#کوکوی نخودفرنگی
مواد لازم: نخود فرنگی: 200 گرم، سویا: 200 گرم، ذرت آب پز: 100 گرم، تخم مرغ: 4 عدد، آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری، زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری، پیاز سرخ کرده: 2 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل: به میزان لازم
تصویر طرز تهیه کوکوی نخودفرنگی
طرز تهیه:
ابتدا نخود فرنگی را همراه ذرت و مقداری نمک آب پز کنید و داخل سبد بریزید تا آب آنها گرفته شود.در یک کاسه ذرت و نخودفرنگی، آرد سفید، پیاز داغ، سویا و تخم مرغها را باهم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
در نهایت زعفران را همراه نمک و فلفل به مایه کوکو اضافه کنید و مواد را داخل روغن داغ بریزید. بعد از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم برشته شود.
این کوکو را با سس کچاپ تزیین کرده و میل کنید
_FOOD_____
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍟 #سيب_زميني_سرخكرده_رستوراني
✍️سيب زمينيها رو نه خيلي نازك و نه ضخيم خلالي كنيد.
در يك قابلمه آب و مقداري نمك رو به جوش بياريد و سيب زمينيها رو سه دقيقه بجوشونيد.نبايد زياد بجوشن چون پخته و نرم ميشن و موقع سرخ كردن خرد و بي كيفيت ميشن.بعد از سه دقيقه سيب زمينيها رو آبكش كنيد و بلافاصله در يك ظرف كه آب يخ(يا خيلي سرد) داخلشه بريزيد و دو دقيقه بذاريد بمونه(يا زير آب سرد بگيريد) بعد دوباره آبكش كنيد و روي يك پارچه بريزيدشون تا آب اضافش بره.
حالا در تابه روغن بريزيد و بذاريد كاملا داغ بشه و بعد در روغن سرخ كنيد تا طلايي بشن.هر بار مقداري از سيب زميني رو در تابه بريزيد كه يك رديف سيب زميني در تابه باشه تا خوب سرخ بشن و بعد در آبكش فلزي بريزيد تا روغن اضافش گرفته بشه.
هر ادويه اي دوست داريد بايد در اين مرحله به سيب زميني اضافه كنيد يعني بعد از سرخ شدن.بعد هم با سس دلخواه سرو كنيد.😋
_______FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#پولکی_کنجدی🌸
🌸مواد لازم
شکر ۱ لیوان
کنجد ۲ ق غ
پودرهل نصف ق چ
کره خیلی کم
ابتدا یک سینی استیل رو کمی چرب کنید وبزارید کنار.یک ماهیتابه نسوز بردارید وبزارید روی حرارت تا گرم شه،شکرو بریزید داخلش(اصلا قاشق نزنید)بزارید شکر کم کم آب شه ورنگش کاراملی بشه تا موقعی که شکر کاملا آب نشده هم نزنید.حرارت باید خیلی ملایم باشه هر چند دقیقه دسته ماهیتابه رو بگیرید وتکون بدین.بعداز اینکه شکر کاملا آب شد کره رو اضافه کنید وزیرشو کم کنید که نسوزه مدام هم بزنید بعد کنجد بوداده شده رو همراه هل اضافه کنید وخوب مخلوط کنید بعد زیر حرارتو خاموش کنید تا مواد روان هست با قاشق به هرشکل واندازه ای که دوست دارید بریزید،خیلی سریع باید اینکارو انجام بدید تا مواد سفت نشه.
🔸کنجد رو هم به این صورت بوداده👈🏻کنجدهارا تمیز شسته وبزارید کمی ابش بره بعد داخل تابه بدون روغن چند دقیقه تفت بدین تا کمی رنگش تغییر کنه
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت سبیزمینی😋
مواد لازم🔻
- سیب زمینی 14 عدد (کوچک)
- پنیر پارمسان 150 گرم
- فیله مرغ 500 گرم
- پیاز 2 عدد
- خامه صبحانه2 قاشق غذاخوری
- فلفل1 عدد
- نمک ، فلفل ، ادویه جات مورد نیاز
- پنیر موزارلا 150 گرم
طرز تهیه🔻
سیب زمینی ها رو برش های نازک بزنید ، سپس آنها را روی کاغذ روغنی بذارین و نمک ، فلفل و پارمسان رنده شده بریزید و برای مدت زمان 25 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدین.
