8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تریین_آش😍😍
من باقاشق موادراریختم شمامیتونیدبرای مرتب شدن بیشترباقیفای پلاستیکی بریزی فقط یک کوچولوبایدسرشوبا قیچی بزنیدوکشک هم شل نباشه
کشک زردهم که میدونیدکشک راباکمی زعفرون مخلوط میکنیم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کوکتل_میوه
اول میوه هاتونو یه دست خرد کنین. برای وسط سیب میتونین اگر هسته گیر ندارین با ته یه ماسوره وسطشو در بیارین. برای چهار نفر از هر میوه دو عدد کافیه. بعد اندازه یک استکان آب پرتقال یا آناناس بهش اضافه کنین و هم بزنید. اگر میوه هاتون ترش بود کمی شکر به شربت اضافه کنین. در آخر بعد از یک ساعت میتونین سرو کنین. به همین راحتی و خوشمزگی کلی هم قشنگی به میزتون میده😁
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#لوکوم_لبو
اب لبو ٤ لیوان
نشاسته ی ذرت ٤ ق غ
ارد گندم قنادی ٤ ق غ
ژلاتین پودری ٣ ق غ
پودر وانیل ١ ق چ
گلاب نصف فنجان چایخوری
کره ٢٥ گرم
اب ١ استکان
شکر ١ لیوان
پودر نارگیل برای غلطاندن لوکوم در ان
طرز تهیه
ارد و نشاسته و شکر را درون اب لبو میریزیم ژلاتین را هم در ١ استکان اب ریخته و روی حرارت غیر مستقیم میگذاریم که حل شود و به اب لبو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود اکنون قابلمه را روی شعله ی خیلی کم میگذاریم و مرتب هم میزنیم که ته نگیرد حدود ٤٥ دقیقه طول میکشد در این موقع گلاب وانیل و کره را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم تا غلیظ شود بعد از روی شعله برداشته و داخل ظرف پیرکس دیواره دار میریزیم (ظرف را خیس میکنیم و اب انرا خالی میکنیم) و میگذاریم خنک شود بعد در یخچال میگذاریم و ١٢ ساعت بماند و برش میزنیم و در پودر نارگیل میغلطانیم.
🍔🍟...🍭...🍟🍔
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#خورشت_مسمای_انار 🥘 😋
▫️مرغ 3 تکه
▫️پیاز 1 عدد متوسط
▫️انار دان شده 2 پیمانه
▫️آب انار 1/2 پیمانه
▫️رب انار ( سیاه یا قهوه ای ) 1 قاشق مربا خوری
▫️رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
▫️آب 1 تا 2 لیوان
▫️نمک و فلفل به میزان لازم
▫️زردچوبه و ادویه مرغ به میزان لازم
🔸ابتدا تکه های مرغ را توی روغن داغ سرخ کنید و به کناری بگذارید.
بعد پیاز ریز خرد شده را توی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
رب گوجه را به آن اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه. ادویه ها و نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
🔸رب انار را هم توی پیاز ریخته و آن را هم تفت بدید. دونه های انار و آب انار و مرغ سرخ شده را هم اضافه کنید و در آخر هم 2 لیوان آب را روی مواد بریزید و زیر حرارت را کم کنید و بگذارید خورشت به مدت 30 تا 45 دقیقه جا بیفته و بعد توی ظرف سرو کشیده کنار آن بادمجان سرخ شده بگذارید
♦️آب این غذا باید کم باشه.
♦️می تونید دانه های انار را دیر تر به خورشت اضافه کنید تا قرمزی آن باقی بمونه مثلا 15 دقیقه مانده به سرو غذا دانه های انار را اضافه کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ارده_خونگی😊
🍔🍟...🍭...🍟🍔
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ی #ژله شیک واسه یلدا😍
🍔🍟...🍭...🍟🍔
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇___FOOD_______
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#رول_کدو😋
کدو هارو باریک ببرین و بذارین تو یه ماهیتابه که فقط کفش یکم چرب شده و بذارین دو طرفش طلایی بشه بعدش گوشت قلقلی یایی که قبلا پختینو بذارین لای کدو ها و رولش کنین و بذارین توی هر سسی که با هر طعم دلخواهی درست کردین و بعدشم که معلومه 😉
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#مرغ_مخصوص 🥘 😋
🔸اولش مرغ ها رو پختم با نمك فلفل زردچوبه و پياز بعد از اينكه پخت از اب خارجش كردم تو ي تابه ي پياز تفت دادم و بعد ي قاشق تا دو قاشق رب رو با ي قاشق رب انار مخلوط كمي اب مرغ بهش اضافه كردم غليظ شد به پياز داغم اضافه كردم و كمي اب مرغ مجدد داخلش ريختم و بعد مرغ ها رو چيدم توش تا مزه دار بشن و سس غليظ بشه و بعد كه سس غليظ شد و مرغ ها هم مزه خوبي گرفت از سس در اوردم تو روغن سرخشون كردم با شعله خيلي ملايم كه فقط برشته بشن طعم و مزه اش عالي شد و بعد كنار سس سرو كردم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگر_ژله_سایه_روشن
حُسن این ژله به راحت جا به جا کردن آن به وسیله نایلونی که به آن وصل می شود(در ویدیو صفحه دوم) و هنگام سرو جدا می شود
یک عدد پودر ژله را فقط با یک لیوان پُر آب جوش مخلوط و روی بخار کتری بن ماری کنید تا ذرات آن حل و ژله شفاف شود و کنار بذارید تا خوب سرد شود.
برای قسمت روشن 👈ژله باید سرد و غلیظ باشد اما برای قسمت سایه 👈کمی نیم بند باشد مانند ویدیو
وقتی ژله در قالب بسته شد اول با نوک چاقو ژله را از دیواره قالب جدا کنید(برای راحتی کار نوک چاقو را در آب گرم فرو كنيد) چوب بستنی را خارج و نایلون شکل قالب را بچسبانید و مانند ویدیو ژله را از قالب جدا کنید و در یخچال قرار دهید، سپس چوب بستنی را اول در آب گرم و بعد در ژله فرو کنید و در یخچال قرار دهید و در آخر تزیین کنید.
فینگر ژله شما به هر شکل که باشد با چسباندن نایلون و چوب بستنی يا چوب خلال های تزیینی،راحتی و زیبایی سرو را بیشتر می کنند
#تزیین
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یتیمچه_ترکی
اگر از برنج خسته شدی یه غذای خوشمزه وعالی
موادلازم
بادمجان
سیر
نمک و فلفل
گوجه فرنگی
فلفل شیرین
پیازدرشت
بادمجونهاروبعد خردکردن نمک بزنید و بزارید بمونه تاتلخیش گرفته بشه بعد بشوریدشون و خشک کنید سپس مثل کلیپ درست کنیدو روشعله بمدت ۳۰دقیقه بپزید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