#استامبولی 🍛 😋
🔸یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده تا عسلی شود بعد دو عدد سیب زمینی نگینی را اضافه کرده وتفت میدهیم تا سیب زمینی کمی نرم شودنمک وفلفل سیا ه را اضافه کرده 5عدد گوجه رنده شده را هم اضافه میکنیم 2پیمانه آب و2پیمانه برنج را اضافه کرده شعله را زیاد میکنیم وقتی جوش آمد شعله را متوسط کرده تا آب پلو تبخیر شودسپس شعله را کم کرده به مدت 40 دقیقه دم بکشد ونوش جان کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنی
هرچند که ساده و راحته ولی روشی که خودم درست میکنم رو گذاشتم امیدوارم دوست داشته باشید ❤️
ًفرنی با آرد برنج
من برای هر پیمانه شیر
دو ق غ شکر
دو ق غ آرد برنج
نوک ق وانیل و کمی گلاب استفاده میکنم
درست کردنش هم که ساده اس
شیر شکر آرد برنج رو باهم مخلوط و میزارم روی حرارت متوسط و مدام هم میزنم تا کم کم به غلظت برسه بعد در آخر گلاب و وانیل رو اضافه میکنم و چند دقیقه بعد خاموش میکنم اگر زعفرانی خواستید آخر کار اضافه کنید
من یه مثل فیلم نصف از مواد رو زعفرانی کردم و تزیین کردم
بافتش کاملا نرم و لطف میشه😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#ناگت_مرغ
فیله مرغ (چرخ شده): 3 عدد
شیر: به مقدار لازم
تخم مرغ: 3 عدد
نان تست: نصف یک عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پاپریکا: به مقدار لازم
پودر سوخاری: به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن
آرد: 3 ق س
📝 نان تست را در مقداری شیر قرار دهید تا خیس بخورد. فیله مرغ چرخ شده، نان تست خیس خورده در شیر، یک عدد تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را با هم مخلوط کنید.
گلوله هایی از مخلوط به دست آمده را جدا کنید و کف دست خود پهن نمایید. آنها را به آرد آغشته کنید و سپس در دو عدد تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و ناگت ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
🌸با طلـــ☀️ــــوع خورشید
🍃روزی دیگر آغاز می شود
🌸نفس بکش و یڪ بار دیگـر
🍃برای بیداری خود
🌸خدا را شاکـر باش
🍃پر قدرت بریم برای روزی عالی
سلام #صبحتون_بخیر
✨❤️🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_پرتقالی
مواد لازم
یک لیوان ارد سفید
یک لیوان شکر
یک لیوان اب پرتقال طبیعی
یک چهارم لیوان گلاب
زعفران دم کرده
کره و روغن
دستور تهیه
ابتدا اب پرتقال شکر گلاب و زعفران رو روی شعله میذارسم تا شکر حل بشه کمی بعد شعله رو خاموش میکنیم یه لیوان ارد رو الک میکنیم و تفت میدیم در حدی که ارد تغییر رنگ نده بعد از تفت هم حتما یک بار الک میکنیم روغن و کره رو اضافه میکنیم به اندازه ای که کل ارد به روغن اغشته بشه بعد شهد پرتقالی رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوا خودشو بگیره و بعد توی ظرف میریزیم و سطحشو با قاشقی که چرب شده صاف میکنیم و تزیینش میکنیم نوش جان❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•مزه دار کردن ذرت با کره طعمدار•
🌽
به نظر من این یکی از خوشمزهترین روشهاست برای درست کردن بلال به سبک ِسالم و خونگی!
من از حالت کبابی که روش میسوزه و تلخی داره خوشم نمیاد، ضمن اینکه تو اون روش سوختگی که خورده میشه برای بدن مضر هم هست...
تو این فیلم مزهدار کردن ذرت و راه رسیدن به یه کرهی طعمدار رو میبینی؛ کرهای که میتونه در هرغذایی استفاده بشه و طعم و عطر خاص خودش رو پخش کنه!
روی سیب زمینی، استیک گوشت، مرغ و ماهی عالی میشه... داخل همه مدل پاستا، حتی روی برنج و ...
✅
کالری هرکدوم حدود 300 درمیاد.
