eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
گراتن پاستا😋
تو قابلمه آب بریزید و بزارید رو گاز تا جوش بیاد بعد پاستا رو بریزید تو آب تا خوب نرم بشه مواظب باشید وا نره فقط یکم بپزه کافیه آبکش کنید بعد با آب سرد بشورید تا از هم جدا شن ظرف مورد نظرتون کمی چرب کنید و بعد پاستا بریزید بعد روش سس گوشتی بعد روش پنیر پیتزا و همینطور تکرار کنید تا ظرفتون پر شه البته میتونید همون اول پاستا رو سس گوشتی و با هم مخلوط کنید یکم تو ظرف بریزید بعد روش پنیر دو سه بار اینکار و تکرار کنید تا ظرفتون پر شه بعد در آخر روش سس بشامل بریزید و روشم پنیر پیتزای فراوون بریزید و با فلفل دلمه و گوجه و کنجد با هر چیزی که دوست دارید تزیینشون کنید و بزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه بعد دو دقیقه گریل و روشن کنید تا طلایی بشه تو مایکرویو هم میشه گذاشت من رو 600 وات حدودا 15 دقیقه گذاشتم گریل هم روشن کردم تا طلایی بشه. سس گوشتی🔻 یه پیاز و نگینی خورد کردم و کمی زردچوبه زدم و تفت دادم بعد گوشت چرخ کرده اضافه کردم و تفت دادم تا رنگش عوض شه بهش نمک،فلفل،آویشن ویکم پودر سیر اضافه کردم،بعد فلفل دلمه نگینی و قارچ رو هم اضافه کردم و در تابه رو بستم تا گوشت بپزه و فلفل دلمه و قارچ و آبشون کشیده بشه همه مواد و هم زدم بعد دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کردم و حسابی تفتش دادم تا رب رنگش باز شه و روغن بندازه و جا بیوفته (دقیقا مثل مایع ماکارونی)
آشپزی ایرانی🍔
شربت انار
یه شربت خونگی عالی و خوشمزه 😋😍. الاهی دلتون اناری خوش رنگ و خوشمزه و آبدار باشه🙏. آب انار 6 لیوان شکر 2 لیوان آب لیمو 1 ق غ حدودا 4 کیلو انار داشتم . دون کردم و آبش رو گرفتم . از آب میوه گیری، مخلوط کن ، غذاساز می تونید استفاده کنید . از صافی رد کردم . کف هاش رو گرفتم . برای آب انار شیرین تقریبا برای هر سه لیوان آب انار به یک لیوان شکر نیاز داریم . البته میزان شکر به دلخواه شماست . به جای شکر هم از عسل می تونید استفاده کنید . آب انار رو همراه شکر روی حرارت قرار دادم آب لیموی تازه رو گرفتم و اضافه کردم . مرتب با فاصله زمانی چند دقیقه هم زدم . حدودا شربت باید نصف میزان بشه . زمان هم حدودا یک تا دو ساعت می بره تا شربت قوام بیاد . بعد از حرارت برداشتم و گداشتم خنک بشه و داخل ظرف شیشه ای ریختم . داخل یخجال حدودا 8 ماه این شربت عالی می مونه . تقریبا بین 700 گرم تا یک کیلو میزان شربت میشه .
