eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷 پیاز و رنده ریز میکنیم آب پیاز را با نمک..فلفل...زعفرون.. کمی روغن زیتون..پودر چیلی..و کمی پاپریکا مخلوط میکنیم و فیله های مرغ و داخلش قرار میدیم برا 10 ساعت... تفاله پیاز و با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل و کمی سبزی های معطر مخلوط میکنیم و ورز میدیم و اینم میره یخچال برا 10 ساعت استراحت.... بعد فیله ک بعد استراحت خیلی نرم شده و باز میکنیم کمی با دست بافتش و باز میکنیم..نه خیلی فقط از اون حالت پفی در بیاد..از مخلوط گوشت ی گلوله برمیداریم ابتدای فیله میگذاریم بعد رول میکنیم..و در یک ظرف پیرکسی ک چرب کردیم کنار هم قرار میدهیم..و بعد داخل فر درجه 180 تا زمانی ک پخته شه..نیاز ب پوشش نداره..و هر نیم ساعت مخلوط کره اب شده و زعفرون و اب نارنج و روش میریزیم..چون فیله خشک میشه.. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا نیم کیلو گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و پیازچه ریز شده و تخم مرغ و با هم مخلوط کرده و کامل ورز می دهیم بصورت توپ های کوچک در می آوریم. پیاز ریز شده را تفت داده سیب زمینی نگینی رو اضافه و تفت می دهیم حال توپ ها را اضافه کرده و آب می ریزیم حدود بیست تا چهل دقیقه سر قابلمه را بگذارید تا بجوشد بعد سیر کوبیده شده و رشته خانگی را اضافه می کنیم تا رشته ها پخته بشه و حالت لعاب دار به سوپ بده و در آخر موقع سرو پیازچه اضافه می کنیم. پ.ن: بجای رشته خانگی از نودل یا رشته فرنگی می توانید استفاده کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كسي هست از فست فود خوشش نياد؟ امكان نداره ، اونم وقتي به اين سرعت و با اين حجم از خوشمزگي😋😋آماده ميشه خب اين نانهاي همبرگر كوچولو كه همه جا هست داخل نان خالي ميشه يه ژامبون ميذاريم داخلش. 4 عدد تخم مرغ را با يك كاسه متوسط اسفناج خرد شده و نمك و فلفل ميزنيم و داخل نان ها روي ژامبون ميريزيم. روي مواد گوجه هاي گيلاسي ميذاريم و پنير موزارلا ميريزيم و در فر 180 بمدت 20 دقيقه ميگذاريم. اميدوارم خوشتون بياد😍و حتما درست كنيد 💜
🍛 😋 🔸تو یخچال باقیمانده خورشت قیمه رو داشتم که فقط لپه و آب خورشت مونده بود منم دو تا لیوان برنج چمپا (برنج محلی خوزستان) رو شستم وبه آب خورشت اضافه کردم و به ازای هر لیوان برنج دو لیوان آب اضافه کردم ولی چون خوده خورشت هم آب داشت یه مقدار از آب رو کم کردم. و سیب زمینی جدا سرخ کردم و به برنجم اضافه کردم اینجور هم خورشتم دور ریخته نشد و هم یه برنج خوشمزه نصیبم شد. پ.ن.میتونید یه پیاز رو خلالی کنید سرخش کنید کمی رب بزنید و یکی دو عدد گوجه پوست کنده هم باهاش سرخ کنید وبه برنج اضافه کنید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله ی سینه ی مرغ 2 عدد هویج رنده شده 2 عدد پیاز خرد شده 2 عدد کره یا روغن 2 ق س نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم تخم مرغ 1 عدد برگ جعفری خرد شده کمی جو پرک پودر شده 4 الی 5 ق غ پودر سوخاری 3 ق غ روغن برای سرخ کردن فیله های مرغ را ریز خرد کنید، کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید ابتدا پیاز خرد شده را کمی تفت دهید تا کمی سبک شوند بعد هویج رنده شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. سپس به مرغ خرد شده اضافه کنید، برگ جعفری خرد شده، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را هم اضافه و مخلوط کنید و با دست ورز دهید برای انسجام بیشتر چند قاشق پودر سوخاری اضافه کنید و کاملا همه ی مواد را با هم ورز دهید. سپس گلوله هایی از مواد را برداشته و با دست شکل دهید، آنها را در جوی پرک پودر شده بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید. کتلت ها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود سپس سرو کنید. 💜
