eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
157هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.6هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی مواد لازم : این مقدار مواد برای ۳۵ تا ۴۰ عدد سمبوسه متوسط هست سیب زمینی ۱ کیلوگرم سبزی ساطوری شده (تره، جعفری، پیازچه) ۱۰۰گرم نون لواش ۶ عدد پیاز بزرگ ریز نگینی شده ۱ عدد ادویه شامل زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک سس فلفل به دلخواه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالزونه مرغ و قارچ 😍😋🍕 طرز تهیه خمیر این کالزونه خوشمزه مثل خمیر قیف مرغ که دستور تهیش تو پستای قبلی هست . از خمیر نون بربری یا نون فرانسوی هم میتونید استفاده کنید. برای تهیه مواد داخل خمیر هم یک عدد پیاز ریز خرد شده رو در روغن تفت بدید و سپس مرغ ریز خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا برشته شه. نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، ارگانو بزنید. قارچ، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای رنگی ریز خرد شده اضافه کنید و تفت بدید. در صورت تمایل یه حبه سیر رنده شده ام اضافه کنید. گلوله هایی از خمیر جدا کنید و هر کدوم رو پهن کنید. مقداری سس گوجه فرنگی روی خمیر بمالید و مقداری پنیر موزارلای رنده شده روی اون بپاشید. مقداری از مخلوط مرغ رو اضافه کنید و دوباره پنیر موزارلا بپاشید.خمیر رو تا کنید و لبه هاش رو مثل فیلم با انگشت محکم کرده و شکل بدین. کالزونها رو در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی آنها بمالید و با چاقو چند برش روی اونا ایجاد کنید. سینی را حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کالزونه ها طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید. نوش جون! _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر خامه ای ۱۱۳ گرم عسل یک چهارم پیمانه دارچین یک چهارم ق چ نان تست تخم مرغ ۲ عدد شیر ٢ ق غ وانیل ۲ ق چ دارچین یک چهارم ق چ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه غذای فوری خوشمزه😍😋 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
سیب زمینی را برش نازک بدهید داخل کاسه پر یخ ۱ قاشق بکینگ پودر با نمک بریزید و نیم ساعت بگذارید و بعد روی دستمال پهن کرده ۲ساعت بگذارید خشک شود و سرخ کنید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلامی گرم 🍃در طلوعی زیبا 🌸تقدیم شما مهربانان 🍃سلامی به زیبایی عشق 🌸وبه لطافت دل مهربانتون 🍃آرزومیکنم 🌸پنجـره دلتـون 🍃همیشه رو 🌸به خوشبختی بازبشه 🍃صبح آدینه تون بخیر و خوشی 🌸در کنار عزیزان دلتون
بادمجون شکم پر😋 شکم بادمجون ها رو باز میکنیم.(پوست نمیگیریم).توی قابلمه ای سرکه و آب و بادمجون ها رو میزاریم بیست دقیقه بجوشه.وقتی سرد شد شکم بادمجون رو با سیر و فلفل چرخ شده و سبزی معطر و کمی نمک پر میکنیم و توی ظرف شیشه ای میچینیم.با سرکه میپوشونیم در ظرف رو محکم میکنیم.بعد از یک هفته آمادست. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍘 3عددکدو سبز ، 5-6 عدد پیازچه ، مقداری نعناع تازه ، شوید ، 1 عدد پیاز (کوچک)، 1 کاسه کوچک پنیر صبحانه و 2-3 عدد تخم مرغ ، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، 1قاشق غذاخوری آرد ، نمک ، فلفل ، فلفل قرمز ، کمی ریحان خشک ، 2 قاشق غذاخوری ماست ، مقداری زرشک وکمی بکینگ پودر مواد رو با هم داخل ظرفی مخلوط کرده و سرخ کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
😋 تخم مرغ : ۴ عدد شکر : نصف پیمانه(اختیاری) شیره انگور : ۳/۴ پیمانه آب جوش : ۱/۴ پیمانه آرد : ۲/۵ پیمانه بکینگ پودر : ۱ ق غ روغن : ۳/۴ پیمانه تخم مرغ رو شکر رو ۷ دقیقه با همزن زدم تا کاملا پفکی بشه بعد روغن و شیره و آب جوش رو ریختم و همش زدم تا یکدست بشه بعد آرد و و بکینگ پودر رو در ۳ مرحله ریختم و دورانی هم زدم تا تموم بشه و توی قالب چرب شده ریختم و به مدت ۴۰ دقیقه توی فر ۱۸۰ درجه گذاشتم میتونین گردوی خرد شده هم بهش اضافه کنین خیلی خوشمزه میشه. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍅🍅 تا فصل گوجه🍅 هست و گوجه ارزونه حتما گوجه خشک تهیه کنید رنگ فوقالعاده ای به غذاهاتون میده، از رب خیلی بهتره و خوشمزه تره، ماکارونی با گوجه خشک محشره، من گوجه هارو میشورم حلقه ای میکنم یا تو سینی یا به نخ میکشم و آویزون میکنم هر چه حلقه گوجه نازک تر باشه زودتر خشک میشه، وقتی کامل خشک شد با آسیاب پودرش میکنم و تو غذا هام ازش استفاده میکنم، امیدوارم گوجه خشک درست کنید و لذت ببرید از طعم و رنگ فوقالعادش😍. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خوراک شیک و درعین حال ساده بااضافه مرغ هایی ک میمونه این پیش_غذا رو برای مهمون درست کنید نوش جان 💗 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
