eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍡 😋 ▫️کیک خرد شده 1 لیوان ▫️خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری ▫️پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری ▫️چیپس شکلات یک لیوان ▫️ بادام خردشده و یا پسته خرد شده برای تزیین 🔸برای این کیک توپی های خوشمزه مثل همون مطلب توپک های شکلاتی عمل میکنیم. کیک خرد شده رو به همراه خامه و پودر نارگیل کاملا مخلوط میکنیم که یه خمیر به دست بیاد. خمیر ها رو به اندازه های مساوی برمیداریم و به شکل توپ در میاریم. شکلات ها رو به روش بن ماری (روی بخار آب) ذوب میکنیم و کیک هایی که به شکل توپ در آوردیم سر سیخ کباب چوبی می زنیم و در شکلات ذوب شده میغلتونیم و در سینی میچینیم. روشون رو هم با پسته و بادام خرد شده تزیین کنید. توپک های کیک رو یکی دو ساعت در یخچال بذارید که شکلات ها ببنده. به همین سادگی شما یک شیرینی خوشمزه و ساده خواهید داشت. این کیک توپی ها رو میتونید با کیک هایی که چند روزی در یخچالتون مونده و خورده نشده درست کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
موادلازم : کره ۱۰۰ گرم پودر قند٤٠ گرم کاسترد ۵۰ گرم آرد ۱۰۰ گرم وانیل کمی طرز تهیه : کره و پودر قند را پنج دقيقه ميزنيم وانیل را اضافه کردم آرد و پودر کاسترد را الک کردم و به پودر قند اضافه کردم و با لیسک هم زدم تا خمیر یکدست بشد کمی بزرگتر از فندق گلوله اش کردم شیرینی بعد پخت کمی بزرگتر میشد (من چون اولین بارم بود با کمک ترازو گلوله های ١٨گرمی گرفتم تا هم اندازه و مجلسه ای باشد بعد پخت ) گلوله را کف دستم پهنی کردم و حدوداََ تا نصفه بالاترش را با چنگال فشار دادم تا مدل بگیرد و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختم چیدم و در فر از قبل گرم شده با حرارت١٧٠ و حدود ١٠الي١٢دقیقه گذاشتم و بعد از سرد شدن با کاکائو ی بن ماری شده و پودر پسته یا پودر نارگیل تزینش کنید (به غیر از تزیین چون شکر شیرینی کم هست کاکائو باعث میشد خوشمزه تر بشه ) _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
🥯 😋 🔸ابتدا سینه مرغ را بانمک،فلفل،زردچوبه،پیاز،دوحبه سیر،کمی روغن،نصف لیوان آب میذاریم بپزه کاملان آبشو بکشه وخشک بشه. بعده اینکه مرغ ها پختن واز داغی افتادن با خردکن خردش میکنیم. 🔸داخل یک ظرف مناسب مرغ+۱۰۰گرم پنیرپیتزا+نمک+فلفل+آویشن+پودرسیر+۱ ق غ سس تند یا کچاپ اضافه کرده وتمام مواد رو باهم مخلوط میکنیم. (دوستان تودستورش ۱۰۰گرم هم پنیرخامه ای داشت که من حذفش کردم)اگربخواهید درمراحل بالا باید اضافه کنید) 🔸جامبو شلزهارو بانمک وکمی روغن ۱۰ دقیقه میجوشونیم وبعد آبکش کنید. بعد ازموادمون داخل شلزهارو پرکنیدویکی دیگه ازشلزها رو روش قرار بدید که فیکس بشه. اول داخل آرد بغلطونید بعد داخل تخم مرغ ودرآخر داخل پودرسوخاری بغلطونید ودر روغن داغ باحرارت متوسط سرخ کنید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
