eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍲 😋 ▫️سیب زمینی چهار عدد ▫️ژامبون ۳۰۰ گرم ▫️قارچ سیصد گرم ▫️سس بشامل ▫️پنیر پیتزا 🔸سیب زمینی ها رو پوست بکنید و به اندازه ی نیم سانت ورق کنید و بشورید و خشک کنید با کمی روغن هر دو طرف سیب زمینی رو سرخ کنید شما میتونید سیب زمینی رو اب پز یا نیم پز کنید من بسته به ذائقه خانواده سرخ کردم.کف ظرف مناسب فر رو یه لایه سس بشامل بریزید سیب زمینی های سرخ شده رو کف ظرف بچینید بعد یه لایه ژامبون خورد شده بریزید .یه لایه قارچ تفت داده شده بریزید دوباره سطح مواد سس بشامل و بعد پنیر پیتزا بریزیدو داخل فر داغ با دمای ۱۸۰ به مدت نیم ساعت قرار بدین ‌چند ثانیه هم گریل روشن کنید تا روی پنیر طلایی بشه.بعداز بیرون آوردن از فر کمی جعفری خورد شده اضافه کنید و میل کنید
مواد کوکو‌سبزی رو‌اماده می کنیم‌(من یه سیب زمینی،سبزی کوکو،تخم مرغ،گردو و نمک و فلفل و زردچوبه رو با هم‌مخلوط می کنم )بعد نان باگت یا فرانسوی رو دو‌سانت دوسانت برش میزنیم و‌توش روخالی می کنیم و توی تابه کمی روغن میریزیم و دو‌طرف نان ها رو به روغن اغشته می کنیم(خیلی چرب نکنید)بعد توی نان ها رو از مواد کوکو‌میریزیم ‌‌درب تابه رو میذاریم ‌وبا حرارت کم میذاریم تا سرخ بشه،طرف دیگه روهم سرخ می کنیم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
مواد ۱/۲ کلم متوسط ۱ کاسه ماست یونانی ۱ سیب ترش و سبز (پوست کنده و خرد شده) ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری پودر سماق ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز ۳ حبه سیر (اگر بخواهید می توانید کمتر استفاده کنید) ۱ قاشق چایخوری نمک انار گردو ماست ، سس مایونز ، سیر ، روغن زیتون ، سماق و نمک را در یک کاسه مخلوط می کنیم. کلم را شسته و ریز خرد می کنیم. سیب و ماست خرد شده را روی کلم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. آن را در بشقاب سرو کرده و با انار و گردو تزئین می کنیم.
6.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عناصر 350 گرم سینه مرغ 75 میلی لیتر (2/6 فنجان) روغن زیتون 150 میلی لیتر (1/2 فنجان ) آب لیمو نمک فلفل 2 قاشق چایخوری شکر 2 عدد تخم مرغ پودرهای سوخاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای😍😘 ۲لیوان شیر پودر نسکافه فوری ۱ ق م‌ ۲ ق غ شکر ۴ ق غ خامه قنادی یا شکر بستنی ۳ اسکوپ یخ
تخم مرغ ۲ عدد شکر۷۵ گرم آرد ۱۵۰گرم ژله با طعم دلخواه نصف بسته بکینگ پودر نصف ق م شیر ۱پ روغن مایع نصف پ ابتدا تخم مرغ وشکر را با هم زن به مدت ۵ دقیقه میزنیم وبعد روغن را هم می ریزیم ودر حد مخلوط شدن قاطی میکنیم وبعد پودر ژله رو اضافه میکنیم و همینطور شیر رو و آرد بکینگ پودر را الک کرده وبه مخلوط اضافه میکنیم وبا لیسک هم میزنیم ومواد رو در قالب ریخته به مدت ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه نگذاریم تا بپزه
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🥙 ای مواد لازم: 🥘تخم مرغ 2 عدد 🥘 کالباس خرد شده چند برگ 🥘 پنیر چدار رنده شده نصف لیوان 🥘پیاز کوچک خرد شده 1 عدد 🥘 فلفل دلمه‌ای یک عدد متوسط 🥘قارچ متوسط 2 عدد 🥘 سس گوجه فرنگی 2 قاشق طرز تهیه: ❗️این املت خوشمزه بدون روغن سرخ کردنی آماده می شود و برای افرادی که غذاهای رژیمی استفاده می کنند بسیار مناسب بوده و روش تهیه ی آن بسیار ساده است. وقتی تموم مواد رو با هم مخلوط کردید داخل کیسه فریزر بریزید و از طرفی قابلمه ای رو پرآب کنید و بذارید آب جوش بیاد. کیسه رو داخل قابلمه بذارید و سرش رو بیرون قابلمه بگیرید و در قابلمه رو ببندید تا کیسه حاوی مواد داخل نیوفته و آب داخلش نره. تا حدی آب بجوشه که املتتون سفت بشه. نهایتا به هرشکلی که دوست دارید سرو کنید. من بجای سس گوجه فرنگی هم از خود گوجه تازه خردشده ریختم. برای ادویه هم، نمک و فلفل سیاه و زعفرون و پودر سیر ریختم.
