فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بشقاب املت 🍳🍞🍅
یه خوراک خیلی سریع و ساده و در عین حال خیلی خوشمزه تقدیم به شما، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمه: نصف یک عدد
گوجه: ۲ عدد
قارچ: ۳ عدد
آب نصف لیمو
نمک+ فلفل سیاه+فلفل سفید+ زردچوبه
تخم مرغ: ۲ عدد
جعفری و پنیر سفید برای روی کار
خورد کردن سبزیجات رو به صورت نگینی انجام بدید و خیلی اونهارو نپزید.
این وعده هم یک صبحانه خیلی خیلی مشتیه، هم میان وعده هم همه چی😀
🍕 🍒
🌼☘️🌼☘️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه خوشمزه دیگه باگوشت چرخکرده😋 باعطر و طعم بسیار عالی👌
250 گرم گوشت چرخ شده
قارچ پخته شده
پیازچه خرد شده
گوجه فرنگی
پنیر چدار رنده شده
با دمای 180 درجه و زمان 45 دقیقه
بپزید.
🌹🌹🌹
#حلیم
بلغور گندم رو چند ساعت زودتر خیس کردم و نخود و لوبیا رو هم شب خیس کردم چند بار هم آبش عوض کردم میتونید از مرغ و هم از گوشت یا کله پاچه استفاده کنید قلم هم میشه قابلمه رو پر آب میکنیم و وقتی که به جوش اومد گوشت و بلغور و لوبیا و نخود رو اضافه میکنیم با شعله خیلی ملایم تا بپزه خوب یک ساعت آخر پخت نمک رو اضافه میکنیم و یه خورده زردچوبه با روغن داغ داغ میکنیم اونم اضافه میکنیم به قابلمون طوری که صدا بده وقتی روغن میریزی بعد یک ساعت هم خاموش میکنیم
#شیرینی_کشمشی
پودرقند نصف پیمانه
کره 75 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 پیمانه
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر 1 ق چ
کشمش نصف پیمانه
پودرقند و کره و وانیل رو خوب مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ رو اضافه میکنیم
حالا آرد و یکینگ پودر رو که الک کردیم اضافه میکنیم و مقداری هم میزنیم و درنهایت کشمش رو با مواد اضافه میکنیم داخل قیف میریزیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم قیف میزنیم و داخل فر ازقبل روشن شده با درجه 180 به مدت 10 تا 15 دقیفه قرار میدیم
#کیک_مرغ 🥪 😋
▫️سینه مرغ
▫️نان تست
▫️خیارشور نگینی شده
▫️گردوی خرد شده
▫️جعفری خرد شده
▫️پیازچه خرد شده
▫️نمک و فلفل
▫️سس مایونز 2 ق غ
▫️پنیر خامه ای 2 ق غ
🔸اول مرغ رو با هر روشی که دوست دارین بپزین (من با پیاز ، نمک، فلفل وکمی زعفرون اب پز میکنم)
بعد از پخت ساتوری خرد کنید
همه ی مواد رو حسابی باهم مخلوط کنید
کناره های نون تست رو با چاقو برش میزنیم
و سپس نون تست رو از وسط بشکل مثلث برش میزنیم
و مواد را روی یکی از مثلثها قرار میدیم و خوب پهن میکنیم و مثلث بعدی رو روش قرار میدیم و کناره هاشو مخلوط سس میزنیم و با جعفری خرد شده و هویج رنده شده تزئین میکنیم
#کیک_نوتلا 🥮 😋
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️شیر ۱ پیمانه
▫️روغن ۱ پیمانه
▫️شکر ۱ پیمانه
▫️نوتلا ۲ ق غ
▫️آرد ۲ پیمانه
▫️پودرکاکائو ۴ ق غ سرخالی
▫️بکینگ پودر ۲ ق چ
▫️وانیل ۲ ق چ
🔸ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا حجیم و کشدار بشه به ترتیب شیر و روغن و نوتلا اضافه کرده و درحد مخلوط شدن هم میزنیم
