eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
بروکلی پنیری ‌ مواد لازم كلم بروكلی ... ٣ پيمانه تخم مرغ بزرگ ... ١عدد موزارلا ... ١.٥ پيمانه پارمسان رنده شده ... ١/٤ پيمانه سير ... ٢عدد پونه ... ١/٢ قاشق چای خوری نمك دريا يا هيماليا ... به مقدار لازم جعفری تازه خرد شده ‌... ٢ قاشق چای خوری ‌ طرز تهيه 1- همه مواد به غير از جعفری را داخل كاسه ریخته و خوب هم ميزنيم تا مخلوطمان كاملا يك دست شود (نصف پيمانه موزارلا را نگه داريد برای مرحله آخر) 2- بعد از آن مخلوط را روی يك سينی كه كف آن را با كاغذ نسوز پوشانده اید پهن کرده و داخل فر ( از قبل گرم شده ٤٢٥ درجه ) به مدت 20 دقیقه قرار دهید. 3- بروكلی پنيری را بيرون آورده و مابقی پنير موزارلا را همراه با جعفری تازه روی آن ميريزيم و مجدد داخل فر گذاشته تا به مدت 10 دقیقه دیگر بپزد. @ashpazy_irani
. . خیلیا در مورد تمیز کردن واشر لباسشویی و از بین بردن بوی بدش پرسیدن بچه ها کپک لباسشویی رو خیلی جدی بگیرید اگه لباسشوییتون بو میده حتما رسیدگی کنید گاهی اوقات خارش پوست و کهیر از کپک واشره چون جای مرطوب و گرمیه بهترین مکان واسه جمع شدن میکروب وکپکه ✔️یک لیوان سرکه ی سفید و یک چهارم همون لیوان آب لیمو حل کنید بریزید تو قسمت لاستیکی یا همون واشر لباسشویی به مدت نیم ساعت بعد با دستمال پاک کنید . ✔️ اگه هنوز جای کپکها مونده بود یک سوم لیوان مایع سفید کننده نصف لیوان آب بریزید تو واشر و به مدت نیم ساعت بذارید بمونه لکه ها از بین میره. ✔️بعد از هر بار شستشوی لباس واشر رو خشک کنید وفورا در لباسشویی رو نبندید نیمه باز بذارید کامل خشک شه @ashpazy_irani
آیس پک شکلاتی مواد لازم كرم شكلات و فندق ... يك دوم پيمانه شير پرچرب ... يك و يك دوم پيمانه پودر كاكائو ... دو قاشق سوپ خوری طرز تهيه 1- كرم شكلات و فندق و يك دوم پيمانه شير را در ظرف مناسبی آنقدر با هم مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شوند. 2- به تدريج شير باقيمانده را اضافه و مخلوط كنيد. 3- اين مخلوط را در قالب های بستنی بريزيد و چوب بستنی اضافه كنيد. 4- آنها را حداقل چهار ساعت يا تمام طول شب در فريزر قرار دهيد سپس سرو کنید. @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
چطوری فرورفتگی روی وسایل چوبی رو از بین ببریم؟ 🤔 یک دستمال خیس روی محل فرورفتگی قرار دهید و سپس اتو کنید تا خشک شود. به همین راحتی فرورفتگی از بین خواهد رفت 👌 @ashpazy_irani
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫 😍😍 خوب اینم از شکلاتهای دست ساز من.برای درست کردنش احتیاج دارین به شکلات تخته ای وقالب سیلیکونی مخصوص شکلات وهرنوع مغزی که دوست دارین .شکلات وروی بخارآب بن ماری کنین .بعد تا نصف قالب و پرکنین وصبر کنین تا ببنده بهتره بزارین در یخچال بعد روش مغز و بزارین ودوباره روش شکلات بریزین وبزارین تو یخچال تا ببنده.میتونین از شکلات سفید هم استفاده کنین ویا رنگش کنین وهر تزیینی که دوست دارین من البته برای اینکه سالم ترباشه رنگ نزدم.برای داخلش از پودر نارگیل یا هرچیزی که دوست دارین میشه استفاده کنین.نیازی نیست قالب وچرب کنین.برای اون شکلاتای وسط من از دونه مرواریدای خوراکی هم استفاده کردم.🍬🍬🍬 @Ashpazy_irani