🥒 😋 ▫️كدو سبز ٤ عدد ▫️پياز داغ ٢ تا متوسط ▫️گردو نصف پيمانه ▫️كشك نصف پيمانه ▫️نعنا داغ ٢ قاشق غذاخوري ▫️ سير داغ ١ قاشق غذاخوري ▫️زعفران(اختياري) ▫️قرص گوشت (گاليبلانكا يا آب گوشت)نصف يك عدد 🔸اول از همه كدوهارو سرخ كنيد يا در فر يا تابه چدني گريل كنيد كه طبعا سالمتره ولي من سرخ كردم ،پياز را هم خرد و سرخ كنيد و همين طور نعنا داغ و سير داغ هم بگيرين بزارين كنار،حالا يه قابلمه تميز بردارين ابتدا كدوهاي سرخ شده بعد پيازها و نعنا و سير داغ را اضافه كنيد و بعد كشك كه با مقداري آب رقيق كردين را اضافه(ميتونيد كشك را با آب زعفران رقيق كنيد) و يه نصفه قرص گوشت و فلفل و يك ليوان آب همه مواد را مخلوط كنيد و بزاريد ريز ريز بجوشه،و بعد از پخت كامل كدوهارو با چنگال ريش ريش كنيد و بهش گردوي پودر شده اضافه كرده و بزاريد باز بپزه وسرخ بشه واقعاا خوشمزست ،امتحان كنيد _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
يا سيب زميني باميه اي ▫️آرد 2 پ ▫️آب 2پ ▫️تخم مرغ 2 عدد ▫️کره 2ق غ ▫️نمک 1ق چ ▫️پکینگ پودر 1 ق چ ▫️پودر سير 1ق م ▫️فلفل 1ق م ▫️سیب زمینی 4عدد 🔸سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان .بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم بعد اب اضافه ميكنيم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره بعد پکینگ پودر ،فلفل ،پودر سير ،نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم .مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌷ســــــــلام 🌷صبح زيـــباتوووون بخير 🌷صبحانه تون سرشار از عشق 🍃روزتون پر از نور خــدا 🌷روزتون پر ازشادى و لبخند 🍃روزتون پر از عـشق و امـيد ─━━━━⊱🖋⊰━━━━─
‍ حلیم بادمجون اصفهانی 😋 ✍مواد لازم: بادمجان ۱ کیلو عدس ا. پیمانه پیاز سرخ کرده ا. پیمانه کشک زعفرانی ۱ پیمانه گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم سیر سرخ کرده ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری زعفران ایرانی ۱/۲ پیمانه نعناع داغ یک چهارم پیمانه سیر تازه ۲ حبه نمک، فلفل، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم روغن به میزان لازم گردوی پودر شده برای تزیین 🍜طرز تهیه برای درست کردن حلیم بادمجان بهتر است ابتدا بادمجان‌های پوست کنده وقطعه قطعه شده را از چند ساعت قبل در آب و نمک قرار دهید تا هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند و هم اگر بادمجان‌ها تلخ باشد تلخی آن هم گرفته شود. سپس عدس‌ها را با مقداری آب بپزید و آماده کنید. بهتر است کمی هم به آن دارچین اضافه کنید تا سردی عدس گرفته شود؛ و طبع غذا گرم شود. بعد پیاز‌ها را به صورت عسلی سرخ میکنیم. کشک پاستوریزه را هم می‌جوشانیم و کمی به آن زعفران اضافه میکنیم تا کشک زعفرانی شود. نعناع خشک را هم با کمی روغن به مدت ۲ دقیقه تفت میدهیم، دقت کنید که نعناع نسوزد و رنگ سبز خود را حفظ کند. همچنین گوشت را با کمی فلفل سیاه و پیاز سرخ شده و سیر خام و زرد چوبه تفت میدهیم و میگذاریم تا با کمی آب کاملا بپزد. بعد از اینکه همه مواد را آماده کردیم باید بادمجان‌های سرخ شده را ساطوری کنیم و گوشت‌های پخته شده را هم ریش ریش کنید و عدس، گوشت و بادمجان را با گوشت کوب برقی یا دستی میکوبیم تا مخلوط شوند البته نیاز به کوبیدن زیاد نیست. مخلوط آماده شده را در ظرفی میکشیم و با پودر گردو، نعناع داغ، سیر و کشک زعفرانی به دلخواه تزیین میکنیم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_i
توت فرنگی یخ زده سیصد گرم شیر پرچرب سیصد میلی لیتر موز یک عدد آبلیمو یک قاشق بستنی وانیلی یا نارگیلی یک اسکوپ کافیه مواد رو میکس کنید در مخلوط کن و تزیین کنید _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