🍋
3 ذرت
2 لیمو
200 گرم کره دمای محیط
1 حبه سیر
2 ق چ برگ آویشن خشک
1 ق چ نمک (برای پخت ذرت)
1/2 ق چ از نمک و فلفل سیاه (برای ترکیب با کره)
1 ق غ از پیازچه
1 ق غ ریحون
پوست 1 لیمو
2 ق چ پرک پاپریکا
2 ق غ پنیر پارمزان
✍🏽
پخت ذرت: حدود 20 دقیقه
#مرغ_با_سس_زرشك 🥘 😋
🔸چند تا گوجه تیکه شده رو با زرشک به مقدار لازم و کمی آب میکس کنید
حالا براي تهیه سس كمي روغن در ماهيتابه ريختم و پیاز رندهشده اضافه کردم و تفت دادم، زردچوبه و فلفل قرمز به پیاز اضافه کردم و مایه زرشک رو به پیاز اضافه کردم و تفت دادم و چند تا آلو بخارا و یه قاشق رب انار ملس بهش اضافه كردم و یه قاشق شکر هم ریختم و تفت دادم. اگر آب مرغ دارید دو ملاقه بهش اضافه کنید اما من آب مرغ نداشتم و بجاش آب ریختم و كمي زعفرون بهش اضافه كردم و درشو گذاشتم تا سس به جوش بياد و جا بیفته
♦️سس زیاد آبکی نباشه و طعم ملس بايد داشته باشه مقدار استفاده از شكر بستگي به ذائقه شما داره
فيله مرغ رو که بصورت مربع برش داده بودم در تابه با روغن و با حرارت زياد تفت دادم و بعد فلفل سياه، نمك و زعفرون بهش اضافه و سرخ كردم و از حرارت برداشتم و كنار گذاشتم.
ولی میتونید مرغ سرخ شده رو به سس اضافه کنید تا با سس مخلوط شه و باهم بپزه ولی من جدا سرو کردم، کاملا سلیقهای هستش
#دم پخت_سیر_شیرازی
یکی از پلوهای بی نظیر ایرانی و بطور خاص استان فارس و شهر شیراز دم پخت_سیر _شیرازی 😍😍
الان که فصل سیر و ریحون و ترخون تازه ست ،حیف این دم پخت نوستالژی و بی نظیر رو از دست بدین.
متاسفانه این پلو حتی تو شیراز هم در حال فراموش شدنه .
نگم براتون از عطر و طعم و مزه ش.
نکمبراتون از خواص بی نظیرش که بخاطر داشتن برگ سیر فراوون و بوته های پخته شده ی سیر چقدر می تونه تو این روزای کرونایی به دادمونبرسه.
نگم براتون از ترکیب مواد جور وا جورش
خوشبختانه این دمپخت هم تابستونیه هم زمستونی .
هم با ماست هم با ترشی مخصوصا ترشی کلم و موسیر سرو می شه که محشریه واسه خودش 👍🏼
هم با مرغ هم با گوشت و حتی پلو خالیش هم بی نظیره .
حتما درستش کنیبن و حالش رو ببرین .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_تزریقی 🍧🍨
#ژله_تزریقی
مدلی که براتون گذاشتم از روی گل ژِربِرا الهام گرفته شده که رنگهای مختلفی داره.
تزریق قسمت وسط گل(پرچم گل) مثل مدل قبلی(گل خار)هست.
بعد از تزریق قسمت وسط،دو ردیف گلبرگ کوچک با رنگ نارنجی تزریق میکنیم.به اینصورت که سوزن رو در ژله وارد کنید و آروم به چپ و راست حرکت بدید و همزمان خامه رو تزریق کنید.
بعد هم دو ردیف گلبرگ بزرگ تزریق میکنیم به اینصورت که ابتدا سوزن رو وارد کنید و بعد سوزن رو به سمت خارج حرکت بدید و در زمان خروج همزمان تزریق انجام بدید تا رگبرگ اصلی ایجاد بشه و بعد دو طرف رگبرگ اصلی به صورت پرانتز کشیده سوزن رو حرکت و همزمان تزریق انجام بدید تا گلبرگها شکل بگیرن.
برای تزریق برگ هم در آخر دقیقا مثل تزریق گلبرگها عمل میکنیم فقط پرانتزی که با سوزن دو طرف رگبرگ اصلی میزنیم بزرگتر هست و در آخر داخل برگها رو با رنگ سبز پر میکنیم.
برای خارج کردن از ظرف ابتدا دور تا دور ژله رو با نوک کارد آزاد و چند لحظه ظرف را روی بخار کتری یا در آب جوش قرار بدید و راحت در ظرف سرو برگردونید.
