eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🥪😍 نان تست سينه مرغ ١ عدد خيارشور ٤عدد گوجه فرنگي١ عدد كاهو ريز شده ١پيمانه جعفري ريز شده ١/٤ پيمانه پيازچه ريز شده ١عدد سس مايونز٣ق غ 🔸همه مواد را با هم مخلوط كنيد. @ashpazy_irani
۱۷ فروردین ۱۳۹۹
مافین پاستا پاستارو بپز و ابکش کن.چیپس خلالی، نمک و ادویه و پنیر اضافه و مخلوط کن.داخل قالب مافین بریز و بزار تو فر. یه شام شیک و سبک @ashpazy_irani
۱۷ فروردین ۱۳۹۹
اول از همه ۱ ق غ سرصاف خمیرمایه فوری رو با ۱ ق چ شکر بریزید داخل نصف لیوان آب ولرم و ده دقیقه بذارید کنار تا عمل بیاد حالا آرد ۲/۵ لیوان +شکر یک چهارم لیوان +یک چهارم ق چ نمک+ نصف قاشق چایخوری هل یا زنجبیل یا دارچین یا وانیل در کاسه با قاشق کمی مخلوط کنید مخمر عمل اومده رو بهش اضافه کنید یک سوم لیوان شیر ولرم رو بهش اضافه کنید. همه رو باهم مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و شروع به ورز دادن کنید تا یکدست بشه، بعد ۳۰ گرم کره نرم رو بهش اضافه کنید جمعا حدود ۱۵ دقیقه ورز بدید اگر احساس کردید خمیر خشکه قاشق قاشق آب اضافه کنید تا کاملا لطیف بشه بذارید ۲۰ دقیقه استراحت کنه بعد شکل بدید یا ساده چونه بگیرید و توی قالب یا سینی بذارید پلاستیک چرب شده روش بکشید و یه جای نسبتا گرم حدود ۴۵ تا یکساعت بذارید استراحت خمیرتون دو یا سه برابر حجم میگیره بعد رومال تخم مرغ +۱ ق غ شیر(یا خامه) +نوک ق چ وانیل یا زعفران بزنید و کنجد و خرفه بپاشیدداخل فر 180 @ashpazy_irani
۱۷ فروردین ۱۳۹۹
مواد میانی: پسته خرد شده +گردو خرد شده+یک قاشق عسل. مواد را مخلوط میکنیم. مواد لایه ی اصلی باقلوا: رشته پاکستانی ،یک بسته شیر عسل ،نصف قوطی پودر هل ،کمی کره،50گرم. روش اماده سازی: ابتدا رشته ها را داخل پاکتشان خوب خرد میکنیم و سپس انها را در تاوه قرار داده و تفت میدهیم(بدون کره)،وقتی رنگ رشته ها کمی تغییر کرد و تیره تر شد،کره را به ان می افزاییم،بعد از یک دقیقه،پودر هل و نصف قوطی شیر عسل را اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم و از روی حرارت بر میداریم. درون یک سینی مستطیلی،کیسه فریزر قرار میدهیم،روی این نایلون،موادباقلوا را پهن میکنیم طوری که یک لایه ی مستطیلی بدست اید. مواد میانی باقلوا را که اماده کرده بودیم در یک طرف روی لایه ی رشته قرار میدهیم و به کمک نایلون،باقلوا را رول میکنیم .رول را خوب میبندیم و انرا به مدت چند ساعت در فریزر قرار میدهیم.سپس انرا تکه تکه کرده و استفاده میکنیم. @ashpazy_irani
۱۷ فروردین ۱۳۹۹
🍕 😋 🔸مواد پیتزا هر چی می تونه باشه (گوشت ،قارچ ، فلفل دلمه ایی، ذرت و خیلی چیزای دیگه) نون پوآجا یا همبرگر یا برودشن کمی پنیر پیتزا ادویه پیتزا(اوریگانو،پودر سیر، پونه ی خشک ) گوشت رو همراه پیاز حسابی تفت بدین سبزیجات رو اضافه کنیبن و کنار بزارین. روی نون ها رو برش بزنن ،خمیر نون‌ها رو خارج کنین، وبا مواد پیتزا رو داخلش رو‌پر کنین و روش پنیر بپاشین و داخل فر بزارین تا طلایی و تست بشه @ashpazy_irani
۱۷ فروردین ۱۳۹۹
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍢🌯 طریقه ی مزه دار کردن و کباب کردن جوجه کباب😋😋 @ashpazy_irani
۱۷ فروردین ۱۳۹۹
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین فوق العاده ساده وزیبا 😍 دراین تزئین فقط ازبریلوڪارامل استفاده ڪردم ڪه شمااین طرح روباهررنگ بریلویے روے هرزمینه اے میتونیداجراڪنیدفقط ڪافیه بابریلو نقطه هایے یڪدست دور ڪیک بزنید. @ashpazy_irani
۱۷ فروردین ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۷ فروردین ۱۳۹۹
۱۷ فروردین ۱۳۹۹
🥗 😋 🔸کاهو، گوجه فرنگی، خیار، پیاز قرمز، زیتون سیاه، فلفل دلمه‌ای سبز و و پنیر فتا 🔸سس : آبلیموترش تازه، روغن زیتون بکر(بو دار)، اورگانو خشک، فلفل سیاه و کمی نمک در صورت لزوم. در بعضی رسپی‌های خارجی به این ترکیب سرکه انگور قرمز و کمی سیر له شده(یا پودر سیر) هم اضافه می‌کنند. @ashpazy_irani
۱۷ فروردین ۱۳۹۹