دسری فوق‌العاده خوشمزه و خوشرنگ ده تا پانزده عدد توت فرنگی درشت را با چهار قاشق شکر و نصف لیوان آب روی حرارت میگذاریم تا توت فرنگی ها نرم شوند، حدود یک ربع زمان میبره... حالا توت فرنگی ها رو از صافی ریز رد میکنیم تا قشنگ پوره بشن، سه قاشق غذاخوری آرد برنج، کمی وانیل اضافه میکنیم... حالا دو لیوان شیر اضافه کرده و روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا غلیظ شود... توی ظرف سرو ریخته و بعد از سرد شدن نوش جان میکنیم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
🔷 زرده تخم مرغ سه عدد وانیل نصف ق چ خ پودر قند سه قاشق خامه قنادی 200 گرم پنیر ماسکارپونه 200گرم قهوه دم کرده غلیظ نصف فنجون لیدی فینگر به میزان لازم اول پودر قند رو به همراه زرده تخم مرغ و وانیل روی بخار غیر مستقیم بزارید و با دور تند همزن خوب هم بزنید تا کاملا پوک و سبک بشه بعد پنیر رو اضافه کرده و هم بزنید تا مواد باهم ترکیب بشه و درنهایت خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و اروم مخلوط کنید تا موادتون یکدست بشه لیدی فینگر ها رو اول داخل قهوه دم کرده بزنید و بعد داخل ظرف مورد نظر بچینید و از مواد پنیری روش بزنید و اجازه بدید یک شب داخل یخچال استراحت کنه و بعد نوش جان کنید من بدون زرده درست کردم _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
🥪 😋 برای این پیتزا من از مخلوط گوشت و قارچ استفاده کردم شما میتونید به سلیقه و ذائقه ی خودتون از مرغ ، ژامبون ، سوسیس یا .. استفاده کنید. ابتدا برای سه نفر یک پیاز متوسط رو ریز خرد کنید با روغن تفت بدید دویست گرم گوشت چرخ کرده رو به همراه نمک ، فلفل سیاه ، پودر آویشن و کمی زردچوبه با پیازها تفت بدید ده تا دوازده قارچ متوسط رو ورقه ورقه کرده به همراه دو قاشق آبلیمو و خیلی کم رب گوجه اضافه کرده و با مخلوط گوشت و پیاز تفت بدید تا آب قارچها کشیده بشه سپس یک عدد فلفل دلمه ای متوسط رو ریز خرد کنید و به مخلوط گوشت و قارچ اضافه کنید. کف سینی فر رو چرب کنید برای هر نفر سه عدد نان تست رو کف سینی فر بچینید روی نانها کمی سس کچاپ و سس خردل و سپس پنیر پیتزا و بعد از مخلوط گوشت و قارچ و دوباره پنیر پیتزا بریزید میتونید چند ورقه گوجه گیلاسی و قارچ تفت داده نشده هم برای تزیین روشون قرار بدید سپس سینی رو در فر که از یک ربع قبل گرمش کردید به مدت ده دقیقه قرار بدید و بعد از اون گریل بالای فر رو به مدت ۵ دقیقه روشن کنید تا روی پیتزا هم برشته بشه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
برای پایه ی چیز کیک از هر نوع کیک که دوست دارین میتونید استفاده کنید من چیز کیک و با پایه بیسکوییت دوست ندارم و همیشه با کیک درست میکنم حالا شما اگه دوست دارین میتونید با مخلوط کره وبیسکوییت درست کنید دستور کیک شکلاتی 👇👇 سه عدد تخم مرغ یک لیوان شکر یک و نیم لیوان ارد نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر وانیل 1/4 ق م بکینگ یک قاشق چایخوری پودرکاکائو دو ق غذاخوری سر صاف _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