بهتره حتما از کاسه یکبار مصرف شفاف استفاده کنید چون ژله خیلی راحت ازش جدا میشه و فقط کافیه قبلش کمی ظرف رو چرب کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_کتویی 🍞 😋
جایگزین کرم(پودر تارتار) سرکه یا آبلیمو بریزیید
ترکیبات نان کتوژنیک -پودر بادام 2/1 پیمانه -سفیده تخم مرغ 6 عدد –کرم تارتار (پودر تارتار) نوک ق چ
نکته: پودر تارتار یا کرم تارتار در صنعت شیرینی پزی بسیار مورد استفاده می باشد. موارد استفاده آن در این دستور غذایی کمک به فرم دهی بیشتر سفیده تخم مرغ و همپنین کمک به پف کردن کیک در کنار بیکینگ پودر است. -بیکینگ پودر 4/3 3 ق چ -پودر نارگیل 3 ق غ
#شیرینی_کره_ای 🥯 😋
▫️کره 175 گرم
▫️پودر قند 40 گرم
▫️آرد 175 گرم
▫️نشاسته ذرت 40 گرم
▫️وانیل یا اسانس دلخواه
🔸کره و پودر قند رو با همزن بزنید تا سبک بشه. بعد وانیل یا اسانس دلخواه رو هم اضافه کنید و بزنید. سپس آرد و نشاسته ذرت رو الک کرده و مخلوط کنید.
تا خمیر یکدستی بدست بیاد. بعد مواد رو در قیف ریخته و با ماسوره ی ستاره ای بزرگ روی کاغذ روغنی بریزید و در فر از قبل گرم شده در دمای 170 درجه به مدت 10 دقیقه بذارید
#سالاد_ايتاليايى 🥗 😋
🔸 با لوبيا چيتي درست ميشه و تركيب و طعم عالي داره رو من اينطور درست كردم،سينه مرغ پخته و خرد شده ،سيب زميني پخته و رنده شده دو پيمانه،تخم مرغ پخته و رنده شده دو عدد،لوبيا چيتي پخته يك پيمانه،خيار شور خرد شده و ذرت هر كدام نصف پيمانه،سبزي معطر سه ق غ(من از جعفري و گشنيز استفاده كردم)،پياز كوچك نگيني خرد سده يك عدد،سس اين سالاد تركيب سس مايونز و ماست به ميزان دلخواه،نمك و فلفل و آبليمو مقداري،همه مواد رو مخلوط و سرو ميكنيم
#رشته_پلو_با_مرغ
برنج 400 گرم
رشته پلویی 100گرم
مرغ 1 کیلو
پیاز داغ 2 عدد
خرما چند عدد
زرشک 4 قاشق
نمک و فلفل و زردچوبه
ادویه پلویی( زیره و دارچین و گلسرخ)
زعفرون به میزان لازم
برنج را خیس کرده و در آب نمک 8-6 دقیقه بستگی به نوع برنج میجوشانیم ، 3-4 دقیقه قبل از اتمام جوشیدن رشته های خرد شده را اضافه میکنیم
استخوان های مرغ را جدا کرده و با نمک و فلفل و زعفرون میزنیم کنار گذاشته تا طعم دار شود.
پیاز ها رو سرخ کرده و خرما و زرشک را اضافه کرده و کنار میگذاریم
سپس مرغ ها را کف قابلمه چیده و بقیه مواد را لابلای قرار میدهیم، در آخر زعفران ریخته و رویرحرارت ملایم حدود 45 دقیقه قرار داده تا دم بکشد
✅ کتلت مرغ و هویج 😋
✍مواد لازم :
فیله ی سینه ی مرغ 2 عدد.
هویج رنده شده 2 عدد.
پیاز خرد شده 2 عدد.
کره یا روغن 2 قاشق سوپخوری.
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم.
تخم مرغ 1 عدد.
برگ جعفری خرد شده کمی.
جو پرک پودر شده 4 الی 5 قاشق غذاخوری.
پودر سوخاری 3 قاشق غذاخوری.
روغن برای سرخ کردن.
🍜طرز تهیه :
فیله های مرغ را ریز خرد کنید، کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید ابتدا پیاز خرد شده را کمی تفت دهید تا کمی سبک شوند بعد هویج رنده شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. سپس به مرغ خرد شده اضافه کنید، برگ جعفری خرد شده، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را هم اضافه و مخلوط کنید و با دست ورز دهید برای انسجام بیشتر چند قاشق پودر سوخاری اضافه کنید و کاملا همه ی مواد را با هم ورز دهید.
