eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💯زن نیستی اگه تیپت،اخلاقت،تیکه کلامات ده سال از سنت کمتر باشه زن باید تو هر سنی 👑 آقاشون بمونه،💃 خانومی که فک میکنی ژست و ناز وادای زنونه نداری !💑 عضو این کانال شو 😍😉 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e 👒 @mallakebash 💄 خانوم ها جوین بشید👆👆
🍗 😋 🔸سینه مرغ را 5دقیقه ابپز كردم و بعد گذاشتم کاملا سرد بشه بعد به تكه هايي به اندازه يك گردو خرد كردم وبعدخیلی شیک ومجلسی توی ارد سفید بعد تخم مرغ وبعد ارد سوخاری زدم و تو ي روغن سرخ كردم ♦️من بعضي وقتها خميرهاي وسط نون فانتزي رو درميارم وخشك ميكنم وبعد آسياب ميكنم وبصورت پودر درميارم وكمي فلفل سياه وخيلي كم پودر سيروپودر زنحبيل وكمي نمك اضافه ميكنم وبعنوان پودر سوخاري استفاده ميكنم ♦️سيب زميني رو پوست گرفتم و دو يا سه سانتي برش دادم و سه يا ٤دقيقه در آب جوش و نمك ابپز كردم و بعد در روغن سرخش كردم و شويد روش پاشيدم @ashpazy_irani
🌀برای جلوگیری از پاشیده شدن روغن در اطراف؛ هنگام سرخ کردنی غذا کافیه مقدار کمی نمک در ماهیتابه که در آن روغن درحال سرخ شدن است بپاشید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🌽 😋 ‎ 🔸با این سس هم میتونین ذرتو کباب کنید یا آب پزش کنین اول از همه بیست گرم کره رو تو یه قابلمه کوچیک میریزیم و میذاریم تا با حرارت ملایم آب بشه. همین که کره آب شد سه قاشق غذاخوری پر خامه صبحونه بهش اضافه میکنیم و با هم مخلوطشون میکنیم بعد فوری شعله رو خاموش میکنیم اصلا احتیاجی به داغ شدن یا جوشیدن خامه نیست. حالا نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز، یه قاشق چایخوری پودر پاپریکا، کمی نمک و یک قاشق چایخوری سیر رنده شده هم اضافه میکنیم و وقتی همشون زدیم یه قاشق غذاخوری آبلیمو تازه آب گرفته هم ریخته و ترشی سس رو تست میکنیم اگه دوست داشتیم یه قاشق دیگه هم آبلیمو میریزیم توش. آخرشم یکی دو قاشق غذاخوری جعفری خورد شده اضافه میکنیمو بعدش سسمون حاضره تا از ذرت پخته مون یه ذرت مخصوص بسازه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋میتونید با این ایده بچه هاتون رو تشویق به خوردن میوه ها کنید حتی واسه مهمونی هاهم جالبه اول اسم روی هر سیب بنویسی و بعد سیب رو خلال کنی😍😍 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت و پيازمخلوط بعد روغن سيب زميني سير گوجه فلفل سبز و مخلوط اب و رب و نيم ساعت تو ١٨٠ فر وسلام @ashpazy_irani
‍ شکلات آجیلی 😋 ابتدا باید شکلات رو تمپر کنین. 400 گرم شکلات رو ابتدا با چاقوی تیز خوب خرد کنین بعد 2/3 شکلات ها رو بن ماری کنین، یعنی روی حرارت غیر مستقم ذوبشون میکنیم، هیچ چیزی نباید به شکلات ها اضافه شه، فقط شکلات خالص، حرارت هم نباید خیلی زیاد باشه وگرنه شکلات ها می سوزن، مخصوصا شکلات سفید. بعد که شکلات ها ذوب شدن، از روی حرارت برداشته، مابقی شکلات ها رو بهش اضافه میکنیم، خوب هم میزنیم تا کاملا حل و یکدست شوند. من از مولد شیرینی ماکارون استفاده کردم اگه این مولد رو داشتین که چه بهتر و گرنه از کاغذ روغنی استفاده کنین. با کمک قاشق کوچیک کمی شکلات داخل مولد یا روی کاغذ روغنی میریزیم تا به شکل دایره دربیاد. بعد که شکلات ها کمی خودشو گرفت رو هر کدوم چند تا دونه مغز و چیپس شکلات قرار میدیم بعد میذاریم داخل یخچال تا کاملا سفت شن ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