اگر دستگاه میوه خشک کن ندارید و برای تهیه چیپس میوه عجله‌ای ندارید بهترین راه، استفاده از بخاری یا شوفاژ است. برای این کار ابتدا روی بخاری یا شوفاژ را با فویل آلومینیومی بپوشانید.روی فویل یک پارچه تمیز نخی پهن کنید. استفاده از پارچه بدون پرز اهمیت زیادی دارد پس اگر پارچه نخی ندارید سعی کنید از پارچه‌ای استفاده کنید که پرز نداشته باشد و چیپس شما خراب نشود.میوه‌ها را روی پارچه بچینید و زمان بدهید تا کاملا خشک شوند. استفاده از پارچه این مزیت‌ را دارد که دیگر نیازی به زیرورو کردن میوه‌ها نیست و با گذشت زمان مناسب، میوه‌ها به خوبی و یک‌دست خشک خواهند شد. بعد از گذشت زمان مورد نظر، میوه‌ها را از پارچه جدا کرده و داخل ظرف در بسته بریزید. مدت زمان مورد نیاز؛ به ضخامت میوه، حرارت بخاری یا شوفاژ، نوع میوه و ... بستگی دارد.برای مثال می‌توانید آخر شب میوه‌ها را روی بخاری یا شوفاژ بچینید و ظهر فردا آن‌ها را جمع کنید، یعنی چیزی در حدود 10-12 ساعت زمان بدهید تا میوه‌ها خوب خشک شوند.توجه کنید که میوه‌ها تا وقتی‌که روی بخاری هستند کمی نم‌دار به نظر می‌رسند @Ashpazy_irani
مرغاتونو بشورید تکه کنید دو سه عدد پیازو خلال خرد کنید یا میتونید دوتاپیاز چهارقاچ کنید درب قابلمه بسته بزارید روی حرارت تا اب مرغ بجوشه وکف کنه سپس مرغارو از صافی رد کنید و اب مرغو عوض کنید دوباره مرغاروبا پیازش بریزید تو قابلمه و روش اب ریخته اینبار نمک و ادویه و زردچوبه و فلفل بزنید درب قابلمه را بسته تا گوشت مرغ بپزه اواسط پخت یک قاشق مربا خوری رب بریزید اگه میخواید رنگ مرغتون به این رنگ شه کم رب بریزید و سپس درب قابلمه بسته مرغ که پخت از قابلمه جدا کرده و توی روغن یا کره سرخ کنید از اب مرغ هم برای سوپ میتونید استفاده کنید. @Ashpazy_irani
مواد لازم سيب زمينى پخته و له شده. ٣ الى ٤ عدد تره و جعفرى و كمى پيازچه ( خرد شده ) نصف پيمانه نان لواش مخصوص سمبوسه. ١ بسته گوشت چرخ كرده. ٢٥٠ گرم پياز. ١ عدد نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه : گوشت چرخ كرده. را با پياز رنده شده و مقدارى روغن خوب تفت دهيد نمك و فلفل را اضافه كنيد و بعد از سرد شدن با سيب زمينى پخته شده و له شده مخلوط كنيد سبزى را نيز اضافه كنيد . نان را از طول به پهناى ده سانت برش بزنيد طورى كه مستطيلهايى به عرض ده سانت و طول حدود ٤٠ سانت داشته باشيد روى هر برش به اندازه دو قاشق از مواد را در قسمت پايين نان قرار دهيد و به صورت سه گوش تا بزنيد و اين تا كردن سه گوش را تا بالاى نان ادامه دهيد باقيمانده بالاى نان را روى مثلث برگردانده و به داخل مثلث هدايت كنيد تا درب مثلث كاملا بسته شده و مواد از آن خارج نشود . تمام مواد را به همين صورت آماده كنيد ، سپس داخل قابلمه كوچكى روغن ريخته و روى حرارت قرار دهيد تا كاملا داغ شود سمبوسه ها را داخل روغن فراوان سرخ كنيد و به همراه سس مخصوص سرو كنيد. @Ashpazy_irani