🍕 😋 ▫️روغن زیتون به مقدار لازم ▫️پنیر موزرلا به مقدار لازم ▫️پیاز متوسط 1 عدد ▫️فلفل سفید1 ق م ▫️لیمو ترش 1عدد ▫️خامه 1 فنجان ▫️خمیر پیتزا بزرگ 1 عدد ▫️گوشت نیم پز 200 گرم 🔸ابتدا فر را با حرارت 351 درجه فارنهایت داغ نمایید. پیاز را به صورت حلقه های ظریف برش داده و در روغن زیتون سرخ کنید، خامه را کمی جوشانده تا غلیظ شود سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه نمایید. خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن نمایید. پنیر موزرلا و گوشت ریش شده را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند بر روی خمیر ریخته و مخلوط خامه را به طوری که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند روی گوشت و پنیر بریزید. مقداری دیگر پنیر موزرلا روی پیتزا ریخته و در پایان پیازهای سرخ شده روی پیتزا بچینید سپس آن را داخل فر بگذارید. این پیتزا نباید خشک شود زمانی که طلایی شد آن را از فر خارج کرده و سرو نمایید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 💜
💕 مواد لازم🫕 ▢1/2 قاشق چای خوری نمک ▢1 قاشق چای خوری شوید (خشک) ▢1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه (تازه) ▢2 قاشق غذا خوری آبلیمو (ترش) ▢1 قاشق غذا خوری سرکه (سفید) ▢3/4 پیمانه ماست ▢1/3 پیمانه روغن زیتون ▢2 حبه سیر (درشت و له شده) ▢فلفل قرمز (دلخواه) 🍚دستور تهیه🍚 ماست، آب لیمو ترش، روغن زیتون، سرکه و نمک رو بزنید تا کمی شکل بگیرند. ادویه ها و مواد دیگه رو اضافه کنید. سس ماست رو بعد از آماده کردن داخل یخچال بذارید حدود 1 ساعت به سس ماست زمان بدید تا مزه ها با هم ترکیب بشه و سس به خوبی جا بیفته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸 بــِســْم اللــّهِ الـرَّحـْمـَن الـرَّحـيم🍃🌸 الهی شکرت كه دفتر عمرم باز است هنوز نميدانم چند ورق مانده تا انتها اما برهر ورق كه بر من می گشایی زيبا خواهم نوشت. به امید تو ای خدای خوبیها با نام او دفتر شنبه را میگشاییم ✨یا رب العالمین✨ سلام،صبح اولین روز هفته تون بخیر🌹🍃🌹
آشپزی ایرانی🍔
#تارتلت
مواد لازم برای خمیر تارت: 1 عدد تخم مرغ 175 گرم کره (یا مارگارین) 1 استکان پودر قند (استکان کمر باریک ترک 50 گرم) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) آرد به مقدار لازم طرز تهیه خمیر تارت: تخم مرغ ، کره و پودر قند را تا وقتی که یکدست شود خوب ورز بدید. وانیل و آرد را اضافه کنید آرد را کم کم و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. اندازه گردو از خمیر بردارید و داخل قالب تارتلت بذارید و با دست باز کنید. دقت کنید ضخامت خمیر در تمام قسمتها به یک اندازه باشد. اگر نازک باشد خشک میشود و اگر ضخیم باشد نمی پزد. وسط تارتلت را با چنگال سوراخ کنید و در فر 175 درجه 13_12 دقیقه بپزید. برای کرم: 2.5 لیوان شیر 1 استکان شکر (70 گرم) 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری آرد 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 قاشق مربا خوری کره طرز تهیه کرم: شیر را داخل قابلمه بریزید و گرم کنید. نشاسته ، شکر آرد و وانیل را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید.کمی از شیر قابلمه داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا حل شوند. سپس داخل قابلمه بریزید و تا وقتی که قوام بگیرد هم بزنید و بپزید. وقتی قوام گرفت از روی اجاق بردارید و کره را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از خنک شدن داخل قیف بریزید و داخل خمیر تارتلت خنک شده بزنید. میوه هایی که دوست دارید روی کرم بذارید. من برای اینکه میوه ها براق بماند و سیاه نشود کمی آب لیمو به میوه ها زدم . نوش جان
