eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای دانلود فیلمها هزینه و وقت گذاشته شده لطفا با تگ و اسم کانال فوروارد کنید🙏❤️ ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای ۲ نفر(کم غذا)😉 . پیاز ....... ۱ عدد متوسط یا ۲ تا کوچیک گوجه ..... ۴ عدد متوسط بادمجون ... ۲ عدد متوسط سیر رنده شده .... ۳ حبه تخم مرغ......۲ عدد نمک و فلفل و ادویه ... به مقدار لازم اول پیاز رو کمی تفت میدیم تا سبک شه.بهتره سیر رو در اینجا اضافه کنید.بعد گوجه هامونو پوست میکنیم و خورد میکنیم به همراه سیر به پیاز اضافه میکنیم و نمک و ادویه میزنیم.میتونید گوجتونو رنده هم بکنید.بعد در تابه رو میذاریم تا گوجه ها با حرارت کم آب بندازن و له بشن.هر از گاهی با پشت قاشق گوجه هارو له کنید.تو این فاصله بادمجون هاتونو رو شعله گاز کبابی کنید.ولی نذارید خیلی خیلی له بشن که پوست کندنش براتون سخت بشه.و بعد پوستشو میکنید و ساطوریش میکنید و به گوجه ها اضافه میکنیم.مجددا در تابه میذاریم تا حدودا ۸_۷ دقیقه تفت بخوره.در آخر تخم‌مرغ توشون میشکنیم و مدام هم میزنیم تا حرارت متوسط تا تخم مرغ بپزه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🥘 اگر ميخوايد قليه ماهى خوشمزه ايى درست كنيد ؛ 🔹از ماهى تن استفاده كنيد 🔹سير رو فراموش نكنيد 🔹براى ترش شدن ش تمر هندى استفاده كنيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥧 😋 🔸ابتدا حدود سیصد گرم گوشت چرخکرده رو با یکعدد پیاز رنده شده و آب گرفته و نمک و فلفل و پاپریکا ورز میدید تا چسبندگی پیدا کنه،میتونید مخلوط چرخکرده گوسفندی و گوساله استفاده کنید که بهتره،بعد سه پیمانه برنج و نیم پز میکنید،حدود دو سومش و بهش زعفرون و چهار ق.غ ماست و یکعدد تخم مرغ و یک ق.چ سرخالی نمک و دو ق.غ روغن مخلوط کنید ،کف قالب و چرب کنید،یعنی یک لایه روغن باشه،بعد چرخکرده رو کف قالب پخش کنید و صاف کنید،بعد برنج زعفرونی و اضافه کنید و با پشت قاشق فشرده کنید،بعد برنج ساده رو اضافه کنید و کاملا فشرده کنید،روی ظرف و فویل بکشید،با چنگال چندتا سوراخ ایجاد کنید،با دمای دویست ،طبقه پایین فر،یعنی طبقه اول،به مدت چهل دقیقه،درجه فرها متفاوته مواظب باشید نسوزه،با صدو هشتاد امتحان کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍲 🍆 مواد اولیه : ‏بادمجان ٣ ‏عدد گوشت چرخ کرده ٢۵٠ ‏گرم پیاز ١ ‏عدد سس سفید نصف پیمانه ‏رب گوجه فرنگی ٢ ‏قاشق روغن به مقدار لازم ‏پنیر پیتزا ١٠٠ ‏گرم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: ‏بادمجان‌ها را پوست کنده، حلقه حلقه کنید و با نمک در روغن سرخ نمایید. در ظرف دیگری پیاز خرد شده ‏را با گوشت چرخ کرده سرخ نموده و نمک و فلفل و رب را اضافه کنید. سپس ته ظرف پیرکسی را چرب نموده و بادمجان‌ها را کف آن بچینید و مواد سرخ شده را روی آن اضافه نمایید. در آخر سس سفید را روی مواد ریخته و پنیر پیتزا را روی تمام مواد ریخته و به مدت ٢٠ ‏دقیقه درون فر قرار میدهیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🌮 اگر مزه ماهى رو دوس نداريد ميتونيد تن ماهى رو با پياز داغ و ادويه تفت بديد و كنار سبزى پلو نوش جان كنيد☺️ ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🥘 😋 🔸ابتدا فیله های مرغ را مکعبی خورد کردم و با کمی کره و نمک و فلفل سیاه تفت دادم. کدو و بادمجان رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار قارچ های اسلایس شده رو تفت دادم فلفل دلمه ای های رنگی رو خورد کردم و تفت دادم. 