دو لیوان شیر شکر نصف لیوان دو ق غ ارد گندم یک ق غ نشاسته ذرت نصف ق چ وانیل زرده تخم مرغ یک عدد خامه صبحانه 100 گرم پودر قند یک ق غ بیسکوییت پودر شده میوه اول خامه و پودر قند رو مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.در ظرف دیگر زرده و وانیل رو میزنیم و کنار میذاریم.شیر و ارد و نشاسته و شکر رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه کمی از مواد رو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شه بعد مخلوط زرده رو به مواد روی حرارت اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم .و مواد رو از روی حرارت برمیداریم و کمی که از دما افتاد و خنک شد خامه رو بهش اضافه میکنیم.حالا درون ظرف مورد نظر یک لایه بیسکوییت پودر شده میریزیم روی ان یک لایه کرم و بعد یه لایه ازمیوه مون که نگینی خورد کردیم.و به همین ترتیب تا اخر لایه اخر کرم باید باشه که برای تزئین قشنگ تر میشه.من برای تزئین موز رو قالب زدم و از اسمارتیز استفاده کردم. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
ميتونيد از هر رنگ و طعم،ژله اي استفاده كنيد من از ژله ليمو و موز استفاده كردم اول ؛ژله هارو طبق روش روي بسته درست كنيد ،هركدومو جداگانه داخل ظرف پيركس (يا هر ظرف)كوچك بريزيد و بزاريد ببنده، بعد از دو سه ساعت كه بست،داخل همون ظرف ابتدا به شكل مربع برش بديد،بعد خيلي راحت ،دونه دونه در ميان . خب اين از اين 😌☝🏻 كيك پايه تون رو هم كه از قبل درست كرديد: از وسط برش بديد و يك قسمتش رو بزاريد داخل قالب ،با كمي شير سرد يا اب كمپوت تَر كنيدش، بعد مايه چيزكيك رو به اين ترتيب 👇🏻درست كنيد : مواد لازم: پنیر خامه‌ای (يا ماسكارپونه):۲۰۰ گرم خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم شيرعسل :نصف قوطي پودرشکر: نصف لیوان اب سرد :نصف ليوان پودر ژلاتين ؛ يك و نيم قاشق غذاخوري . _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
✅ لیموناد هندونه 🍉🍋🍉🍋 ✍ مواد لازم: هندونه سه پیمانه آب سه پیمانه شکر ۱/۳ پیمانه لیمو ترش تازه۳ عدد 🍜 طرز تهیه: ترجیحا دونه های هندونه رو در بیارید و با آب لیمو و شکر و آب داخل میکسر میکس کنید و موقع سرو چند تا یخ داخل لیوان بریزید و نوش جان کنید. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
دسر ماست ژله ای یک بسته پودر ژله با طعم دلخواه را در یک لیوان آبجوش حل کرده کنار می گذاریم تا کاملا خنک شده به دمای محیط برسد . یک لیوان ماست پر چرب را که از قبل از یخچال خارج کرده ایم و به دمای محیط رسیده را با قاشق میزنیم تا یکدست شود . پودر ژله ی حل شده را که خوب خنک شده ، به ماست افزوده خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود . داخل قالب مورد نظر ریخته داخل یخچال قرار میدهیم تا خوب بسته شود . سپس داخل ظرف سرو بر می گردانیم 🌸 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
