🌮🥗سالاد هويج
🥕طرز تهيه: چهار ليوان هويج درشت رنده شده+يك سوم ليوان كشمش+نصف ليوان جعفري+نصف ق چايخوري پودر زيره+يك سوم ق چ پودر هل+يك سوم ق ق چ پودر دارچين+يك ق چ فلفل سياه+نصف ق چ فلفل قرمز+نمك+آبليمو و روغن زيتون+يك حبه سير رنده شده يا كمي پودر سير
@Ashpazy_irani
#سالاد_کدو_حلوایی
مواد لازم
اسفناج تازه 2 دسته
کدو حلوایی پخته و خرد شده 1 لیوان
کرنبری 1/2 لیوان
پنیر چدار رنده شده 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشف غذاخوری
گردو خرد شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
1- اسفناجها را بشویید و ساقه آن را جدا کنید.
2- کدو حلوایی پخته شده، اسفناج، کرنبری و روغن زیتون را با هم مخلوط، و به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
3- سالاد را در ظرف دلخواه بریزید و پنیر چدار و گردو روی آن بپاشید و سرو کنید.
@Ashpazy_irani
#ایده_تزیین_سالادالویه🌹 پاستا و سالاد ماکارونی
این ماکارونی صدفی درشت در سوپرمارکت موجود هست
☞@Ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دم_کردن_قهوه_ترک😋
همه جورش ودوست دارم!سرد،گرم، باشیر،بدون شیر،ترک،فرانسه،اسپرسو
امااعتراف میکنم اصلانمیتونستم یه قهوه خوب ترک درست کنم تااین ویدئورودیدم🤩
رازش همزدن زیادوآهسته اضافه کردن آب هست
@Ashpazy_irani
#پیراشکی_قاشقی 🍩 😋
🔸اول روغنو روی شعله ملایم میذاریم تا حدود ده دقیقه تا گرم بشه. یک لیوان ماست با دوقاشق چ بکینگ پودر مخلوط میکنیم اجازه میدیم پف کنه یه تخم مرغ یک سوم لیوان شکر نوک ق چ وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ماستو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم بعد یک و یکسوم لیوان آرد میریزیم و خوب هم میزنیم تا خمیرمون آماده بشه و با قاشق برمیداریم نریزه به کمک دو قاشق کوچک از مواد برمیداریم و داخل روغن میندازیم یه طرف سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگ سرخ بشه بعد روی دستمال انداخته روغن اضافه اش رو میگیریم و روش شکلات آب شده یا پودر قند و دارچین میریزیم و میل میکنیم
@Ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_خوشمزه
مواد لازم:
۵۰۰گرم گوشت گوساله ی چرخ کرده
۱ لیوان بلغور ریز
۱پیاز زنده شده
۱ لیوان جعفری خرد شده
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز ۱قاشق مربا خوری ریحان خشک شده
۱ عدد تخم مرغ
مواد لازم برای سس:
۲ قاشق غذا خوری روغن مایع
۱قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
۱قاشق غذا خوری یحان خشک ۲لیوان اب
📍طرز تهیه:در یک ظرف گوشت چرخ کرده، پیاز،بلغور ریز،جعفری،نمک و فلفل و ریحان را اضافه میکنیم و خوب باهم مخلوط میکنیم...به شکل کوفته قلقلی های کوچک درمی اوریم
در یک تابه سس رو آماده میکنیم ابتدا روغن رو گرم میکنیم رب رو اضافه کرده و خوب تفت میدهیم سپس ریحان رو اضافه میکنیم و روی آن دو لیوان اب رو میریزیم تا جوش امدن اب صبر میکنیم سپس کوفته ها را داخل سس میریزیم و و در حرارت ملایم تا زمانیکه بلغوردرون کوفته ها پخته شود و پف کند و دیده شود میپزیم.
@Ashpazy_irani
#مخلمه
📝مواد لازم:
✅گوشت چرخکرده گوسفندی : 250 گرم
✅پیاز متوسط خردشده: یک عدد
✅جعفری خردشده: نصف پیمانه
✅پودر کاری: به میزان دلخواه
✅تخم مرغ محلی: چهار عدد
✅نمک دریا و فلفل: به میزان لازم
✅روغن ارده کنجد
طرز تهیه:
1⃣روغن ارده را در ماهی تابه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود، سپس گوشت را به روغن اضافه میکنیم و حدود سه تا چهار دقیقه تفت میدهیم. پس از آن پیاز خردشده را اضافه کرده و تفت میدهیم. وقتی پیاز نرم شد، نیمی از جعفری خردشده، پودر کاری، نمک و فلفل را نیز به مواد قبلی اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
2⃣چهار قسمت از مواد داخل ظرف را کمی گود میکنیم و تخم مرغها را داخل قسمتهای گود شده میشکنیم و صبر میکنیم تا تخممرغها بسته شوند.
