eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
یك تابستونى خوشمزه و متفاوت🍹😋 🔸اب طالبى رو مثل هميشه درست كنيد؛ طالبى رو توى ميكسر بريزيد بهمراه مقدارى شكر ژله طالبى غليظى درست كنيد بعد از اينكه كامل گرفت.تيكه تيكه كنيد و توى ليوان سرو طالبى بمهمراه اب طالبي سرو كنيد. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍰 😋 ▫️تخم مرغ ۵ عدد ▫️آرد ۲/۵ پیمانه ▫️شیر ۱پیمانه ▫️روغن مایع ۱پیمانه ▫️شکر ۱/۵ پیمانه دانه ریز ▫️بکینگ پود ۲قاشق مرباخوری ▫️وانیل یک چهارم ق چ ▫️پودر کاکائو ۳ق غ 🔸تخم مرغ را همراه با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم و کشدار بشه بعد یک پیمانه شیر رو اضافه کرده و هم میزنیم سپس روغن رو اضافه میکنیم و در حد دو دور که مخلوط بشه هم میزنیم سپس همزن و رو دور کند گذاشته و آروم آردو اضافه میکنیم وقتی خوب مخلوط شد در نهایت مواد و به سه چهارم و یک چهارم تقسیم میکنیم، به سه چهارم مواد سه قاشق پودرکاکائوی مرغوب اضافه میکنیم، در قالب بیست و پنج سانت کاغذ روغنی انداخته و اول مایع کاکائویی و سپس از روی مایع کاکائو از مرکز مایع وانیلی رو میریزیم، ودر فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت یک ساعت میپزیم. دوستای گلم واقعا هیچ نکته ی خاصی نداره که بگم فقط وقتی مایه ی سفید و از مرکز روی کاکائویی ریختین بعد خیلی آروم با لیسک به دیواره ها برسونید تا روی کاکائویی را بپوشونه و بعد بدون هیچ تکون اضافه ی آروم قالب و داخل فر بذارید ♤■♤■♤(◍•ᴗ•◍)❤♤■♤■♤ 🍹👩‍🍳 @ladyfood 👩‍🍳🍹 □●□●□●(◍•ᴗ•◍)❤●□●□●□
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طبقه اول: كيك شكلاتي خورد شده براى پايه طبقه دوم: دو عدد دريم ويب (پودرخامه خارجي) يك ليوان شير سرد يك عدد خامه صبحانه چهار عدد پنير كيبي (صد گرم پنير خامه ي ) نسكافه مقداري كه با كمي ابگرم مخلوط ميكنيم همه اينا با هم ميكس ميكنيم طبقه سوم: صد گرم شكلات تخته ي (يا شكلات گلگسي)با صد گرم خامه به روش بن ماري ذوب ميكنيم و روش ميريزيم. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
☕️ 😋 ▫️شیر پر چرب 1 پیمانه ▫️نشاسته ذرت 1 ق غ ▫️پودر کاکائو 1 ق غ ▫️شکر 2 ق غ ▫️اسانس وانیل ½ ق چ ▫️نمک یه پنس ▫️شکلات تلخ یا شیری خرد شده 100 گرم ▫️خامه فرم گرفته یا مارشمالو برای تزیین در یک قابلمه ، شیر ، نشاسته ذرت ، پودر کاکائو ، شکر ، اسانس وانیل ، نمک را اضافه کرده و خوب باهم مخلوط کنید. حالا قابلمه را در روی گاز قرار دهید و با حرارت متوسط ​​شروع به گرم کردن کنید. مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. هنگامی که گرم شد ، شکلات خرد شده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا شکلات ذوب شود.مخلوط را روی حرارت نگه دارید همین که اولین جوش را زد زیر آن را خاموش کنید و از روی حرارت بردارید. در یک فنجان بریزید ، با خامه فرم گرفته یا مارشمالو تزیین کنید و زود ان را سرو کنید تا سفت نشود 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
يه غذاي سرد و خوشمزه و شيك، كه ميتونيد از روز قبل براي مهمونيتون آمادش كنيد... مواد لازم ؛ نون تست به ميزان لازم سينه مرغ ٤ عدد ساقه كرفس جوان ٥ عدد جعفري تازه ١ دسته پيازچه ٣ عدد گردو نصف پيمانه ليمو تازه ٢ عدد سس مايونز به ميزان لازم پودر آويشن ٢ قاشق غذاخوري نمك و فلفل سياه طرز تهيه؛ سينه هاي مرغ رو بپزيد و بعد كاملا ريش ريش كنيد،ساقه هاي كرفس رو ريز ريز خرد كنيد، جعفري و پيازچه رو هم ساطوري ريز كنيد، همه مواد رو داخل كاسه اي بريزيد و با چاشني ها و مايونز كامل مخلوط و گردو ريز خرد شده رو هم اضافه كنيد، لبه هاي نان تست رو جدا كنيد و يه لايه بچينيد كف ظرف و بعد يه لايه از مواد روي نون ها يكدست به ماليد، > اين كار رو ادامه بدهيد تا لايه آخر نون باشه حالا با مايونز روي كيك رو بپوشونيددر آخر باجعفری و زیتون يا چيز هاي ديگه تزئین کنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
