فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا گردو ریحون
سس پاستا:
گردو: ۵ الی ۶ عدد
ریحون تازه: ۲ مشت
روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری
پارمسان: ۴ قاشق غذا خوری (اگه لبنیات نمیخوری حذف کن)
شیر: سه چهارم لیوان (شیر بادوم هم میشه برای گیاهخوارهای عزیز
نمک
.
.
پروتیئن پاستا:
قارچ (یا مرغ یا میگو): ۸۰ تا ۱۰۰ گرم
.
پاستا: ۱۰۰ گرم (به پخت ۸۰ درصد که رسید بریزیدش تو سس تا با سس به پخت ۱۰۰ درصدی برسه)
نمک
روغن زیتون
کره
.
سس رو درست کن، قارچ رو سرخ کن بعد سس رو بریز ۳ تا ۴ دقیقه بعد پاستا رو اضافه کن و ۲ دقیقه بعدش تمام
@ashpazy_irani
#مربا_گردو
مواد لازم:
گردو ا کیلو
شکر 1/5 کیلو
گلاب نصف استکان
آبلیمو ١ قاشق
✍️طرز تهیه :
گردوها را در آب جوشانده و سپس پوست رویشان را میگیریم. گردوهای پخته شده را با آب و شکر مخلوط کرده و روی حرارت میجوشانیم. پس از اینکه آب مربا غلیظ شد و قوام آمد به آن آبلیمو و گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت برمیداریم. شربت این مربا باید خیلی غلیظ باشد.
مربای خوشمزه برای صبحانه ای لذیذ
#کیک_مرغ_و_گردو 😋
▫️نان تست...... 1 بسته
▫️سینه مرغ...... 2 عدد ️
▫️سس مایونز....... 1 لیوان
▫️️ماست خامه ای ......1/2 لیوان
▫️گردو خرد شده .....1 لیوان
▫️جعفری خرد شده...... 1 لیوان
▫️️پیازچه خرد شده .....1 لیوان
▫️خیار شور ریز خرد شده....... 1/2 لیوان
▫️️نمک و فلفل...... مقدار لازم
🔸سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید. پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماکارونی_و_میت_بال😍🤗
موادلازم
گوشت چرخکرده۳۰۰گرم
پیازرنده۱ عددمتوسط
نمک-فلفل-پیاز خردشده۱عدد-ماکارونی-هویج رنده شده ۴تا-روغن
همانند کلیپ درست کنیدولذت ببرید😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سر بر شانهی
صخرهها میگذارم
و در هم آغوشی با زمین
هوای رود را نفس میکشم
موسیقی طبیعت را ،
با تک تک سلولهایم
هُجی میکنم
رها از تمام
حصارهای ساختگی
آزادی را
آزادی را زندگی میکنم . . .!
#صبح_بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
واقعا چرا بال انقدر خوشمزه است !🤔 😍😋
مواد لازم برای تهیه :
مرغ ۷۵۰ گرم
عسل دو قاشق
روغن زیتون ۴ قاشق
سرکه ۱ قاشق ( می تونید از سس سویا هم استفاده کنید)
پاپریکا ۱ قاشق
آویشن ۱ قاشق
فلفل ۱ قاشق چایی خوری
نمک به میزان لازم
برای تهیه ی این غذا کافیه یک تا دو ساعت قبل مواد رو با هم مخلوط کرده و اجازه بدید در یخچال استراحت کنن سپس در فر با دمای ۲۰۰_۲۲۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم دستور یک فیله استریپس خیلی خوشمزه و حرفه ایی🤗
با خیال راحت درست کنید،روی این فیله استریپس کاملا کریسپیه و داخلش هم مغز پخت شده و اصلا مرغ خام نمیمونه🤩
.
توی این روزها که رستوران رفتن شرایط خاصی داره می تونید این غذا رو خودتون کاملا بهداشتی درست کنید و با عزیزانتون نوش جان کنید .