😍😍 شیر ۲لیوان،پودر ژلاتین ۲ ق غ خ،شکر ۴ق غ خ،خامه ۵۰گرم،پودر کاکائو ۳ق غ خ،شکلات تخته ای ۳۰گرم پودر ژلاتین را در کمی آب سرد ریخته و به طریق بنماری حل کنید،شیر را در ظرف مناسب ریخته و شکر و پودر کاکائو و شکلات تخته ای را اضافه میکنید و هم میزنید تا زمانی که کاملا حل شوند سپس ژلاتین را اضافه کرده و گاز را خاموش کنید و کمی که از حرارت افتاد خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید و در قالب مناسبی ریخته و در یخچال به مدت حدود ۵_۶ساعت قرار دهید تا خنک شده و ببندد نکته:تو قالب پلاستیکی قبل از ریختن مواد داخل قالب رو چرب کنید. @ashpazy_irani
یک محلول خانگی و قوی برای باز کردن سینک؟🤔 کافیه👈از ترکیب سرکه و جوش شیرین استفاده کنید جوابش عالیه 👌😎 💖💖💖💖 @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
درقالبهای تکنفره ژله بستنی درست میکنیم به اندازه سرقالب کمی کوچکتردرکاسه موردنظریه ژله تزریقی درست میکنیم ودرآخرازقالب جدامیکنیم وروی ژله بستنی مون میزاریم😍😍 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
با شیشه عسل شکرک زده چه کنیم⁉️ آن را به مدت 5 تا 10 دقیقه در ظرف آب جوش قرار داده و بعد از نرم شدن ، آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 نان_شیر کوچک🥖 آرد۴۵۰گرم(آرد فانتزی) خمیر مایه ۱ق چ پودر شیر خشک قنادی ۳۰گرم نمک ۱ق چ شکر ۱ق غ شیر ۲۸۰گرم کره همدمای محیط ۵۰گرم اول مواد خشک رو مخلوط کنید وکم کم شیر رو اضافه کنید تا خمیرتون منسجم بشه خمیر ورز بدین وکم کم کره رو به خورد خمیر بدید وده دقیقه ورز بدید بعد بزارید داخل کاسه که کمی چربش کردید روشو بپوشونید یکساعت استراحت بدید تا حجم خمیرتون دوبرابر بشه. بعد خمیرتون رو کمی ورز بدید تا هوای داخلش خارج بشه ‌اونو به چونه های ۸۰گرمی تقسیم کنید وده دقیقه استراحت بدید ‌بعداز اون با دست بهش فرم بیضی بدید وداخل سینی فرتون با فاصله ۶سانت بچینید ودوباره روشو بپوشونید ‌بهش یکساعت دیگه زمان بدید تا حجمش دوبرابر بشه حالا روی نونها رو با الک کمی آرد بپاشید وبا تیغ برش‌های موازی بدید ودر فر ۲۰۰درجه به مدت تقریبی ۲۰تا ۳۰دقیقه تا روی نونها خوشرنگ بشن @ashpazy_irani