واسه درست کردن این ژله،اول قالبو چرب کنین و بذارین تو فریزر دو بسته ژله آلوئه ورا رو با دو لیوان آب جوش حل کنین و روی بخار آب جوش هم بزنین تا شفاف شه بذارین ژله خنک شه و بهش یک لیوان شیر سرد یا بستنی شل شده اضافه کنین رنگای مختلف ژله رو، هرکدوم نصف بسته با سه چهارم لیوان آب جوش حل کنین و روی بخار آب جوش بنماری کنین تا ذرات ژلاتین خوب حل شه و بذارین خنک شه تو قسمت پاپیون ژله آلوئه ورا شیر بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند شه، لایه بعد ژله ی رنگی خنک رو اضافه کنین و بذارین نیمبند شه و به همین ترتیب یکمی ژله سفید و یه لایه ژله رنگی بریزین تا قالب پر شه بذارین ژله حدودا ۶ ساعت تو یخچال بمونه، بعد اطراف ژله رو با دست بکشین به سمت داخل تا از دیواره قالب جدا شه و برگردونین تو ظرف _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨مواد لازم✨ عسل :1 قاشق غذاخوری روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری آب :(گرم) 1 فنجان خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوری نمک سیر: 1/2 قاشق چای خوری آرد :330 گرم پنیر ریکوتا: 1 فنجان پنیر موزارلا: 1 فنجان گوشت قرمز :(پخته) 1 فنجان ریحان: (خشک شده) به مقدار لازم آرد ذرت :به مقدار لازم پنیر پارمسان: 6 قاشق غذاخوری سس مارینارا :(یا سس پیتزا) به مقدار لازم ✨طرز تهیه✨ فر را با دمای 240 درجه سانتیگراد (475 درجه فارنهایت) گرم کنید. در یک کاسه، عسل، 1 قاشق غذاخوری روغن، آب، خمیر مایه و نمک سیر را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس با آرد ترکیب کرده و یکبار ورز دهید. خمیر را به شش تکه تقسیم کنید و هر کدام را با وردنه به شکل یک دایره بیست سانتیمتری دربیاورید. در یک کاسه، پنیر ریکوتا، پنیر موزارلا، گوشت و ریحان را مخلوط کنید و یک دوم فنجان از مخلوط گوشت را روی نصف خمیر بریزید و خمیر را تا کنید و روی سینی فر آرد ریخته قرار دهید و روی هر کدام از خمیر ها روغن زیتون بمالید و یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان را پراکنده کنید و به مدت 10-12 دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی شوند و بعد اجازه دهید به مدت 5 دقیقه خنک شود . _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
🍅 😋 🔸 یک پیمانه برنج نیم پز برای ده این اندازه گوجه بس هست .حالا به نسبت برجتون لپه ی پخته شده و گوشت و پیاز تف خورده رو بریزید . سبزی دلمه هم سبزی های معطر هستن که که اصلی های آن مرزه و ترخون ،گشنیز ، جعفری ، شوید می باشد. 🔸ادویه هاش هم کمی زعفران آبکرده زبره سیاه کوبیده زردچوبه و فلفل کمی پودر گل سرخ هستش ـ ابتدا گوجه های گوشتی و بزرگ رو از قسمت بالا برش می دهیم و با یک قاشق کوچیک به آرومی توش رو خالی می کنیم .مواظب باشید پاره نشن. گوجه های در آورده رو هم پوره می کنیم و دو سه قاشقش رو با برنج و بقیه ی مواد قاطی می کنیم (خیلی خوشمزه ش می کنه ).بعد داخل گوجه ها رو با مواد پر می کنیم . 🔸توی یک قابلمه یک قاشق رب رو تف می دهیم و نصف لیوان آب می ریزیم توش و وقتی جوش اومد گوجه ها رو می زاریم حتما توجه کنید که گوجه زود می پزه نهایتا نیم ساعت تا جهل و پنج دقیقه کافیه _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
‍ ‍ 💖 ابتدا2عدد تخم مرغ،90g شکر و1ق.م رنده ی پوست پرتقال رو با همزن دستی مخلوط میکنیم،سپس150g ماست و 3ق.غ آب پرتقال رو اضافه و مجددا هم میزنیم،250g آرد و10g بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه می کنیم، هم میزنیم تا همه ی مواد کاملآ با هم یکدست شوند. حالا روغن رو داخل قابلمه ی کوچکی گرم میکنیم، به کمک دو تا قاشق کمی از خمیر برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم تا طلایی شوند، سپس روی دستمال تمیز گذاشته تا روغن اضافی خارج شود. حالا پنکیک ها رو دونه دونه داخل شکر می غلتانیم و در ظرف سرو میچینم. نکته های مهم : حتما از قاشق چایخوری برای برداشتن خمیر استفاده کنین نه قاشق غذاخوری، در غیر این صورت، پنکیک هاتون دورشون سرخ میشن و وسطشون خام میمونه. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