@ashpazy_irani
#ایشلیک_ترکیه .
مواد لازم :
کره۵۰۰ گرم
خامه پاستوریزه ۵۰۰ گرم
شیر ۱۴۰ گرم
آرد تقریبا:۱۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر:۲قاشق چایخوری(۲قاشق
چایخوری )
شیره:۶ پیمانه شکر
۴ پیمانه آب
۱پیمانه گلاب
رومال: زرده و زعفران
طرز تهیه:
روی میز کار شکر و آب رو بالیسک کاملا بهم میزنیم تا شکر در آب حل شودوذره ای از شکر باقی نماند
بعد روی اجاق رو حرارت ملایم مخلوط آب وشکر رو میذاریم و اجازه میدیم بجوش بیاد همین که جوشید ۲ دقیقه زمان میدیم وبعد زعفرون و آب لیمو ترش اضافه و خاموش میکنیم و میزاریم تا خنک بشه
و حالا میریم سراغ بقیه مواد 👇
کره ، خامه وشیر رو با درجه کند همزن یکی دو دقیقه میزنیم ، مخلوط,آرد و بیکینگ پودر ونمک رو اضافه میکنیم وبا دست ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاد.
خمیر به استراحت نیاز نداره
به اندازه ۱۳ گرم از خمیر در دست گرد میکنیم و وسطش مواد مغذی گردو و پسته و هل میزنیم *گردو و پسته پودر نباشه بهتره زیر دندان احساس بشه بعد تو دستمون بصورت برگ درست میکنیم سپس رومال میزنیم درون سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و درون سینی میچینیم و در دمای ۱۷۵ درجه فارنهایت درون فر می گذاریم
بمدت۲۵ دقیقه زمان میبره (بعد۱۵ دقیقه تست میکنیم که پخته یا نه)
به محض اینکه از فر در آوردیم داخل شربت میندازیم ومیذاریم ۵ دقیقه بمونه سپس از داخل شهد بیرون میاریم وقتی شهد اضافیش کشیده شد داخل ظرف سرو میذاریم. نوش جان
@ashpazy_irani
#ملاقورمه ( غذای محلی مازندران)
دو عددبادمجان و پوست کندم نگینی خرد کردم بهش نمک زدم گذاشتم نیم ساعتی بمونه تا تلخیش بره
یه دونه پیاز و خرد کردم و کمی تفت دادم بادمجون و با دست فشار گرفتم بهش اضافه کردم
کمی تفت دادم سبزی خشک جعفری ونعناع نسبت دو به یک به مقدار لازم اضافه کردم
دو تا گوجه هم نگینی خرد کردم و اونم به باقی مواد اضافه کردم و یه تفت دادم
کمی رب گوجه و کمی آبغوره ریختم در قابلمه روگذاشتم حرارت کم کردم تا خوب جا بیفته
بجای آبغوره از خوده غوره هم میشه استفاده کرد وموقع سرو هم کمی گردو خرد شده(سلیقه ایه)
#نازخاتون
۵ دسته ریحون محلی( نازخاتونی)
۲ دسته جعفری
۱ دسته گشنیز
۱ دسته نعناع
سیر
بادمجون کبابی ساطوری شده
ابغوره
گلپر نمک
@ashpazy_irani
کوفته هلوی شیرازی :
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
هویج سه عدد درشت
پیاز رنده شده آب گرفته نصف پیمانه
آرد نخودچی سه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
پودر دارچین یک قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده یک پیمانه
آلو بخارا به میزان لازم از قبل در آب خیس کنید
زرشک به میزان لازم
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
گوشت چرخ شده +پیاز رنده شده و آب گرفته + هویج خام رنده شده با رنده ریز + نمک و فلفل +آرد نخودچی را با هم خوب ورز بدید تا مایع منسجمی به دست بیاد اگر دیدین بعد از ورز دادن به دست میچسبه کمی آرد نخودچی اضافه کنید،به دلخواه میتونید کمی زعفران آبکرده برای رنگ بهتر اضافه کنید،
از مواد به اندازه یک هلو بردارید داخلش آلو + زرشک تفت داده شده با کره و شکر +پیاز داغ قرار بدید و شروع به بستن و گلوله کردنش کنیداین مرحله رو با دقت انجام بدین تا کوفته ها وا نره
کوفته را داخل روغن سرخ کنید در همون ظرف بهش رب +باقی مانده پیاز داغ + زردچوبه نمک و فلفل و پودر دارچین و دو قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید ، یک هویج کوچک رنده شده هم برای لعاب بیشتر به سس اضافه کنید ،باقی مانده آلوها رو هم اضافه کنید ،وقتی کمی تفت خورد بهشون آب اضافه کنید نباید روی کوفته ها رو بگیره درب ظرف هم حین پخت باید باز باشه.