پیاز را در روغن سرخ کنید ، قارچ خرد شده و سینه مرغ ، نمک ، فلفل ، ادویه های مورد علاقه رو اضافه کنید. و سرخ کنید. همچنین می توانید 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه اضافه کنید سپس در صورت دلخواه فلفل دلمه رو بریزید و چند دقیقه دیگر سرخ کنید..
مواد رو روی سیب زمینی ها بریزید و پنیر موزارلا ریخته و با استفاده از کاغذ روغنی رول کنین و برای 10 دقیقه دیگر در فر با دمای 180 درجه قرار بدین😋
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کباب_ترش
شب قبلا گوشت را با پیاز. فلفل و کمی نمک و زعفران و دو ق غ روغن مزه دار کردم.
۲ ساعت باقی بود گوشتها را به سیخ بکشم دوباره مقداری زعفران به گوشتها اضافه کردم. گوشتها را به سیخ کشیدم و کبابی کردم.
(اول گوشت ها را به سیخ فلری کشیدم کبابی شون کردم بعد از کبابی کردن
از سیخ چوبی برای کباب ها کمک گرفتم و بعد گذاشتم داخل سس)
پیازهای خیاری داخل کباب را با حرارت ملایم تفت دادم گردو را به پیازها اضافه کردم بعد از چند جوش رب انار را با آب انار قاطی کردم و به گردو اضافه کردم
زمان دادم برای پخت
هر گاهی آب سرد یخچالی به گردوها اضافه میکردم
تا گردو ها روغن کافی از خودش پس دهد. در همین فاصله گوجه ها را کبابی کردم. بعد از به قوام اومدن سس
رب گوجه را همراه با فلفل سیاه و نمک اضافه کردم. فرصیت دوباره برای پخت رب گوجه دادم.
وقتی کاملا آب جذب شد یک سس قوام دار و پر روغن کباب ها را همراه با گوجه های کبابی به سس اضافه کردم حرارت را کم کردم سر تابه دوطرفه (رژیمی) را بستم. کمی بعد رو کباب ها و سس سماق ریختم.
_______FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ با #نان_ترتیلا..
مواد لازم:
سینه مرغ پخته و ریش شده ۲ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز خرد شده ۱ عدد
فلفل هالوپینو خرد شده ۱ عدد
پنیر چدار نصف فنجان
آب لیمو یک چهارم فنجان
پنیر مونتری نصف فنجان
چاشنی(ادویه) مخصوص ساندویچ یک بسته.
نان ترتیلا ۱۸ عدد
پنیر چدار و موزارلا .
مراحل تهیه که فکر کنم کاملا مشخصه فقط زمان پخت ۲۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد خواهد بود.
این ساندویچ خوشمزه را حتما امتحانش کنید
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ترشی_مخلوط
مواد لازم :
گل کلم یک عدد
هویج :۳ عدد متوسط
بادمجون گوشتی : ۲عدد
فلفل سبز تند :۶ عدد
سیر : یک بوته
کرفس چندشاخه
سبزی ترشی (گشنیز ؛جعفری ؛شوید؛ ترخون ؛مرزه؛ نعنا)خورد شده پنج قاشق غذاخوری
سیاه دانه :یک قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم
زردچوبه:یک قاشق سرخالی غذاخوری
سرکه قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه:
اول گل کلم و هویج و سیر رو خوب شستیم و وقتی آبش که رفت داخل یک پارچه تمیز گذاشتیم شب تا صبح که کامل کامل خشک بشه چون اصلا نباید آب داشته باشه وگرنه ترشی خراب میشه بعد داخل یک ظرف بزرگ به نسبت مواد ترشی
گل کلم،کرفس، فلفل،هویج و سیر رو خوردکرده و کنار میذاریم
بادمجون رو هم وقتی شستیم خردمیکنیم وباکمی سرکه میجوشونیم درحدی که نرم بشه ولی له نشه وقتی که خنک شد با مواد ترشی مخلوط میکنیم سبزی ترشی رو هم میریزیم و نمک و سیاه دانه و زردچوبه هم اضافه میکنیم درظرف موردنظرمون میریزیم وروش سرکه میریزیم سرکه تا اندازه میریزیم که روی موادرابگیره
نکته حتما حتما مواد خشک خشک باشند و این که با این مقدار مواد که گفتم سه تا شیشه جاسسی بزرگ ترشی دارید حتما درست کنید لذت ببرید.