‍ کیک دورنگ شكلاتي😍😍 ✍ مواد لازم: تخم مرغ:٤عدد وانيل:نوك ق چ پودر كاكائو:يك قاشق سوپخوري آرد :۲ پیمانه نشاسته ذرت:۲ ق غ بیکینگ پودر:۲ ق چ شکر :۱ پیمانه روغن:۳/۴ پیمانه شیر:۳/۴ پیمانه 🍲 طرز تهیه: قالب ۲۵ سانت میان تهی رو با روغن جامد یاکره چرب کنید،آرد پاشی واضافه ی آرد رو خالی کنید وبزارین داخل یخچال. فر ۱۸۰ درجه گازی و ۱۷۰ درجه برقی ۴۰ تا ۴۵ دقیقه ، شیر ،تخم مرغ هم دمای محیط چهار تا سفیده رو با نصف پیمانه شکر بزنید تا کاملا پفکی بشه واز ظرف نریزه،بزارین داخل یخچال چهار تا زرده رو با نصف پیمانه دیگه شکر بزنید تا کرم رنگ بشه وشکر حل بشه،روغن، شیر رو اضافه کنید وهم بزنید، دو ق غ از آرد کم کنید و دو ق نشاسته ذرت رو جایگزین کنید و با بیکینگ‌ پودر سه بار الک کنید، مخلوط آرد و سفیده رو به ترتیب و تو‌سه مرحله اضافه کنید وبه صورت دورانی هم بزنید،مايع رو دوقسمت كنيد و تو يك قسمت پودر كاكائو روالك كنيد،اول از مايع سفيد و بعد كاكائويي بريزين و به همين ترتيب لايه لايه و در آخر با سيخ چوبي مايع رو مخلوط كنيد... داخل قالب بریزین چند تا ضربه بزنید و بزارید داخل فر @Ashpazy_irani
دستورتهيه: طبقه اول کیک شكلاتي یا کیک با طعم قهوه مورد نظر رو خرد يا پودر كنيد و بريزيد. میتونید هم با کمی قهوه یا نسکافه اماده شده کیک رو مرطوب کنید. طبقه دوم: كرم (خامه)شانتي و مقداري نوتلا و كمي پودر كاكائو باهم مخلوط كنيد و روي كيك بريزيد. ميتونيد در اينجا روي اين لايه 🌰شكلات هاي توپي كه مغز فندق دارن بزاريد(كاملا اختياري) در اخر روي دسر نوتلا بريزيد يا هر نوع شكلاتي كه دوست داشتين ذوب كنيد و بريزيد.🍫 براي تزئين اخر فندق بزاريد🌰 نکته: اگر کرم شانتی در دسترس نداشتین از خامه صبحانه یا پودر خامه(دریم ویب) درست کنید و استفاده کنید. @Ashpazy_irani
دسر رژیمی ماست و هویج ..😍😍. موادلازم: بستنی نصف لیوان موز یک عدد ماست کم چرب یک چهارم لیوان هویج ریز رنده نصف لیوان عسل دو قاشق غذاخوری نکته: اگر از بستنی وانیلی در این دسر استفاده کنید به مراتب زیبا تر خواهد بود. طرز تهیه: موز پوست کنده را درسته در ته قالب قرار دهید(ظرفهای پلاستیکی مربع مستطیل مخصوص فریزر برای این کار ایده ال است ). ماست و عسل را ترکیب کرده ،بستنی و هویج را به ان اضافه کنید.همزده در قالب بریزید، طوریکه روی موز را بپوشاند بمدت یک ربع تا نیم ساعت در فریزر قراردهید. دسر اماده است ان را به طرف مورد نظر منتقل کرده با یک چاقوی تیز به ورقه هایی به قطر یکسانت برش دهید.. اگر دسر مدت بیشتری در فریزر بماند حالت بستنی یخی پیدا میکند. @Ashpazy_irani
😍😍 1 لیوان شکر 2 لیوان آرد 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر ، 1 قاشق مرباخوری وانیل همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم @Ashpazy_irani
😍😍 میوه های، کیوی، آناناس، نارنگی انبه و پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید🍊🥝 @Ashpazy_irani ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍😍 لایه زیری پاناکوتا هست لایه دوم کیک کاکایویی هست که پودرش کردم و روی دسر ریختم لایه سوم خامه فرم گرفته یا همون قنادی هست با ماسوره روی کیک پایپ کردم. لایه اخر هم ژله انار هست که تو یه قالب با سطح صاف ریختم گذاشتم یخچال بعد سفت شدن به مربع های ریز برش دادم و روی دسر ریختم در اخر کمی دون انار و یه تیکه کیک گذاشتم میتونین میوه های دیگه رو هم به عنوان تزیین بزارین. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @Ashpazy_irani