امتحان کنید 😋😋
@ashpazy_irani
😄یه غذای خوشمزه ی گیلانی .
قورمه گیلانی
.
200 گرم جعفری و تره رو خرد کردم و با کمی روغن روی حرارت متوسط سرخ کردم سه لیوان آب بهش اضافه کردم و وقتی جوش اومد شعله رو کم کردم گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده ی آب گرفته شده و نمک ،فلفل،زردچوبه و یک قاشق آرد نخودچی رو مخلوط کردم و خوب ورز دادم گوشت رو قلقلی کردم و داخل روغن سرخ کردم بعد یک قاشق پیاز سرخ شده و پوره سیر دو قاشق رب انار ملس نمک و فلفل به گوشت اضافه کردم و یه تفت کوچیک دادم و به سبزی اضافه کردم و در آخر بادمجونای سرخ شده رو گذاشتم کنار قابلمه حرارت رو کم کردم و درب قابلمه رو گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍑کمپوت هلو
اینم از کمپوت هلو با ورژن جدید از هلو سفت کم مزه خبری نیست
دلیل اینکه از هلوهای رسیده استفاده کردم هم شیرینتر و هم میخوام اب کمپوت غلظت داشته باشه چون شکر کم میریزیم اب دیگه غلظت نداره اما اینطوری هم خوشمزه و سالم تره هلو پوست گرفتم از وسط برش دادم دونشو دراوردم داخل شیشه ها ریختم برای هر شیشه هشصد گرمی یک قاشق شکر ریختم اب جوش بهش اضافه کردم درب ها محکم بیت داخل قابلمه گذاشتم اب جوش ریختم تا نصف شیشه ها بعد گذاشتم از زمان جوش دقیقه رو حرارت بعد اونارو از قابلمه خارج کردم وشیشه هارو برعکس گذاشتم رو کانتر تا زمانی که سرد شدن اون برگردوندم، نوش جان.
از شکر فراوان هم خبری نیست.
حالا اگر میخواین شیرینتر درست کنید.
برای هر شیشه باید یک فنجون شکر استفاده کنید اگر هلو ها سفت هستن یک ربع باید رو گاز باشن
.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کته عطری نواب❤️❤️
این کته به قدری خوشمزه هست که میتونید اون رو با ماست، سالاد شیرازی یا حتی خالی خالی هم بخورید.
مقدار ادویه ها کاملا سلیقهای هست، من برای ۱/۵ پیمانه برنج مقادیر زیر رو ریختم:
فلفل سفید: نصف قاشق چاییخوری
زیره سیاه : ۱ قاشق چاییخوری
زردچوبه: نصف قاشق چاییخوری (یا زعفران)
چوب دارچین: ۲ تکه
نمک: ۱/۵ قاشق چاییخوری
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
آب: به اندازهای که ۱ بند انگشت بالاتر از برنج قرار بگیره
زیره و فلفل رو به خوبی آسیاب کنید یا اینکه از پودر اونها استفاده کنید.
----------
بهتر هست که برنج رو بعد از شستن به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل آب قرار بدید.
توجه داشته باشید که بعد از بستن در قابلمه (زمان دم کردن برنج) حرارت رو کم کنید.