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#دسر_شیر_خرما 🍮 😋
خرما ۱۵عدد
فندق یک پیاله
پودر ژلاتین به اندازه هرلیوان شیر یک ق غ خوری
شکر هم نصف لیوان(اکه شیرین دوست دارین زیادتر کنید یا میتونید شکر و حذف کنید)
🔸اول از همه شیر و شکر و ژلاتین رو رو حرارت گاز بن ماری میکنیم در حد جوشیدن بعد میذاریم از داغی بیافته خرما رو بهش اضافه میکنیم میذاریم یکم بمونه خنک بشه خرما شیر و فندق رو داخل میکسر میکس میکنیم قالب رو چرب کرده میریزیم داخلش میذاریم یخچال تا ۶ساعت بمونه کاملا ببنده راحت از قالب در بیاد.
مواد رو بعد میکس شدن از صافی رد کنید من نکردم ته قالب از پوست خرما و فندق ته نشین شده بذارید بمونه
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#خوراک_جگر 🧆 😋
جگر،دل ،قلوه
پیاز یک عدد
رب گوجه نصف قاشق غذاخوری
نمک ،فلفل،زردچوبه
آب جوش نصف استکان
سیب زمینی سرخ شده به مقدار لازم
🔸ابتدا پیاز خرد شده را تفت دهید و ادویه ها را اضافه کرده جگرو دل وقلوه را شسته و برش زده به پیازها اضافه کرده مقداری تفت دهید و نصف استکان آب جوش اضافه کرده درب ظرفتون رو ببندید و با شعله ی ملایم اجازه بدید خوب پخته بشن و وقتی آب غذا تمام شد یک قاشق رب را به مواد اضافه کرده خوب تفت دهید و کنار سیب زمینی سرخ شده سرو کنید
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشک
با این روش میتونید خیلی راحت و سریع یه ترشک خیلی عالی و خوشمزه درست کنید پس زود و تند و سریع دست بکار بشین و یه ترشک ترش ترش ترش درست کنید
.
مواد لازم :👇
میوه شامل آلو و آلبالو و گیلاس و آلو زرد و شبرنگ ۱ کیلو
سرکه ۱/۴ لیوان
نمک ۱ قاشق غذاخوری
رب نارنج ۱قاشق غذاخوری
.
دستور تهیه :👇
میوها رو شسته و توی قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا آب بندازه بعد که آب انداخت و شروع به جوشیدن کرد و کمی نرم شدن نمک و سرکه و رب نارنج و اضافه میکنیم و میزاریم بجوشه تا کم کم آب میوه تبخیر بشه و به غلظت برسه و ترشک ما آمادست.