سپس گلوله هایی از مواد را برداشته و با دست شکل دهید، آنها را در جوی پرک پودر شده بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
کتلت ها را روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود سپس سرو کنید.
#کتلت_مرغ
#نگهداری_سیر 🧄
من سير تازه رو با دستگاه خوب ريز ميكنم بعد كمي نمك ميزنم و تو روغن نگه ميدارم، اينجوري بدون خراب شدگي چند ماه ميتونيد تو يخچال نگهداري كنيد و هردفعه كه غذاتون نياز به چاشني سير داشت راحت استفاده كنيد😊
#بامیه_ترکی
مواد لازم برای شربت⏬
شکر 3 لیوان
آب 2/5 لیوان
زعفران دمکرده کمی
آب لیمو ترش 1 ق غ
شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا بجوشد. بعد زعفران را اضافه کرده تا قوام آید. در آخر آب لیمو ترش را اضافه کنید.
آرد سمولینا (ایرمیک) 500 گرم
آرد سفید قنادی 1/2 لیوان
شیر 1 لیوان
آب ولرم 1 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
شکر 2 ق غ
بکینگ پودر 1 ق غ پر
روغن مایع برای سرخ کردن
تمام مواد را باهم مخلوط کنید و روی کاسه را بپوشانید. در دمای محیط 30 دقیقه قرار داده تا استراحت کند.
بعد مواد را داخل قیف با سر ماسوره مخصوص بامیه، ریخته و داخل روغن داغ شکل دهید. تابه را مدام تکان داده تا خوب سرخ شود.
بعد از سرخ شدن، آن را داخل شربت سرد انداخته و اجازه دهید 1 الی 2 دقیقه مانده تا شربت جذب بامیه شود. بعد از شربت خارج کرده و پودر پسته بپاشید.
نکات:
این این مقدار مواد، حدودا 16 عدد بامیه به ما می دهد.
بامیه را وقتی داخل شربت میگذارید؛ باید داغ و شربت سرد باشد.
آرد سمولینا جایگزینی ندارد و همه لوازم قنادی ها دارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_شکم_پر
كسي هست از فست فود خوشش نياد؟ امكان نداره ، اونم وقتي به اين سرعت و با اين حجم از خوشمزگي😋😋آماده ميشه
خب اين نانهاي همبرگر كوچولو كه همه جا هست داخل نان خالي ميشه يه ژامبون ميذاريم داخلش.
4 عدد تخم مرغ را با يك كاسه متوسط اسفناج خرد شده و نمك و فلفل ميزنيم و داخل نان ها روي ژامبون ميريزيم.
روي مواد گوجه هاي گيلاسي ميذاريم و پنير موزارلا ميريزيم و در فر 180 بمدت 20 دقيقه ميگذاريم.
اميدوارم خوشتون بياد😍و حتما درست كنيد
💜
#شربت_توت_فرنگی
توت فرنگی یک کیلو
شکر 3 لیوان(در اصل دو لیوان اما به نظرم کم اومد شما طبق سلیقه خودتون رفتار کنید)
آب 4 لیتر
آب نصف لیمو
ابتدا برگهای توت فرنگی هارو بکنید و خوب بشورید و در ظرفی بریزید و شکر بزنید بزارید 2-1 ساعت بمونه بعد این مدت روی توت فرنگی ها آب بریزید و 20-15 دقیقه بجوشونید،آب لیمو بریزید و 5 دقیقه دیگه بجوشه و از صافی خیلی ریز رد کنید
#اسنک_قارچ_گوشت
گوشت چرخ کرده
پیاز و فلفل دلمه
ذرت و قارچ
پنیر پیتزا
نان تست
رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل
زردچوبه و آویشن
پیاز رو تفت داده بعد گوشت رو اضافه میکنیم. کمی تفت میدیم. بعد بقیه مواد رو اضافه و مخلوط میکنیم. خیلی کم رب گوجه، نمک و ادویه ها رو اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا گوشت پخته شه؛ بعد از آماده شدن مواد رو روی نون تست بریزید و کمی پنیر روش بریزید بعد لایه بعدی نون رو بزارید و داخل ساندویچ ساز بمدت 4 دقیقه بزارید درش رو ببندید تا اسنک آماده بشه. این اسنکها رو میتونید با هر چی که دوست دارید داخلش رو پر کنید. حتی غذایی که از شب قبل مونده باشه مثل انواع کوکوها، مرغ، ماهی، سیب زمینی سرخ شده، پنیر و جعفری ریز شده.