ایده تزئین سالاد🥗 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍕🍝 اول مایه رو آماده میکنیم به این صورت که پیازو تفت میدیم با گوشت چرخ شده و قارچ و فلفل دلمه من خیلی کوچولو هویجم اضافه کردم ادویه که میدونید شامل نمک فلفل سیاه فلفل قرمز هم میزنیم و خوب که تفت دادیم زردچوبه و رب میزنیم یک بسته پاستارو تو اب جوش که نمک و یکم روغن داره میریزیم نرم که شد ابکش میکنیم و با یک عدد تخمرغ و فلفل سیاه مخلوط میکنیم ... کف ظرف و کمی چرب میکنیم از پاستا میریزیم و بعدمواد گوشتی و پنیر پیتزا تا لایه اخر که پاستا و پنیر پیتزاست _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
ایده تزئین سالاد🥗 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی سرخکرده فرانسوی _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
یک قاشق مرباخوری از هر دو نوع فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید و سپس یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز را بسایید و به آن بیفزایید. زردچوبه، دارچین و زیره را از هر کدام، به میزان یک قاشق غذاخوری به آن بیفزایید و همه را هم مخلوط کنید تا ادویه خورشی کامل شود نوش جان 💗 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
از نوع فری🤗 ۱ فنجان سویا ۱ فنجان قارچ نگینی خرد شده نصف فنجان فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ۱ عدد گوجه متوسط نگینی خرد شده پنیر پیتزا شیرنارگیل ۲-۳ قاشق غذاخوری ادویه ۱ قاشق غذاخوری سر پر نمک به مقدار لازم پیاز ۱ عدد ۱)پیاز،قارچ و فلفل دلمه ای رو توی ماهیتابه بریزید و دربش رو بزارید تا آب قارچ خارج بشه و مواد با بخار آب قارچ نرم بشن. ۲)وقتی آب قارچ کشیده شد مقداری روغن اضافه کنید و بزارید کمی تفت بخورن. سپس مواد رو کمی کنار بزنید و سویا رو توی ماهیتابه ریخته و وقتی سرخ شد(نسوزه)با باقی مواد مخلوط کنید و ادویه ها،نمک و شیرنارگیل رو‌هم اضافه کرده و در آخر گوجه رو بریزید و کل مواد رو باهم خوب ترکیب کنید و تفت بدید. ۳)در آخر مقداری پنیر پیتزای وگن رنده شده رو روی نان تست بریزید و مقداری از مواد رو روی نان پهن کنید و دوباره روش پنیر پیتزا بریزید و لایه دیگه نان بذارید. با باقی نان ها هم همینکار رو بکنید و بعد توی فر از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه شعله ی پایین و ۵ دقیقه شعله ی بالا گذاشته تا روی نان طلایی بشه. نوش جان🥰 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
😋🍵 برنج نصف پیمانه- جو ۱ پیمانه- لوبیا چیتی ۱ پیمانه-سبزی آش ۵۰۰ گرم- کشک ۲ پیمانه-سیرداغ نصف پیمانه-پیازداغ ۲۰۰ گرم-نعناع داغ ۲ قاشق غذاخوری-نمک و فلفل به میزان لازم-زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری لوبیا را خیس کرده و میپزیم.جو را ۲ ساعت خیس کرده. برنج را هم خیس می کنیم.قابلمه را تا نصف پر از آب می کنیم و برنج و جو را داخل قابلمه میریزیم تا بپزدو آب داخل قابلمه هنگام پخت به نصف برسد و از هیچ قاشقی برای هم زدن استفاده نکنید به هیچ وجه آش ته نمی گیرد. وقتی برنج و جو پخته شد لوبیا چیتی پخته شده را اضافه می کنیم و میزاریم تا جوش بیاد.بعد پیازداغ و سیرداغ را آماده کرده کمی داخل آش و کمی هم برای تزئین نگه می داریم.زردچوبه و نمک و فلفل و نعناع را اضافه کرده و همه ی مواد را مرتب هم می زنیم.سبزی خرد شده را به آش اضافه می کنیم البته یک مقدار از سبزی را نگه می داریم برای زمانی که آش پخت و جا افتاد استفاده کنیم تا حالت تازگی پیدا کند.هرکجا که دیدین آب آش کم شده کم کم آب جوش اضافه کنید و کشک را هم اضافه می کنیم و میزاریم ملایم جوش بخورد و در نهایت آش را سرو می کنیم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هردختری باید یه همچین کانالی داشته باشه ک پر از چیزای دخترونه مثل👇 💅 💇‍♀ 🧕 و کلی چیز باحال دیگه😻 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e فقط دخترای خاص بیان😍💋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍆🍆🍆 بادمجان‌ها را می‌توان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست می‌کنیم و خوب ساطوری می‌کنیم. بعد بادمجان ساطوری شده را همراه با آب انار(دلخواه) و آب غوره و پس از آن گلپر، نعنا و سیر رنده شده مخلوط کرده و در ظرف می‌کشیم. نوش جان😋 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
