#بادمجان_حلقوی_گوجه_فرنگی_سیاه ☺️ ☺️
مواد لازم :
بادمجان : به میزان لازم
گوشت چرخکرده : 300 گرم
گوجه فرنگی : 500 گرم
پیاز : 1 عدد
نمک و زرد چوبه : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا بادمجان ها رو شسته و از وسط نصف میکنیم و به وسیله دو تا چوب که در قسمت پایین بادمجون قرار میدیم برش میزنیم (به خاطر اینکه تا ته برش نخوره ) و بعد از برش قسمت سیاه بادمجان ها حالا بادمجان ها رو برمیگردونیم و اینبار به صورت کج برش میزنیم و به وسیله خلال دندون دو طرف رو وصل میکنیم و سپس یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده و در پیاز تفت میدیم و نمک و زردچوبه رو هم با پیاز تفت داده و سپس گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم تا کاملا سرخ شود بعد گوجه فرنگی ها رو شسته و برای چند دقیقه داخل آب جوش قرار بدید تا پوست اش به راحتی جدا بشه بعد داخل میکسر ریخته و کاملا میکس میکنیم و به مواد گوشتی مون اضافه کرده تا کاملا مواد گوشتی مون جا بیفته بعد بادمجان ها رو در تابه قرار داده و دو طرف بادمجان ها رو سرخ میکنیم بعد از مواد گوشتی مون در قسمت برش هایی که زدیم قرار میدیم .
نوش جان
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیروان_پلو
مواد لازم:
۳ عدد ران مرغ خورد شده بی استخوان
۳ قاشق غذا خوری روغن مایع
۲ قاشق غذا خوری کره
۲ لیوان برنج (۴۰۰ گرم)
نصف قاشق غذا خوری رب فلفل (اگر نبود ۱ قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز)
نصف قاشق غذا خوری رب گوجه
۱ قاشق مربا خوری ینی بهار (ادویه پلویی)
۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه
۲ قاشق مربا خوری نعنا
۱ فنجان بادوم پوست کنده و یا یک لیوان نخود پخته
۱ عدد پیاز
۱ لیتر آب
نمک
پیاز رو تو روغن و کره تفت میدین ربها رو اضافه میکنین و بعد برنج رو که حداقل از نیم ساعت قبل خیسونده و آب کشی کردین، بقیه مواد رو هم به ترتیب همه رو اضافه کرده هممیزنین... مرغها رو که از قبل خورد و سرخ کردین توی یک قابلمه نچسب میریزین و روش رو با مخلوط برنجمون پر میکنین آب رو ریخته و میذارین حداقل ۴۰-۳۰ دقیقه رو شعله متوسط رو به کم دم بکشه
برنج رو توی یک دیس سرو و نوش جان کنید.
بادام و نخود پخته که در مواد لازم اومده به صورت دلخواه به غذا اضافه میشه شما میتونید حتی بادمجان سرخ شده هم به مواد میانی برنج اضافه کنید.
# سالمون_فلفلی با سبزیجات کبابی
✏️مواد لازم برای۴ نفر
🔸آب ۲ قاشق غذا خوری
🔸آب پرتقال ۱/۴ پیمانه
🔸فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
🔸فیله ماهی سالمون ۱۳۰۰ گرم
🔸نمک دریایی ۱ قاشق چای خوری
🔸روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
🔸چغندر کوچک خرد شده ۲ عدد
🔸هویج متوسط خرد شده ۴ عدد
♨️طرز تهیه
🔹فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک تابه بزرگ هویج، چغندر و روغن را با هم مخلوط کنید و نمک بزنید. بدون در 20 دقیقه تفت دهید. مواد را داخل بشقاب بریزید.
🔹سپس، سالمون ها نمک و فلفل بزنید. در یک تابه گود روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید و سالمون ها را حدود 3 دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود.
🔹ماهی ها را روی سبزیجات قرار دهید. آب و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید و روی حرارت به حالت نیم جوش بگذارید تا غلیظ شود. سپس آن را روی ماهی ها بریزد و سرو کنید.