آشپزی ایرانی🍔
کتلت پاکستانی😋
مواد لازم :👇 ‎من تمام مواد رو با ترازو اندازه گرفتم که مقدار دقیق بهتون بگم ‎2 عدد سیب زمینی که توی مشت جا بشه ‎(200گرم) ‎1 عدد پیاز که توی مشت جا بشه (100گرم) ‎گوشت چرخ کرده 200 گرم ‎نصف فلفل دلمه ای ‎1 عدد هویج درست رنده شده ‎تره و گشنیز 100 گرم ‎تخم مرغ 3 عدد همزده ‎آرد یا پودر سوخاری یک قاشق غذاخوری ‎نمک 2 قاشق مرباخوری ‎زردچوبه یک قاشق مرباخوری ‎کاری یک قاشق مرباخوری ‎فلفل سیاه یک قاشق چایخوری ‎فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری ‎دستور تهیه :👇 ‎اول از همه سیب زمینی رو ریز رنده میکنیم و کاملا آب سیب زمینی رو میگیریم. پیاز رو رنده درشت کرده و آب اون هم میگیرم. سیب زمینی، پیاز، هویج درشت رنده شده، فلفل دلمه ای نگینی، تره و گشنیز خورد شده، گوشت چرخ کرده ارد و ادویه ها و تخم مرغ همزده رو ترکیب میکنیم. خوب هم میزنیم 15 دقیقه زمان میدیم تا خمیرمون عمل بیاد(نرم بشه) تابه نچسب رو داغ میکنیم، روغن به اندازه ای که تا نصف کتلت ها آغشته به روغن باشه میریزیم (خیالتون راحت باشه به خاطر وجود ارد و تخم مرغ جذب روغنش کم هست) وقتی روغن کاملا داغ شد کتلت ها رو توی روغن داغ میزاریم. وقتی لبه ها تغییر رنگ داد بر گردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه. خیار و هویج رو با رنده چند کاره رشته کردم. ‎درست کنید و لذت ببرید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب مرغ فرانسوی😍 مرغ،ماست،ادویه،جعفری،پیاز قبل از قرار دادن در فر یک ساعت در یخچال بگذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ژله واقعااااا خوشمزه و جذاب🍏🍉🍈🍐🍋🍒🍓🍍 پودر ژلاتین رو با شیر پرچرب گرم میکنید تا ژلاتین حل بشه واز میوه هایی که دوست دارید میتونید استفاده کنید و برای شیرینیش از عسل استفاده شده 🆔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. مربای پرتقال🍊🍊 پوست 4 عدد نصف لیوان آب 1 فنجان آب پرتقال 2 فنجان شکر گرانول یک قاشق ابلیمو دوستان ابتدا پرتقال ها را پوست می گیریم و پوسته ها را خلالی برش می دهیم سپس برش های نازک را مانند رول می چرخانیم و از سیخ های چوبی رد میکنیم. (در اینجا پوسته می تواند شکسته شود ، ممکن است یکنواخت نگذرد. برای گرفتن تلخی پوست ها ان ها را درون یک کاسه گود بریزی و اب بهشون اضافه کنید به مدت چهارتا پنج ساعت و هر ساعتی هم ابشون رو عوض کتید سپس پوست پرتقال ها را جوشانده (به مدت بیست دقیقه). آب و شکر و اب پرتقال و آبلیمو را روی حرارت قرار داده شکر که حل شد پوست پرتقال هارو بریزید و تا نیم ساعت همه مواد با هم بر روی حرارت بپزند. سپس از روی حرارت بردارید و به جای گذاشتن در قابلمه از یک دستمال پارچه ای بر روی قابلمه استفاده کنید و اجازه دهید تا به مدت یک روز تمام در دمای اتاق بماند و بعد در ظرف مورد نطر بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید. . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم :👇 بادمجان 3 عدد، ماست، چکیده باشه بهتره، دوعدد سیر، کمی نعناغ و نمک دستور تهیه :👇 ابتدا بادمجون هارو کباب میکینم این کار رو میشه روی گاز فر و یا منقل انجام داد بعد پوستشون رو میگیریم برای اینکه بورانیمون ابکی نشه کمی بدون روغن رو شعله میذاریم که اب بادمجونا کشیده بشه بعد میریزیم داخل میکسر و با یک پیمانه ماست که چکیده باشه بهتره دو حبه سیر رنده شده یک قاشق نعناع و کمی نمک میکس میکنیم از طعم و مزه این چاشنی چیزی نمیگم فقط دوست دارم خودتون امتحان کنید مخصوصا برای مهمانی ها خیلی عالیه . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍛 😋 فیله مرغ نخود فرنگی هویج سیب زمینی برنج نمک+فلفل+زردچوبه 🔸برنج را بشوئید و با کمی نمک خیس کنید فیله های مرغ را در کمی روغن کنجد تفت دهید هویج و نخود فرنگی را جداگانه بپزید تا کمی نرم شود سیب زمینی را کمی تفت دهید و به مرغ اضافه کنید و ادویه بزنید برنج را بریزید و آب مرغ و آب اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دم بکشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه پاپ کورن دلچسب که خواسته بودین😋 🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿 اگه طعمش رو بچشی دیگه از بیرون تهیه اش نمی‌کنی 😋😋 مهم ترین نکته اینه که اول زیر قابلمه رو خاموش کنی بعد پنیر رو اضافه کنی در غیر اینصورت با یه تکون قابلمه یه عالمه ته دیگ پنیر دارین 😂 . .