😋 من داخل این دلمه گوشت نریختم و استفاده کردم که طعم فوق العاده ای بهش میده😍 موادلازم : 2عدد بادمجان،فلفل دلمه رنگی، کدوسبز، گوجه فرنگی برنج گرده 2ونیم پ پلوپزی سیر 5حبه رنده شده سبزی دلمه(جعفری،گشنیز، شوید، ترخون، نعنا، مرزه، پیازچه ریز خرد شده 250 گرم لپه پخته 100 گرم سبزی خشک معطر در صورت دلخواه 1ق غ سرپر نمک1ونیم ق غ فلفل سیاه 1ق م زردچوبه 1ق غ فلفل قرمز 1ق م پیاز 1عدد بزرگ پودر گوجه خشک 3ق غ آب 5 لیوان برنج رواز دو ساعت قبل حتما خیس کنید برنج گرده حتما استفاده کنید خیلی خیلی خوشمزه تره اصلا برنج خارجی استفاده کنید اگه گرده نداشتید عطر دار ایرانی بریزید.لپه رو هم از قبل بپزید وصاف کنید.پیاز رو نگینی خردکرده وباروغن یا کره تفت دهیدتا سبک بشه
🥔 😋 🔸اول سیب زمینی هارو پوست گرفته بشورید بعد با پوست کن یا رنده نازک برش بزنید، هر چی نازک تر باشه چیپسهاتون باکیفتره،تو ی کاسه ی مقدار آب،سرکه،یخ ، ب.پ و سرکه و نمک رو ریخته هم بزنید ی کم بعد برشهای سیب زمینی رو تو کاسه بندازید،بزارید نیم ساعت بمونه، بعد سیب زمینی هارو بیرون بیارید(دیگه نشورید، بدون شستن) تو صافی ریخته بعد رو ی پارچه تمیز بزارید تا خشک شن حدودا 2 ساعت، روغن رو گرم کنید، تا جای روغن بریزید ک سیب زمینی ها شناور باشن،ی قابلمه کوچیک و کمی گود باشه بهتره، سیب زمینی خودش ب تنهای مزه خاصی نداره میتونید قبل سرخ شدن یا موقع سرخ شدن کمی نمک روش بپاشید ک نمکی شه، یا میتونید اول خیلی کم توی سس کچاب زده فلفل هم بزنید ک فلفلی شه، تو روغن تا حدی ک ترد شه سرخ کنید، نباید زیاد تغییر رنگ بده
😋 شیر 2 لیوان پودر کاسترد 2 ق غ سر پر شکر 4 ق غ پودر کاکائو 1 ق غ پودر نسکافه 1 ق چ 🔸همه مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت مدام هم می زنیم تا به غلظت برسد و در ظرف سرو ریخته و چند ساعتی را در یخچال می گذاریم تا خنک شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر مثلثی😍 دوستان به جای بیسکوییت میتونید پودر نارگیل بریزید و برای وسط دسر از میوه هم میتونید استفاده کنید 😋 دسر مثلثی 1 بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی (بیسکویتها را با غذاساز پودر کنید شبیه ماسه بشه کافیه و داخل سینی فر پهن کنید. و با یک لیوان روی بیسکوییتها را فشار دهید، اگر غذاساز ندارید بیسکوییتها را داخل یک پلاستیک بریزید و بکوبید تا پودر بشه) برای کاستارد: شیر 1 لیتر(معادل چهار لیوان) 3 استکان شکر(اندازه استکان 125 میلی لیتر و معادل نصف لیوان فرانسو دسته دار) 3 استکان آرد(اندازه استکان 125 میلی لیتر و معادل نصف لیوان فرانسوی دسته دار) ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر مثلثی این 3 ماده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت مداوم همبزنید و بپزید .وقتی جوشید و غلیظ شد حرارت را خاموش کنید . بعد از خاموش کردن حرارت ، 1 بسته وانیل معادل نصف قاشق چایخوری و 150 گرم کره به آن اضافه کنید (در صورت تمایل می توانید از مارگارین استفاده کنید) و حداقل 7-8 دقیقه آن را با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود. بعد از هم زدن ، کرم را روی بیسکوییت ها بریزید و با یک کاردک روی کرم را صاف کنید این کار را ارام انجام دهید تا بیسکوییتها تکان نخورن و سینی را 1 شب در یخچال بگذارید . سس شکلات: من از گاناش استفاده کردم شما میتوانید از نوتلا یا شکلات صبحانه استفاده کنید. برای گاناش 100 گرم خامه را روی حرارت بزارید تا داغ شود بعد از روی حرارت بردارید 80 گرم شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. من یک شب قبل سس شکلات را درست کردم و در یخچال گذاشتم تا کمی سفت شود. روز بعد ،ابتدا خامه قنادی رو از داخل فریزر بزارید کمی باز بشه مانند ماست شیرین و با هم زن انقدر بزنید تا فرم بگیره و داخل قیف بریزید و دسر را از یخچال خارج کرده و به مربع های مساوی برش بزنید مانند فیلم ..
