eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳👩🏻‍🍳 آرد 1.5 لیوان شیر 1 لیوان ماست 2 قاشق غذاخوری شکر 1.5 قاشق غذاخوری شکر نمک 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری سیب زمینی بزرگ و آب پز شده 1 عدد کنجد طرز تهیه: سیب‌زمینی را پخته و خوب له کنید. به آرد، شیر، ماست، بکینگ پودر،شکر و نمک را اضافه کرده و ورز بدید سپس روغن زیتون و سیب‌زمینی پوره شده را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا یکنواخت شود. درون قالب یا سینی فر کاغذ روغنی بذارید و خمیر را روی آن پهن کنید دانه های کنجد را روی آن ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه بذارید تا پخته بشه 🥯 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓
🔷 سیب زمینی بزرگ 3 عدد تخم مرغ 1 عدد پیاز 1 عدد آرد سفید 6 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم پنیر پارمزان 1/4 لیوان سیب زمینی ها را بپزید ، پوست بکنید و خوب بکوبید تا له شوند و به صورت پوره درآیندپوره سیب زمینی را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ ، 3 قاشق غذاخوری آرد ، پنیر پارمزان رنده شده ، پیاز رنده شده ، جعفری خرد شده و نمک را اضافه کنیدمواد راخوب مخلوط نمایید تا مایه پن کیک یکدست شودداخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، با دست مقداری از مایه پن کیک بردارید و کف دست تان شکل دهید ، 3 قاشق باقی مانده ارد را داخل کاسه ای بریزید ، دو طرف پن کیک را در آرد بغلطانید سپس داخل ماهیتابه قرار دهیدوقتی یک طرف پن کیک طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر طلایی شود ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🍹 😋 🔸برای چهار شات دسر یک عدد موز و نصف یک هلو یا هر میوه ی شیرین دیگه ای که دوست داشتین رو خرد میکنیم و کنار میزاریم؛نصف بسته بیسکوییت دلخواهتونو هم با غذاساز،گوشکوب یا دست خرد کنین و بهش دو قاشق غذاخوری کره ذوب شده اضافه کنید(قابل حذف)؛خب لایه اول یا همون کراست از بیسکوییت خرد شدمون میریزیم و یکم صافش میکنیم؛لایه بعدی میوه هارو اضافه میکنیم و بعد از دو بسته دنت با طعم های مختلف استفاده میکنیم و تو هر شات یک قاشق غذاخوری پر از هر طعمش میریزیم و روشو با هرچی دوست داشتین تزئین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان نیم کیلو گوجه فرنگی نیم کیلو سیب زمینی متوسط یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد سیر سه حبه پیاز یک عدد بزرگ بادمجون رو پوست بگیرید ونگینی خرد کنید حدود یکربع بزارید تو آب ونمک سپس ابکش کنید وبزارید کنار پیاز رو خرد کنید وبا کمی روغن تفت بدید سیر رنده شده بهش اضافه کرده وباهاش تفت دهید فلفل دلمه ای نگینی خرد شده وبادمجون رو هم بهش اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز ویک قاشق رب اضافه کرده باهاش تفت داده (حدود پنج دقیقه تفت میدیم ) گوجه فرنگی هم که قبلا پوست گرفتیم ریز خرد کرده وبهش اضافه میکنیم سیب زمینی هم اضافه میکنیم منتهی من چون عجله داشتم پسرم میرفت مدرسه تا مواد تفت خوردن سیب زمینی رو با کمی آب گذاشتم نیم پز بشه وهمراه ابش اضافه کردم ،نمک میزنیم ودرشو میزاریم تا باهم بپزن اگه دیدید ابش کم شده وسیب زمینی هنوز نپخته دوباره کمی آب جوش میریزیم ودرشو میزاریم نزارید