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
لباس کهنه داری؟ نندازی دور😱 بیا ببین چه ایده‌ها و داره این کانال💃 هر چیز داری نگهدار و وارد این کانال شو😍👇 http://eitaa.com/joinchat/2354249730Cd2b64c1514 همه با فیلم و عکسه🎥👆👆👆
23.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍘🍘🍘😍🍘🍘😍😍😍 فوروارد کن برای سرآشپزاش😘😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمیِ چشم‌سیاه تقدیم به همه شما . برای هر نفر: لوبیا چشم‌بلبلی: ۳۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری) برنج: ۱ پیمونه (۱۱۰ تا ۱۳۰ گرم) . لوبیا حداقل ۳ ساعت باید خیس بخوری. روغن:۵ قاشق غذاخوری پیاز: ۱ عدد زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری زیره‌سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری لوبیا چشم بلبلی شوید: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری برنج شسته شده آب (۱/۵ پیمانه برای هر‌پیمانه برنج) . نیم ساعت باید دم بکشه. اگه دوست داشتید ۲۰ گرم کره رو وقتی دم کشید روی برنجتون بذارید(این سلیقه‌ای هست) من میذارم. یدونه هم نیمرو برای روی کار بزنید تا به فضا رهسپار شوید. . یه ماست و خیار هم درست کردم که پیاز هم توش ریختم خیلی باحال میشه. این کارو بکنید
🍲🍛 3پ برنج 1پ سیب زمینی نگینی 1پ بادمجان خورد شده گوشت چرخ شده پیاز داغ گردو خورد شده زعفران دم شده 1_سیب زمینی را سرخ می کنیم 2_بادمجان ها را هم سرخ می کنیم3_پیاز داغ درست می کنیم سپس گوشت را تف می دهیم زرد چوبه ودارچین، ادویه می زنیم سیب زمینی و بادمجان را اضافه می کنیم 4_گردو را تف می دهیم5_ برنج را به همراه آب و یکم زرد چوبه می پزیم بعد از آبش کردن با مواد مخلوط کرده و زعفران دم شده و گردو را هم اضافه می کنیم من زعفران را با گلاب دم کردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام 🌿صبحتون 🌸مملو از محبت و الطاف الهی 🌿روزتون پر از عشق 🌸دلاتون بی غم 🌿لباتون خندون 🌸کینه و بغض ازتون دور 🌿چهار شنبه تون پراز موفقیت 🌸امروزتـون زیبـا وعالی دوستان ‎‌
چند نصیحت از سومین مرد ثروتمند جهان👌 هیچ وقت با هر دو پاهات عمق یک رودخونه رو امتحان نکن ! اگه چیزی بخری که بهش احتیاج نداری مطمئن باش به زودی چیزی رو می فروشی که بهش نیاز داری! بعضی وقتا تلاش و استعداد شما بی فایده اس ! شاخه به شاخه نپر بعضی چیزها زمان می برن ... فقط به یه منبع درآمد وابسته نباش ! برای رسیدن به منبع دوم برنامه بریز و سرمایه گذاری کن ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# کرانچی_سیب_زمینی🥔😋 1 کیلو سیب زمینی 2 عدد. زرده تخم مرغ نصف قاشق چای خوری جوز هندی نمک و فلفل برای طعم دادن 100 گرم پنیر پارمسان. جعفری خورد شده برای سرخ کردن؛ 2 عدد تخم مرغ؛ پودر سوخاری سیب زمینی ها را آبپز کنید ، پوست گرفته ومیکس کنید. تخم مرغ ، نمک ، فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کنید. از مواد بردارید و با دست شکل بدین و داخل تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بغلتونید و در روغن داغ سرخ کنید😍😋
