eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
1 عدد سیب را خرد کرده به همراه یک چهارم پیمانه کشمش و نصف قاشق چایخوری دارچین داخل قابلمه ریخته و یک چهارم پیمانه آب به آن اضافه کنید حدود 5 تا 6 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته تا سیب نرم شود از روی حرارت برداشته و پس از اینکه کمی خنک شد داخل غذا ساز ریخته به همراه یک چهارم پیمانه گردو و یک چهارم پیمانه شیر گرم کاملا مخلوط کنید سپس داخل لیوان ریخته سرو کنید. @Ashpazy_irani
پنیری در فر بدون سرخ کردن برای 2 نفر (4 عدد رول) حدود 300 گرم سینه مرغ (نصف سینه یک مرغ) 4 ورق ژامبون (پاستیرما) نصف کاسه اسفناج نصف کاسه پنیر دلخواه ورقه ای 1 سفیده تخم مرغ نصف کاسه آرد نصف کاسه کورن فلیکس خرد شده ویا آرد سوخاری 10-12 عدد گوجه فرنگی گیلاسی ادویه کاری و فلفل سیاه و نمک سینه مرغ رو نازک ببرین تا 4 تا ورق بشه، روشون سلفون بزارین و با وردنه یا گوشکوب به طرف اطراف بکوبین تا نازکتر شن،حالا روی هرکدوم ادویه جات دلخواه بریزین، و بعد به ترتیب، ژامبون، اسفناج و پنیر و هرچیز دلخواه دیگه بزارین و رول کنین،بعد ابتدا داخل آرد، بعد داخل سفیده تخم مرغ و بعد داخل کورن فلیکس یا آرد سوخاری کنید کامل و بعد گوجه فرنگیها نمک بپاشین و با دستتون مخلوط کنین تا همه جاشون برسه،و رولها و گوجه هارو داخل سینی فر كه كاغذ روغني گذاشتين، بزارین و در فر گرم شده 190 درجه، 10 دقیقه بپزین، بعد درجه رو 170 بزارین و 15 دقیقه دیگه بپزید @Ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
  ‌ ✅ نوشیدنی سیب گرم😋 ✍مواد اولیه : میخک 6 عدد اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری سرکه سیب 1.5 قاشق چای خوری شکر قهوه ای 100 گرم آب سیب 3.628 کیلوگرم پرتقال (خرد شده) 1 عدد 🍜طرز تهیه: تمام مواد تشکیل دهنده را با یکدیگر مخلوط کنید و داخل آرام پز بریزید و درب آن را ببندید تا به مدت 5-6 ساعت بپزد. @Ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
‌ ✅ رولت😋 ✍ موادلازم : تخم مرغ 4 عدد شكر 100 تا 120 گرم آرد 120 گرم آبجوش یک چهارم لیوان وانيل یک دوم ق چ رنگ خوراكي دلخواه بمقدار لازم 🍜 طرز تهيه: زرده و سفيده را از هم جدا كنيد سفيده را با یک سوم شكر در ظرف گود ريخته بمدت هشت تا ده دقيقه بزنيد تا مثل برف سفيد شود زرده و وانيل و رنگ خوراكي را با هم مخلوط كنيد کمی مخلوط که شد مابقی شکر و ابجوش رو اضافه و بمدت سه دقيقه با همزن بزنيد سفیده و ارد را به ترتیب در دو مرحله اضافه و فولد کنید در سيني 40×30 کاغذ روغنی انداخته و مواد را میریزیم طبقه وسط فر با دمال 220 درجه به مدت 8 الی 10 دقیقه تا زماني كه رويه نان طلايي شو انگاه از فر خارج كنيد زیاد بپزه میشکنه کم هم بپزه روش چسبناک میشه پس دمای فر و زمانش باید دستتون بیاد. چون فرها باهم فر میکنه بعد با کاغذ رول میکنیم و در یک حوله میپیچیم تا در حالی که خنک میشه نرم هم بمونه بعد از خنک شدن از کاغذ جدا میکنیم و خامه میزنیم و دوباره رول میکنیم. @Ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سیب زمینی مواد (برای 3 کیک) مواد لازم: آب + شیر - 600 گرم، مخمر - 10 گرم، شکر - 1 قاشق غذاخوری، نمک - 1/2 قاشق غذاخوری، آرد ~ 1 کیلوگرم روغن نباتی - 30 گرم برای پر کردن: سیب زمینی آب پز - 1 کیلوگرم پنیر چدار، از Suluguni استفاده شد - 500 گرم، کره - 50 گرم شیر و آب گرم را به یک کاسه اضافه کنید، مخمر، شکر و نمک اضافه کنید، به آرامی آرد را ریخته و خمیر ورز بدید. روغن را بریزید و آن را در خمیر مخلوط کنید. کاسه را بپوشانید و خمیر را برای یک ساعت استراحت دهید. سیب زمینی های آبپز را باکره و پنیر پوره کنید.