eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🧉 😋 ▫️٣ ليوان شير كاكائو ▫️نصف ق غ پودر كاكائو ▫️شكر يك ليوان ▫️ژلاتين دو ق غ ( با يك سوم ليوان اب بن ماري كنيد ) ▫️نشاسته ذرت ١ ق غ ▫️وانيل نوك ق چ 🔸من در اين جا از كيك هم استفاده كردم ( من از كيك براوني بسته بندي كه به صورت تكي هست و نرم هستن استفاده كردم ) ( از هر نوع كيكي ميتونيد استفاده كنيد يا خودتون درست كنيد ) ابتدا كمي از شير كاكائو خنك و با پودر كاكائو و نشاسته ذرت خوب مخلوط كردم سپس همه شير كاكائو رو حرارت ملايم گذاشتم و مابقي كه مخلوط كرده بودم رو هم بهش اضافه كردم شكر و وانيل هم اضافه ميكنيم تا وقتي كه شكر حل بشه روي حرارت نگه ميداريم سپس حرارت رو خاموش كرده و ژلاتين بن ماري شده رو اضافه و هم ميزنيم داخل هر جام يك عدد كيك قرار دادم و ظرف رو از دسر پر كردم سپس ٣ ساعت در يخچال نگه داري ميكنيم و آمادست براي تزيين كمي از كيك ها رو با دست پودر كردم و روش ريختم و از زرشك تازه استفاده كردم با هر چيزي ميتونيد تزيين كنيد 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
به یک کیلو شکر یک کیلو آب شش لیوان آبلیمو یک چهارم لیوان(لیوان دسته دار فرانسوی) ابتدا به را شسته و از وسط نصف کنید هسته به رو بیرون بیارید به رو به صورت نگینی خرد کنید لازم به گرفتن پوست به نیست. به های خرد شده رو درون قابلمه ریخته و 6 لیوان آب بهش اضافه کنید. درب قابلمه رو ببنید به مدت ربع ساعت بعد از این زمان شکر رو بهش اضافه کنید کمی هم میزنیم که شکر آب بشه. بعد درب قابلمه رو ببنید حرارت رو کم کنید(مثل زمانی که میخواید برنج رو دم بدید) و 3 تا 4 ساعت اجازه بدید مربا پخته شه. بعد برای خوشرنگ شدن مربا درب رو به همراه دم کنی روی قابلمه بگذارید و مجدد 2 تا 3 ساعت شاید هم بیشتر با حرارت کم اجازه بدین تا اب مربا تبدیل به شهد بشه و از حالت ابکی خارج بشه و مربا خوشرنگ بشه. بعد ابلیمو رو اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه خاموش کنید. فقط اینو در نظر داشته باشید بیش از حد هم نباید قوام بیاد چون وقتی مربا خنک شد و درون یخچال میره خیلی غلیظ و سفت تر از اونی که میبینید میشه. اگه بعد از خنک شدن خیلی غلیظ و سفت شد یک لیوان اب بهش اضافه کنید و باز بزارید با حرارت خیلی کم 20 دقیقه بجوشه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله دو رنگ یه دسر تابستونی خنک و خوشرنگ⁣ ⁣ ژله آلبالو ۲ عدد ⁣ آب داغ ۴ لیوان ⁣ آلبالو ۳۰ عدد ⁣ مواد لایه پاناکوتا ⁣ شیر ۴۰۰ گرم (۲ لیوان ) ⁣ خامه ۲۰۰ گرم ۱ پیمانه ⁣ وانیل نوک قاشق چای خوری ⁣ شکر ۴ قاشق غذا خوری ⁣ ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری ⁣ مواد لایه دوم ژله ⁣ ژله کیوی ۱ بسته ⁣ آب داغ ۲ لیوان ⁣ بریم برای طرز تهیه‌ش که تو ویدیو هم دیدین و خیلی هم آسونه:⁣ ژله آلبالو رو با اب داغ هم بزنید و بعد از این که ته لیوانتون آلبالو گذاشتین ژله رو بریزین و ۲ساعت بزارین داخل یخچال، حالا هر کدوم از لایه ها رو آماده کنید بزارین خنک شه، بریزین رو لایه اول و دوباره ۲ ساعت بزارین داخل یخچال، همین قدر ساده...