eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
156.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.6هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
😋🍵 برنج نصف پیمانه- جو ۱ پیمانه- لوبیا چیتی ۱ پیمانه-سبزی آش ۵۰۰ گرم- کشک ۲ پیمانه-سیرداغ نصف پیمانه-پیازداغ ۲۰۰ گرم-نعناع داغ ۲ قاشق غذاخوری-نمک و فلفل به میزان لازم-زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری لوبیا را خیس کرده و میپزیم.جو را ۲ ساعت خیس کرده. برنج را هم خیس می کنیم.قابلمه را تا نصف پر از آب می کنیم و برنج و جو را داخل قابلمه میریزیم تا بپزدو آب داخل قابلمه هنگام پخت به نصف برسد و از هیچ قاشقی برای هم زدن استفاده نکنید به هیچ وجه آش ته نمی گیرد. وقتی برنج و جو پخته شد لوبیا چیتی پخته شده را اضافه می کنیم و میزاریم تا جوش بیاد.بعد پیازداغ و سیرداغ را آماده کرده کمی داخل آش و کمی هم برای تزئین نگه می داریم.زردچوبه و نمک و فلفل و نعناع را اضافه کرده و همه ی مواد را مرتب هم می زنیم.سبزی خرد شده را به آش اضافه می کنیم البته یک مقدار از سبزی را نگه می داریم برای زمانی که آش پخت و جا افتاد استفاده کنیم تا حالت تازگی پیدا کند.هرکجا که دیدین آب آش کم شده کم کم آب جوش اضافه کنید و کشک را هم اضافه می کنیم و میزاریم ملایم جوش بخورد و در نهایت آش را سرو می کنیم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
هردختری باید یه همچین کانالی داشته باشه ک پر از چیزای دخترونه مثل👇 💅 💇‍♀ 🧕 و کلی چیز باحال دیگه😻 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e فقط دخترای خاص بیان😍💋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍆🍆🍆 بادمجان‌ها را می‌توان کبابی کرد و یا در صورت دلخواه آنها را در فر به مدت نیم ساعت قرار داد تا نرم شوند. سپس پوست می‌کنیم و خوب ساطوری می‌کنیم. بعد بادمجان ساطوری شده را همراه با آب انار(دلخواه) و آب غوره و پس از آن گلپر، نعنا و سیر رنده شده مخلوط کرده و در ظرف می‌کشیم. نوش جان😋 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
این شیرینی هم راحته و هم خوشمزه. از خمیر اماده یوفکا استفاده کردم,داخلش هم بسته به تعداد خمیر ها از مغز ها می تونید استفاده کنید. به این صورت که مغز گردو و پسته و بادام رو اسیاب کردم ولی نه خیلی نرم ,چون من دوست دارم زیر دندون بیاد. مغز ها رو با گلاب و پودر قند و هل کوبیده به حالت خمیری درمیاریم و لای خمیرهای نواری یوفکا میزاریم و می پیچیم به این صورت که برای هر شیرینی سه ورق خمیر نواری در نظر می گیریم و هر لایه را کره اب شده می مالیم و روی هم میزاریم در لایه ی اخر هم موادمون میریزیم و رول میکنیم. و به مدت ده تا پانزده دقیقه توی فر میزاریم با درجه ی 150,وقتی روش طلایی شد اماده هستن. حالا نوبت شیره هست یه شیره ی غلیظ با شکر و اب و گلاب و زعفرون و هل درست میکنیم و بعد اینکه سرد شد روی شیرینی ها میدیم. نوش جان💗 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یا 👌😋 تکه های مرغ خام رو از قبل با نمک و زعفرون مزه دار کنید و کف قابلمه بچینید، سعی کنید تکه های مرغ رو تَنگ هم بزارید! چون وقتی میپزن از هم جدا میشن و اگه چسبیده بهم بزارید در آخر ته دیگش قشنگ تره! برنج رو آبکش کنید، نزارید برنج نرم بشه باید کمی دون باشه، مقداری از برنج رو با زعفرون قاطی کنید و روی مرغها پهن کنید، البته