(سه قسمت بشه) فر را با دمای 290 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کیک را بر روی یک کاغذ روغنی قرار داده و برای 10-15 دقیقه در فر قرار می دهیم. به محض اینکه کیک به آرامی گرم شود، آن را از اجاق بریزید و با کره روغن آن را چرب کنید @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
‌ ✅موس توت فرنگى😋 ✍ مواد لازم: توت فرنگی تازه 400گرم شکر 4 قاشق غذا خوری وانیل 1/4 قاشق چای خوری شیر 100 میلی لیتر پودر ژلاتین 4 قاشق چای خوری خامه فرم گرفته یک پیمانه رنگ خوراکی صورتی 🍜طرزتهیه : ابتدا توت فرنگی ها رو توسط بلندر خوب خورد میکنیم .سپس در ظرف جداگانه دیگری پودر ژلاتین را با نیمی از شیر مخلوط کرده روی بخار آب گذاشته تا پودر ژلاتین کاملا حل وشفاف شود، سپس نیم دیگر شیر را با شکر روی حرارت گذاشته تا شیر به جوش آید و شکر حل شود ،وانیل را اضافه از روی حرارت بردارید اکنون مایه ژلاتین را به شیر اضافه و سریع هم بزنید بگذارید کمی از دمای آن کاسته شود سپس خامه فرم گرفته و توت فرنگی و چند قطره رنگ صورتی را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید . مایه را درقالب مخصوص دسر ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال بگذارید سپس در ظرف دلخواه برگردانید. @Ashpazy_irani
آناناس😋 مواد لازم: آرد:۲پ بکینگ پودر:۲ق چ سرخالی شیر یا آب کمپوت آناناس:۱/۳پ روغن مایع:۱پ شکر:۱پ پودر نارگیل:۳_۴ق س وانیل:کمی کمپوت آناناس : به میزان لازم تخم مرغ: ۴عدد طرز تهیه: تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن زده تا سفید و روبانی شود.روغن مایع را افزوده و با دورکند همزن مخلوط میکنیم.شیر را اضافه کرده و کمی هم میزنیم.پودر نارگیل را با مواد خشک الک شده مخلوط کرده و با دورکند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم.نیمی از کپسول کاغذی پای را با مواد پر کرده و یک حلقه آناناس روش قرار میدهیم. پای را در فر۱۷۵درجه به مدت تقریبی۲۵_۳۰دقیقه میپزیم.روی کیک شربت بار زدم (از عسل هم میشه استفاده کرد). نصف دستور۶تا پای آناناس داد . @Ashpazy_irani
برای درست کردنش اول تکه های مرغ رو داخل روغن تفت میدم،حتما یه قاشق زعفران هم داخل روغن میریزم که مرغها خوشرنگ بشه. طرفین مرغ ها رو تفت میدم و کنار میزارم و میرم سراغ درست کردن سس برای خورش. یه پیاز خیلی بزرگ رو رنده میکنم و بعد سرخش میکنم تا طلایی بشه،حالا بهش رب گوجه، فلفل سیاه،ادویه خورشتی،مقدار کمی پودر گل سرخ و چند قطره آبلیمو اضافه میکنم و کمی تفت میدم تا رب گوجه کاملا رنگ باز کنه.بعد به میزان کافی آب به خورشتم اضافه میکنم و تکه های مرغ رو به همراه یه تیکه فلفله دلمه و یکعدد هویج خام کوچک بهش اضافه میکنم و زمان میدم تا بپزه و جابیفته،در پایان نمک و زعفران اضافه کرده و شعله رو خاموش میکنم @Ashpazy_irani