🔸حالا داخل یه تابه ی دیگه یه دونه پیاز بزرگ خورد کردم و تفت دادم کمی زردچوبه و پودر پاپریکا اضافه کردم. مرغ،قارچ،فلفل دلمه ای،کدو و بادمجانها،ذرت و دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کردم و کمی با هم تفت دادم و درب تابه رو گذاشتم بیست دقیقه زمان دادم که فیله ها کاملا مغز پخت بشه و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره. چاشنی این غذا لیمو ترش تازه است. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🥘 😋 🔸اگه ميخوايد رژيمي باشه ، رو با آب و نمك بپزيد،نه اونقدر كه شل و له بشه.بعد پوست بگيريد و مكعبي خرد كنيد و در تابه نصف ق روغن بريزيد و يه تفت كوچولو.راه غير رژيمي هم كه همون سرخ كردن سيب زميني مكعبي خرد شدست. بعد از هر روشي كه انجام داديد،به سيب زمينيها كمي نمك،زردچوبه،فلفل قرمز تند هرچي بيشتر بهتر و رب بزنيد .كمي كه تفت داديد تخم مرغها رو روي سيب زميني بشكنيد و در تابه رو بزاريد تا بپزه. موقع سرو كمي جعفري تازه روش بريزيد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🥘 🔸برای اینكه زرشك پلوی تان طعم بهتری داشته باشد، قبل از طبخ، تكه‌های مرغ را در روغن سرخ و بعد از طلایی شدنشان، به آنها پیاز و ادویه و آب اضافه كنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🥔 😋 🔸نیم کیلو سیب زمینی رو میپزیم با رنده ریز و له میکنیم . کمی شیر و ی کوچولو کره نمک و فلفل اضافه میکنیم وحسابی با هم مخلو ط میکنیم . مواد داخل رولت: سه تا سیب زمینی پخته وخرد شده کمی جعفری خرد کرده ، نصف فلفل دلمه ایی خرد شده، یه هویج پخته و خرد شده یک چهارم سینه مرغ پخته و ریز خرد شده نمک فلفل و سس مایونز همه رو با هم مخلوط میکنیم.بعد پوره سیب زمینی رو روی سلفون پهن میکنیم و مواد سالاد رو وسط اون میریزیم و با کمک سلفون میپیچیم بعد یک ساعت در یخچال قرار میدیم وبرش میزنیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🌱🍀☘️‌‌‌ . نیم کیلو سبزی کوکو ( تره ، جعفري ، شويد ، گشنيز ) رو با پنج ، شش تا تخم مرغ ، و نمک و فلفل و یک قاشق آرد گندم ( برای اینکه کوکو وا نره ) حسابی هم بزنید ، روغن رو تو تابه داغ کنید و مایه کوکو رو یکدست پهن کنید ، وقتی یک روی کوکو سرخ شد ، برشش بزنید و روی دیگه اش رو با در باز سرخ کنید ، میتونید به مایه کوکو زرشک و پودر گردو هم اضافه کنید . . پ . ن : اگر سبزی کوکو یخ زده اس ، بعد از یخ زدایی حتما سبزی رو با دست فشار بدید و آب اضافیش رو بگیرید 👌🏻 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍛 😋 🔸برای درست کردن ماهیچه من یه پیاز بزرگ و سرخ میکنم تا حدی که طلایی بشه بعد ماهیچه ها رو میریزم و یه تفتی میدم تا جایی که تغییر رنگ بده.چند حبه سیر.چوب دارچین.برگ بو.زردچوبه.فلفل سیاه و زعفرون و هویج میریزم و اب تا جایی که یکم ماهیچه ها توی اب باشه میزارم حسابی بپزه...بعضی وقتا هم بهش یک قاشق رب میزنم. 🔸باقالی پلو هم برنج خیس شده با نمک دوبرابر و ابکش میکنم 5 دقیقه اخر باقالیو اضافه میکنم.بعد ابکش میکنم.شوید تازه خرد شده و چند قاشق شوید خشک با برنج مخلوط میکنم و میریزم تو قابلمه لابه لای برنجمم پودر دارچین میریزم.وقتی بخار داد اب و روغن کرمانشاهی میریزم روش و میزارم دم بکشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 🔸اول یک بسته ژله انگورویک بسته ژله هلورا جدا جدا با بستنی مخلوط میکنیم وبعددر سینی نایلون انداخته و چرب میکنیم و بعد ژل را میریزیم ( باید نازک باشد تا موقع رول کردن نشکند)وبعدبسته شدن رول کرده بعد دوتا بسته ژله الواورارا رو با دو لیوان اب جوش رو حرارت کم شفاف کرده. بعد که خنک شد تو قالب چرب شده می ریزیم نیم بندکه شد ژله رولیارو تو گلاش میچینیم برگای نعنارو تو الوارا