میتونید برنج زعفرونی رو به صورت حلقه ای دور قابلمه بریزید، اینجوری وقتی ته چین رو توی دیس برمیگردونید لایه زعفرونیش پهن تر و مشخص تره، بقیه ی برنج رو دو قسمت کنید و یه قسمتش رو روی برنج زعفرونی بریزید، پهن کنید و با کف دست کمی فشار دهید و قسمت بعدی رو با عدس پخته مخلوط کنید و روی برنج سفید پهن کنید، لای عدس پلو پودر دارچین بپاشید. میتونید اول عدس پلو رو بزارید بعد پلو سفید رو، فرقی نداره، و یا میتونید اگه برنجتون زیاده سه لایه رو تکرار کنید، یعنی بجای سه لایه، شش لایه بریزید. شعله رو کم کنید و شعله پخش کن بزارید وگرنه مرغها خشک میشن و چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت دم بزارید. در آخر روغن داغ کنید و توی دیس برگردونید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
موادلازم برنج چهار پیمانه شوید خرد شده تازه یک پیمانه (یاخشک) مرغ چهار تکه زعفران دم کرده دو ق غ پیاز یک عدد نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم سیب زمینی یک عدد(به دلخواه) ابتدا مرغ را با یک عدد پیاز چهار قاشق روغن سرخ میکنیم نمک،فلفل و زردچوبه و یک فنجان آب اضافه میکنیم و شعله رو کم میکنیم تا بپزه و در آخر کمی زعفرون میزنیم. برای درست کردن شوید پلو برنج را شسته و به همراه دو ق غ نمک به مدت دو ساعت خیس کنید.آب را داخل قابلمه ای به جوش بیارید و آب شور برنج را خالی کرده و با آب سرد بشورید و برنج را داخل آب جوش ریخته و به ارامی برنج را هم بزنید و شوید تازه را اضافه کرده و بعد از اینکه نیم پز شد برنج رو آبکش کرده اگر شوید خشک اضافه میکنید باید شوید را لابلای برنج بدید داخل قابلمه روغن یا کره بریزید و به قابلمه منتقل کنید شعله رو کم کنید تا با حرارت ملایم دم بکشه. من دو کفگیر برنج رو زعفرون زدم ته قابلمه چرب شده ریختم بعد بقیه ی برنج رو اضافه کردم نوش جان 💗 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥦 گل کلم،هویج،کرفس و ساقه و برگش،سیر چند حبه،برای رنگ قرمزش هم میتونید از کلم قرمز یا چغندر خام رنده شده یا نگینی خرد شده،استفاده کنید سرکه و آب جوشیده ی سرد شده به میزان نصف به نصف،،نمک و کمی فلفل سیاه... همه ی مواد را خرد کرده و با هم مخلوط کنید و در جای خنک نگهداری کنید و بعد از یک هفته نوش جان _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 آرد سفید ...دو پیمانه شکر... یک پیمانه روغن ... یک پیمانه ماست شیرین... یک پیمانه تخم مرغ... چهار عدد هل... یک چهارم ق چ بیکینگ پودر...یک ق چ مواد شربت آب... یک لیوان شکر ...یک لیوان زعفرون... یک ق غ گلاب... یک چهارم لیوان هل...یک چهارم ق چ روغن و شکر رو با همزن هم بزنید بعد تخم مرغا رو دونه دونه اضافه کرده و خوب هم بزنید .هل و ماست شیرین رو اضافه کنید و هم بزنید . همزن و بزارید کنار آرد و بکینگ پودر رو خوب الک کنید و کم کم به مواد تون اضافه کنید و با لیسک هم بزنید . کف تابه دوطرفه رو دو لایه کاغذ روغنی بزارین زیر تابم شعله پخش کن بزارین ؛ واشر تابه رو هم جدا کنید و شعله هم متوسط رو به پایین باشه بمدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بعد چک کنید حالا تا کیک آماده میشه شربت رو درست میکنیم آب و شکر و زعفرون رو ده دقیقه بزارین بجوشه . لازم نیست غلیظ بشه .در آخر هم هل رو اضافه و بعد هم گلاب بریزین و بعد خنک شدن بریزید رو کیک کیک و شربت هر دو کاملا خنک باشند کیک رو برش بزنید بعد شربت رو روش بریزید. بزارید 2 تا 3 ساعت بمونه تا شربت به خورد کیک بره😋👌 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در اینجا از خمیر پیراشکی اماده و گوشت چرخ کرده سرخ شده ، پیاز چه ، گوجه فرنگی ، موزارلا ، پنیر چدار استفاده کردم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