‌ ✅ پاستا قالبی😋 پاستا لوله ای سایز بزرگ رو توی آب جوش که کمی روغن ونمک ریختیم میریزیم وکمی نرم شد آبکش کنید وتوی ظرف نچسب مرتب وبه صورت فشرده بچینید (به صورت عمودی)مواد داخلش:چرخ کرده وقارچ رو با پیاز خوب سرخ کرده وآویشن ونمک وفلفل وزردچوبه زده وکمی رب اضافه کنید وپنیر پیتزا رو باهاش مخلوط کنید وداخل لوله ها رو با این مواد پرکنید با قاشق کوچک یکی یکی باید کاملا پرشه وروش سس بشامل ریخته وبا پنیر پیتزا پوشش دهید وداخل فر 180 به مدت 20 دقیقه بزارید ودر آخر گریل رو روشن کنید تا روش طلایی شه وسرد که شد از قالب بیرون آورده وسرو کنید . نوش جان❤ @Ashpazy_irani
‌ ✅ كرم باواريا😋 ✍ موادلازم : شیر 1 لیوان وانیل 1 ق چ زرده تخم مرغ 2 عدد شکر ¼ لیوان پودر ژلاتین 1 ق غ آب سرد ¼ لیوان خامه 220 گرم شکر ¼ لیوان 🍜 طرزتهیه : خامه رو با يكى از شكرها چند ثانيه با چنگال هم زده در فريزر قرار داده تا كمى يخ بزند پس از آن خامه و شكر را كامل زده تا فرم بگيرد زرده و شكر و شير گرم شده را در ظرفى ريخته روى حرارت غيرمستقيم قرار داده و مرتب هم ميزنيم تا مايع ما غليظ شود ژلاتين را در آب سرد حل كرده روى بخار آب قرار داده تا يكدست شود اجازه ميدهيم كرم به دماى محيط برسد ژلاتين و خامه را به مايه بالا افزوده كاملاً هم زده تا يكدست شود و در ظرف مورد نظر ريخته،در يخچال قرار داده تا ببندد براى داشتن باواريا شكلاتى كافى است، دو قاشق غذاخورى پودر كاكائو و دو قاشق غذاخورى شكر را در يك چهارم پيمانه آبجوش كاملاً حل كرده و در آخر به مايه دسر اضافه كنيد. @Ashpazy_irani
‌ ✅ کروکت گوشت 😋 ✍مواد لازم: ▪️گوشت چرخ کرده بدون چربی ۳۰۰گرم ▪️برنج آبکش شده ۱/۲ پیمانه ▪️پیاز رنده شده ۱ عدد ▪️تخم مرغ ۳ عدد ▪️سس سفید ۲ قاشق غذاخوری ▪️نمک و فلفل به مقدار لازم ▪️آرد سفید ۱ پیمانه ▪️آرد سوخاری ۱ پیمانه ▪️ادویه به مقدار لازم ▪️روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم 🍜 طرز تهیه: ۱- گوشت را با برنج آبکش شده،پیاز رنده شده،یک عدد تخم مرغ،سس سفیدو نمک وفلفل خوب مخلوط کنید و به صورت خمیر درآورید.مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید. ۲- به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و لوله کنید. ۳- ابتدا در آرد سفید بغلتانید بعد در تخم مرغ زده شده بزنید. پس از آن در آرد سوخاری که به آن ادویه اضافه کرده اید بچرخانید. همه خمیر را به همین ترتیب آماده کرده و کنار بگذارید. ۴- در تابه ای روغن را کاملا داغ کنید و کروکت ها را در ان سرخ کنید. البته موقع سرخ کردن آنها حرارت بسیار ملایم باشد تا مغز گوشت بپزد و فقط آرد سوخاری اطراف آن زود برشته نشود. ۵- کروکت ها را پس از سرخ شدن در ظرفی چیده و اطراف آن را با سبزیجات تزئین کنید. @Ashpazy_irani
‌ ✅ نان مخصوص ترکیه😋 ✍مواد لازم : ماست 1 لیوان تخم مرغ 2 عدد روغن مایع 1 استکان بکینگ پودر 1 پاکت نمک 1 قاشق چایخوری آرد یک و نیم لیوان 🍜طرز تهیه : در یک کاسه تخم مرغ ها را ریخته خوب مخلوط میکنیم رویش ماست, روغن مایع و نمک می ریزیم و دوباره مخلوط میکنیم سپس بکینگ پودر و آرد می ریزیم و مخلوط می کنیم قوام خمیر سفت است اگر خمیر حالت مایع داشته باشد کمی آرد بریزید تابه را خیلی کم چرب میکنیم ازم وادبه اندازه 1 قاشق برداشته و در تابه میریزیم و دو طرفش را سرخ میکنیم و در بشقاب گذاشته و گرم یا ولرم سرو میکنیم. @Ashpazy_irani
ژله مورب 😍😍 😍😍 ژله در رنگهای مختلف رو با ی لیوان ابجوش حل کردم و وقتی ک سرد شد نصف لیوان شیر بهش اضافه کردم...و قالبمو چرب کردم و ژله رنگ دلخواهتون رو در قالب بریزین و قالبو کج داخل یخچال بذارین ک ببنده....و همه رنگها رو ب همین ترتیب تا اخر ادامه دادم...و در اخر ژله رو با دست از دیواره جدا کردم و روی ظرفم برگردوندم. @Ashpazy_irani