⁣ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته‌چین سبزی پلو و مرغ چند نکته :👇 با گوشت گوسفند هم میشه درست کرد و خیییلی خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم کشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم. چون سبزی هم به برنج اضافه میشه نمک رو کمی بیشتر از وقتی که برنج آبکشی ساده درست میکنید بزنید. همینطور به دلیل وجود سبزی و البته قرار گرفتن مرغ و مخلفات روی برنج، باید کمی زنده تر آبکش بشه. مخلفات اختیاری هست من گاهی سیب زمینی و بِه هم میریزم. هویج هم اختیاریه. ولی آلو حتما باشه که ترش و لذیذ میشه. گاهی که آلو نداشته باشم به جاش لواشک میذارم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍹 😋 ▫️پوره هلو یک پیمانه ▫️خامه قنادی زده شده یک پیمانه ▫️آب سرد یک چهارم پیمانه ▫️پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری ▫️آب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری ▫️خامه صبحانه یک سوم پیمانه ▫️پودر قند دو قاشق غذاخوری 🔸پودرژلاتین رو با آب سرد مخلوط میکنیم و روی حرارت غیر مستقیم میزاریم تا ژلاتین آب شه،۲ یا ۳تا هلوی زعفرونی رو رو خُرد میکنیم و بعدش با میکسر پوره میکنیم،با آبلیمو و پودرقند مخلوط میکنیم،تو مرحله بعد خامه قنادی زده شده رو با خامه صبحانه ترکیب میکنیم و به پوره اضافه میکنیم ،در نهایت هم ژلاتین رو با مواد خیلی خوب هم میزنیم و تو ظرف مورد نظر میریزم و حدودا ۴،۵ ساعت تو یخچال میزاریم،برای سرو هم میتونیم از هلوی تازه استفاده کنیم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول_سبزیجات یکی از اسانترین طرز تهیه مرغ هست سینه مرغ به تعدادی که نیاز هست تهیه میشه و در موادی مثل فلفل ونمک وپودر سوخاری و آب لیمو و پاپریکا و آب پیاز و روغن زیتون و رب فلفل قرمز و مرینت میشه( مواد بر اساس ذائقه می تونه متغیر باشه) سپس فلفل دلمه ای قرمز و سبز، هویج، سیب‌زمینی وپنیر موزارلا که به یک اندازه بریده شده اند داخل سینه مرغ گذاشته شده ورول می‌شود. با یک خلال چوبی فیکس میشه و داخل سینی فر قرار داده میشه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیسکویت خرد شده+ خامه صبحانه زده همراه پنیر ماسکارپونه یا خامه ای یا لبنه + کمپوت هلو یا هر کمپوتی که دوست دارید چرخ شده! _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
200 گرم کره در دمای اتاق 1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ،80 گرم) 1 عدد تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری شکر 1 استکان ماست (84 گرم) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 4 الی 4.5 لیوان آرد برای روی بیسکوییت: شکلات سفید و شیری تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (با دست یا همزن دستی) سپس آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. خمیر را داخل قالب بیسکوییت بذارید اگر قالب ندارید میتوانید هر شکلی که دوست دارید بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی بیسکوییت کمی سرخ شود بپزید (حدود 20_15 دقیقه ، به حرارت فر شما بستگی دارد) بعد از بیرون آوردن از فر