#سس_برای_کوفته
سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
آب ۱۰۰ میلی لیتر
طرز تهیه:
در همان ماهیتابه که کوفته را سرخ کرده اید سس ها را تفت داده آب اضافه کنید تا به جوش بیاد، کوفته را در سس ریخته تا کوفته بپزد مدت ۱۰ دقیقه
مواد لازم سس پنیر برای گل کلم:
کره ۵۰ گرم
آرد ۵۰ گرم
شیر ۳۰۰ میلی لیتر
پنیر پیتزا رنده شده ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
کره را آب کرده آرد رابه آن اضافه کرده تفت میدهیم شیر را در ۳ مرحله اضافه کرده مرتب به هم زدن ادامه میدهیم تا سس صاف و یکدستی به دست بیاید، در آخر پنیر را اضافه کرده از رو حرارت بر میداریم وداغ داغ روی گل کلم پخته شده میریزیم وبلا فاصله سرو میکنیم.
در بشقاب مقداری از سیب زمینی پخته و ۴ عدد کوفته میگذاریم چند قاشق سس گوشت روی آن میریزیم و مقداری گل کلم
🍎نوشیدنی سیب 😋
🍹مواد لازم
دارچین ۱ تکه ۵ سانتی
هل ۲ عدد
آب سیب ۱ لیتر
شکر قهوه ای ۴/۱ لیوان
پرتقال ۱ عدد
🍊طرز تهیه
بهتر است تا دارچین و هل رو درون کیسه توری کوچکی قرار بدهیم و درون یک قابلمه مناسب بریزد همراه با شکر و آب سیب به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.سپس این مواد درون یک کتری ریحته همراه با پرتقال خرد شده روی سماور بگذارید و اجازه دهید بین ۲ تا ۵ ساعت دم بکشد.
#ادویه_آبگوشتی
🌀مقدارهای مساوی از #ادویه_های زیر👇
فلفل سیاه ساییده، بادیان، پودر میخک، جوزهندی ساییده و دارچین را ترکیب کرده و به آبگوشت اضافه کنید.
#تیرامیسو
۱ بسته خامه صبحانه
۱ بسته پنیر ماسکارپونه
۶۰ گرم پودر شکر (۶ ق.غ)
۲ ق.غ قهوه
خامه صبحانه رو با همزن میزنیم وقتی رد همزن روی خامه جا موند( مرحله سافت پیک)
پودر شکر و پنیر ماسکارپونه رو اضافه میکنیم
و با دور تند همزن میزنیم
.
قهوه رو در اب جوش دم میکنیم میشه مخلوطی که
بیسکوییت های لیدی فینگر (مخصوص تیرامیسو) را دونه دونه توش غلطوند و خوشمزه ترشون کرد.
داخل ظرف مورد نظرتون یک ردیف بیسکوییت میزارید
مخلوط کرم پنیری رو یا با قیف یا با لیسک روی بیسکوییت ها پخش میکنیم
حتما روی هر لایه کرم پنیری پودر کاکائو میپاشیم
لایه لایه ادامه میدیم تا مواد تموم بشه.
#سرو_شيك
داخل تخم مرغ رو خالی و خوب بشور بزار خشک شه ،،، سبزیجات دلخواهی رو خرد کن داخلش روش آلورا بریز بزار یخچال
#باسلوق_گردویی 🥓 😋
🔸یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید
برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید
💝 💥 💝
🥘🥘
یکی دیگر از نکات مهم در پخت قورمه سبزی این است که سبزی قورمه سبزی را باید ریز خرد کنید زیرا اگر درشت باشد خورش هرچه بجوشد جا نمی افتد 👌☺️
#تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸این دعای زیبا
🍃تقدیم به گلهای گروه
🌸الهی که
🍃همه خوشی های
🌸دنیا مال تو باشه
🍃دلت شاد باشه
🌸غمی توی دلت نشینه
🍃آرزوهات آرزو نباشه
🌸خنده از لب
🍃قشنگت پاک نشه
🌸دنیا به کامت باشه
🍃صبح زیبـاتون بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستای_مکزیکی
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
مراحل کامل نوشته شده تو ویدیو
خوبیش اینه لازم نیست پاستا رو جداگونه بپزین یه پاستای متفاوت و خاص پنیر اختیاری میتونین نریزین
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#نان_زنجبیلی
آرد.....حدودا ۵ لیوان
شکر....۱/۳ پیمانه
شیر ولرم....۱پیمانه
تخم مرغ.....۲عدد
نمک
روغن....۲/۳ پیمانه
زنجبیل.....یک و نیم قاشق چای خوری
پودر خمیر مایه....۱قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ و زعفران و کنجد
