فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بورک_اسفناج😋
مواد لازم🔻
اسفناج ۱ کیلو
گوجه ۳عدد
قارچ ۴۰۰ گرم
پنیر لبنه ۱ ق غ
پنیر پیتزا به مقدار لازم
سیر ۱ بوته
خمیر یوفکا
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
ادویه ها نمک ،فلفل سیاه،زردچوبه
طرز تهیه🔻
بعد از تفت پیازها سیب زمینی رو بهش اضافه میکنیم و درِ ماهیتابه رو میبندیم تا با روغن کم سیب زمینی ها بپزن. اسفناج ها رو هم خرد میکنیم وداخل ماهیتابه بدونِ در میذاریم تا آبش کشیده بشه و بعد با کمی روغن و سیر های خرد شده سرخشون میکنیم خیلی تفت ندین که خواص اسفناج ها از بین بره.
گوجه های خرد شده روهم با روغن کم سرخ میکنیم و بعد قارچها رو بهشون اضافه میکنیم و در آخر همه مواد، به اضافه پنیر خامه ای رو باهم ترکیب میکنیم و ادویه های لازم رو بهش میزنیم.و در نهایت مانند تصویر موادمونو به همراه پنیر پیتزا داخل خمیر یوفکا میذاریم و به هرشکلی خواستین در بیارین. دمای فر روی ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه. یه غذای گیاهیه فوق العاده برای کم کردن غذاهای گوشتی...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_انار
پیاز کوچک 1 عدد
انار دون شده 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
کره یا روغن
نمک و فلفل
پیاز رو نگینی خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید
انار رو اضافه کنید و روی شعله کمی تفت بدید مراقب باشید له نشن و آب نندازن
تخم مرغ ها و ادویه رو اضافه کنید .
•
سالاد مورد نظرتون اینجاس 🤩😅☝️
•
از طعمش فقط همینقد بگم که همسرم تقریبا بعد از هر یه لقمه که میخورد میگفت عااالی شده 👌😋 و خودمم تاییدش میکردم 😅
•
طرز تهیهش هم خیلی آسونه، برای این مقدار کافیه دو تا سیبزمینی رو بذارین آبپز بشه، نصف سینهی مرغ رو هم تو یه قابلمهی دیگه و به هر روشی که برای سالاد الویه مرغ رو آبپز میکنید، آبپز کنید. بعد که سیبزمینی و مرغ پختن، اجازه بدین کامل سرد بشن و بعد مرغها رو ریشریش و سیبزمینیها رو به صورت مکعبهای یکی دو سانتی خرد کنین
•
سه چهار تا ساقهی ظریف کرفس رو نسبتا نازک برش بزنین، یه شاخه انگور رو بشورید و انگورهاشو بسته به اندازهشون نصف یا چهارقسمت کنین و اگر دونه داره، دونههاشو خارج کنید (انگورهای ما خیلی درشت بودن من چهار قسمت کردم و کل انگورهای چهار قسمت شده، اندازهی یک پیمونه شد). انگورها و کرفسها و سیبزمینی و مرغ رو توی یه کاسه بریزید، بهش یه مشت پرک بادوم، یا خلال بادوم یا اگه بادوم ندارین، تکههای گردو به کاسه اضافه کنید.
•
یک چهارم پیمونه یا مثلا سه قاشق غذاخوری ماست یونانی، یا هر ماست سفت و چربی که در دسترستون هست یا حتی سس مایونز رو به همراه یه قاشق سس خردل، دو قاشق سرکهی سفید یا آبلیمو، نصف قچ پودر سیر و مقداری نمک و فلفل به مواد داخل کاسه اضافه کنید. هم بزنید و بذارین حداقل یه ساعت تو یخچال بمونه و مواد طعم همدیگهرو بگیرن و بعد نوش جون کنین 😋😋
•
پ.ن.۱. سرکه یا آبلیمو رو فقط واسه تعدیل شیرینی انگور اضافه میکنیم، پس اگه انگوراتون احیانا خودشون ترش و شیرینن، شاید نیاز به اضافه کردن عامل ترشی نداشته باشید ❤️
•
پ.ن.۲. اکیدا پیشنهاد میدم این روشِ ساندویچ کردن با کاهو رو امتحان کنین، خیییلی باحاله 😋😋 بیرون از کادر این عکس یه آبکش پر از کاهو بود که ما لقمههای توی تصویر رو دوباره لای اونا هم میپیچیدیم و خیلی ترکیب خوبی میشد 👌
•
پ.ن.۳. از اونجایی که این سالاد، سالاد اسم و رسمداری نیست، شما دستتون تو اضافه کردن و کم کردن مواد اولیه کاملا بازه، ولی پیشنهاد من اینه که انگور رو اصلا حذف نکنین که تمام جذابیت سالاد به همونه (و البته پرک بادوم) 😉❤️
#سمبوسه_آبادانی 🥪 😋
🔸چهارتا سیب زمینی متوسط رو اول آبپز کردم.