آرد و بکینگ و پودر و پودر کاکائو رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم و آروم فولد میکنیم
مواد رو داخل قالب ۲۳ سانت میریزیم و تو فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه میزاریم تا بپزد
بعد که کیک پخت می تونید اون رو خامه کشی کنید و استفاده کنید یا همین جور روش گاناش بریزید و نوش جان کنید
#ترشی_مخلوط
مواد لازم
گل کلم یک عدد
هویج :۳ عدد متوسط
بادمجون گوشتی : ۲عدد
فلفل سبز تند :۶ عدد
سیر : یک بوته
کرفس چندشاخه
سبزی ترشی (گشنیز ؛جعفری ؛شوید؛ ترخون ؛مرزه؛ نعنا)خورد شده پنج قاشق غذاخوری
سیاه دانه :یک قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم
زردچوبه:یک قاشق سرخالی غذاخوری
سرکه قرمز: به میزان لازم
اول گل کلم و هویج و سیر رو خوب شستیم و وقتی آبش که رفت داخل یک پارچه تمیز گذاشتیم شب تا صبح که کامل کامل خشک بشه چون اصلا نباید آب داشته باشه وگرنه ترشی خراب میشه بعد داخل یک ظرف بزرگ به نسبت مواد ترشی
گل کلم،کرفس، فلفل،هویج و سیر رو خوردکرده و کنار میذاریم
بادمجون رو هم وقتی شستیم خردمیکنیم وباکمی سرکه میجوشونیم درحدی که نرم بشه ولی له نشه وقتی که خنک شد با مواد ترشی مخلوط میکنیم سبزی ترشی رو هم میریزیم و نمک و سیاه دانه و زردچوبه هم اضافه میکنیم درظرف موردنظرمون میریزیم وروش سرکه میریزیم سرکه تا اندازه میریزیم که روی موادرابگیره
نکته حتما حتما مواد خشک خشک باشند و این که با این مقدار مواد که گفتم سه تا شیشه جاسسی بزرگ ترشی دارید حتما درست کنید لذت ببرید.
♤■♤■♤(◍
#سوپ_کدوحلوایی
كدو حلوايي ٣٥٠ گرم
هويج ٤ هويج
پياز ١ عدد متوسط
سيب زميني ١ عدد متوسط
خامه ٣ ق غ
جوپرك ٢ ق غ
آب مرغ ٢ ليوان (يك بسته پودر سوپ آماده)
١.خب همه هويج، كدو حلوايي، سيب زميني و پياز رو درشت خورد كنيد و بريزين توي قابلمه و همينطور جو پرك رو اضافه كنيد.
٢.آب بريزين توي قابلمه تا يه مقدار روي مواد رو بگيره.
٣.حالا آب مرغ رو اضافه كنيد. (اگر از پودر سوپ آماده استفاده ميكنيد در يك ليوان آب اول حل كنيد بعد به قابلمه اضافه كنيد)
٤.وقتي كامل پخت، با گوشت كوب برقي يا ميكسر كامل ميكس كنيد. دوباره به قابلمه برگردونين و خامه رو اضافه كنيد..
#کباب_کوبیده 🍢 😋
🔸برای درست کردن کباب کوبیده باید از گوشت پرچربی استفاده کنیم و گوشتمون رو چندین بار چرخ کنیم تا کاملا چسبندگی پیدا بکنه بعد پیاز رنده شده آب گرفته و یک قاشق آرد سفید یا آرد سویا وکمی نمک وزعفران ویک قاشق کره به گوشتمون اضافه میکنیم و همه مواد رو با هم کاملا مخلوط میکنیم وحدود نیم ساعت ورز میدیم تا کاملاچسبندگی پیدا بکنه بعد به سیخ میکشیم ومیزاریم داخل یخچال تا دو ساعت بمونه واستراحت کنه و کباب کاملا خودشو به سیخ بگیره، بعد کبابها رو روی آتش کباب میکنیم.اضافه کردن کره به کباب کوبیده طعم بینظیری ایجاد میکنه مخصوصا برای افرادی که مثل من بوی چربی خالص کباب رو دوست ندارند.در مورد آرد هم این توضیح رو بدم که اضافه کردن یه قاشق کوچیک آردسفید یا آرد سویا مانع از ریزش کبابها از روی سیخ میشه.