3⃣در این مرحله، نباید مواد را هم بزنیم. بقیهی جعفری خرد شده را روی تخممرغها میریزیم. بعد از حدود پنج تا هفت دقیقه، غذای ما آماده است. این غذا را میتوان با نان مصرف کرد.
@Ashpazy_irani
#فرنچ_تست_رولی 😍😍
اول یک عدد نان تست رو کناره هاشو با چاقو جدا میکنیم بعد با وردنه صافش میکنیم یه لایه شکلات صبحانه بعد کمی توت فرنگی خرد شده بعد رولش میکنیم, تو یه کاسه یه دونه تخم مرغ به همراه یک قاشق شیر رو قشنگ هم میزنیم بعد رولمون رو داخل کاسه میزاریم و به تخم مرغ و شیر آغشته میکنیم ,بعد داخل تابه ای که توش کره ریختیم سرخ میکنیم, بعد از سرخ شدن روی رول ها مخلوط شکر و دارچین رو میپاشیم. من متاسفانه نان تست هام تازه نبود خوب رول نشدن. بهتره از نان تست تازه استفاده کنید.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یخچالی😋😋
۲ بسته بیسکویت پتی پور
۲ بسته خامه صبحانه
۴ بسته شکلات تیره
یک بسته خامه رو روی حرارت تا نقطه ی جوش ببرین و بعد ۳ بسته شکلات اضافه کنید و هم بزنید
و بیسکوییت هارو خورد کنید و با خامه و شکلات ترکیب کنید کف قالب ۲۲ سانتی متری کاغذ روغنی بیاندازید و موادو ریخته و یکساعت داخل فریزر بذارین بعد ۴ ق غ خامه صبحانه و یک بسته شکلات رو مخلوط کنید و روی کیک بریزید و با پودر پسته تزیین کنید.
🍕🍔آشپزی ایرانی🍔🍕
@ashpazy_irani
💯زن نیستی اگه تیپت،اخلاقت،تیکه کلامات
ده سال از سنت کمتر باشه
زن باید تو هر سنی #ملکه👑 آقاشون بمونه،💃
خانومی که فک میکنی ژست و ناز وادای زنونه نداری !💑
عضو این کانال شو 😍😉
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
👒 @mallakebash 💄
خانوم ها جوین بشید👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_خونگی
پنکیک یک شیرینی بسیار محبوب بین مردمان ترکیه است . که خیلی سبک و راحت خوشمزهداس😋
و به عنوان صبحانه و یا میانوعده خوره میشود😊
نحوه پخته آنرا یاد بگیرید
🍕🍔آشپزی ایرانی🍔🍕
@ashpazy_irani
#برنجک_بو_داده
مواد لازم ۲پیمانه برنج ،نمک۲قاشق مربا خوری و روغن
ابتدا من دولیوان برنج رو چند بار خیسوندم بعد از ۲ساعت که خیس خوردن با۵پیمانه آب گذاشتم و نمک گذاشتم رو شعله بپزه در حین پختن کف روی برنج رو حتما بگیری که من همین کارو کردم بعد که برنج نرم و پخته شد شعله رو خاموش کردم و ۱لیوان یخ قالبی(خرد شده)بهش اضافه کردم و هم زدم تا برنج ها خوب قد بکشن بعد آبکش کردم بعد داخل سینی رو سلفون گذاشتم و کمی با روغن چرب کردم و برنج ها رو داخل سینی پهن کردم و به مدت یک شبانه روز گذاشتم جلوی پنکه تا خوب خشک شدن بعد الک گذاشتم داخل روغن مشت مشت از برنجهابرداشتم و داخل روغن داغ ریختم البته داخل الک بعد پف کردن و بالا اومدن بعد الک رو تکان دادم تا روغن اضافش بریزه بعد برنجکها رو روی دستمال تمیز گذاشتم تا روغن اضافش کامل گرفته بشه
🍕🍔آشپزی ایرانی🍔🍕
@ashpazy_irani
من اومدم با یه اشترودل گوشت و قارچ خوشمزه امیدوارم که خوشتون بیاد برای خمیرش از خمیر جادویی استفاده کردم که قبلا دستورشو تو پیج گذاشتم تو ردیفای پایین
👈 #خمیر_جادویی
#اشترودل
برای موادش هم اول پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم.پس از اینکه پیازمون سبک و طلایی شد گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و ادویه میزنیم(زردچوبه،کاری،فلفل سیاه کمی نمک) تا گوشت تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ، قارچ را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم در پایان رب گوجه فرنگی را خوب تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی نیز از بین برود.حال کمی از خمیر را با وردنه باز میکنیم و به شکلهایی که در عکسهای بالا براتون گذاشتم درست میکنیم و برای مواد داخل اشترودل ابتدا خمیر رو باز میکنیم سپس سس کچاپ می زنیم بعد کمی پنیر پیتزا بعد گوشت و قارچ و بازم پنیر و بعد گیس مانند یا به هر شکلی که دوست دارید طبق عکسهایی که گذاشتم#ورق_بزنید خمیر رو که برش زدیم جمع میکنیم و سپس روی آن را با زرده ی تخم مرغ و یک ق مرباخوری زعفران دم کرده ویک قاشق روغن مایع رومال میزنیم و در فر که از قبل گرم شده به مدت ده الی ۱۵ دقیقه میپزیم.