✅ میلک شیک شکلاتی موکا😋 ✍ مواد لازم: پودر کاکائو  1 ق م پودر نسکافه 1 ق م شکر یا عسل به مقدار دلخواه شکلات1 ق غ به صورت خرد شده شیر 1 فنجان بستنی وانیلی4 اسکوپ 🍜 طرز تهیه: کمی از شیر رو گرم کنید و نسکافه و شکر (عسل) و پودر کاکائو رو توش حل کنید. بعد بذارید کاملا خنک بشه. بقیه شیر +شیر کاکائو و نسکافه خنک شده و بستنی وانیلی رو توی مخلوط کن ریخته کاملا مخلوط کنید. بعد شکلات خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و در حد دوبار خاموش و روشن کردن دستگاه آن را مخلوط کنید.تا شکلات خردشود. داخل این میلک شیک خرده های ریز شکلات احساس میشه پس در صورتی که دوست ندارین شکلات زیر دندونتون بیاد شکلات رو حذف کنین. نوشیدنی رو در لیوان ریخته و سرو کنید. @Ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شیر دوکیلو ماست یک لیوان سرکه یک چهارم لیوان نمک یک قاشق غذا خوری درصورت دلخواه کمی خامه من یک قاشق غذا خوری زدم اول شیری که از لبنیاتی گرفتم رو ده دقیقه جوشندم بعد ماست رو کمی با قاشق هم زدم وبه شیر درحال جوش اضافه کردم بعد سرکه ونمک رو هم اضافه کردم سرکه رو که میریزید شروع میکنه به بریده شدن یه چند دقیقه که جوشید صافش کنید ولای تنظیف بزارید وروش وسیله سنگین بزارید تا یک ساعت بمونه پنیرتون آمادس از آبی که از شیر مونده کمی نمک بزنید وپنیرها رو داخلش بزارید در یخچال ازش نگهداری کنید @Ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم با هم یه دسر خوشمزه ر ببینیم با یه ایده تزیین جذاب و جدید عالیه😍👌 @Ashpazy_irani
برای 30 عدد 250 گرم آرد 125 گرم کره 125 گرم شکر 1 تخم مرغ پوست 2 عدد لیمو رنده شده(پرتقال هم میشه بجاش) - برای آیسینگ رویال یا همون سس روش: 1 سفیده تخم مرغ 220 گرم پودر قند 10 میلی لیتر آب لیمو 🍪کره و شکر رو با همزن تا خامه ای شه، تخم مرغ رو اضافه کنید و بزنین، آرد رو الک کنین و بهمراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنین، خمیر تقریبا سفت میشه.بدون اینکه زیاد ورز بدین، باز کنین روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدین، بعد با کاتر دلخواه ببرین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین، در فر گرم شده 180 درجه، 10-12 دقیقه بپزین. برای آیسینگ، همه موادو به راحتی مخلوط کنین. آیسینگ رو روی شیرینی های سرد شده بدین و پسته بریزین. @Ashpazy_irani
مرغ و گوشت و با نمك و فلفل و پودر سير و روغن زيتون مزه دار كردم و با بيفتك كوب زدم و نازك شده و تو تابه گريل هر طرفش و سه دقيقه با شعله زياد سرخ كردم دور چين ش هم پوره سيب زميني كه تو فلفل دلمه ريختم و تو سولاردم گريل كردم بروكلي و قارچ و بلانچ و كمي تفت دادم كدو سرخ و ذرت هم بخار پز و به كره وابليمو زدم . @Ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
