت آن ها را بر روی یک پارچه ای در داخل یک قابلمه دیگر بریزید تا خشک شوند(می توانید همان طور مرطوب برای آش استفاده کنید و یا به همان صورت میل کنید).
@ashpazy_irani
سالاد گوشت یونانی
مواد لازم:
4 لیوان کاهو خرد شده
200 تا 400 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی
1 قاشق غذا خوری روغن
1 عدد پیاز زرد
2 حبه سیر رنده شده
نمک و فلفل به میزان لازم
1/4 لیوان پنیر چدار (اختیاری)
1/3 لیوان خیارشور خرد شده
1 عدد پیاز قرمز کوچک خرد شده
1 لیوان گوجه فرنگی گیلاسی قاچ شده(یا دو گوجه بزرگ)
.
مواد سس👇👇 1/3 لیوان ماست یونانی ساده یا مایونز
1 قاشق غذاخوری سس خردل
1 قاشق غذاخوری سس فلفل (اختیاری)
1 قاشق غذاخوری سس کچاپ
1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا مواد سس را در یککاسه ریخته و کامل مخلوط کنید ،سپس روغن و پیاز را در ماهیتابه ریخته تفت دهید و گوشت، سیر را اضافه کنید و تفت دهید نمک و فلفل هم بزنید و اجازه دهید تا مواد گوشتی کامل پخته شود،از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید،سپس در کف ظرف سرو ابتدا کاهو ها را بچینیدسپس گوجه،پیاز ،گوشت،خیارشور و در آخر سس و در صورت تمایل پنیر چدار را روی مواد سالاد بریزید و سرو کنید،نوش جان🤗 .
@ashpazy_irani
#ترفند #ایده
خورش ها و غذاهایی که سس گوجه فرنگی دارند، به دلیل خاصیت اسیدیشان لکه زردی روی ظروف پلاستیکی برجای می گذارند که با شست وشوی عادی پاک نمی شود.
برای رفع این مشکل می توانید از جوش شیرین یا آبلیمو استفاده کنید.
کمی از آن را روی لکه بمالید و بعد از نیم ساعت بشویید.
سپس ظرف را در آفتاب قرار دهید تا کاملا سفید شود. جوش شیرین باعث می شود بوی بد این ظروف هم از بین برود.
@ashpazy_irani
#خانوم_خونه
برای ظروف.کثیفی ک چرب هستن مقداری ابلیمو در مایع اضافه کنید
@ashpazy_irani
#پياز_داغ_عسلی
ابتدا يک ظرف رو پر از آب ميكنیم و به تعداد نياز پياز بزرگ رو پوستشو ميكنیم خلال خلال نازك ميكنیم سپس داخل صافی ميريزم كه خوب آبش خشك بشه، بعد تويه قابلمه روغن ميريزیم.
روغن بايد رويه پيازا رو بگيره، تا ربع ساعت اول بهش دست نميزنيم بعد كه رنگ پيازا تغيير كرد با قاشق خوب پيازا رو هم ميزنيم كه يه دست بشه تا زمانی كه قشنگ رنگ پيازا عسليه روشن شد شعله رو خاموش مي كنيم چون روغن جوشه اگه زود خاموش نكنيم مي سوزه بعد ميام صاف ميكنیم.
♥️♥️ @ashpazy_irani
#تمیز_کردن_صفحه_Lcd
موقع خرید Lcd یا Tv داخل جعبه دستمالی مخصوص داره که کافیه نم دارش کنین و با همون صفحه رو تمیز کنین.
اگر اون دستمال رو گم کردین یا به هر دلیلی ندارین. میتونین از عینک فروشیا. دستمال مخصوص پاک کردن شیشه عینک بخرین و با همون تمیز کنین😍😍.
آخرین راه حلم اینه که از دستمال مخصوص شیشه مارک ناژه استفاده کنین.که باز هم نم دار کنین و شیشه و قاب تی وی رو تمیز میکنین😍😍
.
🛑🛑🛑🛑به هیچ عنوان از شیشه پاک کن استفاده نکنین یا اسپری آب به صورت مستقیم روی صفحه اسپری نکنین🛑🛑🛑🛑
.
😍😍 تلویزیون خاموش باشه و خنک😍
.
@ashpazy_irani
☀️ #ایده_آشپزی 🍴
🍃 نون سنگک رو بصورت برگ برش دادم
🧀 پنیر رو قالب زدم
سر پیازچه رو زدم و ساقه ها رو به عنوان دسته ی دسته گل گذاشتم
تربچه ها رو بصورت گل🌹 درآوردم
خیلی راحت و ساده
🌱 زیر تربچه ها سبز گذاشتم
واسه اون گل های نونی هم برش باریک ۳ سانتی دادم نون رو و بعد گلش کردم
@ashpazy_irani
بروکلی پنیری
مواد لازم
كلم بروكلی ... ٣ پيمانه
تخم مرغ بزرگ ... ١عدد
موزارلا ... ١.٥ پيمانه
پارمسان رنده شده ... ١/٤ پيمانه
سير ... ٢عدد
پونه ... ١/٢ قاشق چای خوری
نمك دريا يا هيماليا ... به مقدار لازم
جعفری تازه خرد شده ... ٢ قاشق چای خوری
طرز تهيه
1- همه مواد به غير از جعفری را داخل كاسه ریخته و خوب هم ميزنيم تا مخلوطمان كاملا يك دست شود (نصف پيمانه موزارلا را نگه داريد برای مرحله آخر)
2- بعد از آن مخلوط را روی يك سينی كه كف آن را با كاغذ نسوز پوشانده اید پهن کرده و داخل فر ( از قبل گرم شده ٤٢٥ درجه ) به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
3- بروكلی پنيری را بيرون آورده و مابقی پنير موزارلا را همراه با جعفری تازه روی آن ميريزيم و مجدد داخل فر گذاشته تا به مدت 10 دقیقه دیگر بپزد.