نکته مهم کباب کوبیده،اول چسبندگی مایع کباب هست ودوم چرخش مداوم سیخها هنگام کباب کردن که مانع از ریختن کبابها میشه
♤■
#سالاد_زیتون 🍲 😋
▫️ 1 کاسه بزرگ زیتون سبز بدون هسته
▫️ 2 عدد فلفل کاپیا(قرمز و دراز) دودی شده
▫️ 2-3 پیازچه سبز
▫️ کمی جعفری
▫️ کمی شوید
▫️ کمی نعناع
▫️ نصف فنجان گردو
▫️ 2 قاشق غذاخوری سس انار
▫️ نصف لیوان چای خوری روغن زیتون
▫️ 1 قاشق چایخوری فلفل چیلی
▫️ آب نصف لیمو
🔸 زیتون های سبز بدون هسته را حلقه حلقه خرد کرده و زیتون ها را درون ظرف بریزید.در یک ظرف جداگانه جعفری ، نعناع ، پیازچه سبز و شوید ریز خرد شده و نصف لیوان چای خوری گردوی ریز خرد شده را روی زیتون ها اضافه کنید.
2 قاشق غذاخوری سس انار ، لیمو ، روغن زیتون ، یک قاشق چایخوری فلفل چیلی و نمک اضافه کرده و مخلوط کنید
♤■♤■♤(◍•ᴗ•◍)❤♤■♤■♤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_کج🍭🍡
ژله الوئه
میوه های دلخواه (
شیر یا بستنی
ژله های رنگی
نکات مهم
1. برای قسمت شفاف ژله رنگ دلخواه رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید. توی لیوان بریزید و لیوان رو با استفاده از یک تکیه گاه کج توی یخچال بذارید وقتی نیم بند شد ژله رنگ های دیگه رو مثل فیلم بریزید.
2. برای ژله های مات ابتدا یه بسته ژله الوئه ورا یا هر ژله رنگی دلخواه رو با یه لیوان اب جوش حل کرده و وقتی کاملا خنک شد یک بستنی لیوانی وانیلی برو بهش اضافه میکنیم
3. میوه های مثل، کیوی، نارنگی، انبه و آناناس نمیذارن ژله ببنده. قبلش باید با دو قاشق شکر و کمی آب به مدت خیلی کمی جوشانده بشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای مشکوفی شیر دو لیوان
نشاسته گل دو قاشق سر پر
شکر دو قاشق
کره حدود ده الی ۱۵ گرم
گلاب ته استکان
برای لرزونک هم همین مقدار فقط به جای شیر آب میریزیم خواستید زعفرانی درست کنید اواخر پخت هر دو کمی زعفران دم کرده بریزید.
نشاسته رو با یک لیوان شیر مخلوط کنید هم بزنید تا حل بشه
یک لیوان شیر دیگه میریزیم تو قابلمه مخلوط شیر ونشاسته رو از صافی رد میکنیم شکر رو اضافه کرده ومیزاریم رو گاز با حرارت کم چند دقیقه رو گاز بود گلاب رو اضافه کرده مواد که کمی غلیظ شد کره اضافه میکنیم مدام هم بزنید وگرنه گوله گوله میشه غلظت مشکوفی بع غلظت فرنی کمی روانتر دسر که آماده شد بریزید تو کاسه دسر خوری
با آب هم دقیقا به همین روش درست میشه من زعفرانیشو درست کردم اواخر پخت کمی زعفران دم کرده بهش اضافه کرده
دسر باید با حرارت کم غلیظ بشه تا بوی خامی نشاسته گرفته بشه حدود دو الی سه دقیقه با حرارت خیلی کم جوش بزنه
مدام هم بزنید وگرنه نشاسته زود ته نشین مبشه ودسر گوله گوله میشه، صافه وروان نیست .
