19.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه
پنکیک شکلاتی
موادی که نیاز دارید👇🏻
تخم مرغ دوعدد🥚🥚
آرد یک پیمانه🥡
شیر یک پیمانه🥛
شکر ۳ق غ خوری🍚
روغن ۲ق غ خوری
پودر کاکائو ۲ق غ خوری
وانیل و بکینگپودر
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞
✅مواد خشک و خیس رو جداو بعد باهممخلوط کنین.
۱.میتونین داخل این ظرفهای سس بریزید تا کارتون راحتر بشه
۲.وقتی سطح پنکیک حباب زد برش میگردونین
۳.اصلا نیاز به چرب کردن ماهیتابه نیست
۴.مواد زیاد هم نزنین چون پف پنکیک میخوابه
۵.اگر مواد زیاد اومد میتونین داخل یخچال به مدت ۱روز نگهداری کنید
#صبحانه
#پنکیک
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش ی شیرینی راحت و خوشمزه رو واستون آوردم ک واسه عیدم فکر میکنم خیلی خوب باشه😍😋.
200 گرم کره نرم شده رو با همزن برقی بزنید ک کرم رنگ و روشن بشه و حجم بگیره درست مثل فیلم
حالا 100 گرم پودر قند رو به کره اضافه میکنیم و دوباره میزنیم دوتا سفیده تخم مرغ که به دمای محیط رسیده رو به موادمون اضافه میکنیم و هم میزنیم.
الان باید رنده پوست یدونه لیمو،300 گرم آرد و ی کوچولو نمک اضافه کنی و با دور کند همزن هم بزنی تا خمیر یکدست و مناسبی بدست بیاد(حواستون باشه ک کیفیت آردها با هم فرق دارن مس تو اضافه کردنش دقت کنید)
حالا خمیر آماده شده رو بریزید تو قیف و با ماسوره ستاره یا هر مدلی ک دوست دارید پایپ کنید.
کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و و از خمیر شیرینی با رعایت فاصله رو کاغذ پایپ کنید
حالا وسط هر شیرینی رو با انگشت گود کنید و توش نربا یا مارمالاد بریزید و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 18 تا 20 دقیقه
دقت کنید زیاد تو فر نمونه ک خشک بشه
در انتهای پخت شیرینی تو فر بافت نرمی داره ولی وقتی سرد بشه بافت ترد پیدا میکنه.
نوش جونتون❤
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا حالا خوردی بندری با ترکیب سس فلفل تند🌶 رافانو با بندری عالی میشه😍🤌
📝چیزایی که لازم دارین
۲.۳ تا دونه پیاز
نصف پیمونه اب
روغن
۱ ق.چ زردچوبه
۱/۲ ق.چ فلفل قرمز
نمک
۱ ق.غ رب گوجه فرنگی
نون بولکی یا باگت
گوجه و خیار شور
سس فلفل تند
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
23.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ شاورمای مرغ لبنانی😍😋
مواد لازم :
ماست ۱/۲ پیمانه
آب لیمو ۲ ق غ
روغن زیتون ۲ ق غ
نمک، فلفل سیاه
پاپریکا، تخم گشنیز
پودر زیره، پودر سیر
پودر پیاز، زردچوبه
پودر دارچین
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
مواد سس :
مایونز ۱/۲ پیمانه
ماست ۲ ق غ
کنجد ۲ ق غ
آب لیمو تازه ۲ ق غ
روغن زیتون ۲ ق غ
نمک، فلفل سیاه
سیر ۳ حبه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه تریاکی کبابی
تریاکی یک روش پخت ژاپنیه که متشکل از دو کلمه "تری" به معنای براق و درخشنده و " یاکی" به معنای گریل شده یا کباب شده ست.
میتونید پودر فلفل تند هم به مواد مرینت اضافه کنید
موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها روغن یا کره 🧈بزنید تا نسوزه
همینطور میتونید از مواد مرینت که در ظرف باقی مونده موقع کباب کردن با قلمو روی جوجه ها بزنید
سس سویا شوره پس دقت کنید به مرغ نمک زیاد نزنید
اکثرا برای مرینت یا همون مزه دار کردن مرغ میگن که دوساعت بمونه ولی روش من همیشه این بوده که مرغ رو حداقل ۶ ساعت و حداکثر یک شب در مواد میخوابونم تا جوجه نرم و آبدار بشه
ورژن اصلی جوجه تریاکی پیاز نداره ولی میتونید یه دونه پیاز 🧅کوچیک رو رنده کنید و به مواد مرینت اضافه کنید.
