#نان_سیر 🥪 😋
▫️نان تست
▫️۳ حبه سیر
▫️۱ فنجان قارچ اسلایسی
▫️پنیر پیتزا فراوون
▫️جعفری خورد شده
▫️۲ قاشق کره یا روغن زیتون
🔸اول فر رو روشن کردم تا داغ بشه سیر رو رنده کردم و بهش روغن زیتون اضافه کردم و روی تست ها مالیدم بعد روش قارچ و جعفری خورد شده و پنیر پیتزا ریختم و فرستادم تو . ده دقیقه تو فر موند و آخر سر گریل رو روشن کردم تا پنیر قرمز بشه
#فالوده_طالبى 😍😍
خنك براى غروب يه روز خيلى خسته و داغ گزينه ى خوبيه .😌
براى درست كردنش بخشى از طالبى رو ميذارم تو فريزر يه كوچولو(نه خيلى) يخ بزنه و با مخلوط كن ميكسش مى كنم و توش كمى گلاب و عرق نسترن مى ريزم اگرم طالبيه شيرين نبود تو همين مرحله كمى شكر ميشه ريخت..بخشيش رو هم كه با قاشق مخصوص گردالى مى كنم.... از پودر گل سرخ هم روى فالوده طالبى مطلقا غافل نشين، اصن يه حالى عاليه! 👌🏻
#ترفند🤓😎
به هیچ وجه گلاب رو تو شیرینی برنجی حذف نکنید چون فقط طعم نیست که بهش میده بلکه انسجام هم میده ,اگر گلاب حذف شه شیرینی در حین پخت ولو میشه ,واگر زیاد هم ریخته شه شیرینی خشک میشه👌
اگه خواستید شیرینی برنجی زعفرونی داشته باشید باید زعفرونی که درست می کنید حالت خمیری داشته و یعنی با چند قطره آب دم بدید رنگ که باز کرد به خمیر اضافه کنید
نوش جان 💝
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#میلک_شیک_انجیر_خشک
محتویات:
انجیر خشک ۵ عدد
شیر ۱/۵ فنجان
خرما پوست گرفته ۴ عدد
بادام خام ۲۰ عدد
بادام هندی خام ۲۰ عدد
ابتدا خرما و انجیر را به قطعات کوچک خرد نمائید. سپس بادام و بادام هندی را با آسیاب پودر کنید.
حال همه مواد را در بلندر بریزید و برای چند ثانیه مخلوط نمائید.
#شیرینی_نارگیلی 🥥🥯 😋
▫️پودرنارگیل چرب ۱۰۰ گرم
▫️شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم
▫️سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم
▫️روغن مایع ۸۰ گرم
▫️آبلیمو ۱ ق چ
🔸پودر نارگیل و شکر و سفیده تخم مرغ را باهم مخلوط کرده با دستگاه مخلوط کن
خوب هم میزنیم تا مواد خوب فیکس بشه مواد رو داخل تابه روی حرارت متوسط میزاریم و مرتب هم میزنیم که به این عمل داغ زدن میگن و بسیار مهمه نیمی از روغن مایع رو اضافه کرده و مجددا هم میزنیم مواد باید به دمای ۷۰ تا ۸۰ درجه برسه اگر دماسنج ندارین
وقتی مواد داغ شد جوری که دست نتونه گرماشو تحمل کنه داغ زدن کافیه
مواد رو از روی حرارت برمیداریم و مابقی روغن و آبلیمو رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط کرده و اجازه میدیم مواد در دمای محیط کاملا خنک بشه تو این مرحله اگر مواد خیلی سفت بود باید با کمی سفیده مجاز کنین و اگر شل بود با پودر نارگیل!