سهراب سپهرے چقدر زیبا گفت:
ﺧﺪﺍ ﮔﺮ ﭘﺮﺩﻩ ﺑﺮ ﺩﺍﺭﺩ ﺯ ﺭﻭے ﻛﺎﺭ آﺩﻣﻬﺎ!
ﭼﻪ ﺷﺎﺩﻳﻬﺎ ﺧﻮﺭﺩ ﺑﺮﻫﻢ...
ﭼﻪ ﺑﺎﺯﻳﻬﺎ ﺷﻮﺩ ﺭﺳﻮﺍ...
یکی ﺧﻨﺪﺩ ﺯ آﺑﺎﺩی...
یکی ﮔﺮﻳﺪ ﺯ ﺑﺮﺑﺎﺩی...
یکی ﺍﺯ ﺟﺎﻥ ﻛﻨﺪ ﺷﺎﺩی...
یکی ﺍﺯ ﺩﻝ ﻛﻨﺪ ﻏﻮﻏﺎ...
ﭼﻪ ﻛﺎﺫﺏ ﻫﺎ ﺷﻮﺩ ﺻﺎﺩﻕ...
ﭼﻪ ﺻﺎﺩﻕ ﻫﺎ ﺷﻮﺩ ﻛﺎﺫﺏ...
ﭼﻪ ﻋﺎﺑﺪ ﻫﺎ ﺷﻮﺩ ﻓﺎﺳﻖ...
ﭼﻪ ﻓﺎﺳﻖ ﻫﺎ ﺷﻮﺩ ﻋﺎﺑﺪ...
ﭼﻪ زشتے ﻫﺎ ﺷﻮﺩ ﺭﻧﮕﻴﻦ...
ﭼﻪ تلخے ﻫﺎ ﺷﻮﺩ ﺷﻴﺮﻳﻦ...
ﭼﻪ ﺑﺎﻻﻫﺎ ﺭﻭﺩ پايين...
ﻋﺠﺐ ﺻﺒﺮے ﺧﺪﺍ ﺩﺍﺭﺩﻛﻪ ﭘﺮﺩﻩ ﺑﺮ نمی دارد
#مربای_هویج بشکل گل رز - مجلسی
هویج یک کیلو
شکر یک کیلو
آبلیمو یک ق غ یا جوهر لیمو نوک ق چ
زعفران کمی
هل چند عدد اختیاری
ابتدا هویج را شسته پوست کنده به درازا با پوست کن نازک برش و ورقه میکنیم بعد سه ساعت در آب نمک نچندان شور قرار میدیم تا نرم شود ... بعد از آب نمک خارج کرده و بصورت گل رز میپیچیم و با خلال دندون فیکس میکنیم .... بعد درون آب سرد قرار میدیم و دوبار آبشو عوض میکنیم تا اگر کمی مزه نمک داشت از بین بره..
هویچ ها رو درون ماهی تابه مرتب میچینیم و کمی آب اضافه کرده روی حرارت ملایم قرار میدیم تا هویج ها نرم شوند....
در ظرفی جداگانه آب و شکر را با هم روی حرارت قرار میدیم تا شکر حل شود بعد روی هویج ها ریخته تا وقتی که شیره مربا قوام بیاد ....قبل از قوام آمدن و مراحل آخر پخت مربا آبلیمو یا جوهر لیمو رو اضافه میکنیم و بعد هل اضافه میکنیم....و در آخر در صورت تمایل کمی زعفران نیز اضافه میکنیم ..... یک روز در همان ظرف پخت میگذاریم بمونه و بعد در شیشه و درون یخچال یا فریزر نگهداری میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه
من این شیرینی رو برای صبحونه آماده کرده بودم ولی به نظرم برای عصرونه خیلی خیلی گزینه مناسب و راحتیه و حسابی با به لیوان چای دارچین میچسبه.