طرز تهيه براي اكبرجوجه بهتره ازجوجه يك ماه كه توبازار موجود هست استفاده بشه البته با مرغ هم ميشه ولي بامرغ قبلش بايد كمي آبپز بشه من جوجه هارو ازوسط برش دادم بعد به نمك وكمي زردچوبه آغشته كردم وتوي روغن كه كمي هم كره داشت كاملا سرخش كردم داخل همون روغن مقداري هم كره اضافه كردم وجوجه هارو ازقسمت گوشتيش چيدم داخل تابه روغن بايد به اندازه اي باشه كه جوجه ها داخلش تاحدودي فرو رفته باشن درغير اين صورت نرم ولطيف نميشن ونتيجه دلخواه روبدست نمي ياريد حالا درب ظرف روبزاريد بهتره ازدم كني استفاده كنيد وحرارت رو خيلي كم كنيد وتقريبا يكي دوساعتي بزاريد جوجه ها داخل كره بپزه بعدكه نرم شدن ازروغن خارج كنيد ودركنارش با سس رب انار سروش كنيد ترشي وملسي رب به خودتون بستگي داره اميدوارم درست كنيد ولذت ببريد،من به صورت تك نفره سرو كردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فرنی😋😍 چهار لیوان شیر و چهار قاشق آرد برنج ایرانی و چهار قاشق شکر رو ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت و مرتب هم زدم اواسط پخت دو قاشق گلاب هم ریختم و هم زدن رو ادامه دادم تا فرم بگیره بعد تو ظرف سرو یک لایه فرنی یه لایه موز اسلایسی و بیسکوییت ساقه طلایی خورد شده و گردو ریختم و مجدد روش فرنی و گردو و پودر دارچین. هم داغ سرو میشه هم سرد. من سرد سرو میکنم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
😍😍 فقط کافیه ژله ای که درست می کنید رو یکم غلیظتر کنید یعنی مقدار آب کمتری بریزید و توی قالب های کوچکتر بگذارید و زمان بیشتری توی یخچال نگه دارید و در آخر توی شکر بغلتانید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
خیار و گوجه فرنگی را کنار هم نگهداری نکنید ! 👈گوجه ها مقدار زیادی « گاز اتیلن » از خود تولید میکنند و خیارها به اتیلن حساس هستند و به همین خا‌طر سریع تر خراب میشوند ! @ashpazy_irani
🔷 مواد لازم :  شکر ۲ فنجان آب  یک فنجان آب میوه یا نوشابه  یک فنجان  پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری اسانس یا رنگ خوراکی  به میزان لازم طرز تهیه : پودر ژلاتین رابا آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس ازآن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده رابه آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب هاي شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی انها بریزید و از قالب درآورید ودر یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل رابا طعم هاي مختلف می توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید. @Ashpazy_irani
🔷⁣ آرد نخودچے 1 پیمانه (130 گرم) ڪره 70 گرم پودرقند 1/3 پیمانه هل ساییده 1 قاشق چایخوری شڪلات تخته اے یا چیپسے 50 گرم روغن مایع 1 قاشق غذاخوری 👇 1- آرد نخودچے را الک ڪنید تا ڪاملا نرم شود. آرد را در تابه اے متوسط ڪمے تفت دهید تا بوے خامے آن گرفته شود. آرد تفت خورده را از روے حرارت بر دارید تا خنک شود. آرد را الک ڪنید و دوباره در تابه بریزید و روے حرارت قرار دهید. 2- ڪره را به آرد اضافه ڪنید و اجازه دهید به اندازه اے آرد سرخ شود ڪه به رنگ دارچین آسیاب شده در آید و بعد از روے حرارت بر دارید. 3- پودرقند و هل را به آرد سرخ شده بیافزایید و خوب مخلوط ڪنید. مایه برشتوک را ڪنار بگذارید. 4- شڪلات را همراه روغن مایع به روش بن مارے ذوب ڪنید. قالب سیلیڪونے را ڪمے چرب ڪنید و آن را داخل سینے قرار دهید. مقدارے از شڪلات ذوب شده در قالب بریزید. شڪلات ڪه ڪمے خنک شد باقے قالب را با مایه برشتوک پر ڪنید. بهتر است مواد را لب به لب در قالب نریزید. قالب را با سینے در یخچال قرار دهید و پس از یک یا دو ساعت شیرینے را به آرامے و با فشار دست از قالب خارج نمایید. @ashpazy_irani