#پاستیل_زنجبیل😍😍
موادلازم:
۲۰۰گرم زنجفیل تازه
۳قاشق غذا خوری نشاسته
۴قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
یک لیوان عسل
۳لیوان اب
طرز تهیه:
زنجفیل تازه رو بارنده ریز رنده میکنیم ومیذاریم با یه لیوان اب خوب بپزه بعد میکسش میکنیم واز صافی ردش میکنیم پودر نشاسته وژلاتین وعسل یا میتونید شکر استفاده کنید ولی من از عسل استفاده کردم
مخلوط کرده رو حرارت ملایم میذارید تا خوب غلیظ بشه وبپزه بعدته سینی سلیفون کشیده ومواد روتوش پهن میکنیم ودر یخچال میذاریم تا کاملا سفت بشه وبعد برش میزنیم ومن تو ارد غلطوندم تا چسبندگیش برهویه روز تو هوای ازاد میذاریم تا کمی خشک بشه
یه خوراکی خوشمزه و پر طرفدار😍😍😊
#كرم_موز
شير _ دو پيمانه
شكر نصف پيمانه
پودر ژلاتين _ دو ق غ
آب سرد _ نصف پيمانه
خامه ى صبحانه _ سه چهارم پيمانه
موز درشت _ دو عدد
رنگ خوراكى زرد_______ در صورت تمايل
وانيل يا اسانس موز
_پودر ژلاتين را روى آب سرد پاشيده و بعد از شكفته شدن ژلاتين ، بصورت بن مارى حل كنيد.شير و شكر را روى حرارت قرار دهيد و هم بزنيد وقتى شكر كاملا حل شد از روى حرارت برداشته و صبر كنيدتا خنك شود ._ خامه ى صبحانه ، وانيل يا اسانس و چند قطره رنگ ( در صورت تمايل) ژلاتين حل شده و موز نگينى شده يا پوره شده را به شير اضافه كنيد و در قالب مورد نظر ريخته و براى ٥-٦ ساعت در يخچال قرار دهيد لايه ى وسط ژله ى موز و موزهاى كاتر خورده هست من با نصف دستور و يك بسته ژله ى موز اين دسرها رو درست كردم
# سالاد_كاردينال
سیب زمینی پخته 4 عدد
مغزکرفس 2 عدد
گردوخردشده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
کالباس 100گرم
برنج آبکش شده 4 تا 5 قاشق غذا خوری(حتما خنك باشه)
خیارشور 200 گرم
سس مایونز ٥ قاشق غذاخوري
سرکه وابلیمو ونمک وفلفل میزان لازم
کرفس و خياشور رو خرد كنين ، سیب زمینی و کالباس رو نگینی كنين و با هم تركيب كنين، و در آخر گردو و برنج را به مواد اضافه كنين
برای سس سالاد نمک ، فلفل ،آبلیمو و سرکه را باسس مایونز مخلوط کنين و هم بزنين تا یکدست بشه، بعد به مواد اضافه کنين و كاملا مخلوط كنين، توي قالب بريزين و يه شب تا صبح بذارين تو يخچال تا مزه ها به خورد هم بره و آماده سرو بشه😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شیک خیلی راحت و سریع اماده میشه و در نهایت هم چیزه لذیذیه و کای بهتون مزه میده و کیف میکنین از خوردنش❤️✌🏻
❌مقدار موز و انبه دسته خودتونه❌
ما داخلش یکم فندق هم ریختیم شما میتونین از گردو و پودر نارگیل هم استفاده کنین..
نووووش جونتون❤️
#خورشت_کرفس 🥘 😋
▫️برگ و ساقه کرفس خرد شده به همراه سبزی ▫️کرفس ۵۰۰ گرم
▫️۴۰۰ گرم گوشت خورشتی
▫️۱ پیمانه لوبیا چیتی نمک، زردچوبه، لیمو عمانی بمقدار لازم
▫️۱ ق غ رب
▫️۱ عدد پیاز
🔸پیاز و تفت بدید بعد بهش گوشت و اضافه کنید به همراه ادویه ها تفت بدید کرفس سرخ شده و لوبیا خیس خورده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید بعد آب اضافه کنید.
حدود نیم ساعت اخر پخت رب و با کنی روغن تفت بدید و اضافه کنید و لیموعمانی و یا پرک لیمو یا آبغوره اضافه کنید. بزارید خورشت جا بیوفته.