كيك درست كردم چه كيكي😋🙈😍 کیک دورنگ شكلاتي تخم مرغ:٤عدد وانيل:نوك ق چ پودر كاكائو:يك قاشق سوپخوري آرد :۲ پیمانه نشاسته ذرت:۲ ق غ بیکینگ پودر:۲ ق چ شکر :۱ پیمانه روغن:۳/۴ پیمانه شیر:۳/۴ پیمانه . قالب ۲۵ سانت میان تهی رو با روغن جامد یاکره چرب کنید،آرد پاشی واضافه ی آرد رو خالی کنید وبزارین داخل یخچال. فر ۱۸۰ درجه گازی و ۱۷۰ درجه برقی ۴۰ تا ۴۵ دقیقه ، شیر ،تخم مرغ هم دمای محیط چهار تا سفیده رو با نصف پیمانه شکر بزنید تا کاملا پفکی بشه واز ظرف نریزه،بزارین داخل یخچال چهار تا زرده رو با نصف پیمانه دیگه شکر بزنید تا کرم رنگ بشه وشکر حل بشه،روغن، شیر رو اضافه کنید وهم بزنید، دو ق غ از آرد کم کنید و دو ق نشاسته ذرت رو جایگزین کنید و با بیکینگ‌ پودر سه بار الک کنید، مخلوط آرد و سفیده رو به ترتیب و تو‌سه مرحله اضافه کنید وبه صورت دورانی هم بزنید،مايع رو دوقسمت كنيد و تو يك قسمت پودر كاكائو روالك كنيد،اول از مايع سفيد و بعد كاكائويي بريزين و به همين ترتيب لايه لايه و در آخر با سيخ چوبي مايع رو مخلوط كنيد... داخل قالب بریزین چند تا ضربه بزنید و بزارید داخل فر 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای خوشمزه با گوشت چرخ کرده مواد لازم: گوشت چرخ کرده: نیم کیلو پیاز : یک عدد متوسط آرد سوخاری: نصف کاسه ماست خوری نمک، فلفل و ادویه: به مقدار دلخواه سیب زمینی: سه عدد متوسط کدو خورشتی: سه عدد متوسط گوجه: 3 عدد متوسط روغن برای سرخ کردن: به اندازه کافی رب گوجه: دو قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخ کرده رو با پیاز، آردسوخاری، نمک، فلفل و ادویه ترکیب کنید و توی مخلوط کن بریزید. بعد از چند دقیقه ترکیب رو به صورت گوله در بیارید و توی سینی فر بذارید. سیب زمینی و کدو خورشتی رو خرد کنید و توی روغن سرخش کنید. بعد روی گوشت چرخ کرده بریزید. گوجه ها رو حلقه حلقه کنید و روی مواد بچینید. رب گوجه رو با دو قاشق روغن مایع و نصف قاشق آبلیمو ترکیب کنید تا رقیق بشه. بعد هم روی مواد بریزیدش. روی غذا ورقه فویل بکشید و بذارید به مدت 30 دقیقه در دمای 185 درجه فر بپزه. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
جهت ایده😍😍👌 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🍑 🍹 😋👆 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
لوبیا چیتی گوشت رب گوجه پیاز روغن آبلیموی تازه ابتدا پیاز فراوون تفت دادم و بعد گوشتاروهم بهمراه پیاز تفت دادم ونمک و فلفل و زردچوبه زدم و لوبیایی که از شب قبل خیس کرده بودم و سه بار آبش و عوض کرده بودم و به پیازو گوشت اضافه کردم و بعدآب به میزان لازم تا لوبیا و گوشتم بپزه ده دقیقه آخرکمی رب تفت دادم و بهمراه آبلیموی تازه به خورشتم اضافه کردم البته من امروز نارنج تازه رو آب گرفتم و ریختم توش که مزش وعالی کرده بود😋 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
