eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
156.6هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینجوری بپز عالیه😋😋😋😋 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
بی تو هر منظره‌ای که می‌کشم غـروب جـمعه از آب در می‌آیـد خورشید جمعه غروب کرد بی حضورت اللهم عجل لولیک الفرج 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
طرز تهيه:🍗 ابتدا رو ی سینه مرغ چنتا برش زده که موقع گریل خوب بپزه(اگر از فیله استفاده کنید که دیگه احتیاج به اینکار نیست) بعد سینه مرغ رو داخل کاسه گذاشته و مقداری نمک و فلفل سیاه بزنيد بهش ،بعد مقداری لیمو ترش و سس سویا و یک قاشق سرخالی عسل زده یه قاشق سرخالی هم روغن کنجد بريزيد روش و یدونه پیاز هم خلالی کرده و روش ریخته و بعد درشو سلفون بكشيد و حدود 2تا 3ساعت داخل یخچال بزاريدبعد تابه رژیمی رو (قسمت گریل)روی حرارت گذاشته تا کمی داغ بشه وبعد پیازها رو از داخل مرغ جدا کرده و سینه مرغ رو داخل تابه بزاريد و سس رو روش ریخته و یدونه پیاز هم حلقه ایی برش زده و داخل تابه بچينيد و درشو بزاريد تا خوب بپزه(اگر از فیله استفاده کردین احتیاجی نیست که درشو بزارین)بعد که یک سمتش گریل شد برگردونيدوتا سمت دیگش 🍀🍀🍀🍀 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا نان تست ها رو تا ده دقیقه توی شیر بخوابونید بعد گوشت_چرخکرده و پیاز و سیر و تخم مرغ و نمک و فلفل و ادویه و نان ها را اضافه و کامل ورز داده به صورت کتلت های کوچک درآورید حال ته ظرف رو به روغن آغشته کرده به ترتیب بادمجون و کتلت ها و گوجه های حلقه شده همراه با نمک و فلفل بچینید پنیرموزارلا رو به صورت اختیاری اضافه کنید و ظرف را داخل فر دمای ۲۰۰ درجه قرار داده بعد سی دقیقه درآورید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخم مرغ، 4عدد شکر، 120 گرم روغن مایع، 120 میلی لیتر آرد، 200 گرم پودر کاکائو، 100 گرم بکینگ پودر 16 گرم شیر، 240 میلی لیتر برای تزیین: کرم پاتسیر خامه کرم فندقی میوه تازه 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
🌸🌸‍ از بين بردن بوي چربي هنگام سرخ كردن مواد غذايي👇 اگر هنگام سرخ کردن مواد غذايي یک کاسه سرکه سفید را بیرون كنار اجاق گاز قرار دهید، بوي بد جذب سركه میشود و اجازه نمی دهد بوی بد ناشی از چربی فضای آشپزخانه را اشغال کند. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم بادمجان ۲ عدد گوجه فرنگی ۴ عدد برگ ریحان و جعفری تخم مرغ ۱ عدد پودر سوخاری پنیر پیتزا ، سیر ۱ حبه روغن ،نمک، ادویه طرز تهیه بادمجان ها رو بدون اینکه پوست بکنید به صورت خلقه ای برش بزنید روی آنها نمک بپاشید واجازه بدین آب تلخ آنها جداشود. سپس آنها رو بشویید وخشک کنید. تخم مرغ رو توی ظرفی بشکنید مقداری نمک و جعفری خورد شده بهش اضافه کنید. حالا جلقه های بادمجان را داخل مایع تخم مرغی زده در پودرسوخاری بغلتونید و بعد در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرفشون برشته بشن. حالا باید سس رو آماده کنید. گوجه ها رو رنده کنید مقداری نمک ادویه و سیرله شده بزنید حدود نصف لیوان آب بهش اضافه کنید و روی شعله ملایم بگزارین تا به جوش بیفته کمی غلیظ بشه. کف ظرف پیرکس یا هر قالب مناسب فر رو کمی چرب کنید چندقاشق از سس رو بریزین کف ظرف بادمجان های سوخاری رو یک ردیف توی ظرف روی سس بچینید روی هر کدام یک‌پر ریحان بگزارین و بعد روشون پنیر پیتزا بریزین و دوباره سس، بادمجان ریحان و پنیر و تا تمام شدن بادمجان ها ادامه بدین. لایه اخر رو پنیر پیتزا بریزین. در فر گرم شده با حرارت ۱۷۰ حدود ۳۰ دقیقه قرار بدین 🍀🍀🍀🍀 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
براى طبخ کوکو مرغ, بهتر است👇🏻 درب تابه باز باشد. تخم مرغ ها را قبل از اضافه کردن به مواد, درون ظرف دیگری کاملا هم زنید و سپس به مواد اضافه کنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت کیک در قابلمه 🎂 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