مقدار کرفس و سبزیشو چشمی گفتم اخه من پاک شده میگیرم فقط سرخش میکنم بسته بندی دقیق نمیدونستم چقدره
میتونید رب و حذف کنید یا لوبیارو
#مرغ_سوخاری
ساق مرغ: ۸ عدد
پیاز: ۱ عدد
فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه و نمک برای پخت مرغ داخل آب: به مقدار لازم
پودرسوخاری: ۱.۵ پیمانه
آرد سفید: ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک: به
پیاز و بصورت خلالی ریز می کنیم.
ساق مرغ و همراه با کمی روغن، پیازخلالی، ادویه ها، نمک و سه لیوان آب برای بیست تا سی دقیقه پخته تا ساق های مرغ نیم پز شوند، بعد پخت ساق ها را درآورده و کنار می گذاریم تا خنک شود. تخم مرغ ها را داخل ظرف شکسته و هم می زنیم. پودرسوخاری با پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک مخلوط می کنیم.ساق های مرغ را به آرد سفید، تخم مرغ همزده و پودرسوخاری آغشته می کنیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم حدود ۱۰ دقیقه سرخ می کنیم.نوش جان
#کوکو_اسفناج 🥦
#کوکو
نیم کیلو اسفناج پاک شده رو شسته بعد از خشک شدن خرد کنید و تفت بدید. بعد از سرد شدن دو عدد تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، گردو خرد شده و زرشک شسته شده بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید و در تابه حاوی روغن ریخته روی شعله خیلی کم قرار دهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لقمه_نان 😋
۵۰ گرم کره ذوب شده
۱ فنجان چایخوری آب ولرم
۱ فنجان چایخوری شیر ولرم
۱ ق غ شکر
۱ ق چ نمک
۱ ق چ پودر خمیر فوری
۱ عدد تخم مرغ
۴ الی ۵ لیوان آرد سفید
🔸آب ولرم و شیر ولرم و شکر و نمک و پودر خمیر فوری و تخم مرغ و آرد سفید الک شده رو با هم مخلوط کنین، حدود ده دقیقه ورز بدین و روش رو بپوشانید و در جای گرم ۱ ساعت استراحت بدین، سپس پهن کنید و برش بزنید و بپیچونید و حدود ده دقیقه دیگه هم استراحت بدین و در روغن داغ سرخ کنین
♥️
#غذا_با_مرغ
#فریتاتا
🔴 2 تا سیب زمینی رو نگینی خرد کرده سرخ کردم. 1 پیاز رو با روغن زیتون تفت دادم تا سبک بشه ورنگش عوض بشه
نصف یک عدد فلفل دلمه ای خردشده و 2 عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده را اضافه و تفت دادم. نمک، فلفل سیاه و اویشن و زرد چوبه زدم
نصف لیوان نخود فرنگی و ذرت اضافه کردم ونصف یه سینه مرغ پخته و خرد شده و سیب زمینی سرخ شده را اضافه کردم و خوب مخلوط کردم
۴ عدد تخم مرغ را با دو قاشق آب زدم تا کاملا باز بشه
مواد رو در ماهیتابه پخش کردم وتخم مرغ زده رو روی مواد بطور یکنواخت ریختم ودرب ماهیتابه رو گذاشتم رو حرارت ملایم گذاشتم تا تخم مرغ خودشو بگیره وبعد کمی پنیر پیتزا ریختم و چند دقیقه تو فر گذاشتم تا روش طلایی بشه وبا جعفری خرد شده تزئین کردم
میتونید بجای مرغ از گوشت چرخکرده یا سوسیس استفاده کنید
⬅️ بیسکویت قهوه بدون کره ➡️
با این مواد 37 بیسکویت داشتم.بین بعضی از بیسکویت ها گاناش (با دوبرابر شکلات و یک برابر خامه که چند ساعت توی یخچال استراحت دادم) گذاشتم
190 گرم آرد سفید
30 گرم نشاسته ذرت
وانیل کمی
56 گرم تخم مرغ (بدون احتساب پوست)
2 ق چ نسکافه
60 گرم روغن مایع
80 گرم پودر قند
یک و نیم ق چ بکینگ پودر
تخم مرغ و وانیل و پودر قند و روغن را در ظرفی ریخته با قاشق مخلوط کنید.