­♦️کمپوت هلو: خیلی ها بر این عقیده اند که کمپوت هلو بهترینِ کمپوت هاست. اسانس هلو بسیار قوی و عطرش آرامش بخش است. 🔸مواد لازم: ▫️هلو : ۱ کیلو ▫️شکر : ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم ▫️آب : ۲ تا ۳ پیمانه 🔸طرز تهیه: برای تهیه کمپوت هلو ابتدا ‏هلوها را به مدت یک دقیقه در آب جوش قرار دهید و سریعاً در آب سرد فروکنید تا پوست آن راحت جدا شود. سپس آن را نصف نموده و هسته را خارج کنید. آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید. تکه‌های هلو را در شربت ریخته و پس از پخته شدن هلو، آن را از روی گاز بردارید تا له نشود. هلو میوه ای فوق العاده مفید برای سلامت و زیبایی پوست است و می تواند یک لاغر کننده باشد. روده ها و دستگاه گوارش هم با مصرف هلو به نوعی پاکسازی می شوند. ╭ 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
💫 طلایی ترین روزها 🌸🍃 ارزانی نگاه مهربانت 🌸🍃 و هزار گل یاس🌸🍃 پیشکش قلب با صفایت💛 😊✋ 🌞 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
💕💕 زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده رو با همزن بزنید تا به استیف پیک برسه کره رو با شکر با همزن بزنید وانیل و رنده پوست لیمو اضافه کنید وقتی سفید شد زده هارو دونه دونه اضافا کنید و هر کودوم رو ۱ دقیقه با همزن بزنید آرد و گردو و ب پ رو مخلوط کنید و به زرده ها اضافه کنید کمی مخلوط کنید بعد سفیده رو اضافه کنید و دورانی مخلوط کنید دقت کنید پفش رو از بین نبرید زیادی هم نزنید داخل قالب بریزید و یک ضریه به سطح بزنید تا مسطح بشه فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ۴۰ الی ۴۵ دقیقه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
داخل هندوانه رو خالی کنید و توش و از ژله قرمز پر کنید و از تخم خود هندوانه استفاده کنید و بزارید سفت بشه. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
ژله نوشابه و آلوررا و شیر😍😍 لایه اول پودر ژله نوشابه رو با ۱/۵ لیوان آب بنماری کردم لایه دوم پور ژله آلوورا رو با ۱ لیوان آب بنماری کردم گذاشتم سرد شد با نصف لیوان شیر مخلوط کردم برای هر لایه گذاشتم یخچال هر لایه که نیمبند شد لایه بعدی رو ریختم تا الا آخر برای این قالب سه تا پودر ژله استفاده کردم دو تا نوشابه و یه آلوورا نصف لیوان شیر. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
بادام زمینی ۲ لیوان نمک ۱/۴ ق چ روغن کنجد یا کره ۱ ق غ بادوم ها رو داخل فر یا روی اجاق گاز تفت میدیم تا جائیکه بوی بادوم بلند شه باید مواظب باشیم نسوزه بعد که خنک شد پوست اونا رو میگیریم با کف دست میسابیم تا پوستش جدا بشه بعد داخل غذا ساز یا میکسر میریزیم کمی میکس میکنیم نمک رو اضافه میکنیم و دوباره کمی میکس کنیم تا که شکل خمیر بشه اونموقع کره یا روغن کنجد رو اضافه میکنیم و دوباره با میکسور ۵ دقیقه میکس میکنیم. بعد داخل ظرف در دار توی یخچال نگهداری میکنیم مدت زمان نگهداری اون حداکثر دو هفته هست 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🥧 💢نكته ايى براى پخت شله زرد👇🏻 حتما شکر رو بعد از پخت برنج اضافه کنيد,اصلا نبايد شکر رو از اول اضافه کرد چون نميذاره برنج باز بشه. شکر بعد از حل شدن آب ميندازه,پس حواستون به اين نکته باشه و آب بيش از اندازه نريزيد. غلظت شله زرد بايد طورى باشه که وقتى داغه اگه يک قاشق ازش توى بشقاب ريختيد کاملا باز نشه و خودشو بگيره. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🍝🍧 اول دو طعم ژله(انگور و کیوی) انتخاب کردم. هر کدوم رو با 1و نیم لیوان آب جوش حل کردم و روی بخار کتری گذاشتم تا یکدست و شفاف بشه. بعد داخل ظرف که کفش کیسه فریزرگذاشته بودم ریختم. داخل یخچال قرار دادم تا بسته بشه. بعد از یخچال خارج کردم و رنده درشت زدم.  قالبم رو چرب کردم. ژله های رنده شده رو قاطی کردم و داخلش ریختم تا ظرف پر بشه. بعد پاناکوتایی که قبلا آماده کرده بودم و کامل سرد شده بود رو روش ریختم و داخل یخچال قرار دادم. . 