مواد لازم: یک تخم مرغ بزرگ، کمتر نصف لیوان شیر، یک لیوان سرخالی آرد، نصف ق چ وانیل، یک سوم لیوان شکر قهوه ای یا شکر سفید، کمتر از یک ق چ بیکینگ پودر، یک ق چ یا کمتر دارچین
( شیر رو کم کم بریزید، اگر مایه پنکیک رقیق بشه، به هردوطرف به یک اندازه خمیر نمیچسبه... یعنی موقع سرخ شدن، مایه از روی آناناس یا سیب سُر میخوره و میاد پایین. و وقتی میخواید طرف دوم رو سرخ کنید، روش هیچ مایه ای نیست که بخواد سرخ بشه و خلاصه خوشگل نمیشه)
برای تولد یا مهمونی هم میشه آماده شون کرد و مثل عکس اول، با شکلات های رنگی بن ماری شده تزیین ش کرد. برای اون شاخه سبز بالای آناناس، شکلات رو توی قیف میریزیم و چندتا خط مثل برگ یا شاخه، روی کاغذ روغنی میکشیم و اجازه میدیم تا سفت بشه و جداش کنیم.
#پنکیک #پنکیک_میوه #دونات #دونات_میوه #آناناس #موز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_هویج_کدو 🥕🥒
مواد لازم:
هویج دو عدد متوسط
کدوی پنج عدد متوسط
فلفل دلمه ای قرمز نصف یک عدد
تخم مرغ یک عدد
آرد سه قاشق غذا خوری
رب یک قاشق چایخوری
پنیر چدار ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل یک قاشق
طرز تهیه:
ابتدا کدوها رو با رنده درشت رنده کنید و بهش کمی نمک اضافه کنید و بعد از ده دقیقه در دستانتون فشار بدید تا کمی از آب اضافی آن خارج بشه(دقت کنید لازم نیست تمام آب کدوها خارج و بی آب شود) سپس هویج های رنده شده را به مواد اضافه کنید آرد،تخم مرغ و فلفل رو به موادتون اضافه کنید(البته اگر می خواهید کوکو خوش عطر بشه می تونید نصف قاشق سیر یا نصف فنجان پیازچه هم به موادتون اضافه کنید) در انتها کمی از مواد رو در داخل تابه ای که روغن آن گرم شده بریزید کمی که مواد خودشون رو گرفت کمی پنیر چدار بر روی مواد قرار داده و مجددا کمی مایع کوکو اضافه کنید و زمانی که یک طرف کوکوها کاملا طلایی شد ، سمت دیگه آن را در روغن سرخ کنید و نوش جان کنید.
#رانی_پرتقالی
آب پرتقال 2 لیوان
آب 3 لیوان
شکر 3 لیوان
تکه های پرتقال به میزان لازم
اسانس پرتقال و رنگ خوراکی نارنجی به میزان لازم
آب و شکر را در قابلمه روی حرارت بالا قرار دهید تا به مرحله جوش برسد. سپس حرارت را کم کنید و به مدت 35 دقیقه بجوشانید. سپس آب پرتقال را اضافه کنید و زمان دهید تا دوباره به جوش آید. تکه های پرتقال را درون تنظیف نازکی بپیچانید و بعد از به جوش آمدن آب پرتقال به درون قابلمه اضافه کنید.
حرارت را کم کرده و به مدت 35 دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید. سپس تنظیف را از قابلمه خارج کنید. تنظیف را وقتی سرد شد فشار دهید و این عصاره را هم به شربت اضافه کنید. صبر کنید تا شربت کامل خنک شود و سپس درون یخچال قرار دهید. “شربت پرتقال خانگی”، یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین شربت های مخصوص تابستان است.