مواد لازم  اسفناج 300 گرم  سیر 3 حبه خرد شده  خامه 2 تا 3 قاشق غذاخوری  روغن 2 تا 3 قاشق غذاخوری  نان همبرگر از وسط نصف شده 4 عدد  پنیر پیتزا به میزان لازم  نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه 1. اسفناجها رو شسته و خرد کرده و میذاریم آبشون که رفت، همراه سیر خرد شده و روغن مایه (اگر دوست داشتین می تونین کره استفاده کنین) می ریزیم داخل ماهیتابه و میذاریم تا آب بندازه. 2. اسفناج ها رو هم زده و وقتی که آبش کم شد، خامه رو همراه نمک و فلفل اضافه میکنیم و مخلوط کرده و میذاریم آبش کامل کشیده بشه. 3. روی سطح نونها از مخلوط اسفناج ریخته و بعد با پنیر پیتزا سطحشون رو می پوشونیم. 4. نونها رو داخل سینی فر چیده و به فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد منتقل میکنیم. نکته آب پرتقال یادتون نره، بذارین آهن اسفناجها قشششنگ جذب بدنتون بشه نوش جان 💗 🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
جایگزینی سالم تر و ارزان تر برای گوشت قرمز ۱۰۰ گرم لوبیا قرمز ◽۲۴ گرم پروتئین ◽۸.۲ میلی گرم آهن ◽۱۴۰ گرم منیزیوم ◽صفر گرم کلسترول ◽گوشت گوساله ◽۲۲ گرم پروتئین ◽۲.۶ میلی گرم آهن ◽۲۱ گرم منیزیم ◽۷۸ میلی گرم کلسترول 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥕🧅🍜 -برای ۴ نفر: هویج: ۴ عدد پیاز: ۲ عدد آب یا آب مرغ (مرحله اول): ۴ لیوان (بعد از پخت کامل هویج) ادویه: نمک: ۲ تا ۳ قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه: نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری مریم‌گلی(یا نعنا خشک): نصف قاشق چای‌خوری آبغوره: نصف فنجان رشته ورمیشل: ۳ قاشق غذا‌خوری آب (مرحله دوم): ۱ لیوان جعفری تازه یا حتی خشک(خورد شده) ۱۵ دقیقه بعد از ریختن رشته ورمیشل، سوپ آماده هست. . برای نان تست: نان باگت یا تست جعفری خشک روغن زیتون پنیر پارمسان . امیدوارم که از این سوپ پر خاصیت و خوشمزه و در عین حال ساده استفاده کنید. 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به امروز که می‌رسم تپش هایِ قلبِ روسیاهم بالا می‌گیرد عمو.... عطش... علمدار... می‌ترسم از امروز، که تاسوعایِ تو را مثل هر سال شرمسارِ مولایی بمانم که عباس و علمداری ندارد... خدایا به لحظه های شرمندگی عباس غیبت کبرای شرمساریِ ما را ببخش و صاحب داغدارمان را برسان... 🖤🖤🖤🖤
😍😍 شير ١٨٠ ميلي ليتر شكر ٥٥ گرم ژلاتين ٢ ق چ خامه ٣٠٠ گرم اسانس توت فرنگي چند قطره توت فرنگي ٥ عدد رنگ خوراكي صورتي 🔸شير، شكر، ژلاتين و خامه رو باهم مخلوط كنين روي حرارت قرار بدين تا گرم بشه ولي نجوشه كمي كه از حرارت افتاد بهش توت فرنگي پوره شده، اسانس و رنگ خوراكي در صورت تمايل اضافه كنين تو ظرف مورد نظرتون بريزين و اجازه بدين كه داخل يخچال ببنده
متفاوت و خوشمزه ☕️ میخک: 6 عدد دانه هل سبز: 7 عدد چوب دارچین: 2 عدد زنجبيل: 2 حلقه رازيانه: 2 قاشق سوپ‌خوری چای سياه: 1 قاشق سوپ‌خوری شير (داغ): 2 پيمانه عسل: 1 قاشق سوپ‌خوری میخک، هل، چوب دارچین، زنجبيل و رازیانه را در قابلمه‌ای حاوی 2 پیمانه آب بریزید و به‌مدت 10 دقيقه روي حرارت زياد قرار دهيد تا بجوشد پس از اين مدت، چاي سياه را به قابلمه بيافزاييد و بگذاريد به‌مدت 5 دقيقه ديگر بجوشد، سپس شير داغ را به آن اضافه كنيد و قابلمه را از روي حرارت برداريد.چاي ماسالا را از صافي عبور دهيد و در فنجان مورد نظر بريزيد. عسل را به آن بيافزاييد و سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو فیلم کامل توضیح دادم،فقط چیزی که ممکنه مورد سوال باشه نوع ادویه هست،من از زردچوبه ، اویشن، پودرکچاب، فلفل تند، ادویه جنوبی، پودر سیر و پودر مخصوص ماکارونی استفاده کردم. درمورد تایم پخت این غذا هم یک ربع کافیه،خوبیش اینه که ابکشی نیاز ندارین و براحتی پخته میشه . 🍓 🍓
👌😉 بهتر است سبزی،خورشت قرمه سبزی خیلی ریزخردشود چون ب این ترتیب خورشت بهتر جا می افتد
🌸🍃🌸🍃🌸🍃 برای تزیین کاپ کیک هاتون میتونید برش های نازک آناناس رو بزارید داخل قالب های کوچک کیک و بزارید داخل فر....🍍🍰
بیستی یخی خوشمزه 🍦🍧 داخل قالبهای پاپسیکل یا بستنی کیم یا یخی پوره میوه همراه با آبمیوه مورد نظر رو بریزید و بذارید یخ ببنده اگر بخواین دو رنگ باشه نصف قالب رو پر از آبمیوه یا شربت کنید و بذارید یخ ببنده و بعدش آبمیوه دوم رو بریزید 🍕🍔~آشپزی ایرانی~🍔🍕 ♡ .•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.