eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
9 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍢 😋 🔸براي جوجه كباب تابه اي ،دوقاشق روغن زیتون،آب چهارپنج تا ليمو ترش و آب يدونه پیاز بزرگ رو مخلوط کردم.دوتا سينه ى مرغ رو بصورت نوارهای باریک و بلند برش دادم و نمك زدم و در این مخلوط چند ساعتی استراحت دادم. مرغ ها رو آبکش كرده و با زعفران غلیظ کاملا مخلوط و بعد شروع به رول کردن نوارها كردم.نوارهای مرغمون رو دونه به دونه رول كرده و به سیخ میکشیم.داخل تابه دو سه قاشق كره ميريزم و جوجه ها رو داخلش ميچينم و زمان ميدم جوجه ها مغز پخت بشه و در پايان شعله رو كمي زياد ميكنم تا طرفينش برشته بشه
ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمک و کره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست کردن کته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را که از قبل شسته و تکه کرده ایم با زعفران و آرد،نمک،ادویه مخصوص ماهی و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و در تابه سرخ میکنیم.وقتی برنج دم کشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج کاملا قالبی در بیاید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦🍔 🍂💞
مواد لازم: برای۴ نفر گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم نان خشک (پودر شده) ۱ فنجان جعفری (خرد شده) ۱ قاشق غذا خوری پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱ قاشق غذا خوری آرد ۳۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد روغن به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: ۱- تو یه کاسه عمیق، گوشت رو کمی ورز داده سپس به شکل کتلت در میاریم. ۲- نان خشک ، جعفری و پنیر رو تو ظرف جداگانه مخلوط می کنیم ۳- آرد رو تو یه بشقاب پخش میکنیم. ۴- تخم مرغ رو هم تو یه کاسه دیگه ریخته و هم میزنیم تا سفیده و زرده مخلوط بشه. ۵- بعد از اینکه به کتلت ها شکل دادیم یا قالب گیری کردیم، دو طرفشون رو تو آرد میزنیم تا کاملا پوشیده بشن سپس تکون میدیم تا آرد اضافی بریزه. ۶- حالا کتلت آغشته به آرد رو تو تخم مرغ میزنیم و بعد از اون تو مخلوط نان خشک میزنیم تا کاملا با موادمون پوشیده بشه. ۷- کتلت ها رو تو ظرف در دار گذاشته و 20 دقیقه تو یخچال میذاریم. ۸- روغن رو توی ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط گرم میکنیم. سپس کتلت ها رو توی روغن میذاریم تا دو طرفش پخته و قهوه ای بشه. بعد از آماده شدن، روی دستمال تمیزی میذاریم تا روغن اضافه گرفته بشه. ۹- کتلت ها
🔰خورشت مرغ با نخود فرنگی 💐خورشت مرغ و نخودفرنگی  از نظر زمانی خیلی سریع درست میشه و برای خانم های کارمند که وقت کم میارن  خیلی مناسب هست  و هم بسیار خوشمزست 💐 ❇️مواد لازم 💠پیاز ... ۱ عدد 💠سینه مرغ خرد شده ... 300 گرم 💠زردچوبه ... به میزان لازم 💠ادویه کاری ... یک ق غ 💠فلفل سیاه و نمک ... به میزان لازم 💠گوجه فرنگی پوره شده ... دو لیوان 💠ماست پرچرب. ...سه ق غ اختیاری 💠نخود فرنگی ... به مقدار لازم ❇️طرز تهیه ابتدا  پیاز رو خرد کردم و تفت دادم سپس سینه مرغ تیکه شده رو به پیاز ها اضافه کردم و با هم تفت دادم تا رنگ مرغ عوض شد بعد کمی زردچوبه و یه قاشق پر ادویه کاری و فلفل سیاه و نمک بهش اضافه کردم و دو لیوان گوجه فرنگی پوره شده اضافه کردم سپس با هم سرخشون کردم و بعد سه قاشق ماست پرچرب بهش اضافه کردم و در آخر نخود فرنگی به مقدار لازم بهش اضافه کردم و بعد از جوش آمدن شعله اجاق رو کم کردم تا مرغ و نخود فرنگی پخته شود و خورش جا بیفته. نوش جان😋 🍔
👈ابتدا برنج ها را شسته و سپس به همراه شیر و زعفران و نمک و کره روی حرارت میگذاریم تا مثل درست کردن کته آب خود را از دست بدهد.و آن را دم می اندازیم.در ظرف مناسبی ماهی را که از قبل شسته و تکه کرده ایم با زعفران و آرد،نمک،ادویه مخصوص ماهی و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و در تابه سرخ میکنیم.وقتی برنج دم کشد قابلمه را داخل آب خیلی سرد میگذاریم و بعد داخل سینی برمیگردانیم تا برنج کاملا قالبی در بیاید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺صبحتون عالی 🌿روزتون پر از بهترینها ❤️خوشبختی همسایه دیوار به دیوار 🌺خونه هاتون 🌿دل مهربونتون شاد ❤️کارهاتون بر وفق مراد 🌺تنتون سالم 🌿و عاقبتتون بخیر
پنجشنبه است و ياد درگذشتگان😔 🕯اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّڪَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّڪَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّڪَ عَلَے ڪُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🙏 🙏 التماس دعا ‍ پنج شنبه که میشود... ثانیـه هایمـان سخت بوی دلتنگي میدهد... وعده اي ازعزیزانمان ، آن طرف چشم به راه هدیه ای،تاآرام بگیرند بافاتحـه وصلواتي هوایشان را داشته باشیم ..
اونم ازنوع سفید باسیر تازه یعنی خودِ خودِ زندگی . پ.ن.اگه بدونین چی شده جای دوستدارانش خالییییی . این نکته رواضافه کنم درمنزل مارسم براین است ماهی شکم پر رو بابرنج زعفرونی ولی ماهی سرخ شده(کات نعلی شکل) روباسبزی پلو نوش جان می کنیم طرزتهیه ماهی سفید روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم مواد داخلیش جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک(انارتیم😎) وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش .
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش شیرینی چوروس🍓 😋
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش دسر بوراتوس🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی آبپز 3 عدد خامه ی صبحونه 2قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا به مقدار لازم نمک و آویشن کمی مواد میانی شامل پیاز داغ، گوشت چرخ کرده، قارچ، فلفل دلمه، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل ابتدا مواد میانی رو مثل مایه ماکارونی درست میکنیم سه عدد سیب زمینی بزرگ رو آب‌پز کرده به همراه خامه، کره و نمک داغ داغ پوره می کنیم، سپس‌ در ظرف مورد نظر ابتدا یک لایه پوره ی سیب زمینی ریخته لایه بعدی از مواد میانی ریخته، پودر آویشن میریزیم،سپس‌ پنیر پیتزا ی رنده شده را روی گوشت ها می ریزیم، در پایان برای لایه آخر می‌توان پوره سیب زمینی را طبق فیلم روی مواد قرار داد در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار داده تا روی سیب زمینی ها برشته شود