#خورش_آلوچه_و_ماهی
مواد اولیه
آلوچه 1پیمانه (برقانی)
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
شكر 2 قاشق غذاخوری
رب انار 2 قاشق غذاخوری
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
پیاز 1 عدد
روغن به میزان لازم
ماهی 200گرم (فیله شده و بدون استخوان)
آب به میزان لازم
آرد به میزان لازم
سیر به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
طرز تهیه
1. ابتدا آلوچه را در كمی آب خیس كنید. پیاز را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت دهید و زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضافه كنید و كمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.
2. آلوچه را با آبش اضافه كرده و سپس در صورت نیاز آب اضافه كنید تا روی آلوچه را بگیرد. سپس حرارت را كم كنید تا آلوچهها خوب له شوند و جا بیفتند.
3. ماهی را به صورت مكعب خرد كرده و در آردی كه با فلفل، زردچوبه، دارچین، پودر سیر و نمك مخلوط شده است بغلطانید و در كمی روغن سرخ كنید.
4. در انتها آلوچهها را با قاشق له كرده و سپس رب انار و شكر را بیفزایید. پس از آن كه خورش جا افتاد و به روغن نشست، آن را در ظرف كشیده و ماهی سرخ شده را روی آن قرار دهید
نوش جان 💖
#چلو_گوشت 🥘 😋
🔸 پياز رو خلالى خرد مى كنم و تفت ميدم تا سبك بشه،فلفل دلمه و هويج رو هم خرد مى كنم و به پياز اضافه مى كنم،نمك و فلفل سياه،ادويه كارى،دارچينو زردچوبه رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم و تكه هاى گوشت رو اضافه مى كنم و يك ربع الى بيست دقيقه تفت ميدم و بعد رب گوجه فرنگى رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم تا بوى خامى رب گرفته بشه و در اخر ابجوش رو اضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و اب خورش به غلظتى كه مى خوام برسه و گوشت كاملا نرم شده باشه و در اخر زعفران رو اضافه مى كنم وميذاريم يك ربع قل قل كنه و زير اجاق رو كم مى كنم
♦️سعى كنيد از گوشت گوسفندى استفاده كنيد
در اخر كمى زرشك يا ابغوره به خورش اضافه كنيد
#شوید_پلو_با_ماهی 🍛 😋
🔸برنج را ۳ الی ۴ ساعت ساعت قبل از تهیه غذا با مقداری نمک در آب ولرم بزارید
سپس ماهی را تمیز کنید و برای مزه دار کردن آن می توانید مقداری پودر زنجبیل تازه را با مقداری پیاز آب لیمو، زعفران دم کرده، نمک، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید و ماهی را به مدت چند ساعت درون این مواد بگذارید، تا حسابی طعم و مزه این مواد به خرد ماهی برود و بوی ماهی از بین برود
بعد برنج خیس خورده را داخل آب در حال جوش بریزید و پس از مقداری نرم شدن برنج را آب کش کنید. سپس لابه لای برنج، شوید تازه خرد شده و یا شوید خشک بریزید و آن را دم کنید
حال درون تابه کمی روغن بریزید و پس از داغ شدن روغن، ماهی را داخل تابه بگذارید، تا با حرارت ملایم سرخ بشه و مغز پخت شود
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
#کیک_قهوه 🥮 😋
▫️کره ۱۰۰ گرم
▫️شکر ۲۲۰گرم
▫️تخم مرغ ۳عدد
▫️وانيل ١ پنس
▫️اسانس قهوه ٣ قطره
▫️نسکافه ۲قاشق مرباخوری
▫️آبجوش ۱قاشق غذا خوری
▫️آرد ۲۳۰گرم
▫️کاکائو ۳قاشق سوپخوری
▫️بیکینگ پودر ۲قاشق مرباخوری
▫️ماست یک لیوان
🔸کره به دمای محیط رسیده را ۱الی۲دقیقه با همزن برقی می زنیم سپس شکر را به آن اضافه میکنیم ۴الی۵دقیقه با همزن برقی میزنیم تا سبک شود وانیل را به همراه تخم مرغها دانه به دانه به مواد اضافه کرده و خوب می زنیم .نسکافه را در آبجوش حل میکنیم .
