eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلامی به🌿 گرمای دلتان برآن صبح سیمای🌿 تابنده‌ تان الهی چنان شادباشید زدل که تا شب بماند🌿 به لب خنده‌تان سلام صبحتون بخیر🌿 وپر از اتفاقات خوب🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهادت غرییانه و مظلومانه امام مسموم 😔 جوانترین شمع🕯 هدایت، نهمین بحر کرامت، ابن الرضا ، باب المراد، حضرت جواد الائمه را خدمت امام زمان عج و همه ی عاشقانش تسلیت عرض میکنم 😔 امیدوارم امشـب ✨💫✨ حاجت دلتون را از باب الحوائج جواد الائمه بگیرید🙏 التماس دعا 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔝🎥 این کنسرو به کنسرو بی نمک هم مشهوره بانمکشو روزای قبل گذاشتم😁 تو این روش برگا که شسته شدن ، با آب جوش تروتمیزو نرم میشن بعدکه کمی خنک شد لول میشنو میرن تو شیشه ،سر شیشه رو با آب جوش سرد شده پر میکنن و درشو محکم میبندن، به مدت بیست دقیقه تو قابلمه آب در حال جوش سروته گذاشته میشه، بعدش که برمیداریم دوباره سروته میذاریم تا خنک شه این مدل کنسروا چون هیچ ماده ی نگهدارنده ی شیمیایی یا طبیعی ندارن بعد اینکه درش باز شد باید همش مصرف شه
آشپزی ایرانی🍔
👆👆امروز دستور شيرين قاتق گيلاني رو داريم 👍 آقا اين خورش با آدم حرف مي زنه از بس خوشمزه س خوش رنگه ملسه اصن يه وضي نگفتني ساده و دم دستي زود آماده مي شه همه ،همه دوسش دارن😍 بريم كه داشته باشيم مواد اوليه و طرز تهيه اين خورش باحال رو 👍 آلو بخارا ١٠عدد بياز ١عدد سینه يا رون مرغ آلو (سیاه و خورشتی)٤تا٦عدد کشمش پلویی نصف ليوان برگه قیسی يا برگه آلو (اگر اهل غذاهاي ترش هستين برگه ي آلو سياه و يا اگه غذاهاي شيرين و ملس دوست دارين قيصي) رب گوجه فرنگي ٣قاشق رب انار يك قاشق زعفران آب كرده ابتدا در ظرفی مناسب پیازها را به صورت نگینی خرد كرده و در مقداری كره سرخ می‌كنیم سپس نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و مخلوط میكنیم و بعد شعله را ملایم میكنیم تا عطر ادویه به مشام برسد. قطعات مرغ رو تفت بدين حسابي رب ها رو هم تفت بدين آب جوش بريزين و اجازه بدين بپزه آلو بخارا و آلو سیاه را به مدت ۱۰ دقیقه با مقدار كمی آب نیم‌پز می‌كنیم و قیصی را در پنج دقیقه آخر به آلوها اضافه می‌نماییم و در حدی میپزیم كه قیصی له نشود. سپس آنها را از آب جدا كرده و آبشان را نگه میداریم. كه اگه لازم بود به خورش اضافه كنيم كشمش را در آب به مدت پنج دقیقه خیسانده و سپس با كمی كره تفت می‌دهیم آلوها، برگه ،قيسي و كشمش رو به خورش اضافه كرده اجازه مي ديم به روغن بيفته👍 نوش جان🙏 پ ن: بهتر است آلوها را از شب قبل در آب خیس كنید تا آب آنها خوشمزه تر شود اینگونه فقط به چند ثانیه جوشیدن نیاز دارند نه پخت . اگر دوست دارید به جای مرغ از گوشت تكه ای استفاده كنید. پ شیرین قاتق یا شیرین خورش یکی از غذاهای محلی گیلان است که معمولا در روزهای تاسوعا و عاشورا تهیه شده و با ترکیب برنج طعم دار شده با برگه قیصی در کنار خورشت شیرین قاتق یک غذای کامل گیلانی میسازد. این غذای فوق العاده حکایت از کدبانویی و هنرمندی زنان این خطه دارد.
🍺 این شربت خوشمزه رو درست کنید و نوش جان کنید شربت زعفرانی رو با بیدمشک گلاب کمی آبلیمو و تخم شربتی و آب و یخ مخلوط کرده و سرو می کنیم من چند تکه توت فرنگی هم داخل لیوان انداختم با برش های لیمو هم خیلی خوب می شه 😋😋
بلغاری ‌ سيب زميني پخته 3 عدد متوسط لوبيا چيتي پخته شده يك كنسرو ذرت يك كنسرو خيار شورريز خرد شده نصف ليوان سينه مرغ 2 عدد پخته شده جعفري ساتوري شده 2 ق غ شويد ساتوري شده 1 ق غ ژامبون مرغ ريز خرد شده يك ليوان اويشن يك ق م نمك در صورت تمايل سس مايونز به ميزان لازم سيب زميني پخته رو ريز خرد میکنیم بعد لوبيا و ذرت به سيب زميني ها اضافه كردم بعد مرغ رو ساتوري خرد ميكنيم و سپس بقيه مواد و اويشن و نمك و سس رو اضافه ميكنيم خوب مخلوط ميكنيم ( سس به ميزان لازم اضافه شود )يك ساعت داخل يخچال استراحت بدين سپس سرو نماييد
🍫 شیر ۳ لیوان نشاسته ذرت ۲ ق غ آرد ۱ ق غ شکر ۴ ق غ کاکائو(ترجیحا هلندی) ۲ ق غ خامه صبحانه ۲ ق غ بیسکوئیت پتی بور نصف بسته 🔸آرد و شکر و نشاسته و کاکائو را مخلوط میکنیم و شیر سرد را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شود (اگر یکدست نشد از صافی رد کنید) مواد را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد بعد خامه را اضافه و مخلوط میکنیم تا یکدست شود من برای اینکه پودینگ دو رنگ باشه مواد رو دو قسمت کردم و به یک قسمت چند تکه شکلات شیری اضافه کردم تا با دمای پودینگ آب بشه و رنگش تیره بشه (اگه میخواید پودینگ تیره تر از این باشه شکلات تلخ اضافه کنید من شکلات تلخ دوست ندارم) ته لیوان یک لایه بیسکوییت پودر شده بریزید ( توی عکس خیلی مشخص نیست) و روی اون پودینگ تیره و بعد پودینگ روشن و به همین ترتیب ادامه بدین و در آخر روی پودینگ هم بیسکوئیت پودر شده بریزید و تزیین کنید و داخل یخچال قرار بدید تا خودش رو بگیره و خنک بشه
رافائلو 🥥🍮 ‌ مواد دسر:👇 6 لیوان شیر 6 قاشق غذاخوری نشاسته 6 قاشق غذاخوری شکر 200 میلی لیتر خامه 75 گرم شکلات سفید 4 قاشق غذاخوری پودر نارگیل 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل (اجباری نیست) برای روی دسر:👇 پودر نارگیل شکلات رافائلو طرز تهیه:👇 در ظرف متوسط همه مواد به جز خامه و شکلات سفید را بریزید ، آن را مدام مخلوط کنید ،روی حرارت گاز آن را بجوشانید ، شکلات سفید و خامه را به آن اضافه کنید ، سپس آن را برای 1-2 دقیقه دیگر بجوشانید.‌ سپس پودینگ را در کاسه های شیشه ای تقسیم کنید ،پودر نارگیل روی آن بریزید و آن را با شکلات raffaello تزئین کنید.‌
ابتدا البالوها را شسته و بگذارید کاملا آبشون بره و خشک شن سپس داخل شیشه ریخته و نمک و شکر (هر کدام یک قاشق غذاخوری) را داخلش اضافه کنید و از مقدار مساوی آب جوش خنک شده و سرکه روی آن بریزید تا کاملا روی همه آلبالوها را بگیرد و درش را محکم ببندید و داخل یخچال بگذارید یه هفته الی 10روز طول میکشه تا آماده بشه نکته:میتونید کامل سرکه بریزید ولی من اینجوریشو بیشتر دوست دارم که زیادی ترش نشه نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. طرزتهيه: خيار هاي محلي كه بهتره ريزوتازه باشه رو تميزبشوييد وداخل ابكش بذارين تا كامل خشك بشه(عجله داشتين بايه دسمال تميزخشك كنيد)دراين فاصله سيرهاروپوست بگيرين فلفل سبزتند وترخون وشويد تازه روهم پاك كنيدوبشوريد وكنار بذارين ،حالا بريم سر اصل مطلب (محلول اب نمك وسركه)كه به ازاي هر كيلو خيار4ليوان اب و4ق غ سرخالي نمك نصف ليوان سركه سفيددرنظر ميگيريم من براي چهاركيلو خيار4برابركردم كه مقدارش شد(16ليوان اب و16ق نمك و دو ليوان سركه)اب رو بذارين روگاز تارقتي جوش بياد چند دقيقه كه جوشيد نمك وسركه رو اضافه كرده وهم ميزنيم تانمك حل بشه وميذاريم كامل سرد بشه سپس يه رديف خياريه رديف فلفل وسير وسبزي معطر روداخل ظرف موردنظر ميچينيم به همين صورت تا مواد تمام شوددر اخر كار محلول اب نمك رو روي خيارها ميريزيم تا روي ان را كانمل بپوشاند سپس سر ظرف را محكم بسته طوريكه به هيچ وجه هوا داخل ان نفوذ نكند چون خيارشوركپك ميزند ودرجاي خنك وتقريباًتاريك ميذاريم ده روزه خيارشورمون اماده س
ديار بكر يك غذاي اي يه جور غذاي رژيمي هم ميشه به حساب اورد البته اگر روغنش روخيلي كم استفاده كنيد.دياربكر اسم استاني در تركيه هستش كه اين غذا در اونجا مرسوم هستش😊وگوچ هم همون ظرفهاي گلي ويا سفالي هستش كه اين غذا روتوش درست مي كنن همون گمج خودمون كه گيلاني هاي عزيزمون بيشتر ازش استفاده مي كنن❤️ واما مراحل پخت كافيه ته ظرف مورد نظرتون رو با پياز ورقه شده بپوشونيد وبعد لايه بعد گوشت تكه شده وبازهم كمي پياز،سير وروغن زيتون مقداري وهمچنين ادويه ها كه شامل فلفل،نمك،زردچوبه ست وبعد فلفل دلمه خرد شده ولايه بعدي هم گوجه نگيني ودراخر سس كه شامل نمك وفلفل ورب ويك چهارم ليوان آب وكمي روغن زيتون هستش رو مخلوط كنيد وروي خوراك بريزين ازهرنوع سبزيجات ديگه مثل بادمجون ويا لوبيا سبز هم مي تونيد استفاده كنيد ودر اخردرب ظرف روبزاريد روي حرارت ملايم بپزييد اين خوراك نيازي به آب نداره همه موادخودشون آب دارن 😊 😊اين غذانوعي خوراك گوشت وسبزيجات هستش❤️😍