🥔 😋 ▫️سیب زمینی سه عدد متوسط ▫️پنیر پیتزا ▫️نمک،‌فلفل،‌زردچوبه، آویشن،‌پودرسیر ▫️آرد گندم، تخم مرغ و پودر سوخاری برای سوخاری کردن 🔸اول سیب زمینی ها رو بزارین اب پز شه بعد از اب پز شدن بزارید خنک بشن بعد پوستش رو جدا کنید و رنده کنید سپس نمک،‌فلفل سیاه، کمی زردچوبه، آویشن یه کوچولو هم پودر سیر اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید حالا کمی از سیب زمینی رو تو دستتون باز کنید و بینش پنیر بزارین و عین گردو بپیچید سپس اول تو آرد سفید سپس تخم مرغ زده شده و در اخر داخل پودر سوخاری بغلطونید و داخل قابلمه ی کوچکی با روغن زیاد و کاملا داغ سرخ کنید بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای بزارین تا روغن اضافیش بره (اگه پودر سیر دوست نداشتین میتونید حذف کنید) دوست داشتین میتونید کمی جعفری به مواد سیب زمینی اضافه کنید یا داخلش فلفل دلمه هم بریزین من همیشه میریزم این سری نداشتم بچه ها من پنیر فله ای باز ریختم داخلش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕 😋 🔸دو لیوان ارد ویک قاشق مایه خمیر فوری و یک قاشق شکر و یک قاشق مربا خوری بکین پودر و یک قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید دوقاشق روغن اضافه کنید وکمی مخلوط کنید و اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد بعد توی ظرفی را کمی چرب کنید وخمیر را بذاربد واسه یک ساعت استراحت دهید و بعد پف خمیر را خارج کنید پیتزا ... توی تابه را کمی چرب وخمیر را پهن کنید وسس کچاب بریزید وپنیر بریزید و گوشت چرخ شده که با فلفل دلمه تفت داده شده را اضافه و قارچ تفت خورده و بعد پنیر بریزید و گوجه و زیتون بزارید و کمی اسپری اب کنید واسه کش امدن پنیر و روی گاز شعله پخش کن بزارید با حرارت ملایم تا زیر خمیر طلایی بشود و پنیر هم اب بشود و با سس کچاب تزیین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنقلات زمستانی🔝🎥 بچه ها برنج هندی باشه خیلی پف میکنه، برنج ایرانی فقط پفش کم میشه . نکته مهم اینه که حتما روغن داغ باشه و اینکه کم کم بریزید رو هم تلنبار بشه پف نمیکنه و میسوزه، من به خاطر اینکه میخواستم فیلم بگیرم تابه بزرگ برداشتم روغن زیاد شد شما یه تابه یا قابلمه گود بردارید روغن کمتری بریزید . یه لیوان برنج رو از یک ساعت جلوتر بشورید بعد با مقداری نمک بجوشونید و آبکش کنید (مثل اینکه میخوایم چلو بپزیم ولی دم نمی‌کنیم و مغزش پخته باشه و نرم باشه ولی شفته نشه) بعد بذارید آب اضافی کاملا بره اصلا آب نداشته باشه چون میچسبه به سینی بریزید تو سینی، بذارید جلو آفتاب یا بخاری خشک بشه، روی هم انباشته نکنید و هر از گاهی زیر و رو کنید تا زودتر خشک بشه . مقداری روغن بریزید تو تابه الک بذارید یه مقدار برنج بریزید سریع پف میکنه، یه کم که روغنش رفت بریزید تو صافی بعدم بریزید روی یه پارچه و با همون پارچه روغن اضافیشو بگیرید . به همین راحتی🤩