🔷‍ همیشه که نباید پاستا و ماکارونی رو با گوشت درست کرد، اینبار سس ماکارونی رو با پیاز سرخ کرده، زردچوبه،فلفل قرمز،یه دونه سیر رنده شده، ادویه کاری همراه با فلفل سبز و قرمز قلمی خورد شده،قارچ و گوجه(یا رب گوجه) درست کردم، ماکارونی رو با روغن زردچوبه و نمک ریختم تو آب جوش وقتی مغزش نرم شد آمادست آبکش کنید به سس اضافه کنید مخلوط کنید و دم بزارید، چند تا دونه اسفناج کوچیک هم بزارید روش.. @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. دیگه بستنی از این آسون تر و خوشمزه تر نداریم ،موادشم آسون و در دسترسه یک ربعه آماده میشه مواد لازم: خامه ۲۰۰ گرمی یک بسته + نصف پیمانه شکر شیر نصف پیمانه نشاسته یک قاشق مربا خوری سر پر شکر یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم گلاب سه قاشق غذاخوری پسته خرد شده مقدار لازم حدود دو ق غ اول نشاسته رو با یک قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا غلیظ و پودینگی بشه و بعد در یک پیاله بریزید و بذارید یخچال تا خنک بشه، حالا قالب بستنی رو چرب کنید و کمی پودر پسته بپاشید مطابق فیلم، حالا خامه،نصف پیمانه شکر،گلاب ،پسته،زغفران و پودینگ خنک رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وبرای ۲۴ ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی خیلی راحت خارج بشه ،ونوش جان کنید ، ،این بستنی بافت خامه ای و نرم داره و واقعا لذیذه حتما امتحانش کنید، 🔴نکته:اگر قالب بستنی ندارید میتونید بجاش از لیوان یک بار مصرف استفاده کنید 🔴 نکته:میتونید مقدار پودینگ رو دو برابر کنید تا بستنی بیشتر پف کنه @ashpazy_irani
چگونه آجیل و خشکبار را از ویروس کرونا پاک کنیم؟ @ashpazy_irani
مواد گوشتی(گوشت چرخکرده،پیاز،قارچ،ادویه) بپزید مواد را داخل باگت میریزیم.پنیر پیتزا،فلفل دلمه،گوجه وسبزی معطر روی پنیر میریزیم ۱۵-۲۰دقیقه بذارید فر با شعله گریل خیلی ملایم نوش جان @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💯زن نیستی اگه تیپت،اخلاقت،تیکه کلامات ده سال از سنت کمتر باشه زن باید تو هر سنی 👑 آقاشون بمونه،💃 خانومی که فک میکنی ژست و ناز وادای زنونه نداری !💑 عضو این کانال شو 😍😉 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e 👒 @mallakebash 💄 خانوم ها جوین بشید👆👆
🔷 براے اینڪه پوست بادمجان هاے ڪبابے مون بدون دردسر ڪنده بشه بعدڪباب شدن تو یه نایلون بندازیدچنددقیقه بمونه بعد براحتے پوستشون ڪنده میشه بدون اینڪه گوشت بادمجون آسیب ببینه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
يك دسر مقوى و راحت براى بچه ها😍🍷 شیر یک لیوان بستنی وانیلی یک‌لیوان کره ی بادوم زمینی دو ق غ خ موز یخ زده سه عدد بزرگ سس شکلاتی و بادام زمینی برای تزیین همه ی مواد رو تو‌ میکسر بریزید و‌میکس کنید،کناره های لیوان شکلات بریزید و میلک شیک رو‌تو لیوان بریزید ‌ با بادام زمینی و خامه تزیین کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
تن ماهی یک عدد سیب زمینی کوچک دو عدد تخم مرغ دو عدد جعفری یک ق غ پیازچه به مقدار لازم(من چون طعم پیازچه رو دوست ندارم,هیچوقت نمیزنم) پودر سوخاری به مقدار لازم 💢.کنسرو را ده دقیقه بجوشونید و روغنشو خوب بگیرید و با سیب زمینی آبپز و رنده شده و یک عدد تخم مرغ و جعفری و نمک و فلفل خوب مخلوط کنید و گردش کنید و توی آرد سوخای و تخم مرغ و مجددا ارد سوخاری بغلطونید و سرخ کنید. @ashpazy_irani