2 عدد سیب زمینی پخته شده بزرگ ⠀ سینه مرغ ⠀ 2 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده ⠀ 200 گرم پودرهای سوخاری ⠀ پارمسان 50 گرم، رنده شده 2 قاشق سوپخوری آویشن⠀ ⠀ دستور پخت: فر را با دمای 180 تا 200 درجه پیش گرم کنید. سیب زمینی ها را به سیخ بکشید و روی آن را شیار مارپیچی ایجاد کنید و شیار ها را از هم فاصله دهید. سینه مرغ را به نوارهای نازک تقسیم کنسد. نوارها را ، در شکاف بین مارپیچ سیب زمینی قرار دهید.روی سیب زمینی و گوشت را به کره آغشته نمایید. ⠀ پودر سوخاری، پنیر و آویشن را با هم مخلوط کنید و روی سیب زمینی را به آن آغشته نمایید. آن را درسینی فر قرار دهید و‌ اجازه دهید تا پخته شود.. با سس گوجه و یا ماست چکیده سرو‌ کنید و لذت ببرید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
💞 ۱بسته ژله را با۳/۴ لیوان آب بزار بجوشه تا ژله حل بشه. خنک که شد ۱و نیم لیوان ماست اضافه و مخلوط کن بزار یخچال ببنده از ژله میوه رنگی استفاده کنی دسر رنگی میشه 🍇🍮🍓🍮 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
یک قاشق مرباخوری از هر دو نوع فلفل سیاه و قرمز را با هم مخلوط کنید و سپس یک قاشق غذاخوری تخم گشنیز را بسایید و به آن بیفزایید. زردچوبه، دارچین و زیره را از هر کدام، به میزان یک قاشق غذاخوری به آن بیفزایید و همه را هم مخلوط کنید تا ادویه خورشی کامل شود نوش جان 💗 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
مواد لازم بیسکویت پتی پور ۲بسته پودر کاکائو ۳ ق غ کره ذوب شده ۳ ق غ فندق خورد شده ۱/۲پیمانه شیر ۱پیمانه شکر ۳ ق غ وانیل ۱/۲ق چ پودر پودینگ ۳ ق غ شکلات سفید ۱۵۰گرم طرز تهیه 👇 .بیسکویت پتی پور رو ریز خورد میکنیم وبهش پودر کاکائو و شکر و پودر پودینگ وانیلی و وانیل وفندق ریز خورد شده و کره ذوب شده وشیر را باهم خوب مخلوط میکنیم اگه موادمون خیلی سفت بود میتونید باز کمی شیر اضافه کنید واگه شل بود کمی بیسکویت اضافه کنید.حالا شکلات سفید رو به روش بن ماری ذوب میکنیم وبعد در قالبهای که به شکل گل رز هست به اندازه یک ق غ می ریزیم و کاملا سطحش رو آغشته میکنیم و وقتی خنک شد یک ساعت در یخچال قرار میدیم تا شکلاتمون ببنده وقتی شکلات سفت شد درو هر قالب رومقداری از مواد بیسکویتی می ریزیم و دوباره در یخچال به مدت ۴ ساعت قرار میدیم وبعد از این مدت از قالب درمیاریم و نوش جان کنید . _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍜 😋 🔸در ابتدا ۱ عدد پیاز نگینی کرده و با روغن زیتون تفت داده و جو پرک از قبل خیس شده رو اضافه می کنیم و با مقداری آب مرغ میزاریم تا حسابی بپزه بعد پخت ، جو ۱ عدد هویج رنده کرده و داخل سود میریزیم و میزاریم تا بپزه ، ۲ پیاله ماست خوری ماست ( داخل ماست ۱ زرده تخم مرغ میریزیم و مخلوط می کنیم ) و با ۳ حبه سیر رنده شده وسوپ رو آروم آروم به مخلوط ماست اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا نبره بعد روس شعله می گذاریم و وقتی به جوش آمد ۱۰۰ گرم گشنیز تازه ی ساطوری شده رو اضافه می کنیم و نمک و فلفل میریزیم تا ۱۰ دقیقه حسابی جا بیوفتد ♦️نکته: ماست ترش باشد خوشمزه تر می شود _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ســـــلام صبح شما بخیر ونیکی الهـی در پناه پروردگار امروزتون پر خیر و برکت حال دلتون خوب خوب وجودتون سلامت امیدوارم شروع هفته ی بسیار خوبی داشته باشید🌸🍃 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