نکته :👇
از هرنوع میوه ای میتونید استفاده کنید حتما از آلبالو استفاده کنید به جای رب نارنج میتونید از رب انار ترش هم استفاده کنید
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاداندونزی
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_برنج
با این برنج مهموناتون رو شگف زده کنید😍
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه_لاکچری
پیاز
هویج
فلفل قرمز و سبز
سوسیس
پیازچه
6 تخم مرغ
نمک و فلفل
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود خوش رخ و خوشمزه س که درست کردنش مثل آب خوردنه
آرد ۲۰۰گرم 🌸 شیر گرم ۱/۲پ
مخمر ۲ق چ 🌸 شکر ۲ق چ
نمک ۱/۲ق چ 🌸 روغن زیتون
فلفل دلمه سبز و زرد و نارنجی
گوجه گیلاسی 🌸 پنیر موزارلا
و زیتون
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍥سس بشامل (سس سفید)🍥
سس بشامل یا سس سفید، یک سس فرانسوی و یکی از سس های پایه ای است که معمولا در تهیه لازانیا، انواع ماکارونی، مک اند چیز یا پیتزا و خیلی غذاهای دیگر کاربرد فراوان دارد.
من خودم به همین روش درست میکنم، خیلی عالی میشه
مواد لازم:
کره، 4 قاشق غذاخوری
آرد، 4 قاشق غذاخوری
شیر پر چرب، 750 میلی لیتر (داغ)
2 عدد برگ بو
3 تا 4 عدد دانه فلفل سیاه نکوبیده
نمک برای چاشنی
پودر فلفل تازه آسیاب شده، ½ قاشق چایخوری
طرزتهیه:
1- شیر را داخل قابلمه ای داغ کنید.
2- برگ بو و دانه های فلفل را به شیر اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
3- برگ بو و دانه های فلفل را خارج کنید.
4- کره را داخل ظرفی دیگر داغ کنید.
5- آرد را به کره ذوب شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
6- مخلوط آرد و کره را بیش از حد نپزید.
7- به طور مداوم هم بزنید.
8- شیر داغ را کم کم اضافه کنید و با ویسک هم بزنید.
9- نمک و فلفل را اضافه کنید و سس را با حرارت پایین بپزید تا غلیظ شود در حدی که پشت قاشق به صورت یک لایه بماند.
10- سس را از روی حرارت بردارید و روی آن سلفون بکشید تا رویه نبندد و خنک شود.
11- این سس در ظرف دربسته حداکثر تا 5 روز قابل نگهداری است.
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#اشترودل 🥐 😋
آرد ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر گرم ۲۵۰ میلی لیتر
روغن مایع۶ ق.غ
نمک ۱ ق.چ
شکر ۲ ق.غ
مایه خمیر یک پاکت ۱۱ گرمی
در کاسه ایی تخم مرغ را شکسته نمک ،شکر و روغن و شیر ولرم را به آن بیفزایید.مخلوط کرده و مایه خمیر فوری را اضافه کنید.آرد را کم کم به مواد افزوده و هم بزنید.وقتی که آرد به راحتی جذب مواد نشد،به اصطلاح مایه از آرد سیر شده.اضافه کردن آرد را متوقف کنید.
یک و نیم ساعت استراحت بدین تا خمیر عمل بیاد .اشترودل رو به هر شکلی که دوست دارین حالت بدین و با مواد میانی دلخواه پر کنید.
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#موس خوشمزه #دسرمکعب😍
شیر 1لیوان .شکر نصف لیوان.نصف لیوان خامه. پودر ژلاتین 1قاشق غذا خوری
ابتدا شیر رو بجوشانید بعد شکر ژلاتین رو اضافه کردم بعد میذاریم دوباره بجوشه بعد از جوش آمدنش زیرش رو خاموش کنید وخامه رو اضافه کرده وبا همزن دستی مخلوط کرده تا ذوب بشه،
🍮همه موادوبه رنگ دلخواه رنگـ زدم بعدتوقالب ریختم وداخل فریز گذاشتم باید ۵تا۶ساعت توفریزباشه چون اینجوری راحت ازقالب جدامیشه ونمیشکنه بعدازشکلات تلخ آماده برای مابین مکعب ها استفاده کردم وبه اندازه ابعاد مکعب ها شکلاتو برش دادم تو سه ردیف وبه دلخواه رنگاروکنارهم چیدم یه تزیین کوچولوهم روشو با ترافل وپسته کردم
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آنچه #زنان باید بدانند
از زیبایی #بدن گرفته تا زیبایی #ظاهر
کل آرایش صورتم فقط یه رژ لب بود💄☹️
بلد نبودم چه کرمی واسه صورتم بخرم
یاچجوری جای لک و جوش صورتمو با کرم کاور کنم😩
از اونجایی که هزینه آموزشگاه رفتن و آرایشگاه رو نداشتم😒 بعد از آشنایی با این کانال از سیر تا پیاز آرایش کردن رو یاد گرفتم😍
الان دیگه واسه مجالس کل فامیل و دوستامو خودم آرایش میکنم😅😜
اینجا رو به تمام خانم ها پیشنهاد میکنم👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#فینگر_فود #قارچ
می تونین قارچ رو با هر نوع مواد دلخواه پر کنین. برای طرز تهیه قارچ شکم پُر ابتدا دل قارچ ها رو به خوبی خالی کنین بعدش با هر نوع مواد دلخواهی که دوست دارین توی دل قارچ ها را پُر کنین.
