eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
قیمه با گوشت چرخ کرده ي پياز بزرگ رو تفت بديد با زردچوبه طلايي بشه من پياز داغ قيمه رو زياد ميزنم هم لعابدار هم خوشمزه ترش ميكنه وقتي پيازتون طلايي شد ي بسته گوشت چرخكرده بهش اضافه كردم تفت دادم بهش فلفل سياه و كمي دارچين هم زدم لپه رو بهش اضافه با گوشت تفت بديد اينطوري له نميشه و بعد خوب تفت خورد رب رو اضافه تفت دادم تا حسابي رنگ رب باز بشه و بعد هم بهش اب جوش زدم شعله رو كم كردم تا ملايم پخته بشه جابيفته نيم ساعت اخر ليمو اماني رو شكستم هسته هاش رو داوردم بهش اضافه كردم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ رولت هندوانه ویژه شب یلدا👆👆 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن گز آردی 😋😋 سفیده تخم مرغ را با همزن بزنید تا سفید شده ، پف کند و از همزن نریزد. در یک قابلمه شکر و گلاب را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. گلوکز اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند. چسبندگی آن را با انگشت تست کنید. اگر کافی بود یک قاشق چایخوری از مواد را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا دمای سفیده را بالا ببرد. سپس کل سفیده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. مواد را خوب هم بزنید تا سفت شوند. حرارت را خاموش کرده و پسته را اضافه کنید. 15 دقیقه صبر کنید تا مواد خودش را بگیرد و خنک شود. روی سطح آرد پاشیده و مواد را روی سطح آردی پهن کنید و به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. یا با قاشق مقداری از موادرا برداشته روی آرد بگذارید و با دست فرم دهید. گز را در یخچال بگذارید تا خنک شود.    _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای گلم سلام😍طرز تهیه یه مدل مرغ سیخی 📍مواد لازم: 🥠فیله مرغ ۴۵۰ گرم یا ۳ پیمانه (کاملا نازک برش بزنید که زودتر بپزه) 🧂نمک و پودر سیر هر کدام ۱ ق چ 🥄میتونین ادویه های دیگه هم در صورت تمایل اضافه کنید. 🥚تخم مرغ ۱ عدد 🍥کفیر ۳۰۰ میلی لیتر یا ۲۸۳ گرم (میتونین از ماست کفیر کاله استفاده کنین یا اگه در دسترس نداشتین ماست معمولی) 🥄بیکینگ پودر ۱ ق چ 🥡آرد دو صفر (آرد نان لواش یا تافتون) ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه 🌽آرد ذرت ۱۲۵ گرم یا ۱ پیمانه 🧂نمک نصف ق چ ‌ _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍎🍏🍎 برای شب یلدا   _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥘 😋 🔸نیم کیلو مرغ رو نمک وزرد چوبه زدم داخل روغن سرخ کردم بعد داخل همون تابه یک عدد پیاز نگینی ریز رو تفت دادم پیاز که سبک شد یک بسته برگ سیر سبز خرد شده که نیم کیلو بود رو اضافه و سرخ کردم مرغ سرخ شده رو به همراه یک پیمانه لپه که از قبل نیم پز کرده بودم رو اضافه و همه مواد رو با هم یه تفت دادم نمک وزرد چوبه ویک قاشق چای خوری گرد غوره واب تا جایی که روی مواد خورشت رو بگیره ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته ودر آخر یک عدد تخم مرغ رو جدا داخل کاسه با چنگال زدم تا لختگی در امد وبه خورشت اضافه کردم وده دقیقه زمان دادم تا حسابی جا افتاد