🍹 لیموترش و سیب نصف فنجان یخ یک عدد سیب دو عدد لیموترش تازه مناسب برای رفع تشنگی و عطش تمام مواد را در مخلوط‌كن بریزید تا آبمیوه یكدستی حاصل شود. این آبمیوه در قبل از غذا مصرف شود. _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
😋 ▫️پنير خامه اي: 200 گرم ▫️کره نرم: سه چهارم پيمانه ▫️شکر: يک فنجان ▫️وانيل: کمي ▫️آرد: دو و يک چهارم پيمانه ▫️پودر ژله با طعم هاي مختلف: يک بسته ▫️جوش شيرين: نصف ق م 🔸چهارماده اوليه را خوب مخلوط کنيد. آرد، پودر ژله و جوش شيرين را با هم مخلوط کنيد.*مواد ژله را به تدريج به پنير خامه اي اضافه و خوب مخلوط کنيد. مواد به دست آمده را به مدت 30 دقيقه در يخچال بگذاريد. فر را روي حرارت 175 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد .خمير را به تعدادي توپک تقسيم کنيد و با فاصله در سيني فر حاوي کاغذ روغني بچينيد.* را به مدت 9 تا 11 دقيقه در فر قرار دهيد؛ سپس از فر در بياوريد و بگذاريد خنک شود.سپس در شکر بغلتانيد _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
💖🍰 صد گرم کره اب شده در دمای محیط را با یک لیوان شکر و کمی وانیل مخلوط کرده و هم بزنید ،سپس چهار عدد تخم مرغ را دونه دونه اضافه کرده و هم بزنید ،یک لیوان شیر هم بریزید و مخلوط کنید ،در اخر نصف لیوان ارد سفید و یک و نیم لیوان پودر کاکاوو و دو قاشق مرباخوری بیکن پودر الک شده ارام ارام اضافه کرده و خوب مخلوط کنید،مایه را درون قالبی که از قبل چرب کردید بریزید و بذارید تو فر و با دمای صدو هفتاد س و تا زمانیکه کیک خوب پف کرده و پخته شود ،،وقتیکه کیک پخته شد روش سس بریزید،برای تهیه سس شکلاتی صد و پنجاه گرم شکلات شیری (هرچی که باشه) مثل گالکسی ،هرشیز .لینت را به روش بن ماری ذوب کرده و بیست گرم کره بهش اضافه کنید و بریزید رو کیکتون و با توت فرنگی های خوشگل تزیین کنید نوش جان _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر گل محمدی😍😍 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳کیش مرغ🧑‍🍳 برای خمیر👇 2 لیوان آرد 100 گرم کره هم دمای محیط 1 تخم مرغ 2 قاشق غذا خوری ماست 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری نمک مواد مرغ👇 500 گرم مرغ 2 گوجه فرنگی خرد شده 2 فلفل سبز خرد شده 1 بسته خامه پنیر ورقه ای یا رنده شده پیتزا نمک،فلفل سیاه ،اویشن _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳جوجه چینی👩🏻‍🍳😍😍 _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ مواد لازم سس مايونز نصف ليوان سس خردل 2 ق غ ماست چکیده 2 ق غ سرپر خیارشور 2 عدد کوچک سیر 1 حبه پياز يك عدد كوچك جعفری به مقدار لازم سس تند فلفل یک ق غ پودر پاپریکا ، پودر ادویه کاری سرکه 1 ق غ ‌ طرز تهیه همه ی موادبالا رو باهم مخلوط(جعفری رو ساطوری،سیر و پیاز رو رنده). _FOOD_____ 🍩🍿🍻🥂🍷🍺 ▪ 🥙🥩🍔 @ashpazy_irani 🥙🥩🍔