😍😍 مواد لازم برای 4 نفر : پنیر خامه ای کم چرب … ۲۵۰ گرم وانیل شکری … یک قاشق چای خوری شکر … شش تا هشت قاشق غذا خوری خامه زده شده سرد … یک فنجان توت فرنگی خرد شده... یک فنجان طرز تهیه: در یک کاسه متوسط، با استفاده از مخلوط کن برقی پنیر خامه ای، وانیل و شکر را با هم ترکیب می کنیم تا صاف و یک دست شود در یک ظرف دیگر خامه را خوب می زنیم تا سفت شود خامه را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه می کنیم و به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا با هم خوب مخلوط شود و در نهایت توت فرنگی های خرد شده را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم دسر را داخل لیوان ها ریخته و در یخچال قرار دهید و یا بلافاصله سرو کنید نکته : می توانید به جای توت فرنگی از میوه ها دیگر مثل تکه های هلو ، آناناس، موز ،آلوئه ورا و … هم استفاده کنید. @Ashpazy_irani
آرد 200گرم_پودرقند150گرم_کشمش100گرم_بیکینگ پودر1قاشق مرباخوری_پودرهل نصف قاشق چایخوری - تخم مرغ دوعدد _ کره 100گرم_وانیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: کره نرم شده رادرظرفی ریخته وپودرقند هل وانیل را هم اضافه میکنیم وباهمزن برقی خوب میزنیم تا کرم رنگ شودوبعد تخم مرغ را اضافه میکنیم ودوباره با همزن میزنیم حالا آرد الک شده وبیکینگ پودر را اضافه میکنیم وبا لیسک خوب هم میزنیم وکشمش ها را اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم.کف تابه را کمی چرب میکنیم با قاشق از مواد برداشته وبا فاصله در تابه میریزیم ودرتابه را گذاشته وزیر آن شعله پخش کن قرار میدهیم وزمانیکه زیر شیرینی ها طلایی شد وراحت از تابه جدا شد آماده برداشتن هستند @Ashpazy_irani
1 عدد سیب را خرد کرده به همراه یک چهارم پیمانه کشمش و نصف قاشق چایخوری دارچین داخل قابلمه ریخته و یک چهارم پیمانه آب به آن اضافه کنید حدود 5 تا 6 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته تا سیب نرم شود از روی حرارت برداشته و پس از اینکه کمی خنک شد داخل غذا ساز ریخته به همراه یک چهارم پیمانه گردو و یک چهارم پیمانه شیر گرم کاملا مخلوط کنید سپس داخل لیوان ریخته سرو کنید. @Ashpazy_irani
پنیری در فر بدون سرخ کردن برای 2 نفر (4 عدد رول) حدود 300 گرم سینه مرغ (نصف سینه یک مرغ) 4 ورق ژامبون (پاستیرما) نصف کاسه اسفناج نصف کاسه پنیر دلخواه ورقه ای 1 سفیده تخم مرغ نصف کاسه آرد نصف کاسه کورن فلیکس خرد شده ویا آرد سوخاری 10-12 عدد گوجه فرنگی گیلاسی ادویه کاری و فلفل سیاه و نمک سینه مرغ رو نازک ببرین تا 4 تا ورق بشه، روشون سلفون بزارین و با وردنه یا گوشکوب به طرف اطراف بکوبین تا نازکتر شن،حالا روی هرکدوم ادویه جات دلخواه بریزین، و بعد به ترتیب، ژامبون، اسفناج و پنیر و هرچیز دلخواه دیگه بزارین و رول کنین،بعد ابتدا داخل آرد، بعد داخل سفیده تخم مرغ و بعد داخل کورن فلیکس یا آرد سوخاری کنید کامل و بعد گوجه فرنگیها نمک بپاشین و با دستتون مخلوط کنین تا همه جاشون برسه،و رولها و گوجه هارو داخل سینی فر كه كاغذ روغني گذاشتين، بزارین و در فر گرم شده 190 درجه، 10 دقیقه بپزین، بعد درجه رو 170 بزارین و 15 دقیقه دیگه بپزید @Ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