چوبهای دارچین رو هنگام میل کردن خارج کنید.
امیدوارم که لذت ببرید عزیزان.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر پیتزای خانگی🧀🧀
@ashpazy_irani
#دسر_مدرن
#کرم_چیز_کاپوچینو
شیر ۳ لیوان
پودر کاپوچینو ۳ بسته
پنیر خامه ای یا ماسکار پونه ۱ بسته
خامه صبحانه یه پاکت صورتی
شکر ۱ ل
پودر کاکائو ۱ ق غ
پودر ژلاتین ۴ ق غ
آب سرد نصف لیوان
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتینو با کمی اب سرد بنماری میکنیم شزر و شکرو روی حرارت قرار میدیم تا حل شوند کاپوچینو رو اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا حل بشه بعد ژلاتینو میریزیم خوب هم میزنیم تا کاملا حل بشه بعد از رو حرارت برمی داریم پنیرو خامه رو خوب باهم مخلوط میکنیم و به موادمون که از داغی افتاده اضافه میکنیم با همزن میزنیم تا صاف و یکدست شه موادو از صافی رد کرده دو قسمت میکنیم به یکی کاکائو و شکلات میزنیم یکی هم ساده باشه لایه لایه تو قالبی که چرب کردیم میریزیم هر لایه که تو یخچال بست لایه بعدیو اضافه میکنیم
دسر فوق العاده خوشمزه ایه 😋😋
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فریز_کردن_برگ_مو 😍😍
با این روش هم جای کمتری میگیره هم تا یکسال ماندگاری داره👌
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_دیزاین
#کیک_قلب
آموزش دیزاین کیک قلب با گلهای خامه ای ❤️🎂
👌شیک و زیبا تزئین کنید
✅ماسوره گل شماره ۱۲۶
✅ماسوره آچاری شماره ۳۲
@ashpazy_irani
#مربای_انجیر
مواد لازم👇
شکر: 800 گرم
انجیر: یک کیلو
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
آب: یک لیوان
(پودرهل در صورت تمایل کمی)من نریختم
چطوری درست کنم:
ابتدا انجیرها را شسته و روی انجیرها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید.
شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیرها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.
در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیرها نفوذ کند و مربا آماده شود.
برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای ریز و سبز استفاده کنید.
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#خوراک_لوبیا_چیتی😍❤️
لوبیارو از شب قبل خیس میکنم و بعد میذارم با آب رو شعله تا آب جوش بیاد و چند تا قل بزنه بعد این آب رو خالی می کنم که از سنگینی لوبیا کم بشه. پیاز داغ فراوون با کلـــــــــی زردچوبه درست می کنم و بعد لوبیا رو بهش اضافه می کنم، آب می ریزم و جوش که اومد زیرش رو کم می کنم تا بپزه،گاهی اوقات یه مشت بلغور جو یا گندم هم اضافه می کنم که هم غذا رو مقویتر می کنه هم لعاب خوبی داره😋 .
وقتی لوبیاها پختن، قارچ خرد شده رو اضافه می کنم و یه لیوان از آب خوراک رو بر می دارم، توش دو قاشق رب که تفت دادم به همراه عصاره گوشت که خودم همیشه آماده میکنم مخلوط میکنم و به قابلمه بر می گردونم، نمک و فلفل قرمز می زنم و آب نارنج یا آبلیمو می ریزم و چند تا قل که خورد و به غلظت دلخواهم رسید با گلپر و لیمو ترش سرو می کنم.
@ashpazy_irani
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
🔴 کشیدن انواع #خط_چشم
⭕️ فوت و فن کامل زیر ساخت #صورت🤷♀
🔵 آموزش #آرایش_چشم_لب💄
👩🎤 #فرمول_انواع_رنگ_مو
💅 #انواع_دیزاین_ناخن
حالت دادن مو زیر #روسری_وشال😅😍
این کانال خیلی معرکست😉
ورود👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e