👈میتونید به جای پاناکوتا از ژله بستنی آلوورا استفاده کنید. 👈 قالب من پلاستیکی بود. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩🍪🍩🍪 عالی و خلاقانه برای تزئین شیرینیها خیلی جالبه ببینید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم: ▫️پودر ژلاتین ۲ ق.س ▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد ▫️پودر شکر (الک شده)۱۵۰ گرم ▫️خامه (فرم گرفته) ۲۰۰ گرم ▫️وانیل ۱ ق.چ ▫️هلو (بدون هسته و پوره شده) ۴۰۰ گرم طرز تهيه:🍹 ابتدا ژلاتین را بنماری کنید ، سفیده تخم‌مرغ و پودر شکر را با همزن برقی، هم بزنید تا حجمِ آن دوبرابر شود و جای پره‌های همزن روی آن باقی بماند؛ خامه فرم‌گرفته را با لیسک (قاشق پلاستیکی) به‌آرامی به مخلوط سفیده تخم‌مرغ افزوده و هم بزنید، سپس ژلاتین ذوب‌شده، وانیل و پوره هلو را به آن اضافه و مخلوط کنید؛ مخلوط هلو را داخل لیوان موردنظر ریخته و به‌مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🎀آموزش مواد لازم: تخم مرغ ۵ عدد شکر ۹۰ گرم آرد ۱۰۰ گرم روغن مایع نسکافه ۲ قاشق پودر کاکائو آب جوش ۱ قاشق وانیل نیم قاشق طرز تهیه: تخم مرغها و شکر و وانیل را با دور تند همزن برقی زده تا حجمش دو برابر شده و کرم‌رنگ و کشدار شود. نسکافه و کاکائو را در آبجوش حل کرده و به مایه بالا افزوده به همراه روغن مایع و با لیسک مخلوط میکنیم. آرد را در ۲ مرحله روی مواد الک کرده و با لیسک یکدست میکنیم. مواد را در قالب دارای کاغذ روغنی ریخته و دو بار سینی را روی زمین کوبیده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه بسته به نوع فر میپزیم. وقتی کمی از حرارت افتاد روی کاغذ روغنی مرغوب خارجی یا پارچه برگردانده و کاغذ پشت رولت را جدا کرده و با پارچه رول میکنیم و اجازه میدهیم یک ساعت بماند تا خنک شود. نان رولت را باز کرده و یک لایه خامه قنادی را که فرم دادیم؛ میریزیم و مجدد رول میکنیم و چند ساعت در یخچال میگذاریم. در پایان با چاقو اره ای تیز برش میزنیم 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
😍😍 موز:يك عدد بادام درختي خام:دو ق غ شير كم چرب يا بدون چربي:2پيمانه خرماي بدون هسته :هشت تا ده عدد پودر قهوه:دو ق غ عسل:دو تا سه ق غ يخ:ده تا پانزده تكه‎‌‌‌‎‌‌ ‌‌‎ همه مواد را در مخلوط كن ميريزيم و خوب ميكس ميكنيم بعد نوش جان كنيد سالم و بدون شكر👌😋 نكته:دوستان من مواد را چشمي ريختم ولي حدودش را براتون نوشتم شما ميتونين اندازه ها را كم و زياد كنين مثلا اگه دوست دارين خيلي غليظ بشه موز را بيشتر بريزين اگه ميخواين خيلي شيرين تر باشه ميتونين عسل را بيشتر بريزين حتي از پودر نارگيل يا كنجد هم ميتونين استفاده كنين ولي اين تركيب خيلي خوشمزست. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم پودر کاکائو 3 قاشق چایخوری شکر 3 قاشق چایخوری خامه زده شده 2 قاشق سوپخوری شیر پرچرب 300 ميلي ليتر شیر نارگیل 300 ميلي ليتر نمک به مقدار کم دارچین به مقدار کم طرز تهیه شیر و شیر نارگیل را درون قابلمه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس پودر کاکائو، شکر،‌ نمک و دارچین را اضافه کنید. شیر کاکائو داغ را درون لیوان‌های بزرگ بریزید و روی آن را خامه بپاشید و با کاکائو یا ترایفل تزیین کنید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🎀آموزش ای😍😍 میوها رو پوره کنید شامل توت فرنگی، پرتقال ، کیوی و موز هر میوه رو جدا میکس کردم و به همون نسبت بستنی زدم بهش واسه خوش رنگ شدن هم از 1الی 2 قطر رنگ خوراکی 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.