  ‌ ✅ نوشیدنی سیب گرم😋 ✍مواد اولیه : میخک 6 عدد اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری سرکه سیب 1.5 قاشق چای خوری شکر قهوه ای 100 گرم آب سیب 3.628 کیلوگرم پرتقال (خرد شده) 1 عدد 🍜طرز تهیه: تمام مواد تشکیل دهنده را با یکدیگر مخلوط کنید و داخل آرام پز بریزید و درب آن را ببندید تا به مدت 5-6 ساعت بپزد. @Ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
‌ ✅ رولت😋 ✍ موادلازم : تخم مرغ 4 عدد شكر 100 تا 120 گرم آرد 120 گرم آبجوش یک چهارم لیوان وانيل یک دوم ق چ رنگ خوراكي دلخواه بمقدار لازم 🍜 طرز تهيه: زرده و سفيده را از هم جدا كنيد سفيده را با یک سوم شكر در ظرف گود ريخته بمدت هشت تا ده دقيقه بزنيد تا مثل برف سفيد شود زرده و وانيل و رنگ خوراكي را با هم مخلوط كنيد کمی مخلوط که شد مابقی شکر و ابجوش رو اضافه و بمدت سه دقيقه با همزن بزنيد سفیده و ارد را به ترتیب در دو مرحله اضافه و فولد کنید در سيني 40×30 کاغذ روغنی انداخته و مواد را میریزیم طبقه وسط فر با دمال 220 درجه به مدت 8 الی 10 دقیقه تا زماني كه رويه نان طلايي شو انگاه از فر خارج كنيد زیاد بپزه میشکنه کم هم بپزه روش چسبناک میشه پس دمای فر و زمانش باید دستتون بیاد. چون فرها باهم فر میکنه بعد با کاغذ رول میکنیم و در یک حوله میپیچیم تا در حالی که خنک میشه نرم هم بمونه بعد از خنک شدن از کاغذ جدا میکنیم و خامه میزنیم و دوباره رول میکنیم. @Ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب زمینی مواد (برای 3 کیک) مواد لازم: آب + شیر - 600 گرم، مخمر - 10 گرم، شکر - 1 قاشق غذاخوری، نمک - 1/2 قاشق غذاخوری، آرد ~ 1 کیلوگرم روغن نباتی - 30 گرم برای پر کردن: سیب زمینی آب پز - 1 کیلوگرم پنیر چدار، از Suluguni استفاده شد - 500 گرم، کره - 50 گرم شیر و آب گرم را به یک کاسه اضافه کنید، مخمر، شکر و نمک اضافه کنید، به آرامی آرد را ریخته و خمیر ورز بدید. روغن را بریزید و آن را در خمیر مخلوط کنید. کاسه را بپوشانید و خمیر را برای یک ساعت استراحت دهید. سیب زمینی های آبپز را باکره و پنیر پوره کنید.(سه قسمت بشه) فر را با دمای 290 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کیک را بر روی یک کاغذ روغنی قرار داده و برای 10-15 دقیقه در فر قرار می دهیم. به محض اینکه کیک به آرامی گرم شود، آن را از اجاق بریزید و با کره روغن آن را چرب کنید @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