زیادی سفت وکم آب بشه شعله حتما کم باشه تا زود آبش تبخیر نشه عزیزان اگه سیب زمینی نیم پز نکردید همین طور خام بریزید منتهی یک لیوان آب اضافه کنید در ضمن سیب زمینی اختیاریه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو سبزیجات هندی😋 طرز تهیه🔻 کمی روغن در تابه بریزید و یک تکه چوب دارچین و یک عدد برگ بو و کمی زیره داخلش بریزید و کمی تفت دهید تا بوشون بیرون بیاد سپس یک عدد پیاز نگینی اضافه کنید و تفت بدین تا سبک بشه کمی زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل به دلخواه خودتان اضافه کنید،نصف یک عدد هویج خورد شده و 1/4 سیب زمینی نگینی شده و 1/4 فلفل دلمه ای خورد شده و سه الی چهار عدد لوبیا سبز خورد شده و کمی گل کلم اضافه کنید و تفت بدین خوب تا سرخ بشه سپس 1/4 پیمانه ماست اضافه کنید فلفل قرمز و نمک و ادویه ماسالا یا بریانی اضافه کنید و هم بزنید تا به روغن بیفته و بپزه سپس کمی نعناع و گشنیز خورد شده تازه به دلخواه اضافه کنید و نهایتا برنج پخته شده را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه و سرو کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 5 عدد سینه مرغ 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 170 گرم اسفناج پخته شده 170 کنگر فرنگی 220 گرم پنیر خامه ای 100 گرم پنیر موزارلا 2 حبه سیر 80 گرم پنیر پارمسان 1 قاشق چایخوری نمک . طرز تهیه . 1. ابتدا روی سینه های مرغ برش ایجاد کرده و به یک کاسه منتقل کنید سپس نمک، فلفل، پاپریکا و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شود. 2. سینه های مرغ را داخل یک تابه قرار داده و در حرارت زیاد گریل کنید. 3 اسفناج را به همراه کنگر فرنگی، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، 2 حبه سیر، پنیر پارمسان و نمک ترکیب کنید سپس مخلوط درست شده را داخل تابه روی مرغ ها پر کنید و تابه را به فر منتقل کنید. 4. به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت داخل فر بپزید. 5. با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❖ به نام خداوند لوح و قلم حقیقت نگار وجود و عدم خدایی که داننده رازهاست نخستین سر آغاز آغازهاست آغاز میکنیم جمعہ 24 اردیبهشت ماه را 📖🍃 الهی دلتون از غصه آزاد روزگارتون بر وفق مراد آدینہ اردیبهشت ماهتون زیبا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌
آشپزی ایرانی🍔
#خاگینه_نیلوفر
تخم مرغ 2 عدد ماست 3/4 پیمانه 190 گرم بیکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری 10 گرم روغن مایع 1/3 پیمانه 70گرم آرد به میزان لازم در حدی که خمیر به دست نچسبد. روغن به میزان لازم مایع برای سرخ کردن مواد مورد نیاز برای تهیه شربت : آب 1 پیمانه (250 میلی لیتر ) شکر 2 پیمانه 400 گرم آب لیموترش تازه 1 ق س (15 میلی لیتر ) زعفران دم کرده 2ق س خوری خلال پسته برای تزیین تخم مرغهارو با همزن دستی میزنیم. ماست و بیکینگ پودر را مخلوط کرده به مواد بالا اضافه کرده روغن مایع را نیز افزوده در مرحله آخر تقریبا 2 لیوان آرد را به تدریج افزوده تا خمیر به دست نچسبد.