#کوکو_بادمجان 🍘 😋
▫️بادمجان کبابی:700 گرم
▫️تخم مرغ:3عدد
▫️گردو خردشده:50 گرم
▫️پیاز داغ:2قاشق سوپخوری
▫️نمک،فلفل،زعفران و تخم گشنیز
🔸همه مواد رو باهم خوب ترکیب می کنیم و در تابه با روغن کم دو طرفش رو سرخ می کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقلوا_پسته_ای_ترکی
پود پسته سبز رنگ تازه 400-500 گرم
کره آب شده پنج قاشق
برای شربت:
آب 4 لیوان
شکر 3 لیوان
1/4 آب یک لیمو
طرز تهیه:برای شربتش،آب و شکر رو روی اجاق بجوشونید.17 دقیقه بعد از جوشیدن آب لیمو رو اضافه کنید.بعد از اضافه کردن آب لیمو از روی اجاق بردارید و بزارید کامل خنک شه.(بهتره یه روز قبل درست کنید)
اول از همه یوفکاهارو بنا به اندازه ظرفتون ببرید.یوفکاهارو روی سطح مورد نظر پهن کنید و روش پودر پسته بریزید.با وردنه نازک اونو رول کنید.ظرفتون رو چرب کنید و داخل اون بچینید،به اندازه دلخواه برش بدید و با فرچه روی باقلواها کره آب شده بزنید،و روشو با کاغذ روغنی بپوشونید،و داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180-200 به مدت 15-20 دقیقه بپزید.بعد از خارج کردن از فر پنج دقیقه صبر کنید و بعد شربت خنک شده رو روش بریزید.و نوش جان😋
آشپزی ایرانی🍔
#ایشلی_کوکه
#ایشلی_کوکه
یکی از نون های سنتی ترک ها ، ایشلی (ایچلی) کوکه ، نون مغزدار ، این نون خیلی راحت و مواد راحتی داره . می تونید بدون مواد میانی هم درست کنید که کوکه ساده میشه . این نون کم شیرین هستش 😊🤗.
آب ولرم 120 گرم (نصف لیوان)
شیر ولرم 120 گرم (نصف لیوان)
روغن مایع 80 گرم (یک سوم لیوان)
پودر خمیر مایه 5 گرم (1 ق م)
پودر زنجبیل 1 ق م
نمک 1 ق چ
آرد نون فانتزی یا آرد سفید حدودا 370 گرم ( حدودا دو و نیم لیوان)
مواد میانی : آرد 150 گرم ( یک لیوان) ، کره 100 گرم ، پودر زنجبیل 1 ق م ، زردچوبه 1/2 ق غ ، زعفران ، پودر قند یا پودر شکر 2 ق غ
برای به عمل اومدن خمیر مایه : داخل آب ولرم ، 1 ق م شکر ریختم و مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو ریختم و مخلوط کردم ، در ظرف رو قرار دادم ، 5 تا 10 دقیقه بمونه و عمل بیاد .
داخل ظرف دیگه ای شیر ولرم و روغن مایع و زنجبیل و نمک رو مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آرد الک شده رو کم کم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبی هست و مثل همیشه حواستون باشه ارد زیادی لطافت نونتون رو می گیره ، خمیر رو 10 دقیقه ورز دادم . خمیر نرمی به دست میاد . داخل ظرف تمیز که کمی چرب شده ، قرار دادم و روش رو پوشوندم و محیط نسبتا گرم حدودا یک ساعت استراحت قرار دادم .
در این بین مواد میانی رو درست کردم آرد الک شده رو کمی تفت دادم و بعد کره و زنجبیل و زردچوبه و زعفران و پودر قند ریختم و ترکیب کردم . (زعفران دل به خواهی بیشتر زردچوبه استفاده میشه) و از حرارت برداشتم .
خمیر بعد از استراحت پفش رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم .من 8 قسمت تقسیم کردم و هر چونه 80 گرمی برداشتم . تعداد و اندازه دست خودتونه . هر چونه رو کمی پهن کردم وسطش مواد میانی قرار دادم و پوشوندم و پهن کردم . داخل سینی چیدم و برای طرح روش با کاتر گرد مهر زدم . فقط کمی محکم و با فشار باشه که طرح روش بعد از پخت محو نشه .