در ظرفی آرد سفید، بکینگ پودر و نشاسته ذرت و نسکافه را مخلوط و الک کنید. سپس کم کم به مایه تخم مرغ اضافه کنید. تا جایی که خمیر بدست نچسبد. برای من همه مخلوط آرد مصرف شد.
خمیر را بین دو نایلون به قطر 3 میل پهن و کاتر دلخواه بزنید و در سینی فر که فویل یا کاغذ روغنی انداخته و با برس چرب کرده اید بچینید.
بمدت حدود 15 تا 20 دقیقه در فر 180 درجه بپزید. کف فر سینی خالی باشه.مواظب باشید بیسکویت ها نسوزند
#کرم_طالبی
یه دسر خوشمزه و راحت واسه وقتایی که طالبیتون مزه آب میده و اصلا شیرین نیست ..😎 یه طالبی متوسط رو خورد میکنید میریزین توی مخلوط کن با یک یا دو ق غ خامه (میتوید بیشتر هم بریزید) و یک ق غ ژلاتین ( که از قبل بپاشین روی یه کم شیر بزارین بمونه چند دقیقه تا حالت پفکی پیدا کنه بعد روی بخار آب یا مایکروفر بزارین تا ذوب شه) و یکی دو تا قاشق شکر بستگی به شیرینیه طالبی داره همه رو مخلوط میکنیم و توی ظرف دلخواه میریزیم و میزاریم چند ساعت تو یخچال بمونه تا ببنده .. 😋
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_قالبی
.
لايه ى بيرونى تركيب سيب زمينى پخته با سس و نمك و فلفله
براى مواد ميانى هم مرغ رو طعم دار كردم و با پياز و ادويه پختم و بعد از خنك شدن ريز خورد كردم .به همراه كنسرو نخودفرنگى ،كنسرو ذرت، هويج پخته ى نگينى،شويد،جعفرى،پيازچه،فلفل،نمك و سس كاملا تركيب كردم
ميتونين به دلخواه ضخامت لايه ى پوره و تركيب محتويات ميانى رو به ذائقه ى خودتون تغيير بدين فقط حواستون باشه هم پوره و هم مايه ى ميانى نبايد خيلى شُل و آبكى باشه چون شكل خودشو بعد از بيرون آوردن از قالب از دست ميده
#دسر_ویکتوریا
دو لیوان شیر
شکر نصف لیوان
دو ق غ ارد گندم
یک ق غ نشاسته ذرت
نصف ق چ وانیل
زرده تخم مرغ یک عدد
خامه صبحانه 100 گرم
پودر قند یک ق غ
بیسکوییت پودر شده
میوه
اول خامه و پودر قند رو مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.در ظرف دیگر زرده و وانیل رو میزنیم و کنار میذاریم.شیر و ارد و نشاسته و شکر رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه کمی از مواد رو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شه بعد مخلوط زرده رو به مواد روی حرارت اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم .و مواد رو از روی حرارت برمیداریم و کمی که از دما افتاد و خنک شد خامه رو بهش اضافه میکنیم.حالا درون ظرف مورد نظر یک لایه بیسکوییت پودر شده میریزیم روی ان یک لایه کرم و بعد یه لایه ازمیوه مون که نگینی خورد کردیم.و به همین ترتیب تا اخر لایه اخر کرم باید باشه که برای تزئین قشنگ تر میشه.من برای تزئین موز رو قالب زدم و از اسمارتیز استفاده کردم.
#میلک_شیک_انجیر_خشک
محتویات:
انجیر خشک ۵ عدد
شیر ۱/۵ فنجان
خرما پوست گرفته ۴ عدد
بادام خام ۲۰ عدد
بادام هندی خام ۲۰ عدد
ابتدا خرما و انجیر را به قطعات کوچک خرد نمائید. سپس بادام و بادام هندی را با آسیاب پودر کنید.
حال همه مواد را در بلندر بریزید و برای چند ثانیه مخلوط نمائید.