بعد یک پیاز خیلی بزرگ تفت دادم بعدبهس نمک وفلفل زردچوبه پودر کاری فلفل زیاد کمی پودر سیر اضافه کردم .
سیب زمینی های پخته شده رو پوست کندم و رنده کردم بعد به پیاز داغ اضافه کردم و خوب با هم مخلوط کردم.
کمی پیازچه و جعفری هم بهش اضافه کردم.
شما میتونید تره خالی یا تره با گشنیز به جای پیازچه و جعفری بهش اضافه کنید.
در آخر مثل فیمی که داخل استوری هایلایت کردم سمبوسه هارو بپیچید وداخل روغن زیاد با حرارت بالا سرخ کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی شکلاتی:
1 بسته خامه صبحانه 200 میلی لیتر
80 گرم شکلات تخته ای (شیرین یا تلخ)
در کیک خانگی می توانید از 2 بسته کیک کاکائویی یا کیک خونگی استفاده کنید.
شکلات سکه ای
1 فنجان پودر فندق
-------------
.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد
نوووش جاااان❤🌈
آش بادمجان
🔶
مواد لازم :👇
۲ کیلو بادمجان
نخود یک پیمانه
عدس یک پیمانه
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
کشک
نمک و زردچوبه
پیاز داغ
آرد سفید ۴ قاشق
دو حبه سیر
.
طرز تهیه :👇
ابتدا بادمجان هارو پوست میگیرید نگینی خرد میکنید
داخل قابلمه میریزید یکم روغن میریزید درب قابلمه رو ببنیدبد اجازه میدید تا سرخ بشه و یکم نرم بشه
بعد عدس و میریزید
و آب میریزید داخل قابلمه اجازه میدید تا خوب بپزن
داخل زودپز نخود و گوشت را میپزید
وقتی گوشت و نخود پخته شد به عدس و بادمجان و پیاز داغ و دو حبه سیر اضافه میکنید و سپس برشتوک آرد گندم درست میکنید.
برای برشتوک ابتدا ۴ قاشق آرد گندم رو بو میدید و سپس روغن میریزید هم میزنید تا صاف بشه
بعد به آش اضافه میکنید
و کشک را داخلش میریزید
آش بادمجانتون آماده هست.
نوش جان❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب جنگلی
👇👇👇👇👇👇
آشپزی ایرانی🍔
کباب جنگلی 👇👇👇👇👇👇
کباب جنگلی @
وقتی میرید سفر و میخواید یه غذای متفاوت و دورهمی داشته باشید گزینه بسیار جذاب و خوبیه این
👨🏻🍳توضیحات مورد نیاز داخل ویدیو کامل تشریف دارن اما میزان مواد لازم رو حتما از روی کپشن بردارید
❤️ اگه از این آموزش لذت بردید و اونو مفید دونستید لطفا این اموزشش رو با دوستان خود به اشتراک بذارید
مواد لازم برای ۴-۵ تا شیکموووو 😋
* مرغ متوسط ۱ عدد
* حلب روغن
* سیخ مخصوص
برای مزه دار کردن مرغ
* پیاز کوچیک ۱ ک
* سیر ۵-۴ حبه
* گوجه ۲ عدد
* فلفل سبز ۳-۴ عدد
* میکس سبزیجات تازه کوهی (نعناع، جعفری، خالواش، چوچاق، ترخون، شمبلیله، پیازچه و سایر سبزیجات معطر ) حدود ۲ ق غ
* زعفرون دم کرده ۱/۲ پ
* روغن مایع ۱ پ
* فلفل قرمز، فلفل سیاه، ادویه کاری و زردچوبه هرکدام ۱/۲ ق غ
* نمک بمقدار لازم (حدود ۲ ق غ)
نصف پیازها رو کامل بندازید و خورد نکنید که برای داخل شکم مرغ از همین مواد استفادن بشه
داخل قابلمه ابتدا کمی اب بریزید بعد داخل اتیش بذارید.