طرز تهیه🔻🍕 کف سینی یا قالبتون رو کمی چرب کنید ،یک لایه نازک ازخمیر پیتزا کف سینی پهن کنید و کمی سس کچاپ و یک لایه نازک پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و یک لایه کامل از مخلوط سبزیجات( از جمله فلفل دلمه ای رنگی و پیازچه خردشده ،کنسرو ذرت ،قارچ تفت داده شده کمی فیله گوجه فرنگی نگینی شده و یا ریزخرد شده ) (من اینبار سبزیجات نریختم فقط مرغ و قارچ و فلفل دلمه ای ) همراه با مرغ پخته و قطعه قطعه شده روی سطح خمیر بریزید و با پنیر پیتزا کامل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده180 درجه بمدت حداقل نیم ساعت قرار دهید اگر روی پیتزا برشته نشده بود چند دقیقه هم گریل را روشن کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥗 😋 تركيبات اين سالاد شامل👇🏻 يك ليوان كلم بنفش+يك ليوان كلم سفيد+يك ليوان ذرت كنسروي+نصف ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+نصف ليوان خيار كبريتي خرد شده+دو تا ساقه پيازچه خرد شده+يك چهارم ليوان مايونز كم چرب+دو ق آبليموي تازه +يك ق مرباخوري شكر+نمك و فلفل و كمي پودر سير و آويشن اينا مواد سالاد و سس هست _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
😋 پنیر خامه ای 300گرم ماست چکیده 50گرم خیار متوسط رنده شده 1عدد مخلوط شوید و نعنا دو ق س، در صورت تمایل کمی پیازچه مغز گردو 30گرم کراکر نمکی 250گرم کره 50گرم پودر ژلاتین 1ق س 1/4پیمانه آب سرد 🔸اول کراکر ها رو داخل غذاساز پودر میکنیم و کره آب شده رو بهش اضافه و مخلوط میکنیم. کف قالب مورد نظرمون میریزیم و خوب فشرده میکنیم.بیست دقیقه تا نیم ساعت میذاریم یخچال تا منسجم و آماده بشه. پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط و به روش بن ماری حل میکنیم تا شفاف بشه. پنیر، ماست، شوید و نعنای خرد شده و گردو رو داخل غذاساز میریزیم تا خوب باهم مخلوط بشن. بعد خیار رنده شده و پودر ژلاتین سرد شده رو اضافه و با قاشق مخلوط میکنیم.مایه چیز کیک رو روی کراکر ها میریزیم و به مدت 3الی 4ساعت میذاریم تو یخچال.بعد از قالب جدا میکنیم و تزیین میکنیم. ♦️من نصف مواد رو درست کردم سه تا چیز کیک تک نفره بهم داد _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
_FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
#جوجه_چيني_بدون_تخم_مرغ_با_سس_تارتار _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
مواد لازم ▫️فيله مرغ ▫️آرد سفید به میزان لازم(دو لیوان) ▫️بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری ▫️دلستر ساده یک لیوان ▫️آب نصف لیوان ▫️نمک فلفل پودر سیر(به مقدار دلخواه) ▫️زعفران دم کرده غلیظ دو قاشق غذاخوری طرز تهیه🍗 سینه مرغ را به شكل فیله درمی‌آوردم و به تکه های دراز برش زدم .