.برای مواد داخل از سوسیس مرغ یا هرچیزی که دوست دارین میتونید استفاده کنید من چون تو غذاهای فستفودی از گوشت خوشم نمیاد سویا استفاده کردم😊
🍕🍔آشپزی ایرانی🍔🍕
@ashpazy_irani
🍵 دمنوش پونه برای #عفونت زنان
←پونه یک ضدعفونی کنندهی طبیعی است، ضد باکتری و ضد قارچ
←این گیاه نه تنها باعث از بین رفتن قارچ ها میگردد بلکه به تقویت دستگاه ایمنی بدن هم کمک میکند.
🍕🍔آشپزی ایرانی🍔🍕
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بامیه
۱لیوان سرپر آب
۲۵گرم کره
۱لیوان سرپر آرد
۱قاشق عسل یا شربت بار
۲عدد +یک یا دوقاشق تخم مرغ آب و کره رو روی حرارت میذاریم وقتی آب جوشید یه لیوان آرد رو یکباره میریزیم و با قاشق چوبی هم میزنیم به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت خیلی ملایم مواد رو هم میزنیم تا کاملا آب اضافی خمیر تبخیربشه به این مرحله داغ زدن خمیر میگیم این مرحله خیلی مهمه
بعد از مرحله داغ زدن از روی حرارت برمیداریم و میذاریمخمیر خنک بشه عسل یا شربت بار رو اضافه میکنیم بعد تخم مرغهارو یکی یکی به خمیراضافه میکنیم با همزن هم میزنیم تا یکدست وچسبناک بشه اگه خمیر خیلی خشک بود یه تخم مرغ دیگه رو با چنگال میزنیم ویکی دوقاشق به خمیر اضافه میکنیم حالا خمیرو تو قیف با ماسوره میریزیم و درروغن سرد به اندازه دلخواه با قیچی برش میزنیم و اجازه میدیم تا با حرارت ملایم سرخ بشه مدام زیر رو کنین تا یکدست سرخ بشن وقتی که به حد کافی سرخ شد تو شربت خنک میذاریم تا شهد بخورد بامیه بره حدود ۳یا۴دقیقه
برادرست کردن بامیه ی زرد همه ی مراحل همین هست بجز اینکه عسل رو حذف کنین عسل باعث میشه بامیه ها قهوه ای رنگ بشن
.
نکته های مهم برا پخت بامیه👇👇👇 .
. 🔶️ قیف بامیه حتما باید پارچه ای باشه.
.
. 🔶️دقت داشته باشین بامیه ها رو با شعله ی ملایم سرخ کنین تا مغز پخت بشه درغیر اینصورت بامیه ی خمیری خواهین داشت.
.
🔶️مرحله ی اصلی بامیه تفت دادن یا داغ زدن روی گاز هست خمیر رو حتماًروی گاز ۱۰
🍕🍔آشپزی ایرانی🍔🍕
@ashpazy_irani
🔷#کیک_اسفنجی
آرد: 2 لیوان
شکر: نصف لیوان
شیر: 1 لیوان
تخم مرغ: 3 عدد
روغن مایع: نصف لیوان
بیکینگ پودر: 1 ق غ
وانیل: 1 ق مرباخوری
اول فر رو با دمای 180 درجه روشن کردم گرم بشه کف قالبها(سه تاقالب کوچیک ومتوسط وبزرگ) رو کاغذ روغنی انداختم و دیواره قالب رو فقط چرب کردم آرد و بیکینگ پودر و رو مخلوط و الک کردم توی ظرف شکر و وانیل و تخم مرغ ها رو ریختم و با دور تند همزن اونقدر زدم تا سفید رنگ بشه و غلیظ کمی شل تر از خامه بعد روغن و شیر سردیاماست رو اضافه کردم و دوباره با همزن زدم بعد هم مخلوط آرد رو اضافه کردم و با لیسک به آرومی هم زدم بعد ریختم توی قالبها و برای مدت 40 دقیقه تو فر 180 درجه گذاشتم. بعد از نیم ساعت شما چک کنید هر وقت خلال دندون فرو کردید و تمیز بیرون اومد یعنی پخته
بعد کیک ها رو گذاشتم روی توری تا کمی خنک بشه وبایه قالب گردوسطشون روقالب زدم تاعروسک بره داخلشون وروی هم قراردادم وباخامه قنادی وترافیل تزیین کردم واسه خامه صورتی ازچندقطره رنگ خوراکی استفاده کردم
🍕🍔آشپزی ایرانی🍔🍕
@ashpazy_irani
#سوپ_استانبولی
مواد لازم
سیب زمینی چهار تا شش عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده نصف فنجان
سینه مرغ یك چهارم بدون چربی
آرد سفید سه قاشق غذاخوری
شیر دو لیوان
هویج سه عدد بزرگ
پنیر چدار به مقدار دلخواه
نمك، فلفل و دیگرادویه ها بسته به ذائقه به مقدار دلخواه
سبزی معطر برای تزئین سوپ نوع و مقدار آن به دلخواه شما بستگی دارد
طرز تهیه
1- سیب زمینی ها را كاملا شسته و بگذارید با پوست بپزند. سینه مرغ را هم بخارپز كنید. پیازها را با روغن زیتون تفت دهید و در ظرفی دیگر آرد را با شیر مخلوط كنید و به آرامی هم بزنید كه ذرات آرد داخل شیر گلوله نشود.