طرز تهیه:
ابتدا یک قاشق از شکر داخل شیر ریخته.بعد خمیر مایه را روی شیر می پاشیم.در ظرف گذاشته تا کامل عمل بیاد.توی ظرف تخم مرغ،روغن،شکر و زنجبیل مخلوط کرده.بعد شیر عمل آماده رو اضافه کنید.ارد و نمک هم بریزد.ارد در حدی بریزد که به دست نچسبد.کف ظرف قالب انداخته.از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته .به شکل دلخواه می چینیم.روشو پارچه می کشیم تا حجم خمیر دو برابر بشه.از مواد رومال روی نان می دهیم.داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.بهتره یک کاسه آب داخل فر بزارید تا رطوبت کافی داشته باشد
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قطعا_این_پاستا_حرف_نداره
ترکیبات: پیاز، فلفل دلمه ای رنگی، مرغ، پودر پاپریکا، پودر چیلی، پودر زیره، پودر سیر، نمک، آب مرغ، خامه، پنه، پنیر چدار
پاستای پخته و ابکش شده یک بسته
نوش جان 💖
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#خورشت_زردک
زردک چهار تا پنج عدد نگینی خرد،شده
لپه پنج ق غ
ابلیمو دو ق غ
رب یک ق غ
گوشت گوسفند یا گوساله
روغن دو ق چ
پیاز یک عدد
نمک و فلفل
پیاز و گوشت روتو روغن تفت میدیم،بعد زردک رو اضافه میکنیم و باهم تفت میدیم تا زردک نرم بشه،بعد لپه رو اضافه میکنیم.و رب،بعد اب میریزیم صبر میکنیم جا بیفته،ابلیمو و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم.و خاموش میکنیم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#شيك_ميزبانى_كنيد
🍥ژله #تك_نفره_گلى ويژه مهمانى ها..!!🍝🌸
هر ژله را با یک لیوان اب داغ مخلوط کرده(به روش بنماری یعنی ظرف ژله رو داخل آب در حال جوش میزاریم تا کاملا شفاف بشه)بعد این که سرد شد(تقریبا نیم ساعت)یه بستنی یا نصف لیوان شیر میریزیم قالب را کاملا چرب کرده سپس یک لایه ژله میریزیم بعد این که کمی بست لایه ی دوم و سوم.فقط ژله نباید خودشو بگیره تا لایه ها کاملا به هم بچسبند .بعد این که لبایه ها تموم شد یه ساعت تو یخچال نگه میداریم بعد با چاقوی خیس ژله رو از قالب جدا کرده و داخل آب داغ میزاریم بعد ۵ ثانیه به طرف خیس برمیگردونیم
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#ترفند_شيرينى_پزى🧁
اگر كيك ميپزيد و كيك تون بخوبى پف نميكنه حتما موارد زير رو چك كنيد👇🏻
🔸تنظیم بودن دمای فر
حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه
🔸بکینگ پودر کهنه نباشه
🔸ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه
🔸اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه
🔸موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_گل_بادمجان
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#مرغ_خوراك_خوشمزه
مرغ ها رو با دو لیوان آب ، نمک ، فلفل و زردچوبه و یک پیاز بزرگ درسته ، توی ظرف در بسته پختم . بعد مرغ ها رو توی یک تابه با دو قاشق روغن مایع و شعله متوسط سرخ کردم . حتما در تابه بسته باشه .
اب مرغ رو با یک قاشق رب گوجه فرنگی ، یک قاشق زعفران دم کرده و یک قاشق اب لیمو ، مزه دار کردم و روی مرغ های سرخ شده ریختم و در تا به رو گذاشتم و پنج دقیقه با حرارت ملایم پختم . .
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مافین مرغ و پیازچه
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
سوسیس بندری👇🏻
پیاز.....۳عدد
رب....۲قاشق
سوسیس.....۷عدد
فلفل سیاه.....هر چی بیشتر بهتر😁
سیب زمینی ریز.....در صورت تمایل
.
طرز تهیه👇🏻
سوسیس بندری یکی از انواع غذاهای ساندویچی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های جنوبی کشورمان می باشد.