تكه هاي مرغ را با کمی زردچوبه،فلفل قرمز و سیاه، آبلیمو و نمک و یک پیاز خلالی شده کاملا آغشته کردم و گذاشتم حدود دو ساعت مزه دار شود در يه کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط کرده، سپس نمک و و پودرسیر و زعفران اضافه کردم ، در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقداری فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید . سپس كم‌كم آرد را به مخلوط اضافه کردم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود. و خوب توجه كنيد بكينگ پودر به مواد اضافه كنيد و خيلي اروم هم بزنيد و سه چهار دوره هم بزنيد كافيه تا اثر پفش كم نشود تکه های مرغ آماده را در این مواد غلطوندم و در روغن داغ درون ظرفی گود انداختم. ميتونيد با همين دستور بجاي مرغ از ميگواستفاده کنید ▫️خیار شور: ۳ عددکوچک خرد شده ▫️آب لیمو یک چهارم یک عدد ▫️سس مایونز۲۰۰ گرم ▫️پیاز خرد شده نصف یک عدد کوچک ▫️جعفری: ‌ريزخردشده دو ق.غ ▫️نمک و فلفل به میزان لازم. 🔸همه مواد رو باهم مخلوط كردم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍆 😋 کته ساده + بادمجون نواری نازک سرخ شده + سس راگو یا به اصطلاح خودمون مایه ماکارونی نحوه پیچاندن در یک قالب گرد مثل کاسه ماست خوری چهار ورق از بادمجون ها را با فاصله بگذارید یعنی کف قالب تون هر چهار ورق از سر یک جا قرار بگیرند چند قاشق از کته را بریزید و با پشت قاشق ‌پرس کنید بعد بقچه را با بادمجون ببندید سس راگو را در نهایت رویش بریزید و سرو کنید . نوش جان _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
_FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
آشپزی ایرانی🍔
#حلیم_بادمجون _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
✔مواد لازم بادمجان شش عدد متوسط عدس یک کاسه ماست‌خوری گوشت یک کاسه ماست‌خوری پیاز دو عدد نعناع دو قاشق غذاخوری کشک یک فنجان زعفران یک چهارم قاشق چای‌خوری روغن یک فنجان نمک و فلفل به مقدار کافی ✔ طرز تهیه حلیم بادمجان : یک کاسه گوشت، یک کاسه عدس، یک پیاز خردکرده، سه الی چهار کاسه آب و کمی نمک و فلفل را در یک قابلمه ریخته، برای ۴ الی ۵ ساعت می‌پزیم تا گوشت و عدس کاملاً پخته شود و آب آن نیز تبخیر شود سپس با گوشت‌کوب آن را می‌کوبیم و دوباره نیم ساعت روی شعله گذاشته و مرتب هم می‌زنیم. شش بادمجان را پوست کنده، وسط آن را برش می‌زنیم و با یک فنجان روغن سرخ می‌کنیم سپس بادمجان‌ها را به گوشت و عدس پخته‌شده اضافه کرده، می‌کوبیم.نصف فنجان کشک را اضافه کرده، غذا را پنج دقیقه روی شعله گذاشته مرتب هم می‌زنیم و بعد شعله را خاموش می‌کنیم.با روغن باقیمانده از بادمجان پیاز داغ درست می‌کنیم سپس روغن پیاز داغ را از صافی رد می‌کنیم و با آن نعناع داغ درست می‌کنیم. برای اینکه پیاز داغ برشته شود، باید بعد از آنکه روغن آن جدا شد، پیاز داغ را در یک ظرف پهن کرد تا خشک و برشته شود.حلیم بادمجان را در ظرف می‌کشیم. کشک، نعناع داغ، پیاز داغ و کمی زعفران آب کرده (برای تزیین) روی آن استفاده می کنیم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍛 😋 🔸پیاز نگینی و سیر رنده شده و فیله ی مرغ حبه ای و قارچ ورقه شده رو با کره تفت میدم و ذرت و نخودفرنگی پخته رو هم اضافه میکنم به همراه نمک و زردچوبه و زنجبیل و فلفل سیاه و پاپریکای فراوون (خودشون سس سالسای بسیار تند استفاده میکنند) لابلای برنج آبکش شده میریزم و دم میکنم میتونید مواد بالا رو همراه با دوسه تا گوجه ی رنده شده و برنج بصورت کته هم دم کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