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بگذار هر ثانیه حالِ تو خوب باشد... بگذار رفتنی ها بروند و ماندنی ها بمانند. تو لبخندت را بزن، انگار نه انگار... حالِ خوبِ خودت را به هیچ اتفاق و شرایط و شخصی گره نزن! بی واسطه خوب باش، بی واسطه شادی کن و بی واسطه بخند... شک نکن؛ تو که خوب باشی؛ همه چیز خوب می شود... ‌ صبح بخیر🌹
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
🍌 اول از همه‌یه بسته پودر ژله موزی رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کرده میذاریم یکم از حرارت بیافته یه لیوان شیر‌و هم میذاریم تا به دمای محیط برسه بعد که‌این مرحله انجام شد ژله اماده رو با شیر و نصف پاکت خامه صبحانه و کاپوچینو یه بسته ویک عدد موز‌رو میریزیم مخلوط کن کاملا میکس میکنیم و داخل لیوان ها یا اگه‌قالبی دوست دارین قالب رو چرب کرده میریزیم داخلش و میذاریم یخچال تا ۶ساعت بمونه کاملا ببنده🍫 نوش جانتان...اندازه خامه یا تعداد موز میتونه بستگی به ذائقه و سلیقه خودتون داشته باشه🍌🍌 بجای پودر ژله موز میتونید از آلوورا هم استفاده بکنید🌼
🧇 😋 ▫️شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي) ▫️روغن مايع ١/٤ پيمانه ▫️ارد ١/٥ پيمانه ▫️بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر ▫️جوش شيرين ١/٤ ق چ (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودربزنين) ▫️ماست ١/٤ پيمانه. 🔸ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شودسپس روغن اضافه شود ودرنهايت اردوبكينگ پودر ونمك اضافه شود همه ي اردرويك جا نريزين همينكه خميربه دست نچسبيد كافيه خميرنيازبه ورزدادن زيادنداره وبسيارلطيفه ونيازبه استراحت هم نداره خميرروبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چندتا سوراخ بزنين وروشو باقلم رومال يك عددزرده ويك ق روغن مايع واب زعفران ماليده داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاترازوسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تاروي نان طلايي شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈٣٠٠ گرم گوشت چرخكرده، ١عدد پياز بزرگ رنده شده كه ابشو گرفتيم،١حبه سير درست، ١ق جعفري خرد شده، يكم فلفل بيبر اگه نبود فلفل قرمز،نمك و فلفل سياه،يكم زيره و زردچوبه ويكمم پودر گشنيز رو خوب باهم مخلوط كنيد روشو بپوشونيد و بزاريد ١ساعت استراحت كنه، بعد سيب زميني رو حلقه اي خرد كنيد بچينيد تو تابه روش هم موادتون رو پهن كنيد، روي موادتون گوجه و فلفل شيرين بچينيد درشو بزاريد زيرشم كم كنيد و بزاريد كباب با آب گوجه و روغن كاملا بپزه و بعد هم نوش جان كنيد پ.ن: سيب زميني ها حكم زياد شدن غذارو رو داره اگه دوست نداشتيد ميتونيد حذفش كنيد پ.ن٢: اين كباب رو تو فر هم طبخ ميكنن(طبقه وسط دماي ٣٧٥درجه ٣٠تا ٤٠دقيقه) اما به نظر من رو شعله بهتر ميشه چون تو فر يكم خشك ميشه عالیه👌
🍝 😋 🔸دوتا پیاز رو نگینی خرد میکنیم توی روغن تفت میدهیم وقتی طلایی شد زردچوبه رو اضافه کرده و سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب داخل ماهیتابه باز میکنیم و تفت میدهیم نمک و فلفل و زعفرون و کمی پودر دارچین اضافه میکنیم و بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم،میزاریم سرخ بشه.دوست داشتین میتونید مقداری فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید خوشمزه تر میشه. ماکارونی که توی آبجوش میریزیم و بعد آبکش میکنیم، یه لایه ماکارونی یه لایه سس میریزیم، میگذاریم دم بکشد برای ته دیگ ته قابلمه رو چرب کردم و کمی داغ کردم و کنجد پاشیدم و سیب زمینی های حلقه شده رو روش گذاشتم و کمی نمک پاشیدم و روی آن را ماکارونی و مایه ی ماکارونی ریختم