پیاز خلال کنید.کنار بزارید.سوسیس برش بزنید.برای زیبایی بهتر میشه بصورت مورب خرد کنید.پیاز به همراه زردچوبه سرخ کنید.در تابه را بزارید.تا پیازها نرم بشه.رب هم جداگانه سرخ کنید.کمی اب اضافه کنید که سس رقیق بشه.سوسیس هم سرخ کنید.رب به پیاز اضافه کنید.بهش فلفل سیاه اضافه کنید.در آخر سوسیس ها رو بریزد.
در صورت تمایل سیب زمینی نگینی ،سرخ شده اضافه کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دونات پنیری
بدون خمیر مایه و بدون استراحت 😋
پنیر خامه ای- 360 گرم
* تخم مرغ - 3 عدد.
* آرد - 300 گرم(تقریبا دو لیوان)
* بکینگ پودر - 1 قاشق چایخوری.
* نمک - 2 گرم یا نوک قاشق .
* شکر دانه ریز - 5 قاشق غذاخوری.
* اسانس وانیل یا وانیل شکری نصف قاشق چایخوری
* روغن مایع برای سرخ کردن مقداری
ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرمرنگ شود بعد نمک و بکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید و پنیر خامه ای را اضافه و مخلوط کنید و در اخر ارد را کم کم اضافه کنید و تا خمیر نرم و لطیفی بدست اورید خمیر کمی چسبنده باشد.
بعد یک سینی را چرب کنید و دست خود را خیس کنید و از خمیر اندازه ی گردو بردارید و گرد کنید و داخل سینی بچینید و بعد در روغن داغ و فراوان با حرارت کم سرخ کنید تا مغز پخت شود و میتوانیید روشون رو پودر قند بپاشید و نوش جان 😋
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#نون_سیر_و_پنیر
اول سس رو اماده کنیددو تا سه قاشق غذاخوری سس مایونز، سه قاشق غذاخوری روغن زيتون جوری که سس رو روون كنه، يكم فلفل سياه و پودر آويشن و یک حبه سیر رنده شده همه و با هم مخلوط کنید
نون باگتها رو بصورت حلقه ای برش بزنید و داخل سینی فر بچینید، سپس سس رو روی نونها بکشید، و روش پنیر پیتزا بریزین و بفرستین داخل فر و گریل رو روشن کنید تا وقتی که روی پنیرها طلایی بشه
دوست داشتین برای خوشگل شدنش از حلقه های زیتون، فلفل دلمه رنگی یا دونه های ذرت استفاده کنید
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#فینگرفود
ورقهای نازک سیب زمینی رو داخل قالب مستطیلی بزار و تو فر بزار تا چیپس بشن.داخلشو با سبزیجات و مواد گوشتی دلخواه پر کنید🍁😋
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
سس قارچ آسان
این سس آسان بسیار خوشمزه و عالی است. سرو این سس به همراه استیک، #ماهی، #سینی_سبزیجات و پوره سیبزمینی بسیار خوشمزه میشه
مواد لازم:
قارچ، 450 گرم (خرد شده)
روغن مایع، 2 ق غ
هویچ متوسط، 1 عدد (رنده شده)
پیاز کوچک، 1 عدد (نگینی خرد شده)
آرد سفید، 3 ق غ
استاک مرغ یا سبزیجات، 2 پیمانه
خامه ترش، ½ پیمانه
نمک و فلفل
جعفری تازه خرد شده برای تزیین
طرزتهیه:
در یک ماهیتابه بزرگ قارچها را به همراه روغن مایع به مدت حدودا 10 دقیقه تفت دهید
هویچ رنده شده و پیاز را به قارچ اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر بپزید.
تا زمانیکه که مخلوط قارچ آماده میشود، داخل یک ماهیتابه آرد را تفت دهید تا قهوهای روشن شود، سپس استاک مرغ یا سبزیجات را به تدریج با همزدن اضافه کنید تا آرد گلوله نشود
مخلوط آرد و خامه ترش را به مخلوط قارچ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، نمک و فلفل بچشید و سس را اندازه کنید. دوباره هم بزنید و حرارت را خاموش کنید و روی سس جعفری تازه بپاشید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کراکت_سیب_زمینی
ژامبون ریز خرد شده ۱۰۰ گرم (۳ برش)
تخم مرغ ۲ عدد
پیازچه خرد شده ۴ ق غ
سیب زمینی آب پز ۳ عدد
آرد سفید ۱ ق غ
آرد سوخاری به مقدار لازم
پنیر ماتزرلا به مقدار لازم
سس فلفل چرخ شده ۱ ق غ
نمک،زردچوبه،ادویه،فلفل سیاه
روغن برای سرخ کردن
سیب زمینی ها رو با رنده ریز رنده کنید و بهش ژامبون،پیازچه،آرد سفید، نمک، ادویه، زردچوبه،فلفل سیاه،سس فلفل را اضافه کنید،با دست یکم ورز بدید و کف دستتون رو یکم چرب کنید،از مخلوط سیب زمینی کف دستتون بگذارید و یکم پنیر بگذارید روش و مخلوط رو با دستتون ببندید،توی دستتون شکل بدید و بعد در تخم مرغ هم زده بزنید بعد در آرد سوخاری،بعد در روغن داغ سرخ کنید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرنچ_تست_شکلاتی
_ نان تست ۶ عدد
_ تخم مرغ ۱ عدد
_ شکلات صبحانه ۲ ق غ
_ موز دلخواه
_ شیر نصف لیوان
_ شکر ۱ یا ۲ ق غ
_ پودر دارچین
_کره
🍔🍟...🍭...🍟🍔
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#خاگینه_مغزدار
#خاگینه
برای شربتش نصف پیمانه شکر و نصف پیمانه آب و یک چهارم پیمانه گلاب و دو تا دونه هل و یکم زعفرون دم کرده رو با هم مخلوط کردم و گذاشتم رو حرارت تا یکم غلیظ بشه بعدم گذاشتمش تو یخچال تا خنک بشه این از شربت .
برای خود خاگینه هم من دو تا تخم مرغ و یکم وانیل و با همزن خوب زدم و بعد بهش دو قاشق غ پر ماست سفت و دو قاشق غ ارد سفید و یه ق چایخوری بکینگ پودر اضافه کردم و با قاشق همزدم بعد ظرف رو گرم کردم یکم روغن ریختم نصف مواد و ریختم در ظرف رو گذاشتم یکم که گرفت یه مقدار مغز گردو خرد شده ریختم رو لایه اول و روش یکم دارچین پاشیدم و بعدم بقیه مواد و ریختم و در ظرف و گذاشتم تا حسابی پف کنه بعد برگردوندم که روشم طلایی بشه بعدم که شربت خنک شده رو ریختم روش تمووووم.
🍔🍟...🍭...🍟🍔
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
#کلم_پلو
#پلو_مخلوط
🔹️مواد لازم برای۱۰ نفر
🔸️پیاز (متوسط) ۲ عدد
🔸️زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری
🔸️برنج 1.5 کیلوگرم
🔸️گوشت ۱ کیلوگرم
🔸️کلم 1.5 کیلوگرم
🔸️ادویه پلویی به مقدار لازم
🔸️نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
🔹️كلم ها را شسته و خرد كنید و در مقداری روغن خوب سرخ كنید.گوشت بستگی به ذائقه شما میتواند تكه ای و یا به صورت چرخ كرده استفاده شود
🔹️ اگر از گوشت تكه ای استفاده میكنید آن را جدا و با افزودنی دلخواه نیم پز كنید و اگر از گوشت چرخ كرده استفاده میكنید آن را به صورت قلقلی درآورده و در روغن سرخ كنید.
🔹️در هر دو صورت پس از آماده شدن گوشت آن را به كلم اضافه كرده و سایر ادویه ها را به آن اضافه كنید.
🔹️در ظرفی مناسب برنج را در آب جوش بریزید و آبكش كنید و مواد را در لابه لای برنج قرار دهید .زعفران را آب كرده و به لایه آخر برنج اضافه كرده و برنج را دم بیاندازید.
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تست_پنیر_تخم_مرغ
#صبحانه ای کامل و عالی
نان تست،کالباس،پنیرورقه پیتزا، ۱ ق غ کره، روغن مایع
مواد سس: ۲ عدد تخم مرغ، نصف شیشه آب معدنی، ۱ فنجان شیر، جعفری خرد شده، آویشن، زیره، فلفل سیاه، نمک
نکته: آب معدنی باعث میشه روغن کمتری مصرف بشه و نیازی به بکینگ پودر نباشه
─┅─═ঊ🍃🌸🍃ঈ═─┅─
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇
🔷#ترفند
برای لعاب دار شدن قیمه یک ربع قبل از خاموش کردن شعله مقدار خیلی کمی آرد رو سرخ کنید و به خورش اضافه کنید
👈توجه کنید حتما مقدار آرد باید کم باشه مثلا برای خورشت ده نفره دوقاشق آرد کافیه
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥝🍉🍇 @ashpazy_irani 🥝🍉🍇