@ashpazy_irani
.
#پست_آموزشی_خونه_داری
.
خیلیا در مورد تمیز کردن واشر لباسشویی و از بین بردن بوی بدش پرسیدن
بچه ها کپک لباسشویی رو خیلی جدی بگیرید اگه لباسشوییتون بو میده حتما رسیدگی کنید گاهی اوقات خارش پوست و کهیر از کپک واشره چون جای مرطوب و گرمیه بهترین مکان واسه جمع شدن میکروب وکپکه
✔️یک لیوان سرکه ی سفید و یک چهارم همون لیوان آب لیمو حل کنید بریزید تو قسمت لاستیکی یا همون واشر لباسشویی به مدت نیم ساعت بعد با دستمال پاک کنید
.
✔️ اگه هنوز جای کپکها مونده بود یک سوم لیوان مایع سفید کننده نصف لیوان آب بریزید تو واشر و به مدت نیم ساعت بذارید بمونه لکه ها از بین میره.
✔️بعد از هر بار شستشوی لباس واشر رو خشک کنید وفورا در لباسشویی رو نبندید نیمه باز بذارید کامل خشک شه
@ashpazy_irani
آیس پک شکلاتی
مواد لازم
كرم شكلات و فندق ... يك دوم پيمانه
شير پرچرب ... يك و يك دوم پيمانه
پودر كاكائو ... دو قاشق سوپ خوری
طرز تهيه
1- كرم شكلات و فندق و يك دوم پيمانه شير را در ظرف مناسبی آنقدر با هم مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شوند.
2- به تدريج شير باقيمانده را اضافه و مخلوط كنيد.
3- اين مخلوط را در قالب های بستنی بريزيد و چوب بستنی اضافه كنيد.
4- آنها را حداقل چهار ساعت يا تمام طول شب در فريزر قرار دهيد سپس سرو کنید.
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
چطوری فرورفتگی روی وسایل چوبی رو از بین ببریم؟ 🤔
یک دستمال خیس روی محل فرورفتگی قرار دهید و سپس اتو کنید تا خشک شود. به همین راحتی فرورفتگی از بین خواهد رفت 👌
@ashpazy_irani
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
#شکلات_دست_ساز 😍😍
خوب اینم از شکلاتهای دست ساز من.برای درست کردنش احتیاج دارین به شکلات تخته ای وقالب سیلیکونی مخصوص شکلات وهرنوع مغزی که دوست دارین .شکلات وروی بخارآب بن ماری کنین .بعد تا نصف قالب و پرکنین وصبر کنین تا ببنده بهتره بزارین در یخچال بعد روش مغز و بزارین ودوباره روش شکلات بریزین وبزارین تو یخچال تا ببنده.میتونین از شکلات سفید هم استفاده کنین ویا رنگش کنین وهر تزیینی که دوست دارین من البته برای اینکه سالم ترباشه رنگ نزدم.برای داخلش از پودر نارگیل یا هرچیزی که دوست دارین میشه استفاده کنین.نیازی نیست قالب وچرب کنین.برای اون شکلاتای وسط من از دونه مرواریدای خوراکی هم استفاده کردم.🍬🍬🍬
@Ashpazy_irani
#خشک_کردن_میوه_روی_بخاری
اگر دستگاه میوه خشک کن ندارید و برای تهیه چیپس میوه عجلهای ندارید بهترین راه، استفاده از بخاری یا شوفاژ است. برای این کار ابتدا روی بخاری یا شوفاژ را با فویل آلومینیومی بپوشانید.روی فویل یک پارچه تمیز نخی پهن کنید. استفاده از پارچه بدون پرز اهمیت زیادی دارد پس اگر پارچه نخی ندارید سعی کنید از پارچهای استفاده کنید که پرز نداشته باشد و چیپس شما خراب نشود.میوهها را روی پارچه بچینید و زمان بدهید تا کاملا خشک شوند. استفاده از پارچه این مزیت را دارد که دیگر نیازی به زیرورو کردن میوهها نیست و با گذشت زمان مناسب، میوهها به خوبی و یکدست خشک خواهند شد. بعد از گذشت زمان مورد نظر، میوهها را از پارچه جدا کرده و داخل ظرف در بسته بریزید. مدت زمان مورد نیاز؛ به ضخامت میوه، حرارت بخاری یا شوفاژ، نوع میوه و ... بستگی دارد.برای مثال میتوانید آخر شب میوهها را روی بخاری یا شوفاژ بچینید و ظهر فردا آنها را جمع کنید، یعنی چیزی در حدود 10-12 ساعت زمان بدهید تا میوهها خوب خشک شوند.توجه کنید که میوهها تا وقتیکه روی بخاری هستند کمی نمدار به نظر میرسند
@Ashpazy_irani