زده تو قالبمون کنار گلا میگذاریم وبعد یکم با قاشق الواورا ریخته روشون ودر اطراف گلهامیگذاریم نیمبند که شد بعد تو بقیه اش ژله ی آلوئه ورا رابا با بستنی مخلوط کرده و در قالب ریخته وبعدکه ژله بست از یخچال برداشته و تزیین میکنیم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🥗 😋 🔸بروكلي رو پنج دقيقه در آب و نمك بجوشونيد. ماكاروني،تن ماهي،بروكلي،ذرت،نمك و فلفل+كمي آبليموي تازه و دو ق روغن ماهي،كمي جعفري رو مخلوط و سرو كنيد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🥗 🍊سالاد مرکبات یک ترکیب عالی از میوه‌های زمستانی است. پرتقال، نارنگی، گریپ فروت و لیمو را تکه تکه کنید و در آخر دانه‌های انار و انگور را به آن اضافه کنید و یک سالاد هیجان انگیز بسازید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🥣 تخم گشنيز دو پیمانه زيره سیاه دوپیمانه دانه فلفل سياه یک پیمانه چوب دارچين یک پیمانه زنجبيل تيكه اي یک پیمانه گل محمدی نصف پیمانه دانه هِل(باپوست) دو سوم پیمانه(چون عطرش زياده بعضيا يك چهارم پیمانه ميريزن،بستگي به خودتون داره) ميخك چند دانه 🔸اين ادويه بسيار خوشبو و معطر هست،و داخل انواع غذاهايي كه با ماهي و ميگو و مرغ و گوشت هست مورد استفاده قرار ميگيره،همچنين داخل انواع پلوهايي كه با ماهي و ميگو و مرغ و گوشت پخته میشه. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍢 😋 🔸براي كباب سيخي از گوشت گوساله استفاده ميكنم و يه كمي چربي هم داشته باشه تا كباب خشك نشه ٥٠٠گرم گوشت چرخ كرده رو با دوعدد پياز كه رنده ريز شده مخلوط كردم نمك فلفل قرمز ( يا فلفل سياه) و و زيره و يك حبه سير ( درصورت تمايل) زدم وكاملا ورز دادم گوشت رو به سيخ ميزنم بعد توي تابه كمي روغن ريختم وكبابها رو توي تابه چيدم و روي حرارت متوسط گذاشتم سيخ هاي كباب را بر گردوندم تا روي ديگر آن هم سرخ شود . نوش جان ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
قیمه نثاری پختم فقط جاتوووون سبززز یک عدد پياز بزرگ نگینی خورد شده رو تفت دادم تا سبک بشه،گوشت رو تا حدي ك تغيير رنگ بده تفت دادم،فلفل سياه،زردچوبه،ادویه کاری،٢تا دونه هل و یک قاشق رب اضافه كردم كمي تفت دادم... با يك ليوان آب حدود سه ساعت گذاشتم بپزه،باید آبش تقریباً خشک بشه وبه روغن بیفته... اواخر پخت زعفرون ويك قاشق گلاب اضافه كردم... خلال بادام وخلال پسته رو كمي تفت دادم... زرشك وپرتقال تلخي گرفته رو هم با کره و كمي شكر تفت ميديم تا براق بشه... وبرنج رو با اونها تزئين کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥔 😋 🔸اول سیب زمینی رو با این اسلایسر فوق العاده تیز و جذاب برش دادم بعد ریختم تو اب در حال جوش تا یه دقیقه بجوشه با نمک و زردچوبه بعد آب کش کردم و با اب یخ خنک کردم بعد از خشک شدن سیب ها رو داخل سینی فر چیدم و روش یه خورده روغن اسپری کردم با زیره و آویشن و پنیر بعد هم 30 دقیقه با دمای180 گذاشتم بپزه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍛 😋 🔸اول از همه برنج رو کته کردم گذاشتم دم بکشه بعد سینه ی مرغ رو با یه حبه سیر و نمک و زردچوبه گذاشتم بپزه . خوردش کردم و با کره و زعفرون تفتش دادم و از توی تابه درآوردم تو همون کَره کشمش پلویی رو با زعفرون دم کرده تفت دادم بعد برنج که آماده شد با زعفرون و کشمشی که تفت دادم مخلوط کردم و نتیجه چیزی شد که میبینید . من به مرغ یکم دارچین زدم و یه مقدار گردوی خورد شده رو هم تفت دادم و روی پلو ریختم .اینا کاملا سلیقه ایه. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🥘 😋 🔸ابتدا فیله های مرغ رو به صورت خلالی و باریک برش میدیم و همراه با کمی کره و پودر فلفل سیاه و نمک و پاپریکا سریع تفت میدم با حرارت بالا که فیله ها آب نندازه بعد از تغییر رنگ فیله ها حرارت رو ملایم میکنم.داخل یه تابه دیگه یه دونه پیاز بزرگ رو که به صورت خلالی برش دادم در حد سبک شدن تفت میدم فلفل دلمه ای های رنگی رو هم به صورت خلالی برش داده و تفت میدم من از چهار رنگ فلفل دلمه ای زرد و قرمز و نارنجی و سبز استفاده کردم.هویج خیلی ریز خلال یا رشته شده و قارچ های اسلایس شده و تفت داده شده رو هم اضافه میکنم در نهایت ذرت و نخود فرنگی رو هم اضافه کرده 🔸کمی سس کچاپ تند و آویشن هم اضافه کرده و کمی تفت میدیم و درب تابه رو میزاریم و پونزده تا بیست دقیقه زمان میدیم که فیله ها کاملا مغز پخت شده و مزه سبزیجات و مرغ به خورد هم بره.چاشنی این غذا هم لیمو ترش تازه است. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🥟 😋 🔸۱۲۵ گرم روغن جامد پخت و پز و ۱۲۵ گرم روغن قنادی و ۱۲۰ گرم پودر قند رو حدود ۱ دقیقه در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم. ۱ عدد تخم مرغ و ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل رو افزوده وکمی هم می‌زنیم ۱/۸ لیوان آب و۱/۴ لیوان شیر و ۳_۴ لیوان آرد رو کمکم افزوده و در حد جمع شدن خمیر آرد اضافه کنید و با نوک انگشتان ورز دهید به هیچ وجه خمیر رو با کف دست ورز ندهید ۰/۵ ساعت تو یخچال بزارید خمیر رو حدود ۰/۵ میلیمتر پهن کنید با قالب بزنید حدود ۱/۴ ق چ مواد میانی بریزین و بپیچین داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ _۲۰ دقیقه در حد طلایی شدن زیر خمیر، مواد میانی شامل گردوی ریز شده، خرمای پوست گرفته و پوره شده، جوز هندی، دارچین، پودر زنجبیل و یک قاشق روغن مایع می باشد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
صورتت جوش داره 😾🍊 پوستی صاف و سفید میخوای🥝🍒 ناحیه های حساس بدنت تیره و سیاه شده!🔥☘ موهات وزه 👩🏼‍🦰🌀 بلد نیستی موهاتو ببافی 👩🏽‍🦱🧶 دندونات زرده ، دهنت بوی بدی میده 🍋🍒 اصلا ناراحت نباش چون همه این مشکلات تو این کانال رفع میشه💊🎀 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e اینجا خوشکل کن خودتو 🍓 کلی ترفند های آرایشی و بهداشتی گذاشتم🔮😌
🥗🥔 😋 ▫️سيب زميني پخته و مكعبي خرد شده٣ عدد ▫️تخم مرغ پخته و مكعبي خرد شده ٢ عدد ▫️خيارشور ريز خرد شده ١ پيمانه ▫️نخود فرنگي پخته شده ١ پيمانه ▫️شويد ريز خرد شده ١/٢ پيمانه ▫️خامه صبحانه ١ عدد (١٥٠ گرم) ▫️نمك فلفل به ميزان لازم ▫️آبليمو ١/٢ پيمانه 🔴طرز تهيه🔻🥗 🔸سيب زميني هاي پخته و خرد شده رو بهمراه خيارشورهاي خرد شده و خامه خوب مخلوط كنين نمك و فلفل و آبليمو رو هم كه اضافه و مخلوط كردين نخود فرنگي پخته شده (كنسرو) و تخم مرغ آبپز و خرد شده رو به بقيه مواد سالاد اضافه و حسابي باهم مخلوطشون كنين نيم ساعتي بگذارين يخچال تا خنك بشه و بعدشم كه معلومه سرو و نوش جونتون كنيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍷 😋 🔸ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان آب جوش درست کنید (برای هر بسته) و به جای آب سرد یک بستنی لیوانی وانیلی بریزید.(بستنی لیوانی وانیلی) یه مقدار ازش رو توی لیوان بریزید و به وسیله یک تکیه گاه لیوان رو کج بذارید توی یخچال تا نیم بند بشه طوری که انگشت بهش بچسبه. حالا ژله رنگی دلخواه رو درست کنید برای هر بسته یک لیوان آب جوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد. مقداری از اون رو روی ژله قبل بریزید و با حالت کج بذارید یخچال. تا پر شدن لیوان این کارها رو تکرار کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani