#کوبلر_سیب
کره 100 گرم
شکر 1 پیمانه
آرد 1و3/4 پیمانه
بیکینگ پودر 2و1/4 ق چ
نمک 3/4 ق چ
شیر 1و1/2 پیمانه
دارچین 2 ق چ
جوز هندی 1/4 ق چ
شکر قهوه ای 1و1/2 پیمانه
سیب درختی5 عدد
کره را در قالب ریخته در فر گذاشته تا آب شود
1/4 پیمانه از آرد را با سیب های خرد شده و دارچین و جوز هندی و شکر قهوه ای با هم مخلوط کنید در ظرفی جدا گانه بقیه آرد را با بیکینگ پودر و نمک و شکر الک کرده مخلوط کنید شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به دست آید کف قالب روی کره آب شده پهن کنید و مخلوط سیب را روی آن بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا طلایی شود با اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_کیک❤️🍰🍥🍓
ویدیوی آموزشی
چیز کیک توت فرنگی یخچالی
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧑🏻🍳#خورش_کرفس👩🏻🍳
گوشت 250 گرم
پیاز یک عدد بزرگ
کرفس سیصد گرم
سبزی شامل جعفری ونعنا به نسبت سه به یک
برگ کرفس هم 100 گرم
روغن اندازش کاملا سلیقه ای
اب درحدی که یک خورشت جاافتاده داشته باشید
زرچوبه فلفل سیاه وفلفل قرمز از هرکدام یک قاشق چایخوری
ابغوره به اندازه نیاز
نمک
#اسموتی_طالبی
شیر 1 لیوان
طالبی کوچک 1 عدد تکه شده و فریز شده
بستنی 7 ق غ
شکر به میزان دلخواه
خامه 2 ق غ
همه مواد به جز بستنی را در میکسر ریخته و مخلوط کنید تا زمانی که شکر داخل آن حل شود سپس بستنی را نیز اضافه کرده و در حدی که با بقیه مواد مخلوط شود میکس کنید.
6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳#دسر_طالبی 🧑🏻🍳😍😍
طالبی نصف یک عدد
خامه ی صبحانه یک عدد مربعی کوچک
پودر ژلاتین سه تا چهار قاشق چایخوری
شیر نصف لیوان
شکر سه تا چهار قاشق غذاخوری
آب سرد نصف لیوان
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد🥗🥗🥔🥔🥚🥚🍥🍥
طرز تهیه سالاد الویه روسی
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک مرغ سوخاری
مواد لازم
سینه مرغ: نیم کیلو
تخم مرغ : یک عدد
شیر: نصف لیوان
روغن: نصف استکان
فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک: هر کدان نصف قاشق مرباخوری
آرد الک شده: 3 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: یک لیوان
طرز تهیه:
اول سینه مرغ رو به قطعاتی به اندازه کباب در بیارید. تو یه شیشه تخم مرغ، شیر، روغن، فلفل و نمک، ادویه و آرد سفید بریزید و خوب هم بزنید تا یه سس رقیق بدست بیاد. این سس رو روی تیکه های مرغ بریزید و مخلوط کنید.
توی کلیپ بلافاصله مرغ رو به سیخ میزنه. شما بذارید نیم ساعت بمونه تا مرغ مزه سس رو به خودش بگیره. بعد به سیخ بزنید و توی آردسوخاری غلت بزنید. در آخر میتونید این غذا رو توی فر با حرارت 185 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.
روش دیگه طبخش سرخ کردن هست. البته دیگه مرغ رو به سیخ نزنید. بعد از اینکه تو آرد سوخاری غلت دادین تو روغن داغ سرخ کنید.
56.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موهیتو_هندونه
🍉🍋🍉🍋🍉🍋🍉🍋🍉
هوا حسابی گرمه وعطش با خودش بهمراه داره، پس یه موهیتوی هندونه میتونه حالمونو عوض کنه و کلی سرحال بیاره ما رو
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم
هندونه 🍉
پرتقال 🍊
آبلیمو 🍋
عسل 🍯
نعنا یا پونه🌱
اگر درفصل پرتقال نیستین، حذفش کنید اما لیمو ترش تازه بخصوص از نوع شیرازی یا از نوع لایم (سبز) میتونه بهترین گزینه باشه که با نعناع و یا پونه بریزین تو مخلوط کن ، که بهتره که داخل لیوان با هم کوبیده بشن تا اسانس فرحبخش لیمو کاملا خارج بشه.
دیگه نگم از عطررررررش 😇
سرشار از ویتامین «ث» و آنتی اکسیدان 👌
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی دلبری کرده بود این شربت 😍
باید بگم که واقعا خوشمزه و خنکه🍃
و یه شربت متفاوت برای روزهای گرم بهار و تابستون 🏜🥵
♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧♧
مواد لازم:
1 کیلو نعنا🍃
1و نیم کیلو شکر 🍚(تا 2 کیلو هم میتونید بریزید)
4 لیوان آب💧
آبلیمو به مقدار دلخواه خودتون🍋 (من 4 ق غ زدم)
رنگ خوراکی سبز❇ (قابل حذف)
بعضی ها کمی عرق نعنا هم میریزن که من پیشنهاد نمیکنم چون طعمش و عوض میکنه .
~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°
4 لیوان آب و شکر و میزاریم روی حرارت تا به جوش بیاد و شکر حل بشه حدود 10 تا 15 دقیقه زمان میبره ،
بلافاصله نعنا های پاک شده رو اضافه میکنیم ( ساقه های نعنا رو نیاز نیست کامل بگیرید ).
و زیر قابلمه رو خاموش میکنیم و درش رو میزاریم .
24 تا 48 ساعت میزاریم نعنا داخل شربت بمونه تا طعم دار بشه.
بعد از این تایم شربت رو از صافی رد میکنیم ابلیمو و رنگ خوراکی میزنیم و تمام .
این شربت به مدت طولانی داخل یخچال قابل نگه داریه و شکرک نمیزنه .
موقع استفاده به مقدار لازم داخل لیوان میریزم و روش آب و یخ میریزم و اگر دوست داشتید کمی ترش تر بشه کمی آبلیمو همون موقع اضافه کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکم پاره با مرغ و پنیر
6عدد بادمجان قلمی
نیم کیلو سینه مرغ بدون استخوان
1 عدد پیاز
1عدد فلفل سبز
1عدد فلفل قرمز ترکیه ای
2 عدد گوجه فرنگی
پنیر پیتزا
ادویه ها اختیاری اعم از(فلفل سیاه،پول بیبریا فلفل پرک،آویشن،پودر نعنا،نمک)
سیر یکی دوحبه اختیاری و در صورت علاقه
1 قاشق غذاخوری رب
1 لیوان آب
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
بادمجانها را بصورت نواری پوست گرفته و از جایی برش زده واز آنمحل مختصرا داخلش را خالی میکنیم،سپس سرخشان کرده و میگذاریم کنارتا سرد شوند،گوشت را ریز قیمه ای خرد کرده و تفت میدهیم سپس پیاز و فلفل ها و ادویه هارا افزوده و باهم تفتمیدهیم،در انتها گوجه فرنگی خرد شده را اضافه میکنیم.داخل بادمجان هارا با مایه گوشتی پر کرده در ظرف مخصوص فر چیده و مخلوط آب و رب را در کف ظرف ریخته و روی بادمجانها پنیر پیتزا رنده شده ریخته و در فربا دمای 180درجه به مدت 25 دقیقه تا نیم ساعت میپزیم