2- بعد از یكنواخت شدن ساختار شیر و آرد، پنیر را به ظرف اضافه كرده و هم بزنید. كمی آب به مجموعه اضافه كنید. سینه مرغ پخته را ریش ریش كرده و همراه با هویج خام رنده شده به آن اضافه كنید.
3- بعد از اینكه سیب زمینی ها كمی نیم پز شدند، آنها را با پوست به سوپ اضافه كنید. بگذارید این مواد جوشیده و قوام بیاید. آن را داخل ظرف ریخته و با سلیقه خودتان تزئین كنید.
🍕🍔آشپزی ایرانی🍔🍕
@ashpazy_irani
#پاناکوتا_شکلاتی
شیر ۲ لیوان، شکر ۶ ق غ، خامه صبحانه ۵ ق غ، شکلات تخته ای به مقدار دلخواه، پودر ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، خامه رو با چنگال هم زده تا نرم شه، شیر و شکر رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل شه ، شکلات تخته ای رو اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت مواد آب شه، خامه رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد رو از روی حرارت برداشته و ژلاتین رو اضافه کنید
🍕🍔آشپزی ایرانی🍔🍕
@ashpazy_irani
#دسر_دورنگ
قسمت سفیدرنگ پاناکوتاست قبلادستورش راگذاشتم
قسمت قرمزرنگ آب هندوانه به همراه۳ قاشق پودرژلاتین که بنماری شده هست
وداخل ژله هندوانه میتونیدتخم شربتی یاشکلاتهای تکه ای بریزید
🍕🍔آشپزی ایرانی🍔🍕
@ashpazy_irani
🔷#سالاد_گرم
اول سس:دو ق روغن زیتون+دو ق آبلیمو تازه+دو ق جعفری ساطوری+یک حبه سیر رنده شده(یا پودر سیر)+نمک و فلفل رو مخلوط کنید و کنار بذارید.
حالا چهار عدد کدو رو ورقه ای نازک برش بزنید.یک تابه ی نچسب رو داغ کنید و کدوها رو داخلش «بدون روغن» تفت بدید.هر طرفشونحدود دو سه دقیقه.شعله رو خاموش کنید،سس رو به کدوها اضافه و مخلوط کنید،داخل ظرف بریزید و تا گرمه سرو کنید.
🍕🍔آشپزی ایرانی🍔🍕
@ashpazy_irani
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی نیم پیمانه
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
پیازمتوسط رنده شده ۱ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
نمکو فلفل به میزان لازم
.
.
درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هممیتونید به موادتون اضافه کنید ..نیمساعت اگرزمانبدیدو موادتونروبزارید تو یخچال خیلی بهتره.بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یکعددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبکبشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون خوب بپزه. 😊
#قیمه_ریزه
🍕🍔آشپزی ایرانی🍔🍕
@ashpazy_irani
#سالاد_كلم
كلم خرد شده 1كاسه
هويچ رنده شده 1عدد
گردو نصف ليوان
شويد
نمك بميزان لازم
سس مايونز2ق غ
ماست 1ليوان
كلم را خرد كرده و هويچ رنده شده را هم به كلم اضافه ميكنيم همراه شويد و نمك و گردو خرد شده قاطي ميكنيم بعد ماست و سس را باهم خوب قاطي كرده ب سالاد اضافه ميكنيم كاملا مخلوط كرده و داخل ظرف سرو ميكشيم و دورش را با كلم بنفش تزيين ميكنيم .
🍕🍔آشپزی ایرانی🍔🍕
@ashpazy_irani