🥘 😋 🔸پنج عدد هویج درشت رو با رنده آلمانی رنده می کنم. داخل ماهی تابه می ریزم (فقط به اندازه کف ماهی تابه می ریزم) . نصف لیوان آب و نصف ق روغن می ریزم و درش و می ذارم تا هم بپزه و هم سرخ شه. حدودا ده دقیقه بعد وقتی هویج پخته و آبش کشیده شد ،یک ق چایخوری آبلیمو می ریزم تا وقتی هویج ها رو با قاشق هم می زنم نشکنن و له نشن.‌ بعد از اینکه سرخ شد ، از ماهی تابه بر میدارم و باز دو مشت هویج می ریزم و همین کار تکرار می کنم تا همه‌ی هویج ها پخته و سرخ بشن . در آخر هویج ها رو یکجا می ریزم و نصف ق رب گوجه، دو ق غذا زعفرون، نمک، روغن ‌و به مقدار دلخواه آبلیمو اضافه می کنم و هم‌می زنم، درش و می ذارم تا ده دقیقه با بخارش، جا افتاده بشه و کنار گوشت یا مرغ سرو می کنم. اگه آلو بخارا هم باشه که دیگه نگم براتون از خوشمزه‌گی این غذا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍂 ســـلام 💖صبح بخیر 🍂پنجشنبه تون 💖پراز عشق وامید 🍂وسرشار از اتفاقهای عالی 💖امیدوارم 🍂زندگی به کامتون 💖وخوشبختی 🍂سرنوشتتون 💖و سایه عشق مهمان 🍂همیشگی دلتون باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣خدایا به حق حضرت معصومه(س) بهترین ها را که به بندگان مقرب خود عطا میکنی به همه ما عطا بفرما .. ❣خدایا به حرمت حضرت معصومه (س) همه بیماران را شفای عاجل بفرما ❣خدایا گره از کار گرفتاران باز کن  همه  بی خانمان ها را صاحب خانه کن کسانی که  قرض دارند را خودت کمکشون کن ❣ خدایا جوان های ما را هدایت فرما به همه آرامشی از جنس خودت عنایت فرما وفات حضرت معصومه تسلیت 🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠بارالها !! گفتی که تو بعد از خلقت انسان بر خود مرحبا گفته ای 💖ای که بهترین آفرینندگانی... می شود کمکم کنی تا بشوم آنکه تو برای خلقتش بر خود آفرین گفته ای؟ خدایا یارم باش🙏
🌽 😋 ▫️ذرت کنسروی یک قوطی ▫️قارچ ورقه شده به اندازه ای که دوست دارید ▫️پنیر پیتزا یک لیوان که من کمتر ریختم ▫️آویشن و فلفل سیاه و نمک ▫️سس هزار جزیره نیم لیوان ▫️کره پنجاه گرمی 🔸ابتدا کره رو بندازید تو تابه تا آب بشه. بعد قارچ ورقه شده رو اضافه کنیدودرش رو بگذارید تا کمی بپزه حدود پنج دقیقه. بعددر تابه رو بردارید تا آب اضافیش کشیده بشه. حالا ذرت ها رو بریزید ودر تابه رو ببندید تا کمی ذرت ها نرم بشن. بعد آویشن ونمک و فلفل سیاه رو بریزید وهم بزنید. حالا نوبت پنیر هست که اضافه کنید خوب هم بزنید. بعد از روی شعله برمیداریم و میذاریم کمی از داغی بیفته و سس رو بهش اضافه میکنیم (میتونید از سس سفید هم استفاده کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
پوست ماهى رو كندم و تكه تكه كردم و بعد توى مخلوط روغن زيتون ،نمك،فلفل سياه،پاپريكا،زعفران،پياز رنده شده،سير،ابليمو وجعفرى به مدت چهار پنج ساعت مزه دار كردم و بعد توى سينى فر فويل گذاشتم و ماهى هارو با فاصله روش چيدم و ماهى رو دوباره با زعفران غليظ رومال كردم و توى فرى كه از قبل با دماى ٢٠٠ درجه گرم شده بود گذاشتم تا بپزه. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥩 😋 ▫️فیله ماهی قزل الا( سالمون): 4 تیکه ▫️روغن زیتون: 1/4 پیمانه ▫️سیر رنده شده: دوحبه ▫️آب لیمو ترش تازه: 2 عدد ▫️رنده پوست لیمو : 2 قاشق چایخوری ▫️پودر تخم گشنیز: 1/2 قاشق چایخوری، ریحون یا جعفری خشک : 1 قاشق غذاخوری، نمک، فلفل: به مقدار لازم 🔸تیکه های ماهی را شسته خشک می کنیم در ظرفی کنار هم چیده تا روی هم قرار نگیرد. در کاسه ای روغن زیتون، آب لیمو، پوست لیمو، ریحون یا جعفری خشک، سیر رنده شده،نمک، فلفل، پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید و روی ماهی ها ریخته، به مدت نیم ساعت تا مرینیت شود. تابه گریل را روی حرارت متوسط گذاشته کمی با کره یا روغن زیتون چرب می کنیم سپس ماهی ها را از طرف پوست داخل تابه گذاشته و هر طرف ماهی را به مدت ٣ دقیقه گریل می کنیم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍕 😋 🔸یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و دو قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان آب ولرم رو ده دقیقه استراحت بدید