وقتی که بیسکوییت ها سرد شد از قالب بیرون آورید و در شکلات آب شده به روش بنماری بزنید و داخل ظرف سرو بچینید. (برای اینکه ظرف سرو شکلاتی نشود بعد از اینکه بیسکوییت ها را در شکلات زدید روی کاغذ روغنی بذارید و وقتی شکلات سفت شد داخل ظرف بچینید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب دیگی متفاوت مواد لازم : گوشت چرخ کرده گوساله و گوسفندی ۵۰۰ گرم پیاز نگینی ریز خرد شده ۱ عدد پیازچه ½ پیمانه سیب زمینی حلقه ای نیم سانتی ۲ عدد بادمجان نیم سانتی حلقه ای ۱ تا ۲ عدد جعفری ریز ساطوری شده ½ پیمانه فلفل دلمه ای سبز ½ پیمانه فلفل چیلی یا دلمه ای قرمز ½ پیمانه نمک ۱ ق.چ فلفل سیاه ½ ق.چ تخم گشنیز ۱ ق.چ زیره سبز ⅔ ق.چ پودر پیاپریکا ۱ ق.چ پودر آویشن ½ ق.چ سیر ۳ حبه سس کباب : رب ۱ ق.غ آب ⅔ لیوان یا ½ لیوان نمک و فلفل به مقدار لازم پودر سیر ½ ق.چ زعفران ۱ تا ۲ ق.غ روغن مایع ۲ ق.غ دمای فر گازی ۱۸۰ درجه و زملن ۳۰ دقیقه با فویل و ۳۰ دقیقه بدون فویل + ۱۵ دقیقه تا برشته شدن با گریل دمای فر برقی ۱۸۰ درجه ۳۰ دقیقه با فویل ۴۵ دقیقه بدون فویل و حالت کانوکشن . حرارت بالا و پایین المنت _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر ماهی تابه رژیمی هم ندارید از ماهی تابه چدن یا تفلون استفاده کنید ماهی تابه لازم نیست از قبل گرم بشه شعله پخش کن نمیخواد چرب کردن هم نمیخواد شعله کم باشه همه چیز حله ، مثل وقتی که برنج دم میزارید. تا نون کم کم گرم بشه وپنیر آب بشه شعله زیاد باشه نان زود میسوزه فویل هم تو خونه نداشتید یک سینی بزارید رو نونها و اجر رو سینی باشه اجر سنگینه باعث میشه به نونها فشار بیاد وقتی که پنیر کم کم آب میشه دوتا نون بهم بچشپن عزیزان مواد اسنک اختیاریه همون مواد پیتزا س میتونید بجای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کنید. سسی که به مواد زدم سس قرمز تنده این سس ادویه داشت به این دلیل ادویه نزدم اگر شما این سس نداشتید کمی رب ویا سس قرمز بزنید فلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه بزنید پنیر زرد رنگ پنیر گودا ست سوپر مارکتا دارن اگر نداشتید از پنیر پیتزا استفاده کنید به جای روغن میتونید از کمی کره استفاده کنید عالی میشه من از مخلوط کره وروغن استفاده کردم کناره های نون تست رو دوست ندارید با کارد لایه نازکی برش بزنید شعله کم باشه حدود ۸ الی ده دقیقه طرف نونها برشته میشه زیادی سرخ نکنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام عزیزان همراهم، اینم دستور یا این سوخاری رو درست کنید و در کتار عزیز انتون میل کنید اگه از فیله مرغ استفاده کنید بهتره ولی سینه مرغ هم میشه، سینه مرغ رو نازک برش بزنید، وقتی فیله ها طلایی شدن از روغن دربیارید روی دستمال آشپزخونه بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه، اگه میخواید پولکهای فیله بیشتر باشه چند بار آرد و آب رو تکرار کنید و در آخر با هر دو دست بصورت دورانی فیله هارو توی آرد بچرخونید، فیله ماهی هم میشه با همین دستور پولکیش کرد البته ماهی حتما فیله باشه و بدون تیغ😉 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