بجای پایه از صلیب چوبی و یا هرچیز مشابه میتونید استفاده کنید.
حتما اتیش با حلب حدود ۴۰-۵۰ سانت فاصله داشته باشه و دور حلب تعدادی سوراخ با چاقو ایجاد کنید.
شعله آتیش نبایید خیلی زیاد باشه. 💥برای مواد داخل قابلمه هر چیزی که دوست دارید میتونید استفاده کنید (گوجه، پیاز، فلفل تند، ترخون تازه و...)
نوش جان
امیدوارم این پست براتون مفید باشه
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همبرگر_مغز_دار☝️
💞با ما کدبانو بشید💞
آشپزی ایرانی🍔
فیله مرغ سوخاری
#مرغ_سوخاری
برای ۳ نفر
سینه مرغ ۱ عدد (یا فیله مرغ)
پیاز ۱ عدد
سس مایونز ۲ ق غ
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
آب لیمو ۱ ق غ
آرد سفید به میران لازم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری به میزان لازم
سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز نصف بسته
من سینه مرغ رو استخوان هاش رو گرفتم و به صورت فیله حدودا ۱۰ تکه کردم . حالا می تونین بزرگتر بشه تکه ها به ۴ تکه تقسیم کنین .
مرغ رو همراه با یه پیازی که خلالی کردم و نمک و فلفل و پودر سیر و سس مایونز و آب لیمو مخلوط کردم و گذاشتم ۳ تا ۴ ساعت یخچال تا مزه دار بشه .
بعد توی سه تا ظرف یکی توش آرد سفید و دیگری توش آرد سوخاری و دیگری تخم مرغی که کمی با چنگال زده بودم قرار دادم .
تکه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتوندم .
توی یه ظرفی روغن ریختم و گرم شد فیله های مرغ رو انداختم و سرخ کردم شعله هم کم باشه حتما و بعد روی یه سبد یا یه پارچه قرار دادم تا روغن اضافه اش بره .
برای سیب زمینی ها هم از سیب زمینی نیمه سرخ شده نوبر سبز استفاده کردم .
خیلی راحت و بسیار ترد میشه داخل تابه روغن ریختم و ردی حرارت گذاشتم و سیب زمینی ها رو همون طور که منجمد هست داخل روعن ریختم و سرخ کردم .
بسیار عالی و ترد میشه .
در مورد آرد سوخاری هم من از آرد سوخاری پانکو (مارک نیستش نوع هستش ) استفاده کردم . اما از هر نوع پودر سوخاری می تونین استفاده کنین یا خونه خودتون درست کنین .
از نظر پخت مرغ هم خیالتون راحت راحت باشه حسابی مغزپخت و نرم میشه . چون گوشت سینه مرغ نیاز به پخت زیادی نداره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قلیه بادمجان😋
مواد لازم🔻
🌸بادمجان ؛ سه یا چهار عدد
🌸گوجه؛ دوعدد
🌸پیاز ؛ یک عدد بزرگ
🌸گوشت گوسفندی ؛ ۲۵۰ گرم
🌸لوبیا چشم بلبلی؛ یک چهارم لیوان
🌸ماش؛ یک چهارم لیوان
🌸عدس ؛ یک قاشق غ خ
🌸نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم
🌸رب گوجه فرنگی : نصف قاشق غ خ
طرز تهیه🔻
از شب قبل حبوبات رو خیس کنید نا نفخ آن گرفته شود ،
پیازا رو نگینی خرد کنید و بزارید کمی سرخ شود ، پوست گوجه ها رو بگیرید و درشت خرد کنید ، بادمجونا رو یکی درمیون پوست کنید و حلقه حلقه کنید،
پیازا وقتی سبک شد بادمجون و گوجه رو اضافه کنید و کمی تفت ودهید ، در همین حین ادویه ها رب گوجه رو نیز اضافه کنید، گوشت و حبوبات رو هم اضافه کنید و مقداری آب برزید روش و وقتی به جوش اومد بزارید روی شعله کم تا سه ساعت خوب جا بیوفته .
بسیار عالی و خوشمزه ست و به امتحانش می ارزه.