‌ ✅موس توت فرنگى😋 ✍ مواد لازم: توت فرنگی تازه 400گرم شکر 4 قاشق غذا خوری وانیل 1/4 قاشق چای خوری شیر 100 میلی لیتر پودر ژلاتین 4 قاشق چای خوری خامه فرم گرفته یک پیمانه رنگ خوراکی صورتی 🍜طرزتهیه : ابتدا توت فرنگی ها رو توسط بلندر خوب خورد میکنیم .سپس در ظرف جداگانه دیگری پودر ژلاتین را با نیمی از شیر مخلوط کرده روی بخار آب گذاشته تا پودر ژلاتین کاملا حل وشفاف شود، سپس نیم دیگر شیر را با شکر روی حرارت گذاشته تا شیر به جوش آید و شکر حل شود ،وانیل را اضافه از روی حرارت بردارید اکنون مایه ژلاتین را به شیر اضافه و سریع هم بزنید بگذارید کمی از دمای آن کاسته شود سپس خامه فرم گرفته و توت فرنگی و چند قطره رنگ صورتی را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید . مایه را درقالب مخصوص دسر ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید سپس در ظرف دلخواه برگردانید. @Ashpazy_irani
آناناس😋 مواد لازم: آرد:۲پ بکینگ پودر:۲ق چ سرخالی شیر یا آب کمپوت آناناس:۱/۳پ روغن مایع:۱پ شکر:۱پ پودر نارگیل:۳_۴ق س وانیل:کمی کمپوت آناناس : به میزان لازم تخم مرغ: ۴عدد طرز تهیه: تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن زده تا سفید و روبانی شود.روغن مایع را افزوده و با دورکند همزن مخلوط میکنیم.شیر را اضافه کرده و کمی هم میزنیم.پودر نارگیل را با مواد خشک الک شده مخلوط کرده و با دورکند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم.نیمی از کپسول کاغذی پای را با مواد پر کرده و یک حلقه آناناس روش قرار میدهیم. پای را در فر۱۷۵درجه به مدت تقریبی۲۵_۳۰دقیقه میپزیم.روی کیک شربت بار زدم (از عسل هم میشه استفاده کرد). نصف دستور۶تا پای آناناس داد . @Ashpazy_irani
برای درست کردنش اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه. طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یه تیکه فلفله دلمه و یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنم @Ashpazy_irani
‌ ✅ پاستا قالبی😋 پاستا لوله ای سایز بزرگ رو توی آب جوش که کمی روغن ونمک ریختیم میریزیم وکمی نرم شد آبکش کنید وتوی ظرف نچسب مرتب وبه صورت فشرده بچینید (به صورت عمودی)مواد داخلش:چرخ کرده وقارچ رو با پیاز خوب سرخ کرده وآویشن ونمک وفلفل وزردچوبه زده وکمی رب اضافه کنید وپنیر پیتزا رو باهاش مخلوط کنید وداخل لوله ها رو با این مواد پرکنید با قاشق کوچک یکی یکی باید کاملا پرشه وروش سس بشامل ریخته وبا پنیر پیتزا پوشش دهید وداخل فر 180 به مدت 20 دقیقه بزارید ودر آخر گریل رو روشن کنید تا روش طلایی شه وسرد که شد از قالب بیرون آورده وسرو کنید . نوش جان❤ @Ashpazy_irani
‌ ✅ كرم باواريا😋 ✍ موادلازم : شیر 1 لیوان وانیل 1 ق چ زرده تخم مرغ 2 عدد شکر ¼ لیوان پودر ژلاتین 1 ق غ آب سرد ¼ لیوان خامه 220 گرم شکر ¼ لیوان 🍜 طرزتهیه : خامه رو با يكى از شكرها چند ثانيه با چنگال هم زده در فريزر قرار داده تا كمى يخ بزند پس از آن خامه و شكر را كامل زده تا فرم بگيرد زرده و شكر و شير گرم شده را در ظرفى ريخته روى حرارت غيرمستقيم قرار داده و مرتب هم ميزنيم تا مايع ما غليظ شود ژلاتين را در آب سرد حل كرده روى بخار آب قرار داده تا يكدست شود اجازه ميدهيم كرم به دماى محيط برسد ژلاتين و خامه را به مايه بالا افزوده كاملاً هم زده تا يكدست شود و در ظرف مورد نظر ريخته،در يخچال قرار داده تا ببندد براى داشتن باواريا شكلاتى كافى است، دو قاشق غذاخورى پودر كاكائو و دو قاشق غذاخورى شكر را در يك چهارم پيمانه آبجوش كاملاً حل كرده و در آخر به مايه دسر اضافه كنيد. @Ashpazy_irani