تا خمیر مایه عمل بیاد و حجمش دو برابر بشه در ظرف دیگه ای یک لیوان سرخالی شیر ولرم و یک سوم لیوان روغن و یک قاشق چایخوری نمک ریخته و ابتدا دو لیوان آرد بریزید با قاشق یه همی بزنید و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و کم کم بهش آرد بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی که به دست نميچسبه آماده بشه چند دقیقه ورز بدید و داخل کاسه بزرگی که چرب کردید بزارید و روی اون رو با سلفون بپوشونيد و یک ساعت در جای گرمی استراحت بدید تا حجمش بیشتر بشه بعد از اینکه خمیر ور اومد چند دقیقه ورز بدید تا هوای داخل خمیر خالی بشه و با وردنه باز کنید و برای این پیتزا لقمه ها با کاور گرد یا مثل من با یه کاسه ماست خوری قالب زده .توی سینی فر بزارید روی خمیر رو سس کچاپ بزنید و مواد دلخواهتون رو روی اون بریزید و داخل فر تا حاضر شه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍝 😋 🔸پياز رو نگينى خرد مى كنيم و تفت ميديم، زردچوبه و نمك و فلفل اضافه مى كنيم و گوشت چرخ شده رو هم اضافه مى كنيم و تفت ميديم و ميذاريم تا بپزه. حالا ميريم سراغ سس نودل، دو قاشق پر رب،دو ليوان ابجوش،صد گرم خامه صبحانه،اويشن،پاپريكا و فلفل سياه رو اضافه كنيد و هم بزنيد و كنار بذاريد... حالا توى يه ظرف گود مستطيل يا مربع شكل نودل هارو مى چينيم (سالم و خام) بعد روش مايه گوشتى رو بريزيد و روش نصف سس رو بريزيد و بعد يه لإيه پنير موزارلا و بعد دوباره يه لإيه نودل و بعد گوشت و بعد بقيه و سس و بعد كلى پنير و ميذاريم توى قرى كه از قبل با دماى ١٩٠درجه گرم شده تا بپزه و روى پنير طلايى بشه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍜 😋 🔸اول اينكه جو خيس شده رو داخل قابلمه ميريزيم وبهش آب اضافه ميكنيم تابپزه بعد از اينكه جوكمي پخت لوبيا قرمز پخته شده و نخود پخته شده رو بهش اضافه ميكنيم وبعد سبزي آش اضافه ميكنيم واجازه ميديم تا بپزه بعد داخل ي تابه تعدادي پياز نگيني خرد ميكنيم وداخل روغن داغ سرخ ميكنيم بعد زرچوبه بهش اضافه ميكنيم ووقتي كه پياز طلايي شد بهش رب گوجه اضافه ميكنيم وخوب تفت ميديم تا رب هم كمي سرخ بشه بعد پيازو به آش اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم ودر آخر نمك وفلفل سياه واگر دوست داشتيد مقداري هم آبليمو اضافه ميكنيم واجازه ميديم تا آش جا بيفته ♦️هرچقدر پياز داغ بيشتر باشه آشتون خوشمزه تر ميشه ♦️ميتونيد براي تزيين وسرواز نعنا داغ وكشك استفاده كنيد _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🍗 😋 🔸یدونه پیاز تقریبا بزرگ رو خرد کرده توی روغن بهمراه زردچوبه تفتش میدم وقتی طلایی شد، لپه خیس خورده رو میریزم تا همراه پیاز یک تفت کوچیک بخوره. مرغ های تکه شده رو هم اضافه می کنم و تفت میدم. یک قاشق غذاخوری سیر سرخ شده هم میریزم توش و سبزی سرخ شده که شامل گشنیز و جعفری و تره و نسبت کمی نعناست. سه چهار لیوان آب و درش رو میذارم بجوشه. وقتی جوشید شعله گاز رو کم می کنم تا آروم قل بزنه و جا بیفته. چاشنی این خورشت میتونه آب نارنج، آبغوره، رب نارنج ویا هر چیزی دوست داشته باشیم، باشه.من اغلب از لیمو عمانی استفاده می کنم.وقتی مرغ و لپه پخت، نمک و فلفل غذارو اندازه می کنم و در آخر دوسه تا تخم مرغ رو با چنگال کمی میزنم و میریزم توی خورشت و دیگه تمام. لازمه ذکر کنم که رب انار هم میتونید به عنوان چاشنی استفاده کنید ولی چون رنگ خورشت رو تیره می کنه من استفاده نمی کنم.