23.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ_اموزشی
🎬 #بسته_های_طعم_دار_مرغ 🍗😋👆
بلافاصله بسته ها رو داخل فریزر بگذارید و تا یکماه مصرف کنید.
فکر میکنم این بسته های غذا برای دانشجوها و کارمندها خیلی خوب باشه.
@ashpazy_irani
#شربت_زعفران_سه_لایه برای افطار
شربت زعفران 4 لیوان شکر با دو لیوان حل کردم و گذاشتمش روی گاز بعد چهار عدد هل رو شکستم اضافه کردم بعد از حدود نیم ساعت شش قاشق زعفران غلیظ دم کرده رو بهش اضافه کردم یه مقدار شعله رو زیاد جوش بیاد و یک سوم لیوان هم بهش گلاب اضافه کردم و بعد گذاشتم شربتم حسابی قوام بیاد حدود یک ساعت یا یخورده بیشتر طول میکشه
برای لایه ها تخم شربتی رو بشورین شربت غلیظ رو بریزین داخل لیوان بعد داخل یه پارچ دیگه سه قاشق از شربت زعفران و پنج قاشق آبلیمو حل کنین و بقیه شو آب بریزین و همه رو با هم مخلوط کنین بعد به آرومی رو به شربتهای غلیظ داخل لیوان اضافه کنین و بعد تخم شربتی رو با قاشق به آرومی بهش اضافه کنین بعدچند حبه یخ هم بندازین
@ashpazy_irani
برای خوشمزهتر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آنرا کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند.
@ashpazy_irani
✅شکلات داغ 😋
✍ مواد لازم:
شیر ۱ لیوان
شکلات تخته ای
نسکافه ۱ ق.چ
پودر کاکائو ۲ ق چ
خامه صبحانه ۱ ق غ
شکر
وانیل
🥣 طرز تهیه:
همه ی مواد و باهم مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم.به غلظت دلخواه که رسید سِرو میکنیم
#شکلات_داغ
@ashpazy_irani
✅سالاد شوید و سیب زمینی 😋
✍ مواد لازم:
یک عدد سینه مرغ آبپز ریز خرد شده یا ( ژامبون)
سیب زمینی آبپز ۴ عدد متوسط
خیارشور ۲۵۰ گرم
شوید تازه ، برگ و ساقه مغز کرفس همه مواد را نگینی خردکنید.
🥣 طرز تهیه:
ماست خامه ایی یا چکیده بک پیمانه، مایونز نصف پیمانه، پنیر خامه ای نصف پیمانه فلفل سیاه نمک و آب لیموی تازه، پودر سیر، روغن زیتون همه را با هم خوب مخلوط کرده به مواد بالا اضافه و هم بزنید. اندازه ها چشمی و دلخواه هست مثلأ سینه مرغ بیشتر باشه خوشمزه تر میشه و یا سس را به دلخواه می توانید کم یا زیاد کنید ولی نسبت ماست به مایونز باید بیشتر باشه یعنی ۲ به ۱.به این سالاد ، سالاد ماست وشوید هم گفته میشود
#سالاد_شوید_و_سیب_زمینی
@ashpazy_irani
🔷 #دسر_سوپانگل
▫️1لیتر شیر
▫️ 1عدد تخم مرغ
▫️1لیوان آرد
▫️1لیوان شڪر
▫️2قاشق غذاخورے پودر ڪاڪائو
▫️1پاڪت شڪلات تلخ(80تا 100گرم)
▫️100 گرم ڪره مارگارین
▫️1لیوان آب سرد
🔸ابتدا شیر ،تخم مرغ،آرد،شڪرو پودر ڪاڪائو را در یک قابلمه ریخته و هم بزنید و روے اجاق بگذارید.مداوم هم بزنید و مراقبت باشید ته نگیرد تا دسر قوام پیدا ڪند و بپزد.بعد از اینڪه قوام و غلظت پیدا ڪرد از روے اجاق بردارید و شڪلات تلخ و ڪره را به دسر داغ اضافه ڪنید و هم بزنید تا آب شوند.در این بین گه گاهے هم بزنید و صبر ڪنید دسر ولرم شود.
🔸1لیوان آب را هم در فریزر بگذارید ڪه ڪاملا مثل یخ تگرے باشد.در آخر آب سرد رابه دسر اضافه ڪنید و با همزن برقے 5 دقیقه بزنید.سپس در ڪاسه یا جامهاے پذیرایے تقسیم ڪنیدو روے آنها پسته با هر چه در دسترس دارید بپاشید و روے آنها را سلفون ڪشیده و در یخچال استراحت دهید(به دلیل اینڪه رویه نبندد) این اندازه ها براے 6 ڪاسه یا جام ڪافے است میتوانید ڪف ڪاسه ها را با شیر ڪمے خیس ڪنید و یک تڪه ڪیک ڪف ڪاسه بگذارید و دسر را روے ڪیڪها بریزید ڪه عالے میشود.
@ashpazy_irani@ashpazy_irani
#كيك_وانيلی
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2.5 ليوان
شکر 1 ليوان
شیر 1 ليوان
روغن نصف پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق
وانیل 1 قاشق
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
تخم مرغارو در دمای محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا 3 بار با هم الک کردیم طی دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دورانی مخلوط كرده و در قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم و در فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180 درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم.
@ashpazy_irani