#پنکیک_خامه_ای
مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
پودر شکر ۳ ق غ(سر پر)
پودر کاکائو ۳ ق غ
شیر نصف لیوان
روغن مایع ۴ ق غ
آرد ۱ لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
برای کرم؛
پودر خامه قنادی یک پاکت
شیر نصف لیوان(بنا به دستور روی جعبه)
توت فرنگی یا هر میوه دیگه بنا به فصل ۱۰ عدد
طرز تهیه:داخل ظرفی تخم مرغهارو بریزید پودر شکر اضافه کنید و با همزن بزنید.شیر،پودر کاکائو،روغن مایع،وانیل،آرد و بکینگ پودر اضافه کنید و خوب هم بزنید.تابه تفلون رو روی اجاق بزارید تا گرم شه،و به هر اندازه که دوست دارید(بزرگی دسر)از مواد روی تابه بریزید(به اندازه یک قاشق ریختم).و قتی روش شروع به حباب زدن کرد با یک قاشق اونو از تابه بردارید(یه طرفش بپزه)بعد از اینکه کمی از حرارت افتاد با دست به شکل کلاه حالت میدیم و میزاریم کاملا خنک شه،و در این حین پودر خامه قنادیرو با شیر بزنید و و داخل کلاه ها پر کنید.بنا به دلخواه با توت فرنگی و یا پودر بادام زمینی تزیین کنید.نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بوریتو تخم مرغ و قارچ و پنیر😋
خب این خوشمزه ی آسون که تو ویدیو میبینید نکته ی خاصی نداره
هر نون که بشه تاش کرد رو میتونید استفاده کنید،نون تصلی ترتیای مکزیکیه که ارد ذرت داره
یکم کره استفاده کنید خوشمزه تر میشه داستان
زیاد پر ملات درستش نکنید چون ازش میریزه بیرون ضدحال میشه
هر پنیر و تاپینگ دلخواه دوس دارید میتونید استفاده کنید
من از سس فلفل هالوپینو برای خوشرنگ شدن نون استفاده کردم.اگه استفاده نکنید نون رنگ خودشو حفظ میکنه و جذابیتش کمتره
سعی کنید سریع انجامش بدید که نون خشک نشه و موقع تا شدن خرد نشه
#ساندویچ_استیک_مرغ 🌯 😋
▫️ فیله مرغ
▫️پیاز نگینی شده
▫️سیر له شده
▫️ قارچ اسلایس شده
▫️آب لیمو
▫️ زنجبیل
▫️ فلفل دلمه ای کوچک خورد شده
▫️خیار شور
▫️گوجه فرنگی
▫️ کاهو
▫️ ذرت
🔸فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، کمی نمک و فلفل سیاه، یک چهارم ق چ پودر زنجبیل و یک چهارم ق چ آب لیمو ترش را لا هم مخلوط کرده بعد سینه ی مرغ را درون آن بریرید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بزارید تا طعم دار بشه🤩 سپس با روغن زیتون در تابه تفت بدهید وقتی یک طرف آن سرخ شد قارچ رو به طرف دیگه بچیبونید و سپس برگردونید تا مرغ نزه قارچ را بگیرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️در این صبح زیبای زمستانی
💗زنـدگـی از سـر شـوق
☕️خنــدیــدن از تـه دل
💗آرامـشـی مـانـدگــار
☕️ســلامتــی پـایــــدار
💗رزقــــــی سرشـــــار
☕️و زیبـاترین و بهتـرینها
💗را از صمیم قلب برایتان
☕️از خدای مهربان خواستارم
☕️سلام ؛ صبحتون بخیر و نیکی
💗روز دوشنبـه تون
☕️سرشار از خوشی و خوشبختی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_جدید
بهترین گزینه برای شام😍😍
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
آش شلغم
عدس نصف پیمانه ... ماش نصف پیمانه .... برنج ایرانی نصف پیمانه .... سبزی نیم کیلو ( اگر کمتر دوس دارین کمتر بریزین سلیقه ایه) ... پیاز سه عدد درشت ..... شلغم چهار عدد متوسط .... ابتدا یه دونه پیاز را کاملا ریز خرد کرده با برنج و ماش میزاریم خوب بپزه و برنج حسابی لعاب بندازه و وا بره ..