استفاده از گردوی خرد شده هم اختیاریه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥯 😋 🔸اول یک بسته بیسکوییت شکلاتی پتی بور رو کاملا پودر میکنیم و ته قالب سی در چهل سانت میریزیم و یکنواخت پخش میکنیم طوری که کل قالب پوشیده بشه چهار لیوان شیر و یک و نیم لیوان شکر و یک لیوان آرد و یک قاشق کره رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مدام هم میزنیم تا هم کاملا مخلوط بشه و هم به غلظت فرنی برسه طی این مدت هم خامی آرد گرفته میشه وقتی به غلظت فرنی رسید حرارت رو خاموش میکنیم و با همزن حدود چهار الی پنج دقیقه هم میزنیم و بعد مواد رو روی بیسکوییت میریزیم طوری که کل سطح پوشیده بشه با فرنی اجازه بدید مواد نیم ساعتی در دمای محیط خنک بشه بعد به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار بدید بعد از طی این زمان با چاقو برش های روی دسر از عرض ایجاد کنید و هر لایه رو رول کنید و داخل ظرف سرو قرار بدید و روشو با میوه یا پود پسته یا شکلات و ..... تزیین کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🧅 😋 🔸پیاز پوست بگیروخشکش کنو یا به شکل بصورت درسته تو شیشه بریز سرکه ونمک وکمی نعنا خشک ویکی دو برگ کلم قرمز برای پیاز سفید ویکی دوتا فلفل درشو محکم کن وبذار تو یخچال. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥘 😋 🔸ابتدا يه پياز متوسط را نگيني خرد كرده و با روغن ميذاريم رو حرارت زياد ، بهش تخم زيره و گشنيز ، يه تيكه چوب دارچين و چندتا برگ بو اضافه و ميذاريم تا بوي ادويه ها دربياد ، دوحبه سير و يه برش كوچك از زنجبيل تازه را كوبيده و اضافه ميكنيم ، وقتي حسابي تفت خورد گوشت خردشده ، پودرفلفل سياه و زردچوبه ميريزيم ، سپس دوپيمانه گوجه پوره شده و دوقاشق غذاخوري ادويه كاري ريخته و هم ميزنيم و ميذاريم تا آب گوجه ها كشيده بشه و كمي تفت بخوره ، سپس به اندازه لازم آب ريخته و ميذاريم تا گوشت بپزه ، درانتها نخود سبز پخته شده يا كنسروي اضافه ميكنيم و نمك هم ميريزيم و ميذاريم يه ربع ديگه باحرارت ملايم بپزه و به غلظت مناسب برسه. من از ادويه كاري كه به شكل خميريه استفاده ميكنم ، اگه ادويه تون پودريه با كمي آب حل كنين تا خميري بشه و بعد اضافه كنيد. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🥰 انارقرمزوترش یاملس رو دون کرده با گوشتکوب برقی یا دستی کمی له میکنیم تا آب اناربیرون بیاد یه تیکه نبات می اندازیم بعد باشعله کم گاز میگذاریم تابجوشد وغلیظ شود درانتها گلپر ویک قاشق رب انار میزنیم البته اگرتمایل داشتیم ترش تر شود رب انار بیشتر میزنیم این ترشک خوشمزه وخوشرنگ ومقوی است _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🧆 برنج پخته شده و کاملا سرد شده 2 پیمانه نکته: (برنج بدون روغن پخته بشه که توپک حین سرخ کردن وا نره) تخم مرغ 2 عدد جعفری ریز خرد شده بمقدار لازم نمک فلفل و کمی پودر سیر بمقدار لازم پنیر موزارلا 150 گرم ژامبون رنده شده 150 گرم آرد 3 ق غذاخوری بکینگ پودر نصف ق غذاخوری پنیر موزارلای مکعبی برش خورده برای داخل شکم توپک 🔹️طرز تهیه ابتدا به برنج پخته شده (بدون روغن و کاملا سرد شده) دو عدد تخم مرغ، نمک و فلفل و پودر سیر، کمی جعفری ریز خرد شده، پنیر موزارلای رنده شده و ژامبون رنده شده، آرد و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم و کاملا موادو باهم مخلوط میکنیم و با قاشق ورز میدیم . سپس دستتونو کمی چرب کنید و به اندازه گردو از مواد بردارید و کف دست پهن کنید و یه برش کوچیک پنیر موزارلا وسط قرار بدید و بعد به شکل توپ دربیارید توپک هارو بعد از آماده شدن ابتدا داخل آرد بغلتونید، سپس داخل تخم مرغ و در نهایت داخل پودر پانکو یا پودر سوخاری بغلتونید و سپس بمدت نیم ساعت داخل فریزر یا یخچال استراحت بدید و درآخر داخل یه ظرف گود با روغنی که از قبل داغ شده سرخ کنید😍