این شیرینی هم راحته و هم خوشمزه. از خمیر اماده یوفکا استفاده کردم,داخلش هم بسته به تعداد خمیر ها از مغز ها می تونید استفاده کنید. به این صورت که مغز گردو و پسته و بادام رو اسیاب کردم ولی نه خیلی نرم ,چون من دوست دارم زیر دندون بیاد. مغز ها رو با گلاب و پودر قند و هل کوبیده به حالت خمیری درمیاریم و لای خمیرهای نواری یوفکا میزاریم و می پیچیم به این صورت که برای هر شیرینی سه ورق خمیر نواری در نظر می گیریم و هر لایه را کره اب شده می مالیم و روی هم میزاریم در لایه ی اخر هم موادمون میریزیم و رول میکنیم. و به مدت ده تا پانزده دقیقه توی فر میزاریم با درجه ی 150,وقتی روش طلایی شد اماده هستن. حالا نوبت شیره هست یه شیره ی غلیظ با شکر و اب و گلاب و زعفرون و هل درست میکنیم و بعد اینکه سرد شد روی شیرینی ها میدیم. نوش جان💗 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یا 👌😋 تکه های مرغ خام رو از قبل با نمک و زعفرون مزه دار کنید و کف قابلمه بچینید، سعی کنید تکه های مرغ رو تَنگ هم بزارید! چون وقتی میپزن از هم جدا میشن و اگه چسبیده بهم بزارید در آخر ته دیگش قشنگ تره! برنج رو آبکش کنید، نزارید برنج نرم بشه باید کمی دون باشه، مقداری از برنج رو با زعفرون قاطی کنید و روی مرغها پهن کنید، البته میتونید برنج زعفرونی رو به صورت حلقه ای دور قابلمه بریزید، اینجوری وقتی ته چین رو توی دیس برمیگردونید لایه زعفرونیش پهن تر و مشخص تره، بقیه ی برنج رو دو قسمت کنید و یه قسمتش رو روی برنج زعفرونی بریزید، پهن کنید و با کف دست کمی فشار دهید و قسمت بعدی رو با عدس پخته مخلوط کنید و روی برنج سفید پهن کنید، لای عدس پلو پودر دارچین بپاشید. میتونید اول عدس پلو رو بزارید بعد پلو سفید رو، فرقی نداره، و یا میتونید اگه برنجتون زیاده سه لایه رو تکرار کنید، یعنی بجای سه لایه، شش لایه بریزید. شعله رو کم کنید و شعله پخش کن بزارید وگرنه مرغها خشک میشن و چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت دم بزارید. در آخر روغن داغ کنید و توی دیس برگردونید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
موادلازم برنج چهار پیمانه شوید خرد شده تازه یک پیمانه (یاخشک) مرغ چهار تکه زعفران دم کرده دو ق غ پیاز یک عدد نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم سیب زمینی یک عدد(به دلخواه) ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز چهار قاشق روغن سرخ میکنیم نمک،فلفل و زردچوبه و یک فنجان آب اضافه میکنیم و شعله رو کم میکنیم تا بپزه و در آخر کمی زعفرون میزنیم. برای درست کردن شوید پلو برنج را شسته و به همراه دو ق غ نمک به مدت دو ساعت خیس کنید.آب را داخل قابلمه ای به جوش بیارید و آب شور برنج را خالی کرده و با آب سرد بشورید و برنج را داخل آب جوش ریخته و به ارامی برنج را هم بزنید و شوید تازه را اضافه کرده و بعد از اینکه نیم پز شد برنج رو آبکش کرده اگر شوید خشک اضافه میکنید باید شوید را لابلای برنج بدید داخل قابلمه روغن یا کره بریزید و به قابلمه منتقل کنید شعله رو کم کنید تا با حرارت ملایم دم بکشه. من دو کفگیر برنج رو زعفرون زدم ته قابلمه چرب شده ریختم بعد بقیه ی برنج رو اضافه کردم نوش جان 💗 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥦 گل کلم،هویج،کرفس و ساقه و برگش،سیر چند حبه،برای رنگ قرمزش هم میتونید از کلم قرمز یا چغندر خام رنده شده یا نگینی خرد شده،استفاده کنید سرکه و آب جوشیده ی سرد شده به میزان نصف به نصف،،نمک و کمی فلفل سیاه... همه ی مواد را خرد کرده و با هم مخلوط کنید و در جای خنک نگهداری کنید و بعد از یک هفته نوش جان _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