مواد را با ماسوره ساده با فاصله پایپ میکنیم و تو فر از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میزاریم تا بپزه
🤩🥰👏
#ذرت_کبابی_مکزیکی
مواد لازم:
6 عدد شیر بلال
2 قاشق غذاخوری مایونز
3 قاشق غذاخوری خامه ترش یا پنیر خامه ای
1/2 لیوان پنیر پارمسان رنده شده
1 قاشق چایخوری پودر چیلی
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/4 لیوان گشنیز تازه خرد شده
آب 1 لیمو ترش
طرز تهیه:
ابتدا بلال ها را روی حرارت متوسط باربیکیو یا تابه گریل کباب کنید،(میتوانید مقداری کره ذوب شده با برس روی بلال بزنید)مرتب بچرخانید تا به صورت یکنواخت سطح روی بلال ها طلایی شوند(حدود 8_10)در این فاصله در یک کاسه سس مایونز،خامه ترش یا پنیر خامه ای را با هم مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند(ترجمه از آشپزی_خلاق)و در یک ظرف دیگر پودر چیلی ، نمک و فلفل را مخلوط کنید.بعد از پخت،ذرت کباب شده ی داغ را به مخلوط مایو / خامه ترش آغشته کنید ( بوسیله فرچه یا برس قنادی) سپس مخلوط پودر چیلی هم روی بلال ها بپاشید و لایه اخر پنیر پارمسان بزنید و با گشنیز خرد شده و آب لیمو سرو کنید،نوش جان🤗
#ساندویچ_دونر_مرغ_سرد🌯 😋
🔸 برای درست کردن ساندویچ ابتدا یک عدد سینه مرغ کامل را آب پز کرده و ریش ریش می کنیم .توی تابه دو قاشق روغن بریزید و گرم که شد دو تا پیاز متوسط را نگینی خرد کنید، وقتی طلایی شد قارچ ریخته و میگذاریم آبش کشیده بشه و بعد فلفل دلمه ای و در نهایت ذرت و مرغ اضافه میکنیم. نمک و پاپریکا و آویشن بزنید و بزارید حسابی طعم مواد به خورد هم بره و بپزه.
زیر تابه رو خاموش کنید و بگذارید خنک بشه بعد خیارشور نگینی و سس مایونز به موادتون اضافه کنید. میزان سس اختیاری است و بنا به ذائقه تون تنظیمش کنید
#ترفند_شيرينى_پزى🧁
اگر كيك ميپزيد و كيك تون بخوبى پف نميكنه حتما موارد زير رو چك كنيد👇🏻
🔸تنظیم بودن دمای فر
حتما باید مواد کیک به دمای محیط برسه
🔸بکینگ پودر کهنه نباشه
🔸ارد و بکینگ پودر دو بار الک بشه
🔸اندازه ی قالب نسبت به مایه کیک کوچک یا بزرگ نباشه
🔸موقع اضافه کردن آرد فقط در حد مخلوط شدن باید هم زده بشه
🍐دسر گلابی🍐
🍨مواد لازم
شیر یک لیتر
شکر 150 گرم
خامه 200 گرم
سمولیناست ( نوعی بلغور ریز است ) 4 قاشق غذاخوری
نشاسته 4 قاشق غذاخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
گلابی 4 عدد
🍯طرز تهیه
ابتدا نشاسته را با مقداری شیر سرد خیس کرده سپس سمولیناست و شکر را داخل قابلمه ریخته هم می زنیم.
سپس شیر را افزوده و نشاسته را اضافه می کنیم و روی حرارت گذاشته با قاشق چوبی هم زده تا جوش آمده و غلظت پیدا کند.ژلاتین را با دو قاشق آب بصورت بن ماری حل کرده با خامه به مواد که سرد شده افزوده داخل ظرف دسر مورد نظر ریخته و در یخچال قرار داده بمدت 6 ساعت تا کاملاً سفت شده و بتوان تزئین کرد.
#اسموتی_طالبی
✍مواد لازم:
طالبی متوسط 2 عدد _ بستنی وانیلی 2 فنجان _ نعنا 5 برگ متوسط _ شکر در صورت تمایل 3 ق غ _ یخ خرد شده به مقدار لازم (من نصف لیوان ریختم)
♨️طرز تهیه:
طالبی رو پوست گرفته تخمه هاشو جدا می کنیم، خرد کرده و تو میکسر می ریزیم. همین طور بقیه موادو افزوده و میکسرو روشن می کنیم تا کاملا مواد یکدست بشن. تو لیوان ریخته و به دلخواه تزیین و سرو می کنیم.
در این مدل اول ژله لیمو درست کردم گذاشتم یخچال وقتی نیم بند شد با چنگال به هم زدم تا کمی حباب درست شد و چند تکه توپک طالبی لابلاش گذاشتم، بعد تو یخچال گذاشتم وقتی بست اسموتی طالبی رو روی ژله ریختم، برای تزیین کمی از میلک شیک شاه توت که از دسر قبلیم اضافه اومده بود با قاشق روی اسموتی طالبی ریختمو با یه روش من در آوردی که یهویی به ذهنم رسید تزیین کردم
🤩😋😋
🍷