#جوجه
#جوجه_تریاکی_کبابی
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
16.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه_پیتزایی😊
ببینیم چیا میخواد :
نان لواش
سوسیس
فلفل دلمه
پنیر پیتزا
قارچ پیاز
ذرت
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان_شکم_پر😍
ببینیم چیا میخواد:
بادمجان
پیاز
نمک
گوشت چرخکرده
گوجه فرنگی
سیر
نمک
فلفل
جعفری خرد شده
۴عدد بادمجان را نصف کرده و داخل آب نمك مي خوابانيم ۱عددپياز خرد شده و۲۰۰گرم گوشت چرخ كرده را تفت ميدهيم سپس پوره گوجه فرنگي و سير خردشده و نمك و فلفل سياه و زرد چوبه را اضافه مي كنيم وميگذاريم مواد خوب مزه هم را بگيرند و اواخر جعفری خرد شده میریزیم.
بادمجانها را از آب نمك خارج كرده وخشك كرده و داخل روغن با شعله كم سرخ مي كنيم. وبا چنگال وسط بادمجونارو کمی خالی میکنیم
از مواد گوشتي داخل بادمجانها گذاشته و روی بادمجانهای پر شده پنیر پیتزا ریخته
كمي سير رنده شده و پوره گوجه فرنگي را داخل كمي روغن تفت مي دهيم و فلفل سياه و زردچوبه و یک عدد قرص عصاره مرغ اضافه مي كنيم نمك سس را هم اندازه مي كنيم
سس را روی بادمجونها وته ظرف میریزیم وکمی اب میریزیم و روی ظرف را فویل کشیده در فر ۱۸۰ درجه ۶۰ دقیقه میگذاریم بپزد وابش کشیده شود وده دقیقه آخر فویل را خارج کرده و روی بادمجونارو گریل میکنیم
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چلو_گوشت
ببینیم چیا میخواد:
پیاز
نمک
کرفس
هویج
گوشت بوقلمون
فلفل قرمز
پودر رزماری
آویشن
زردچوبه
رب
سرکه
آب جوش
زعفران
شکر
زرشک
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#شیرینی_یاقوتی
#شیرینی_یاقوتی
آرد قنادی ۱۵۰ گرم
آرد برنج 55گرم
نشاسته ذرت 40 گرم
کره همدمای محیط ۱۲۵ گرم
پودرشکر ۶۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر زنجبیل ۱ ق چ
آرد قنادی، آرد برنج و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کرده و یکبار الک کنید
کره و پودرشکر رو هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه
زرده تخم مرغ و پودر زنجبیل رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید
مخلوط آرد رو کم کم اضافه کنید و اول با لیسک یا قاشق و بعد با نوک انگشت مخلوط کنید.
تا زمانی آرد اضافه کنید که خمیر جمع بشه
خمیر رو تو مشما بزارید و نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید
بعد بین دو مشما به ضخامت ۰/۵ سانت پهن کنید و با کاتر دلخواه برش بدید
در سینی چرب نشده با فاصله از هم بچینید.
در فر دست ساز ب مدت 15دقیقه بزارید بپزه و زیرش کمی تغییر رنگ بده
در نهایت وقتی شیرینی ها خنک شد با بریلو یا مارمالاد تزئین کنید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
9.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کوکوی مرغ یه شام عجله ای لذیذ و خوشمزه ست🤩🤩
مواد لازم:
یک عدد سینه مرغ آب پز و ریش شده
دو عدد سیب زمینی آب پز رنده شده
یک عدد تخم مرغ
ادویه کاری و نمک فلفل سیاه و زردچوبه نصف قاشق چایخوری
یک قاشق غذاخوری ترخون خشک
نصف پیمانه پودر سوخاری
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]