کیک اسفناج تخم مرغ= 3 عدد شکر= یک لیوان روغن مایع= نصف لیوان هل سبز پودرشده= 1 ق س آرد= 2 لیوان بکینگ پودر= 1 ق س برگ اسفناج میکس شده= 100 گرم تخم مرغ ها و شکر و اسفناج را مخلوط و با همزن خوب میزنیم وقتی خوب مخلوط شدند روغن را اضافه و در حد مخلوط شدن میزنیم و سپس پودر هل را اضافه و مخلوط میکنیم آرد و بکینگ پودر را مخلوط و الک میکنیم و به مواد افزوده و با دور کند همزن میزنیم قالب را چرب میکنیم و دو سوم قالب را با مواد پر میکنیم و داخل فر صد و هشتاد درجه میپزیم زمان در فر های مختلف متفاوت است بهتر است با خلال دندان چک کنید بعد از خنک شدن رویش را تزیین میکنیم معمولا برای کیک اسفناج از کرم وانیلی برای تزیین استفاده میکنند اما اینبار من از شکلات و خامه استفاده کردم، به دلخواه تزیین و سرو کنید💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلانچ کردن نخودفرنگی بلانچ کردن باعث میشه که یه سری آنزیم‌هایی که داخل سبزیجات هست بر اثر شوک حرارتی از بین بره و طعم‌ و رنگ سبزیجات ثابت بمونه. حتی در مدت طولانی‌ . از نخودفرنگی برای ماکارونی ، استانبولی، انواع سالاد، الویه، لازانیا، تزیین مرغ و بقیه غذاها، نخود پلو و....استفاده کرد . چون حرارت زیادی نمی‌بینه پس مواد مغذیش از بین نمیره . نخودها رو میشوریم . آب رو ب همراه نمک‌ و کمی‌ آبلیمو میذارم جوش بیاد . نخودها رو داخل آب جوش ریخته و ب مدت 10 دقیقه می‌ذاریم جوش بیاد . آبکشی می‌کنیم و بلافاصله داخل آب خیلی سردی ک داخلش یخ هست میریزیم‌. بعد از 5 دقیقه آبکشی می‌کنیم . روی دستمال نمگیر پهن می‌کنیم و بسته‌بندی می‌کنیم . بهتره ک از زیپ کیپ استفاده بشه💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
✅نکته آرایشی انتخاب رژگونه مناسب پوست‌های روشن کمی دشوار است. شما باید از رژگونه‌های خیلی تیره فاصله بگیرید. همچنین باید رنگی را انتخاب کنید که مناسب تن پوست شما باشد. برای اینکه به رنگ پوست خود گرما و لطافت بیشتری ببخشید، می‌توانید از رژگونه‌های صورتی، هلویی، مرجانی و مواردی از این قبیل استفاده کنید. البته دقت داشته باشید که از رنگ‌هایی همچون هلویی و مرجانی برای تن پوست گرم و از رنگ‌هایی مانند ارغوانی و صورتی برای تن پوست سرد استفاده می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍡🍡🍡🍡🍡🍡🍡 شكلات رو بروش بن مارى ذوب كنيد چوب شور،تكه هاى ميوه،شيرينى رو با چنگال توي شكلات داغ فرو كنيد وقتي بيرون اوردين توي اسمارتيز بغلتونيد😌
🖇️مواد لازم 🎂 🍾تخم مرغ ۳ عدد 🍾شکر ۱ لیوان 🍾شیر یا ماست نصف لیوان 🍾روغن مایع نصف لیوان 🍾آرد سفید قنادی ۲ لیوان 🍾وانیل ۱/۴ ق چ 🍾بیکینگ پودر ۱ ق م 🍾پودر کاکائو ۱ ق غ 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به شکل گل آفتابگردان خیلی خوشگل شد😍👏 ‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌
شربت سنتی رو جایگزین نوشابه سر سفره های افطار و شام کنید 😋 شکر یا عسل رو با آب رقیق کنید تخم شربتی رو خیس کنید و عسل عرق بهار نارنج و زعفران و چند برگ نعنا رو هم بهش اضافه کنید و نوش جان کنید در صورت تمایل می تونید از لیمو تازه هم استفاده کنید🍹🍋
_صبحانه