(ممکن است ارد بیشتر یا کمتر نیاز باشد) در عین حال خمیر نرم و لطیفی داشته باشیم به خمیر بیش از اندازه ارد نزنید چون خمیرتون سفت میشه وموقع سرخ کردن مغز پخت نمیشه خمیر را 1 ساعت استراحت دهید. خمیر را به ضخامت 3 تا 4 میلی متر باز کنید و با سه سایز متفاوت قالب بزنید. روی خمیر های قالب زده با چاقو 8،6،4 برش ایجاد کنید مراقب باشد که برش ها در قسمت مرکز بهم نرسند 3 عدد خمیر را از بزرگ به کوچک روی هم قرار دهید مرکز آنها را مرطوب کنید وبهم فشار دهید تا بهم بچسبد ,روی خمیر را پس از فرم دادن پارچه کشیده 15 دقیقه استراحت داده و در روغن فراوان و حرارت کم سرخ کنید خمیر را در داخل روغن حرکت ندهید تا پره های خاگینه از هم جدا نشود. خاگینه های سرخ شده را رو دستمال بچینید تا روغنش گرفته بشه برای تهیه شربت خاگینه آب و شکر را مخلوط کرده یکی دو جوش که زد آب لیمو را اضافه کرده + زعفران و پودر هل یا عرق هل بزنید و بعد از روی حرارت بردارید ,شربت داغ را روی خاگینه نیمه گرم بریزید. نکته در تهیه خاگینه گل نیلوفر: از ماست شیرین و پر چرب استفاده کنید. و حرارت کم باشد چون روغن کف میکند اگه دیدید روغن کف کرد زود از رو حرارت بردارید کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد دوباره رو حرارت کم بذارید وخاگینه هارا سرخ کنید
آشپزی ایرانی🍔
#لوکوم_آلبالو
لوکوم آلبالو مواد لازم: 5 لیوان آب آلبالو (طبیعی استفاده کردم) 1 لیوان شکر 5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (نشاسته گندم هم میشه استفاده کرد فقط براق نمیشه) 1 قاشق مرباخوری کره طرز تهیه: آب آلبالو ، شکر و نشاسته را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید و روی اجاق در حالیکه هم میزنید بپزید. وقتی جوشید شعله را کم کنید و 3 دقیقه دیگر بپزید و اجاق را خاموش کنید. کره را اضافه کنید و تا وقتی که کره آب شود هم بزنید. داخل لیوان هایی که با آب خیس کردید و یا داخل قالب سیلیکونی خیس شده با آب بریزید. وقتی در دمای اتاق سرد شد داخل یخچال بذارید و یک شب و یا 4_3 ساعت نگه دارید تا سفت شود. برای اینکه از لیوان راحت خارج شود با چاقو از کناره های لیوان جدا کنید و یا اگر در قالب ریختید از قالب جدا کنید و مثل فیلم در پودر نارگیل بغلتانید . نوش جان
آشپزی ایرانی🍔
#دسر_بوراتوس_توت_فرنگی
بچه ها این دسر توش از دنت استفاده میشه(حالا هر طعمی) ولی من بجای دنت پوره توت فرنگی زدم. ❌نکته مهم این دسر سرعت عمل شما توی مراحل تهیش هست ، چون ژلاتین اگه زیاد در محیط بیرون بمونه میبنده سریع 🔸مواد لازم : 👇🏻 پودر ژلاتین 2 ق غ سرخالی یک لیوان شیر ولرم یک عدد بستنی وانیلی یک بسته توت فرنگی منجمد یک بسته پنیر ماسکارپونه که اصلا شوری نداره و مخصوص دسر هست. 🔸طرز تهیه : 👇🏻 پودر ژلاتین رو با نصف شیرمون(نصف لیوان)،به روش بن‌ماری ذوب میکنیم،بعد نصف دیگه ی شیرمون رو با بستنی ترکیب میکنیم،جفت اینارو میزاریم کنار ، توت فرنگی هارو با یکم شکر(من شکر نزدم ، دلبخواهی هست) و یکم آب داخل آبمیوه گیری میکس میکنیم،داخل یه ظرف جداگانه پنیر رو با پوره توت فرنگی میکس میکنیم و با همرن برقی دو دقیقه میزنیم تا یکدست بشه مواد ، بعد مخلوط شیر و بستنی و ژلاتینمون رو اضافه و با سرعت هم‌میزنیم و با سرعت هم داخل قالب میریزیم ، دقت کنین سرعتتون بالا باشه☝🏻 قالب رو با روغن مایع چرب کنین. 6 الی 7 ساعت در یخچال بزارین تا ببنده. مراحل خارج کردن از قالب رو هم توی فیلم میتونید ببینید😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عزیزانم خیلی از دوستان در مورد