آرد ، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را از الک گذرانده و به دو قسمت تقسیم میکنیم سپس ۱/۲ آن را به تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد ماست را افزوده با همزن برقی میزنیم و ۱/۲ باقی مانده مخلوط آرد و بیکینگ پودر و کاکائو را می افزاییم و در قالب ۲۳سانتی می ریزیم و در فری که از ۱۵دقیقه جلوتر روی درجه ۱۷۵درجه گرم شده به مدت ۴۵دقیقه می پزیم
#کیک_مرغ_گردو
تمام مواد بسته به سلیقه تون میتونید کم و زیاد کنید.👌
.
سینه مرغ یک عدد
نان تست یک بسته
گردو نیم کوب شدا نصف لیوان
جعفری خرد شده نصف لیوان
پیازچه خرد شده یک لیوان
خیارشور خرد شده نصف لیوان
سس مایونز سه چهارم لیوان
ماست خامه ای چکیده نصف لیوان
پنیر ماسکارپونه نصف بسته
نمک و فلفل به میزان لازم
سینه مرغ رو با نمک و فلفل و پیاز ابپز کنید بعد از اینکه پخته شد خوب خردش کنید. ماست، سس مایونز، پنیر ماسکار پونه، فلفل و نمک و یک قاشق ابلیمو تازه رو باهم مخلوط کنیدو داخل یخچال بذارید. در ظرف دیگه فیله ی مرغ، پیازچه، گردو، خیارشور و جعفری رو به مواد اضافه کنید نیمی از سس رو به مواد اضافه کنید ته قابلتون نایلون بذارید بعد اطراف نون تست رو برش داده و یه لایه نان ته قالب بذارید و از سه ساعت داخل ظرفتون برگردونید بقیه سس رو روی کیک بزنید و با جعفری و گردو و خیار شور .... تزیین کنید
نوش جان🌸🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مانتی گُلی یا گول مانتیسی
برای خمیر:
۱ لیوان آب
۳ لیوان و نیم آرد
۱ قاشق مربا خوری نمک
۱ عدد تخم مرغ
برای مواد داخل:
۴۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
نمک و فلفل
برای سس:
۲ قاشق غذا خوری رب گوجه غلیظ
۲ قاشق غذا خوری روغن مایع
۳-۴ لیوان آب
نمک
برای خمیر آرد و نمک و تخم مرغ رو مخلوط کرده یواش یواش آب اضافه کنین و ورز بدین تا به یک خمیر یکدست و تقریباً سفت برسین، بذارین حدود ۲۰ دقیقه استراحت کنه
تو این فاصله گوشت و پیاز ریز شده رو مخلوط کنین و یکم ورز بدین، نمک فلفل و یا هر ادویه دیگهای که دوست دارین یادتون نره!
خمیر که استراحت کرد به ۲ قسمت تقسیمش کرده و روی میز به نازکی ۲-۱ میلی متر بازش کنین... مثل تصویر با کمک یک لیوان که قطرش خیلی هم بزرگ نباشه دایره دایره خمیر رو بریده کنار هم به طوری که لبههاشون کمی روی هم قرار بگیره بچینین، روش یک خط از مخلوط گوشت گذاشته و مثل گل بپیچین...🤗🌹 گلها رو توی سینی فر بچینین و از کنارهها سس رو توی سینی بریزین و در فر که از قبل روی ۲۰۰-۱۹۰ درجه گرم کردین بپزین
بعد از پختن در بیارین و به سلیقه خودتون سرو کنین...