دوباره روش رو پوشوندم 20 دقیقه استراحت داشته باشه و برای رومال ، زرده تخم مرغ و زعفران و 1 ق م شیر رو ترکیب کردم و رومال زدم ، کمی کنجد پاشیدم .
فر هم از یک ربع قبل گرم کردم داخل فر ظرف حاوی آب به خاطر ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها قرار دادم ، طبقه وسط با دمای 190 درجه ، حدودا نیم ساعت قرار دادم و برای خوش رنگ شده روی نون یکی دو دقیقه گریل رو هم روشن کردم .
#شاورمای_مرغ
طرز تهیه:
ابتداسینه مرغ(دوعدد)بانمک وفلفل وروغن زیتون مزه دارکنید وبزاریدیخچال(به مدت یکساعت)بعد اوبزارید سرخ بشه به اندازه دلخواه برش بزنید(معمولا بصورت نواری برش میزنند)ومیزاریم داخل نون پیتا وباگوجه وکاهو (من ازسیب زمینی سرخ کرده هم استفاده کردم) وروی اون سس میریزیم ومیل میکنیم،
سس مخصوص این غذا سس طحینه هست که با ارده وسس مایونز وماست چکیده ولیموترش وپودرسیر درست میشه.
البته میتونید ازهرنوع سس دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید.
من ازفلفل دلمه ای های رنگی وقارچ(کمی تفت دادم تاسبک بشن) استفاده کردم ولی دردستور اصلی نیست
🍥🍡
#ماهي شكم پر
ماهي قزل به تعداد
پیاز خرد شده
گشنیز و شنبليله خرد شده
سیر تازه خرد شده
رب انار
3 قاشق غذاخوری
گردو 10عدد
روغن مقدار لازم
کره
آب لیموی تازه مقداري
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
به میزان دلخواه
زعفران
به میزان دلخواه
طـرز تـهـیـه ماهی شکم پر :
رو و داخل شکم ماهی را با آب لیموی تازه و نمك و فلفل آغشته کنید و آن را نیم ساعت در یخچال قرار دهید.پیاز را در تابه ای که یک قاشق غذاخوری در آن روغن کانولا ریخته اید، تفت دهید. *. پس از نرم شدن پیازها، سیر خردشده و گردوی کوبیده و پس از کمی تفت دادن، رب انار را اضافه کنید.حالا گشنیز و شنبليله خرد شده را نیز بیفزایید و این مخلوط را از روی حرارت بردارید. *. ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و داخل شکم آن را با مایه تهیه شده پر کنید.
شكم ماهي رو بدوزيد و داخل روغن داغ سرخ كنيد برای سرو کردن، روی ماهی کمی زعفران آب شده بریزید 😍
به همين سادگي👍
🍥🍡
#حلوا_خامه 😋
با عطر و طعمی غیر قابل وصف 🤩👌
آرد قنادی 200 گرم ( یک و نیم پیمانه ریختم )
شكر 140 گرم ( دو سوم پیمانه ریختم ) كره 50 گرم
خامه صبحانه 75 گرم
روغن مايع 90 میلی لیتر ( یک چهارم پیمانه ریختم ) آب دو سوم پیمانه زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
گلاب 1/4پیمانه
هل 1/4قاشق چایخوری
طرز تهیه : در تابهاي روغن مايع و كره را ريخته و روي حرارت قرار ميدهيم، كمي كه با هم مخلوط شدند خامه را افزوده و مخلوط ميكنيم. آرد را در كاسهاي الك كرده، سپس به يك باره همراه پودر هل به مواد تابه اضافه و سريع مخلوط ميكنيم. بهتر اين كه با پشت قاشق چوبي به مخلوط كردن ادامه دهيم تا گلولههاي آرد كاملا باز شوند، سپس حرارت را ملايم كرده و به همزدن ادامه ميدهيم تا آرد در مخلوط خامه، روغن و كره سرخ شود ( حدود یک ربع تفت دادم ) . وقتي بوي آرد سرخ شده بلند شد و كمي رنگ آن برگشت از رو حرارت برمیداریم شهد حلوا را کم کم همراه با زعفران اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعدم گهواره میکنیم . طرز تهيه شربت يا شهد : شكر و آب و گلاب را روي حرارت قرار داده تا شكر حل شود در حد حل شدن کافیه
🍥🍡