برنج قالبی سوال داشتند که امیدوارم با این فیلم سوالاتشون برطرف بشه برنج رو حدالامکان کته درست کنید اگر برنج گرم باشه موقع فشردن در قالب منسجمتر میشه و نتیجه بهتر میشه قالب رو کاملا پر کنید تا موقع برگردوندن از قالب برنجتون متلاشی نشه بعداز پر کردن قالب با پشت قاشق برنج رو خوب فشار بدید من از قالب پلاستیکی استفاده کردم اگر شما از قالب سیلیکونی استفاده میکنید حتما زیر قالب یه سینی بذارید( چون قالب سیلیکونی انعطاف پذیره ) موقع برگردوندن ،،با سینی قالب را برگردونید تا برنج متلاشی نشه
آشپزی ایرانی🍔
#دلمه_برگ_مو
سلام در این ویدیو آموزش نحوه پیچیدن دلمه برگ مو، بصورت سیگارتی یا لوله ای گذاشته شده... برگ تازه و نازک مو:( به میزان لازم )حدود نیم کیلو لپه : نصف پیمانه برنج نیم دانه : یک پیمانه پیاز: یک عدد درشت خورد شده سبزی های معطر ( تره، جعفری، ترخون و مرزه): 500 گرم گوشت چرخ کرده : 300 گرم نمک و فلفل و ادویه : به میزان دلخواه آبلیمو یا سرکه: نصف لیوان شکر: یک ق غ از قبل خورده برنج راشسته و می پزیم.‌‌ لپه را هم چند بار از شب قبل خیسانده و چند بار آب آن را عوض می کنیم و نیم پز می کنیم... پیازها را کمی با روغن تفت میدیم و گوشت چرخ کرده را همراه آن کمی سرخ میکنیم .سپس نمک،فلفل و ادویه زده با کمی آب میذاریم تا گوشت بپزه. بعد لپه را که قبلا” خیس کرده و نیم پز کردیم به گوشت اضافه می کنیم تا کمی بجوشه و جا بیافته .سبزی پاک کرده و شسته و شده رو باقی مواد گوشتی اضافه می کنیم. سپس برنج را به مواد اضافه ميكنيم برگهای مو را شسته و خشک میکنیم و دمبرگ آنها را به ارامی میچینیم. به مدت چند دقیقه برگها را در آب جوش انداخته و خارج می کنیم... از مواد لاي برگ مو قرار داده و دو طرفشو بشكل سیگارتی یا لوله ای جمع كرده، کف قابلمه را ابتدا با تعدادی برگ موی ضخیم پوشش داده و سپس دلمه ها را کنار هم و فشرده ميچينيم.. بعد در اخر يك ليوان اب به همراه نصف لیوان آبلیمو و یک قاشق غذاخوری شکر را مخلوط کرده و روي دلمه ها می ریزیم، با حرارت كم ميزاريم پخته بشه وقتي آبش كشيده شد كمي روغن به رويه دلمه ها داده از رو حرارت بر می داریم...می گذاریم خوب سرد بشن و سپس سرو می کنیم
آشپزی ایرانی🍔
#کیک_مرمری
مواد لازم :👇 روغن مایع 150 گرم (سه چهارم پیمانه) آرد 300 گرم (دوپیمانه) شکردانه ریز 140 گرم (سه چهارم پیمانه) شیر 100 گرم (نصف پیمانه) بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری تخم مرغ 3 عدد وانیل 1 قاشق چایخوری برای مواد کاکائویی همین مواد رو استفاده میکنید، فقط به سه قاشق از آرد برداشته و سه قاشق پودر کاکائو اضافه میکنید... . طرز تهیه شکر، تخم‌مرغ‌ها و وانیل را خوب میزنیم تا کرم رنگ و سبک بشه (حدودا سه دقیقه) روغن مایع و شیر را هم اضافه و کمی هم میزنیم... بقیه مواد خشک را با هم سه بار الک کنید و به بقیه مواد اضافه میکنیم... برای این طرح کیک و این قالب که 25 سانتی هست یک دستور ساده و یک دستور کاکائویی درست میکنیم و داخل قالب یک پیمانه مایه کیک ساده ودر کنارش یک پیمانه مایه کیک کاکائویی میریزیم، تا آخر و در پایان با سیخ کباب چوبی (یا چاقو ) مایه کیک رو کمی بهم میزنیم تا لایه ها کنار هم جابجا و به این شکل مرمری بشن... کیک رو در فر 150 درجه به مدت یک ساعت میگذاریم... قالب 25 سانت میان تهی با ارتفاع 10 سانت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنکیک پف پفی😋 مواد این پنکیک ساده🔻 1 تخم مرغ 15 گرم شیر وانیل 5 گرم نمک 17 گرم آرد 20 گرم شکر 5 گرم آب لیمو کره برای چرب کردن
48.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شکلات بیسکوییتی👆🏻
آشپزی ایرانی🍔
#حلوا_شیر
ارد:یک پیمانه شیر:یک پیمانه اب:یک پیمانه شکر:یک پیمانه روغن مایع:نصف پیمانه گلاب:یک چهارم پیمانه عرق هل:یک قاشق غذاخوری زعفرون دم کرده غلیظ:به مقدار لازم ارد رو یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم داخل تابه نچسب مرتب هم بزنید تا بوی خامیش بره (دقت کنید اصلاااا رنگ ارد تغییر نکنه) بزارید خنک بشه ارد رو الک کنید ودوباره بریزید داخل تابه روغن مایع رو بهش اضافه کنید وبا حرارت ملایم هم بزنید تا گرم بشه یک پیمانه شیر به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه وبا لیسک یا قاشق چوبی مرتب هم بزنید حالت خمیر لطیف ویکدست پیدا میکنه بیست دقیقه روی شعله ملایم مداوم هم بزنید. در این فاصله اب وشکر رو مخلوط روی حرارت بزارید تا ریز ریز قل بزنه نیاز به غلیظ شدن شربت نیست در انتها که شکر حل شد حرارت رو خاموش گلاب وهل وزعفرون رو اضافه کنید مخلوط ارد وشیر وروغن رو هم حتما مداوم هم بزنید بعد بیست دقیقه تا نیم ساعت هم زدن شربت رو کم کم (یکدفعه اضافه نکنید) در حین هم زدن اضافه کنید ومخلوط کنید حرارت رو خاموش کنید ومرتب هم بزنید کمی تابه رو گهواره کنید(تکان دادن تابه به چپ وراست) این حلوا شلتر از حلوای زعفرونی هست خیلی خوش طعم وخوش عطره مزه بهشت میده نکته؛در تمامی مراحل کار حرارت ملایم باشه حتمااا واز هم زدن مخلوط آردی غافل نشید این حلوا گزینه خیلی خوبی واسه سفره افطاری هست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷 پیاز و رنده ریز میکنیم آب پیاز را با نمک..فلفل...زعفرون.. کمی روغن زیتون..پودر چیلی..و کمی پاپریکا مخلوط میکنیم و فیله های مرغ و داخلش قرار میدیم برا 10 ساعت... تفاله پیاز و با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و کمی سبزی های معطر مخلوط میکنیم و ورز میدیم و اینم میره یخچال برا 10 ساعت استراحت.... بعد فیله ک بعد استراحت خیلی نرم شده و باز میکنیم کمی با دست بافتش و باز میکنیم..نه خیلی فقط از اون حالت پفی در بیاد..از مخلوط گوشت ی گلوله برمیداریم ابتدای فیله میگذاریم بعد رول میکنیم..و در یک ظرف پیرکسی ک چرب کردیم کنار هم قرار میدهیم..و بعد داخل فر درجه 180 تا زمانی ک پخته شه..نیاز ب پوشش نداره..و هر نیم ساعت مخلوط کره اب شده و زعفرون و اب نارنج و روش میریزیم..چون فیله خشک میشه.. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا نیم کیلو گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و پیازچه ریز شده و تخم مرغ و با هم مخلوط کرده و کامل ورز می دهیم بصورت توپ های کوچک در می آوریم. پیاز ریز شده را تفت داده سیب زمینی نگینی رو اضافه و تفت می دهیم حال توپ ها را اضافه کرده و آب می ریزیم حدود بیست تا چهل دقیقه سر قابلمه را بگذارید تا بجوشد بعد سیر کوبیده شده و رشته خانگی را اضافه می کنیم تا رشته ها پخته بشه و حالت لعاب دار به سوپ بده و در آخر موقع سرو پیازچه اضافه می کنیم. پ.ن: بجای رشته خانگی از نودل یا رشته فرنگی می توانید استفاده کنید.