6.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی بادمجان پرورده کنار غذا 🤤🦋
مواد لازم :
بادمجون کبابی ۳۰۰ گرم
مغز گردوی خردشده ۵۰ گرم
زرشک دوقاشق غذاخوری
رب انار ۱ پیمانه
سرکه سفید سه چهارم پیمانه
نمک ۱ قاشق غذاخوری
زیره سیاه نیمکوب ۱ قاشق چای خوری
پاپریکای دودی یا ساده ۱ قاشق غذاخوری
پودرسیر ۱ قاشق غذاخوری
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
مرزه خشک ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون نصف پیمانه
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکو سبزی مجلسی برای نهار 🤤🥬
مواد لازم :
تره ۲ بسته
گشنیز ۲ بسته
تخم مرغ ۳ عدد
نان باگت بزرگ ۲ عدد
جعفری ۲ بسته
شوید ۲ بسته
ادویجات :
نمک، فلفل
پودر سیر
پاپریکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس مایونز پروتئینی و سالم🏋️♀️
مواد لازم :
سرکه ۱ ق چ
تخم مرغ آبپز ۳ عدد
روغن زیتون ۵۰ میلی لیتر
آب ۱۰۰ میلی لیتر
نمک ½ ق چ
12.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دونات
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم :
کره ۶۰ گرم
شکر ۶۰ گرم
خمیر مایه ١ ق غ
شیر ولرم ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۵۰۰ گرم
نمک ١ ق چ
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی گل کلم با فوت کوزه گری👌😍
مواد که لازم :
گل کلم ۱ عدد متوسط
هویج ۵ عدد
سیر ۶ یا ۷ عدد
موسیر ۱ پیمانه
نمک دو قاشق غ
سرکه سفید ۷۰۰ گرم
سیاه دانه و زردچوبه ۱قاشق مرباخوری
فلفل سبز به ذائقه خودتون چند عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگو شام و ناهار چی بپزم آموزش همشون رو گذاشتیم
10.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر نارگيلى با سس كارامل
1 ليتر شير، ۳/۴ الی ۱ پیمانه شکر، ١/٢ پيمانه ارد سفید ١/٤ پيمانه، نشاسته ذرت، ۵۰ گرم کره، کمی وانیل، پودر نارگیل
❌من داخل ليوان هاى يكبار مصرف ريختم ، شما ميتونيد داخل قالب هاى سيليكونى بريزيد ، يا داخل ليوان هاى شيشه اى اگر داخل ليوان ميريزيد قبلش ليوان رو ميتونيد كمى با اب خيس كنيد ، بعد از مواد دسر بريزيد اينجورى موقع بيرون اوردن از ليوان خيلى راحت تر بيرون مياد
❌ميتونيد مثل من داخل پودر نارگيل بغلطونيد يا داخل خورده هاى بادام يا فندق هر دو عالي ميشه
#دسر_نارگيلى
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😇 آموزش نون تابه ای پنبه ای 😋
کیفیت نون رو با نون فانتزی بازاری مقایسه کن🙂
برای صبحانه یا عصرانه عالیه🤌🏻
فقط کافیه یکبار امتحانش کنی🫶🏻
مواد لازمش👇🏻
نصف پیمانه آب ولرم ۱۰۰ گرم
۱ ق م شکر
۱ ق مرباخوری خمیرمایه
۲ ق غ روغن مایع
۱عدد تخم مرغ
نصف قاشق چ زردچوبه
آرد 2پیمانه کامل+۱سوم پیمانه سر پر
حدود ۳۰۰ گرم
آب ، شکر و خمیر مایه را هم بزنید تا حل بشه
روغن و تخم مرغ اضافه و هم بزنید
زردچوبه و آرد را اضافه و ۱۰ دقیقه ورز دهید تا سطح خمیر صاف و یکدست بشه. روشو بپوشونید و یکساعت استراحت کنه تا حجم بگیره
کف تابه یا قابلمه نچسب را چرب کنید و خمیر را پهن کنید
درشو ببندید ۴۵ دقیقه استراحت کنه تا حسابی پف کنه ، روشو با سیخ چوبی یا ته قاشق چند تا سوراخ بزنید و کنجد بپاشید و با شعله پخش کن و حرارت کم هر طرف را ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی بشه
این نون خیلی خیلی پفدار میشه و پنبه ای و خیلی خوشمزس، حتما امتحانش کنید
دمای فر برقی ۱۷۰ ب مدت ۱۵ دقیقه
توستر ۱۶۰
#نون_تابه_ای
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رفع گرفتگی سینک ظرفشویی😍
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلخی بادمجونو اینجوری بگیر😊 🍆
🤩لطفا فوروارد کن✨✌