#بستنی_توت_فرنگی 🍓 😋
▫️توتفرنگی 150 گرم
▫️شیر 150 میلیلیتر
▫️عسل 1 قاشق غذاخوری
🔸توت فرنگی را بشویید به همراه شیر و عسل درون مخلوط کن بریزید. سپس داخل لیوان پلاستیکی یا قالب بستنی بریزید، در صورت تمایل میتوانید تعدادی توتفرنگی را خرد و به مواد اضافه کنید، یک چوب را در مرکز قرار داده و در فریزر به مدت 6 ساعت بگذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای این مدل #ژله ...شش رنگ ژله درست کردم .و هر بسته ژله رو با ١و١/۴لیوان آبجوش درست کردم..بعد از اینکه خوب حل شد میزارم سرد شه....بعد چند قاشق شیر اضافه میکنم .. تو هر کدوم از گلبرگهای قالب یه رنگ ژله میریزم و میزارم یخچال تا ببنده و بعد با فاصله زمانی نیم ساعت رنگ های بعدی رو اضافه کردم و گذاشتم یخچال تا آخر کار..😊 برا اینکه ژله تون از قالب سیلیکونی راحت در بیاد ..قبل از ریختن ژله تو قالب اول چربش کنید ..بعد توش آبسرد بگیرید...بعد ژله رو بریزید توقالب و بزارید یخچال..😊
موقع درآوردن هم میتونید به پشت قالب کمی سشوار بکشید ...اطراف #ژله رو با دست یا چاقو آزاد کنید....قالب سیلیکونی رو کمی تکون بدید .و مطمعن شید ژله از قالب جدا شده...
حالا آروم توی سینی برگردونید..😉 🌿🍃🌸𑪆?
#نکات_کیک_پزی
🍰🍰🍰🍰
📍نتیجه ی الک نکردن آرد چیه؟
یعنی وقتی کیک شما پخت، گلوله های آرد با همون طعم آرد در دهان حس میشن و کیک بافت خوب و نرم و خوشمزه و یکنواختی نخواهد داشت.
🧁چطور کیک نرم تری داشته باشیم؟
?هر چه قدر آرد رو بیشتر الک کنین، باعث میشه دانه های آرد بیشتر به صورت پودر و با بافت خیلی ریزتری وارد مواد کیک بشن و کیک بافت منسجم تر و نرمتری پیدا کنه.
#پنکیک_ماست💖
ابتدا2عدد تخم مرغ،90g شکر و1ق.م رنده ی پوست پرتقال رو با همزن دستی مخلوط میکنیم،سپس150g ماست و 3ق.غ آب پرتقال رو اضافه و مجددا هم میزنیم،250g آرد و10g بیکینگ پودر رو الک کرده و به مواد اضافه می کنیم، هم میزنیم تا همه ی مواد کاملآ با هم یکدست شوند.
حالا روغن رو داخل قابلمه ی کوچکی گرم میکنیم، به کمک دو تا قاشق کمی از خمیر برداشته و داخل روغن سرخ میکنیم تا طلایی شوند، سپس روی دستمال تمیز گذاشته تا روغن اضافی خارج شود.
حالا پنکیک ها رو دونه دونه داخل شکر می غلتانیم و در ظرف سرو میچینم.
نکته های مهم :
حتما از قاشق چایخوری برای برداشتن خمیر استفاده کنین نه قاشق غذاخوری، در غیر این صورت، پنکیک هاتون دورشون سرخ میشن و وسطشون خام میمونه.
#کیک_شکلاتی_ترد💖🍰
صد گرم کره اب شده در دمای محیط را با یک لیوان شکر و کمی وانیل مخلوط کرده و هم بزنید ،سپس چهار عدد تخم مرغ را دونه دونه اضافه کرده و هم بزنید ،یک لیوان شیر هم بریزید و مخلوط کنید ،در اخر نصف لیوان ارد سفید و یک و نیم لیوان پودر کاکاوو و دو قاشق مرباخوری بیکن پودر الک شده ارام ارام اضافه کرده و خوب مخلوط کنید،مایه را درون قالبی که از قبل چرب کردید بریزید و بذارید تو فر و با دمای صدو هفتاد س و تا زمانیکه کیک خوب پف کرده و پخته شود ،،وقتیکه کیک پخته شد روش سس بریزید،برای تهیه سس شکلاتی صد و پنجاه گرم شکلات شیری (هرچی که باشه) مثل گالکسی ،هرشیز .لینت را به روش بن ماری ذوب کرده و بیست گرم کره بهش اضافه کنید و بریزید رو کیکتون و با توت فرنگی های خوشگل تزیین کنید نوش جان