عدس را هم جدا بپزید . و به برنج اضافه کتید . ( اگر نوع عدس اطمینان دارین که زود می پزه همون اول با برنج توی قابلمه بریزین )
بعدش سبزی را اضافه کنید .( بعضی ها این اش را فقط با گشنیز درست میکنند و عده ای با سبزی آش یعنی تره جعفری . گشنیز. اسفناج. سبزی ها که نیم پز شده شلغمها را شسته و پوست گرفته و خرد کرده( من خیلی ریز میکنم گاهی درشتتر میزارم بعدش درمیاریم و میکوبم تا له بشه اینجوری بچه هام متوجه شلغم نمیشن اخه شلغم دوس ندارن )حالا توی یه ماهیتابه پیاز داغ با زرد چوبه درست کنید و توی آش بریزین با پیاز داغ خوشمزه میشه ( اگر سرما خوردین که پیاز داغ هم فکر کنم مضر باشه😩)
و بعد هم نعناع داغ برای تزیین و کمی توی آش .نعناع داغ توی آش ریختین سریع خاموش کنید که تلخ نشه. این آش خیلییی خیلیییی خوشمزس و برای این روزها که هوا سرد میشه و خدایی نکرده سرما خوردین مناسبه. اگر ماش نداشتین به جای ماش همون عدس بریزین اما از خواص ماش غافل نشین atefeh.ghanbarei
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
امیدوارم که همیشه خنده به لبای خوشگلتون باشه 🤗 آموزش امروز کرپ هست، میتونید درست کنید ،اونم با یک خمیر کرپ دو طعم متفاوت درست کنید 😋بچه ها خیلی دوس دارن😉😊
برای 10 عدد کرپ ، شما به مواد زیر احتیاج دارید:
مواد لازم
250 گرم آرد سفید
3 عدد تخم مرغ
500 میلی لیتر شیر( 2لیوان)
1 پنس نمک
1 قاشق غذاخوری شکر(میتونید کمی بیشتر بریزید)
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
طرز تهیه:
مواد را به ترتیب به غیر از پودر کاکائو در یک کاسه بریزید و خوب هم بزنید و مخلوط کنید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
پودر کاکائو را به یکی از آنها اضافه کنید ، سپس خوب مخلوط کنید تا مایه کرپ کاکایویی صاف و یکدست شود.
تابه نچسب را کمی چرب کنید(فقط همین یکبار،برای مابقی کرپ ها لازم نیست چرب کنید) وبزارید روی حرارت متوسط و با ملاقه کمی از مایه بریزید و وقتی یکطرف پخته شد برگردانید تا طرف دیگر بپزید.
تمام کرپ ها را بهمین صورت درست کنید و بعد روی کرپ ها شکلات صبحانه بمالید و رول کنید.به همین راحتی 🤗😍 نوش جان
کپی فقط با ذکر اسم پیج ترجمه شده 🙏
ترجمه_tarfandashpazie_
کار از ikrcook
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
#استیک فلفلی فرانسوی
✅مواد لازم برای (۲ نفر)
۲ قاشق غذا خوری دانه های فلفل سیاه
۲ قاشق چای خوری نمک درشت
۴۰۰ گرم استیک
۱ قاشق غذا خوری روغن گیاهی
۲ قاشق غذا خوری کره
فلفل دلمه ای
۱ پیمانه کره
یک سوم پیمانه سرکه قرمز
۱ قاشق غذا خوری خردل
۱ عدد پیاز
✅ هر دو طرف استیک را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. با دست به خوبی ورز بدید تا پودر فلفل به خورد گوشت برود.
درون تابه متوسط، یک قاشق غذا خوری کره را آب کنید تا رنگش عوض بشه. سپس تابه را ۴ دقیقه کنار بذارید،استیک را درون تابه بذارید و ۱۰ دقیقه تفت بدید تا آبدار و پخته بشه. در صورت تمایل میتونید برای مدت زمان بیشتری آن را سرخ کنید.
استیک را از تابه خارج کنید و به نوار های باریک برش بدید و به همراه پیاز و فلفل دلمه ای خوب تفت بدید و کنار بذارید.
در این فاصله، حرارت را کم کنید. سرکه را به تابه بیفزایید و بذارید بجوشه، سپس، خامه، خردل و کره را اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بذارید بجوشند تا غلیظ شوند.
استیک را درون ظرف مورد نظر چیده و از سس روی آن بریزید و سرو کنید.نوش جان💖
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
_FOOD_____
🍩🍿🍻🥂🍷🍺
▪
🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