آشپزی ایرانی🍔
#دسر_محلبی_با_کاداییف
⛱ 🔴مواد لازم🔻🥛 ▫️1لیتر شیر ▫️3ق غ نشاسته ▫️4قاشق غ آرد ▫️3ق غ پنیر لبن ▫️1ونیم لیوان شکر ▫️1بسته وانیل ترکیه ▫️50گرم کره 🔴برا لایه های کاداییف🔻 ▫️400گرم کادائیف ▫️1لیوان گردوی خرد شده ▫️5قاشق غذاخوری شکر ▫️50گرم کره 🔴طرز تهیه🔻🥮 🔸ابتدا کاداییف رو آماده میکنیم به اینصورت که کاداییف رو خرد میکنیم وداخل تابه ی تفلون با کره خوب تفت میدیم تا رنگش تغییر کنه سپس شکر رو اضافه میکنیم ودوباره تفت میدیم تاجایی که کاداییف طلایی بشه شعله رو خاموش میکنیم وگردو ومیریزم ومخلوطشون میکنیم ومیزاریم کنار 🔸حالا نوبت محلبی هست شیر و نشاسته وارد وشکر رو داخل قابلمه میریزیم وباهمزن دستی میزنیم تا نشاسته وآرد باز بشن رو شعله ی ملایم میزاریم و باقاشق هم میزنیم تا به حد فرنی قوام بیاد وقتی قوام اومد زیرشو خاموش میکنیم وکره وپنیرلبن ووانیل رو اضافه میکنیم وخوب قاطی میکنیم تا یکدست بشه 🔸قالب کمربندی رو در ظرف سرومون میزاریم (قسمت زیری قالب رو نمیزاریم) کمی کاداییف میریزم،یکدست میکنیم بعد 1سوم محلبی رو روش میریزم صاف میکنیم دوباره کاداییف میریزیم اینکارو تا آخر میکنیم لایه ی آخر کاداییف رو میریزم صاف میکنیم وبرا 3تا 4ساعت داخل یخجال قسمت سردش میزاریم بعد قالب روجدا میکنیم وسرو میکنیم‌. ♦️نکته اگه قالب کمربندی ندارین درظرف پیرکس4 ویا هرظرف دیگه هم میشه
🫔 😋 ▫️سينه مرغ : 2 عدد (300 گرم) ▫️رنده پوست ليمو ترش : 1 قاشق مربا خوري ▫️آب ليمو ترش : 2 قاشق مربا خوري ▫️سس خردل : 2 قاشق مربا خوري ▫️ژامبون گوشت : 4 اسلايس ▫️پنير چدار ورقه اي : 4 ورق ▫️تخم مرغ : 1 عدد ▫️آرد سفيد، پودر پانكو ، نمك و فلفل سياه : به ميزان لازم 🔸سينه مرغ را از طول برش بزنيد و باز كنيد، روي سينه مرغ نمك، فلفل سياه و آب ليمو ترش بريزيد با بيفتك كوب سينه مرغ را آرام آرام بكوبيد تا پهن شود،آب ليمو باعث ميشود سينه مرغ راحتتر كوبيده و پهن شود، سس خردل بماليد و يك ورق ژامبون روي سينه مرغ قرار دهيد، سپس پنير گودا و دوباره ژامبون بچينيد، سينه مرغ را خيلي محكم رول كنيد و روي سلفون بگذاريد دو طرف سلفون را ببنديد و چند بار روي سطح كار بغلتانيد تا مرغ كاملا بسته شود ( حتما ويدئو را در هايلايت ببينيد) مرغ رول شده را يك ساعت داخل يخچال بگذاريد سپس از سلفون خارج كنيد به آرامي و بترتيب داخل آرد سفيد، تخم مرغ و پودر پانكو بغلتانيد در روغن داغ سرخ كنيد و يا داخل فر 200 درجه بگذاريد
🥙 😋 🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم میگو میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزه‌دار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم برای سرو تاکو ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن می‌چینیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#با فیلینگ خامه و شکلات مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد شكر نصف پيمانه روغن مايع نصف پيمانه شير نصف پيمانه آرد یک و نیم پيمانه بكينگ پودر 1 ق م وانيل نوک ق چ پودر کاکائو 2 ق غ طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن میکنیم. آرد را با بكينگ پودر و پودر كاكائو مخلوط میکنیم. تخم مرغ را همراه شكر و وانيل هم ميزنيم تا سبک و كرم رنگ شود. بعد شير و روغن مايع را اضافه كرده و سپس مخلوط آرد را در سه مرحله، روی مواد الک میکنیم و به صورت دورانی فولد میکنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت 30 دقیقه داخل فر میپزیم. ♤ من داخل قالب تارت به قطر 23 سانت ریختم و قالب را با روغن جامد چرب و خوب آرد پاشی کردم و بعد حسابی تکون دادم تا آردهای اضافه از قالب خارج شود. برای داخل قالبم خامه قنادی رو فرم دادم یه لایه داخل گودی کیک میکشیم بعد برای لایه روییش هم هم شکلات تخته ای تلخ رو روی حرارت کتری آب کردم و با سه ق روغن مایع مخلوط کردم و روی سطح کیک ریختم.به همین سادگی و خوشمزگی😋👌 🍥🍡
شكم پر ماهي قزل به تعداد پیاز خرد شده گشنیز و شنبليله خرد شده سیر تازه خرد شده رب انار 3 قاشق غذاخوری گردو 10عدد روغن مقدار لازم کره آب لیموی تازه مقداري نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان دلخواه زعفران به میزان دلخواه طـرز تـهـیـه ماهی شکم پر : رو و داخل شکم ماهی را با آب لیموی تازه و نمك و فلفل آغشته کنید و آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.پیاز را در تابه ای که یک قاشق غذاخوری در آن روغن کانولا ریخته اید، تفت دهید. *. پس از نرم شدن پیازها، سیر خردشده و گردوی کوبیده و پس از کمی تفت دادن، رب انار را اضافه کنید.حالا گشنیز و شنبليله خرد شده را نیز بیفزایید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید. *. ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و داخل شکم آن را با مایه تهیه شده پر کنید. شكم ماهي رو بدوزيد و داخل روغن داغ سرخ كنيد برای سرو کردن، روی ماهی کمی زعفران آب شده بریزید 😍 به همين سادگي👍 🍥🍡
😋 با عطر و طعمی غیر قابل وصف 🤩👌 آرد قنادی 200 گرم ( یک و نیم پیمانه ریختم ) شكر 140 گرم ( دو سوم پیمانه ریختم ) كره 50 گرم خامه صبحانه 75 گرم روغن مايع 90 میلی لیتر ( یک چهارم پیمانه ریختم ) آب دو سوم پیمانه زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری گلاب 1/4پیمانه هل 1/4قاشق چایخوری طرز تهیه : در تابه‌اي روغن مايع و كره را ريخته و روي حرارت قرار مي‌دهيم، كمي كه با هم مخلوط شدند خامه را افزوده و مخلوط مي‌كنيم. آرد را در كاسه‌اي الك كرده، سپس به يك‌ باره همراه پودر هل به مواد تابه اضافه و سريع مخلوط مي‌كنيم. بهتر اين كه با پشت قاشق چوبي به مخلوط كردن ادامه دهيم تا گلوله‌هاي آرد كاملا باز شوند، سپس حرارت را ملايم كرده و به همزدن ادامه مي‌دهيم تا آرد در مخلوط خامه، روغن و كره سرخ شود ( حدود یک ربع تفت دادم ) . وقتي بوي آرد سرخ شده بلند شد و كمي رنگ آن برگشت از رو حرارت برمیداریم شهد حلوا را کم کم همراه با زعفران اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعدم گهواره میکنیم . طرز تهيه شربت يا شهد : شكر و آب و گلاب را روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود در حد حل شدن کافیه 🍥🍡