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا🙏
در روزشهادت امام
حسن عسگری
به حق مظلومیتش
به حق فرزندنش
صاحب الزمان عج
تمام بیماران را
لباس عافیت بپوشان و
دعاهایمان را مستجاب کن
"آمين"🙏
@ashpazy_irani🖤
مواد لازم برای تهیه دسر بستنی شبدری:🍮
🍭بستنی وانیلی آب شده: سه فنجان
🍭شیر: یک و یک دوم فنجان
🍭عصاره نعناع: یک و یک دوم قاشق چای خوری
🍭رنگ مجاز خوراکی : سبز شبدری
🍭خامه زده شده: به مقداری لازم
🍭مربای گیلاس: برای تزیین
طرز تهیه دسر بستنی شبدری:
🍸- در یک کاسه بستنی وانیلی را ریخته به آن رنگ مجاز خوراکی سبز شبدری اضافه می کنیم، شما می توانید از قبل شربت نعناع درست کرده از آن استفاده کنید. (شکر، آب، رنگ سبز شبدری، عصاره نعناع)
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
سلام دوستان با آموزش کیک ماست در خدمتتونم این کیک خیلی خوشمزه است و بافت خیلی خوبی داره
مواد لازم:
آرد:2لیوان
ماست:1لیوان
روغن:1لیوان
تخم مرغ :4عدد
شکر:1لیوان
بکینگ پودر:1.5قاشق غذا خوری
وانیل :1/4قاشق چایخوری
طرز تهیه :
1آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید
2 تخم مرغها، وانیل وشکر را ده دقیقه با همزن بزنید تا کشدار و کرم رنگ بشه
3روغن را اضافه و در حد یکدست شدن بزنید
4 ماست رو اضافه کنید و دوباره در حد یکدست شدن بزنید
5 آرد رو کم کم اضافه کنیدو به آرامی و در یک جهت هم بزنید
5 قالب رو با کره کمی چرب و آرد پاشی کنید مواد رو داخل قالب بریزید و 90 دقیقه داخل فردست ساز _توضیحات در پست های قبل قرار دهید بعد از این مدت با خلال دندان چک کنید اگه نپخته بود 20دقیقه دیگه زمان بدید تا کیک خوب بپز
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم📝
100 گرم کره
500 گرم برنج
1 قاشق غذاخوری نمک
750 گرم آب گرم
کره را در یک تابه ذوب کنید. من برنج را از قبل شسته و کاملاً خشک کردم.
برنج ها را به مدت 2-4 دقیقه سرخ کنید تا گرم شود و کاملاً با روغن مخلوط شود.
نمک را اضافه کنید ، مخلوط کنید و آب جوش بریزید. گرما را به حداقل برسانید و برنج را حداقل 30-35 بپزید. درب قابلمه را بلند نکنید! بعد از گذشت این مدت ، برنج را آماده شده و هم بزنید. انجام شد.
نوش جان
___FOOD_______
🍕🍟🍔🥨🍖🍗🍕🍔🍟
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